- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Big thx
Már látja az sms is a hangokat.
Így sikerült
Akkor ezek után ide teszem ezeket, a csengőhangok azok maradhatnak a ringtone-ban.Kivettem a felesleges kifestő smiley-kat.
- stevve
[ Módosította: stevve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
fatal`
titán
De a Timerrific nem csak hangot tud kapcsolgatni, hanem wifit, 3g-t meg mindent. Hangerőt is tudsz váltani vele, minden szart be lehet állítani, végtelen számú profillal. Nekem 3 elég (hétvégén később rakja vissza a hangot délelőtt), de másnak esetleg nem, mert wifit szeretne kapcsolgatni meg bt-t. Meg ez nem kérdez semmit, hanem este 9kor magától leveszi nekem a hangot, hozzá se kell nyúlni.
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
Valami jó video lejátszó progit tudtok?
Leszedtem a VLC-t, de mint kiderül azzal a gépen lévő filmeket lehet irányítani meg nézni.
Valami olyan kéne ami mindent lejátszik, meg esetleg feliratokat is kezeli. Igaz ez nem tudom, hogy mekkora lesz a 3'2"-es kijelzőnSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
tag
Megvettem a telót de már problémák vannak. Néha megjelenik 1-2 lilás csík a képernyőn, illetve van h magától kilép word fájlokból. Ötlet h mi lehet a hiba?
-
ben11
őstag
-
tixem
addikt
Micsoda kincsestár ez a fórum fél óra alatt 5 olyan appot vadásztam össze amiket másfél hónapja keresek
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
nothingface
tag
bónusz Walkman-funkció viszont a fényjáték, ami annyit tesz, hogy a fülhallgató csatlakozója körül lévő csík narancssárga színben vibrál a zene ritmusára.
Ezt ki lehet rajta kapcsolni, tudja valaki?
-
Winchester95
őstag
válasz nothingface #764 üzenetére
Igen.Lejátszónál fény kikapcsolása.(megnyomod a menü gombot.)
-
nothingface
tag
válasz Winchester95 #765 üzenetére
Ennek örülök, köszi a gyors választ
Emlékszik még valaki a Nokia 3220-ra? Annak mindkét oldala végig volt rakva színes villogó ledekkel a gumiborítás alatt... szerencsére azt is ki lehetett kapcsolni.
-
dik
őstag
Ez nagyon jó a djuice most küldött levelet miszerint ők most nem forgalmazzák ezt a készüléket. Ez marha jó! Persze a neten ott van, hogy meg lehet venni. Remélem a telenornál van még. Ha telenornál véletlenül lenne akkor remélem a djuice mostani számommal tökéletesen fog menni. Ilyesmi mézéria amúgy lehetséges hogy valami összeférhetetlen dolog van a dologban? Nagyvonalakban egy kutya a kettő (20) de gondoltam megkérdezem.
Kösz a válaszokat előre is!"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
Cartman023
aktív tag
Én a telenornál vettem, és a díjcsomagot átrakattam djuice-be.
Azt mondták, hogy csak a számlaforduló napján vehetek djuice-sat, ezért vettem a telenornál, mert nem akartam várni, jól is tettem mert rá három napra 5 ezerrel felment az ára.
De amugy ugyanaz a kettő, csak a djuice 26 éven aluliakra megy rá -
dik
őstag
válasz Cartman023 #769 üzenetére
Én egyik haverom nevére vetettem a djuice kártyát (kissé kicsúsztam a 26-ból ). Az a lényeg akkor megveszem a telenornál és ezt a kártyát(djuice kártyás 29) beleteszem és már tökéletes is. Amit adnak telenorost vele meg eldobom.
[ Szerkesztve ]
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
spiky03
veterán
Király, viszi a vmw-t meg az avi-t is. Igaz elsőnek az avit nem akarta, de rájöttem, hogy hosszan kell nyomni a file-on, majd szoftveres támogatást kell kiválasztani és már vitte is
Délután mkv-t próbálok, meg vmi feliratos cuccot, hogy azokat, hogy jeleníti meg ezen az órási kijelzőn.Más:
Egy kérdés:
Ha a gépen nézelődök a marketen, és ott rámegyek, hogy download, majd install, akkor ugye nem a telefon adatforgalmát használja, hanem a netet ami a gépen van. Mert amikor letöltöttem meg installáltam, meg is jelent a telcsin a cucc. Nah meg a market is kiírta a proginál, hogy kompatibilis a telcsimmel.Lehet, hogy hülyeséget kérdeztem ám
-
mrlujoak
veterán
Megnyugtatásképp a feliratos filmek még az X10 mini-n is (2,55") élvezhetők voltak.
Az akkumulátoros üzemidőt szem előtt tartva nem nagyon "javaslom" az mkv-k, nagy felbontású avi-k erőltetését (még ha bírja is a vas egy alternatív lejátszóval).
Érdemes a filmeket - mondjuk a free Format Factory-vel - olyan formátumra és méretűre konvertálni, mint amilyenek a telefonon fellelhető promo videók...
Ezek többnyire jó hangsávval, a kijelző felbontásával azonos képponttal és mp4 formátummal rendelkező videók.Így nem csak röhögve viszi a filmeket a mobil, de többet is tudsz megnézni, mert nem szívja le az akkut egy nagy - értelmetlenül nagy a telefonra - felbontású film.
Természetesen a neo, neoV, arc, arcS, pro esetében - amiken van microHDMI kimenet - már tudsz dönteni, akarod-e tv-re csatolni a későbbiekben a filmet, mert akkor tényleg érdemes megtartani mondjuk a HD felbontást.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
spiky03
veterán
Nem volt össze kötve a telefon a géppel, ezért is furcsálltam
A gépen neteztem, letöltöttem és installáltam, majd megnéztem a telcsin és ott meg benne volt már a feladat listában, a fentről lehúzható menüben, hogy ezt meg ezt a progit telepítette.@ mrlujoak
Köszi az infót.
Mondjuk 720p-t meg 1080p-t nem akarok rajta nézni, csak kipróbálás szinten szándékoztam megnézni, hogy mit tud a vas.
Az általad javasolt progit majd kipróbálom.
A gyári promó videókat töröltem már a telcsiről. Azoknak mekkora volt a felbontása meg milyen formátumban voltak? Mp4-ben?SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
mrlujoak
veterán
Igen, az eddigi SE szokásnak megfelelően az újabb modelleken mp4 és a kijelzővel azonos felbontású videók voltak.
De természetesen a tulajdonosoktól kérdd el a pontos videóparamétereket.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Tangerine
senior tag
Sajnos jól láttad. Sőt eddigi nyomozásom alapján nem is (nagyon) lehet megoldani, hogy az USB kábelen keresztül a PC netkapcsolatát használja. ("reverse USB tethering" néven fut a neten)
Csak valami kacifántos hekkeléssel, proxy telepítéssel a PC-re, stb.
Kár, mert a windows mobile oprendszeres PDA-n csont nélkül műxik a dolog.Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
wandor0930
aktív tag
No tegnap én is boldog tulaja lettem a Live-nak.
Első körben azt kérdezném meg, hogy ha már a gépre felnyomta a a PC Companion-t akkor a memóriakártyáról törölhetem-e, vagy mire való még és a Try and Buy mappa az mit takar, mert az is sok helyet foglal?
(tudom már előbbre írtátok hogy minden törölhető, de úgy nem akarom hogy nem tudom mi is az)
Illetve az érdekelne, hogy astroval nézve van egy olyan mappám hogy .demovideo, de ha összekötöm géppel ott ez nem látszik.Miért? -
fatal`
titán
válasz wandor0930 #777 üzenetére
Azért nem látszik, mert a .-tal kezdődő mappanevek Linuxon a rejtett mappák, gondolom a szoftver elrejti.
Ha adatátviteli módban kötöd össze akkor látszik. Abban130 megányi demo video van, ami nyugodtan törölhető.
-
fatal`
titán
válasz wandor0930 #779 üzenetére
Ingyenes, de azt kihagyhatod, én le is pucoltam, mert felesleges.
-
kz0
csendes tag
-
kz0
csendes tag
Lenne egy-két kérdésem. A teló feldobta, hogy 4.0.2.A.0.58 rendszer frissítés érhető el... Az lenne a kérdésem, hogy ez eltünteti az eddigi dolgaimat a telóról vagy nyugodtan frissíthetem mentés nélkül? Az is érdekelne, hogy mit tartalmaz ez a frissítés a google-ba nem nagyon találtam értelmes leírást. A marketről leszedett ingyenes progikat érdemes frissíteni ha fel ajánlja ?
-
Batu3
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom proxyval használni a gépet?
Proxy, port. Valamint felhasználónév meg jelszó is kellene, hogy tudjak netezni, de ezeket nem tudom, hol kéne megadni a Live-nak?Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Nekem holnap jön meg a telenortól rendelt teló, annyi lenne a kérdésem, hogy tudok valami jó tokot hozzá? Illetve milyen progikat érdemes leszedni mindenképp szerintetek?
Köszi előre is -
Dzsolo
senior tag
köszönöm a gyors választ.
kerxy:
pár napja (kb 1 hete linkelte ezt be valaki) (kb 1 hete linkelte ezt be valaki) már majdnem megrendeltem, de végig gondoltam.. akarom én annyira védeni a telefonom, hogy tokban legyen? hát nem, azért veszem mert használni szeretném nem akarom óvni...... mire eladnám úgyis értéktelen lesz, de a fóliáról nem mondtam le mert a korábbi telefonom 5 hónaposan ultra karcos kijelzővel rendelkezik. 1 hete vásároltam egy SE készüléket (bírom e az androidot címszóval ) levágtam a gyári fólia sarkát de már kezd bubis lenni a kijelző közepén a fólia. Nekem is holnap jönnek meg a telók
[ Szerkesztve ]
-
kz0
csendes tag
Írták többen , hogy megrendelték ezt : [link] Érdekelne , hogy milyen minőségűek ezek a cuccok. főleg a füles érdekelne
-
spiky03
veterán
Amint megérkezik megosztom veled/tek.
Mondjuk kicsit izgulok, hogy nincs felvevő a fülesen. De ha így lesz akkor muszáj leszek megbarátkozni ezzel a tudattal. Remélem a hangminőség kárpótol majd érte.[ Szerkesztve ]
-
kz0
csendes tag
Bár ha így szólna mint ez , azonnal megvenném [link] <3
-
wandor0930
aktív tag
az megoldható valahogy hogy ha benyomom a bluetooth-t akkor automatikusan felfedezhető legyen?
-
dik
őstag
Megvettem én is! Első ránézésre ez az android mint az agyműtét.
Mivel még nem volt ilyenem sose lesz kérdésem nem kevés.
Első körben kérdezném hol lehet a netet kikapcsolni hogy ne használja a netet(ne legyen adatforgalmam)?
Elején első bekapcsolásnál kérdezett sokminent szinkronizálásos dolgokat egyebek azokat kihagytam így utólag esetleg van amit érdemes beállítani? És persze mindenre kíváncsi vagyok hogy mit érdemes és mit nem beállítani?
Zenéket hova kell másolni hogy tudjam használni őket?
Rátetem gépre és felrakot valami progit és egyből irja hogy frissítés van ezt gondolom autómatikusan elvégzi? Bár aksira azt irja gyenge így most ezt nem merem reszkírozni. Gondolom akármikor végrehajtható. Ja és ingyenes-e?
Bocsánat a sok kérdésért de még kezdő vagyok android terén és nagyon nem vágom ki kivel.
Előre is köszönöm a válaszokat!"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
Dzsolo
senior tag
Szia,
1 hete ismerkedtem meg először az androidos rendszerrel, amit nagyon ajánlok és nekem is ajánlottak, az a beállításoknál a fiókok és szinkronizálás menüpont na ott tilts le mindent amikor a WIFI-t kikapcsolod (kivéve ha előfizettél mobilnetre), ha bekapcsolod engedélyezheted, valahol letiltottam az adatforgalmat is, de, hogy hol azt már nem tudom sajnos, és átállítottam GSM-re a kommunikációt (elvileg nem sokat ér) azon belül átírtam kamura az elérési adatokat. Ennek ellenére első nap 458Ft-ot leszámlázott valamiért, erre kaptam egy sms-t, hogy limitem van 10.000.-Ft online vásárlásra... na de kikérte
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Autós topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest