Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
Én ma 2 óra zenét hallgattam kb. 77%-ra ment le. Nekem kb olyan 4 óra kijelzőhasználat után merül le a telefon, abból a fele mobilnet és wifi, 1-4 óra meg zene.
Tomax89: Ha 20 percig végig neteztél meg zene is, akkor jó érték a 82%, azon nem kell csodálkozni.
[ Szerkesztve ]
-
kemdom
tag
Egy kérdés.
Megjött T-től a telóm, tetszik nagyon, de amint rádugtam gépre, megnéztem, és 1 giga foglalt a memókártyámon. tehát: a baj, ha leformázom? Én nem hiszem, mert ugye a nélkül is megy a teló, meg a képeknek létrehozza ő a mappát, ha fotóznék. tehát?"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || Honor 8 Midnight Blk. - - > Mate 9, :) - - > Galaxy Note 9/DS 6/128GB --> Galaxy S21 Ultra Phantom Black 12/256GB —> iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - Galaxy Buds 2 - Galaxy Watch Active 2
-
gabe8719
senior tag
válasz snecizero #5973 üzenetére
"36000 ft megért szerintem. Ennél többet nem ér az is biztos."
Hát te tudod. Meg lehet nézni hogy milyen hardvert kapsz máshol ezért a pénzért - majdnem ennyiért még ARM V6-ot, V7-ből is MSM7227A-t. Maximum. És még az utóbbira is kb. megsemmisítő köröket ver a 8255 ami ebben van (az előbbi meg kb. egy egész más dimenzió lefelé..)
Aztán akkor ehhez még vegyük hozzá a supportot meg az apróságokat, amit ugyanúgy megkapsz ezen az áron, máshol meg jóeséllyel csak a szívás van vele.Szóval ha elfogadjuk hogy 35-nél többet semmi szín alatt sem ér, akkor kb. a komplett belépőszint és az alsó-középkategória csúnyán túl van árazva. Szerintem a jelenlegi mezőnyben a 8-10K-val magasabb ár sem lenne elszállva egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
-
5hat7
tag
30 ért vettem djuice előfizetéssel annyit megér bőven, de 50-55 ezret semmiképp!
Közút nem versenypálya! Versenypálya NEM közút ;)
-
anatre1
tag
10-ért vettem Telenor, netes csomag hosszabbításával. Bőven jó
[ Szerkesztve ]
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát"-Bog \\\ /tele/kommunikáció minden mennyiségben
-
dik
őstag
Nekem mindegy ki mennyiért vette nem az én dolgom. De az tény mindenki tudta (előzőekben rengeteg hozzászólás erről szolt) hogy mit tud. Részemről nagyon jó a teló. Ha nem lett volna nem veszem meg ez ilyen egyszerű.....
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
mathaus=)
senior tag
Na részemről is egy kis akksistatisztika : 1napja és 3 órája szedtem le a töltőről és most van 11%on.Ebben volt 5óra 40perc wifi, 4óra 30perc
kijelzőhasználat és 1óra 15perc zene. Ez szerintem nagyonjo teljesítmeny. Mellesleg éjszaka 4%ot merült. -
TGWH
őstag
Azért azon sem árt elgondolkodni, hogy napi 6 óra használat normális-e eszerint lehet nézni az aksihasználatot, szerintem teljesen korrekt telefon.
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
TGWH
őstag
Ja, lemaradt, fólia a képernyőre egy ezres, állítólag jól bírja, gumitok meg 2.000 Ft. Nem kell mindent a netről szedni, ez így ahogy néztem olcsóbb is
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
ViTToRe
aktív tag
Megszakítanám a ,,jó telefon-e?", ,,mennyit bír az akksi?" ,, több pénzt nem ér" témát, és egy kicsit körülményesebb kérdésem lenne. Van egy excel tábla név - email - telefonszám adatokkal. Miként tudnám ezeket az adatokat beimportálni a névjegyzékembe? [nem írnám be egyenként, köszi ]
-
ViTToRe
aktív tag
-
snecizero
senior tag
Úgy jártam evvel a telefonnal ,hogy 06.01 én átvettem 06.02 án vagyis ma vissza is vittem és kaptam egy új készüléket. A hangszórója nem volt jó. Nem a sztereó hangfalak a másik. Tárcsáztam és se hang semmi Szó nélkül cserélték is. Remélem már nem lesz gond vele.
Jó kis teló leszámítva azt a kis malőrt. Nagyon jók a stereó hangszórók. És ami még lényeges ,hogy a hátsó rész egy kicsit görbébb és ez miatt a hangszórók nem tapadnak az asztalra. Fektetett állapotban is ez miatt jól szól a teló.Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
fatal`
titán
válasz BigBlackDog #6026 üzenetére
Ott nem sorolja fel azokat. Ezek a gtalkos, gmailes kapcsolatok, nem a telefonról szinkronizált cuccok, és nagyon régen ott voltak.
Nekem már nincsenek hálistennek, valahol be kellett állítanom googlen, hogy ezeket ne szinkronizálja.
-
Mosquitoo
senior tag
Lehet valahogy orvosolni a hátlap okozta dobozhang-hatást? Konkrétan ha leveszem a hátlapot, szebben szól. Nem tudom, hogy gondolták azt a két apró lyukat ekkora hangszóróknak.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz molnarpeter #6029 üzenetére
Ezen besírtam
-
molnarpeter
nagyúr
válasz elpatkorado #6030 üzenetére
Apró reszelővel igényesen meg lehet csinálni
mp
-
BigBlackDog
veterán
válasz Mosquitoo #6028 üzenetére
Én is hallom most már, még eddig nem próbáltam leszedett hátlappal. Úgy érzem, hogy itt az ideje kidobnom ezt a dobozhangú hulladékot, hogy vegyek helyette egy ájpfone 4-et (ez a legújabb, ha jól emlékszem). Az biztos jobban szól.
Viccet félretéve sohasem értettem, hogy miért kell sztereó hangszóró egy telefonba. Nem túl élvezetes élmény hallgatni, sajnos a mérete túl kicsi. Ha hallgatom, akkor fülessel. Persze ez csak egy vélemény, itthon 2 pár ilyenhez vagyok szokva . -
mathaus=)
senior tag
Sztem semmibaj a telo hangszóróival de lehet h botfülű vagyok ( vagy csak egy elvetemült lww fan, vagy még nemhallottam jó hangszórókat és nincs viszonyítási alapom )
[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
válasz molnarpeter #6031 üzenetére
Ugyan már csináljuk vagy nem csináljuk ráspolyal adjad neki az a tuti....
Persze hatásos a legalább 15mm fúró is....[ Szerkesztve ]
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz hardtechno92 #6037 üzenetére
Több gépről is próbáltad? Volt valaki, aki hasonlóan hozzád mindent kipróbált több napon keresztül szenvedett, majd egy másik gépről pár perc alatt sikerült.
Szerintem meg nem off a téma, erről is szól a topik. -
aero.
veterán
válasz hardtechno92 #6037 üzenetére
.42 amúgy nincs is lww-re.
-
snecizero
senior tag
Hogyan tudnám az aksi üzemidejét még jobban kitolni ? Aksi kalibrálást mikor és hányszor kell csinálni ? Van olyan program amivel ki lehet lőni a futó programokat ? Érdekes ,hogy amikor én kézzel kilövöm a futó programokat akkor mindig visszajönnek. Valami jó kis emlékeztető program amit be tudok állítani ,hogy csörögjön ha esemény van. A gyári nekem elég gagyi.
[ Szerkesztve ]
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
hardtechno92
tag
válasz BigBlackDog #6038 üzenetére
Elég érdekes. Szenvedtem easy roottal, feltettem a flashtoolt a frimeware downgrade miatt... 58as-t feltettem. majd a flashtoollal 1 perc alatt rootoltam. Egyébként köszönöm a válaszokat
Meghirdetett termékeim más oldalakon is meg lehetnek hirdetve !!
-
bostone
addikt
Én nem csináltam a készülékkel semmit, mégis tök jó az üzemidőm és egyébként is. Naponta töltöm, illetve esténként, még akkor is, ha csak minimálisan használtam.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz BigBlackDog #6033 üzenetére
Na nem mintha sokat használnám, de a csengőhang is olyan hülyén szól.
-
Deck
titán
Mikor töltőm a telefont és megmozdítom akkor elmegy a töltés és 1-2mp múlva folytatódik. Másnál ilyen? Hiba ez egyáltalán?
PS5
-
elpatkorado
aktív tag
Naponta gépre dugom a telót, hátha, hátha itt az ICS. Úgy reménykedek benne, de tudom, hogy még 1-2 hónap. Úgy örülnék ha kidobnák a 4 sarkos UI-t. Nem értem, hogy akkor, hogy bírtak a Ray-be rendeset tenni. Múltkor megnyomkodtam, és ahogy néztem, és összehasonlítottam a kettőt, a Live-on még jobban el is fért volna.
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz elpatkorado #6047 üzenetére
El is fér az Xperia S modban, 100x jobb, mint a gyári. Egyelőre a SI kódok szerinti frissítési időszak sem jött ki ...
-
Deck
titán
válasz elpatkorado #6047 üzenetére
Nem lesz 1-2 hónap (max a szolgáltatósig). Amint elkezdi a Sony kiadni LwW-re onnantól flashtoolal fel lehet rakni majd. [link]
[ Szerkesztve ]
PS5
-
SShadow
aktív tag
Esetleg akinek volt már közelségérzékelő hiba miatt szervízbe a telója leírná mennyi idő alatt jött vissza mert nekem a kedves Telenor 2hete ül a készülékemen
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest