Aktív témák
-
gamek!ller
őstag
Na srácok, holnap teljes jogilag beszállok közétek, 1 órakor megyek a Wave-mért a tréhez. Majd dobok pár infót ha esetleg szükséges, meg képet is.. Boldog vagyok!
-
válasz RumiTT #17600 üzenetére
1) Igen, de nem teker, csak hangerőt állít.
2) Öt ujjat kezel, ritka esetben hatot. Semmi se használ kettőnél többet.
3) Nincs, de ajánlom, hogy ha lenne, se ezen a fórumon próbáld megtalálni. Alapelvek tudod, elvileg elfogadtad amikor regisztráltál.
4) Igen. Jó, változóak a vélemények, szerintem jól szól.“All nothings are not equal.”
-
sittes79
addikt
Az mennyire durva, hogy ha kikapcsoljuk a telot akkor elfelejti a mentett jelszavakat és a picsel-t se lehet a háttérbe rakni. Karma nem emlékszel ezek megoldódtak jid-ben?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz RumiTT #17600 üzenetére
4. Gyárilag "agydugós" fülest kapunk? Hangerőre milyen a wave, és milyen tiszta? (tesztbe nem esett szó róla)
Olyat adnak, de véleményem szerint sz@rt se ér. Az meg szimplán csak az én bajom, hogy agyba dugva zavar is.
A Wave bármilyen másik - normális - fülessel és kihangosítva is szépen és tisztán szól.[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
gabor72
aktív tag
Nyomtam egy hard resetet a telora a sok mail sync problema miatt. Eddig jo, remelem igy is marad.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz leslieke #17608 üzenetére
Én meg vagyok elégedve ezzel az agybadugóssal, szépen szól, de hát ez is kinek milyen az igénye. Én nem költenék rá több ezret/tízezret, hogy vegyek egy normálisabb fül- vagy fejhallgatót. PC-hez van nekem Sennheiser HD 203, kipróbáltam Wave-en és nagyon jól adja.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Neo666Norby
csendes tag
Sziasztok! Még újonc vagyok, most regeltem a percen és lenne 1 pár kérdésem. Én is szeretnék venni 1 Wavet,de hallottam, hogy T-be 1 kaki... pedig én világ életembe T-s voltam Na most ha változtatnék és vodafone-ba venném 1 olyannal, hogy: VitaMax hang csomag (94 990Ft) akkor az úgy jo lenne szerintetek? Lenne több program stb. Köszi a választ hello!
-
leslieke
Jómunkásember
-
TomWexX
addikt
"2) Öt ujjat kezel, ritka esetben hatot. Semmi se használ kettőnél többet."
Ezt kijavítom mert a piano alkalmazás kihasználja az egyszerre 5 ujjas érintést!
Baromi hasznos egy program az is...Neo666Norby: 95k-ért nehogy már függő telefont vegyél!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
gazfickó
tag
válasz Neo666Norby #17611 üzenetére
Én is inkább függetlent vennék
Ráadásul az egy 10essel minimum olcsóbb
És függetlennél nem is kell tartani attól hogy a szolgáltató bármiféle programot is leszedne róla![ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Program T-sre és V-sre is lenne/lesz, ez nem szolgáltató függő. Vedd meg függetlenül, gyári garival és mehet bele a T-s kártya.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
s4hu|SyD^
addikt
-
Neo666Norby
csendes tag
Értem skacok köszi, akk maradok T-s De mondjuk én is Karira szeretném venni a telót addig még remélem lejebb is megy az ára meg lesz több progi stb. De nekem ez a Samsung Wave II is bejön ez karira nem megy le 80ra? akk ezt venném
-
TomWexX
addikt
válasz Neo666Norby #17622 üzenetére
Nem valószínű hogy decemberre lemegy az ára 80-ra egyiknek sem, főleg a II-nek mert az novemberben startol 110000-120000HUF-os áron.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Neo666Norby #17622 üzenetére
Szerintem egyik se lesz 80 alatt karácsonykor.
-
Neo666Norby
csendes tag
Aha, hát akk meg lehet az lesz, hogy eltolom a telovételt Húsvétra és akk lesz több zsém is Na majd meglátjuk mi lesz, megvárjuk a Karácsonyt!
-
zentimon
csendes tag
válasz peretyo #17571 üzenetére
Nekem ugyanez a problémám már a kezdetektől. T-mobilos a teló. A master reset segít egy darabig, de aztán megint nem szinkronizál. Arra már rájöttem, hogy csak az emilekkel van valami gáz, mert a naptárat azt mindig rendesen szinkronizálja, ha ki van kapcsolva az email szinkron.
-
sede7
tag
válasz bexinho23 #17597 üzenetére
Mint írtam: valószínűleg under construction.
-
renato
aktív tag
van bolt ahol most 84ezer a gyári garanciás samsung, simán le fog ez menni karácsonyra 70 valamennyire... nagyon-nagyon jó árban van a wave, ahhoz képest, hogy "csúcskészülék".
-
Polllen
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #17610 üzenetére
Én AKG 514-gyel próbáltam...azzal már elég karcsú...itthon tuti nem wave-ről fogok zenét hallgatni... (persze lehet csak JF2 miatt szól úgy, ahogy)
Ez erősen szubjektív vélemény, de 10k-nál drágább fülest nem érdemes rákötni, mert nem fogja kihajtani...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
TomWexX
addikt
-
eddhunter
tag
mától végre én is a wave tulajok büszke táborát erősítem. eddig nagyon állat főleg a jóöreg f480 után aztán majd meglássuk biztos jelentkezem az idióta kérdésekkel
[ Szerkesztve ]
-
macskamancs
csendes tag
A bada 1.0 át újra lehet telepíteni?
Ha igen akkor honnan??Üdv!
-
Z_A_P
addikt
Blama kerdes, de hogy lehet egy playlist-et lejatszani?
Csinaltam egy ujat, beledobaltam az osszes szamot a telorol (3GB), es....most?
A bal "gyorsgomb" azt irja "music player", de le van tiltva, nem lehet megnyomni...szerk:felek h a multkori 2 firmware-bol osszedobott firmware nem szazas...
[ Szerkesztve ]
OK
-
gabor72
aktív tag
válasz peretyo #17634 üzenetére
peretyo,
én is szívok a gmail-lel.
Viszont van egy gyanúm hogy egy naptár widget szopatott.
Nekem azért nem szinkronizált mert ha beléptem a mail - settings -email accounts-ba akkor ahelyett hogy a fiók nevét láttam volna, csak értelmetlen karakterek voltak.
Mintha a szinkron összeb@szta volna a fiókot.
Tegnap csináltam egy hard tesetet, most csak a gmail van beállítva és nem push hanem 5 percenként szedi a leveleket, kiváncsi vagyok hogy ez így jó lesz-e.
Ha megy pár napig akkor visszaállítom push-ra. -
gamek!ller
őstag
Miért lenne szar a T-s Wave? Én is ott veszem ma.
-
csabám
addikt
válasz gamek!ller #17648 üzenetére
Egyáltalán nem szar, csak annyi, h később jön a fw frissítés. Ez van akinek problémát jelent van akinek pedig nem. Semmi másban nem különbözik a függetlentől vagy a vodafonostól ezt leszámítva.
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Varszegig
veterán
válasz peretyo #17634 üzenetére
master reset után a fiók újrarakása. Ez az ami mindig működik. Ha ez sem, akkor nem a telóban van a hiba, hanem valószínűleg a samu serverein, mert ahogy Karma is többször megírta a sync azon át megy.
s4hu|SyD^, 17575:Ha a wifi csatlakozik, akkor azt használja, nincs több teendőd.
csabám:Az hogy később jön a frissítés nem igaz, ugyanis még soha nem jött rá frissítés, így csak azt mondhatjuk, hogy a nem T-sekre volt eddig 4, addig a t-sekre 0. Én még mindig azt mondom, T-sekre nem is lesz soha.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest