Hir​detés​

2017. november 21., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1) AS


AS
(PH! félisten)

Bár a topichoz tartozó tesztben egy csomó kérdésre választ lehet kapni, mégis nagyon sok kérdés ismétlődik naponta a topicban. Mielőtt feltennéd a kérdésedet, nézz szét itt, hátha megtalálod a választ!

Függő/független telefonok:

T-mobile: T-s animációval indul bekapcsoláskor; internet helyett W'n'W ikonnal indul a net; nincs rajta az Asphalt5 (ez ingyen tölthető az Appsról); jelenleg nincs rá frissítés a Kiesen keresztül, és a későbbiekben is kevesebb várható, mint a függetlenekre.
Telenor: ?
Vodafone: megegyezik a függetlennel, a Kies simán frissíti.

Java alapú programok (pl: Palringo, Opera Mini, stb) pixelesek / folyamatosan látszik a billentyűzet alattuk:

Játék, egyéb menüpont / ... / Kijelzőhöz igazít vagy Virtuális billentyűzet használata / Pipa kivesz. (Alap, de ide tartozik, hogy Java programot .jad-dal telepíts, és ne a .jar-ral!)

Telepített Bada programok törlése:

Az alkalmazáslistában bal fenn nyomd meg a fogaskerék (angolon Edit) gombot, majd a törlendő programon nyomd meg a behajtani tilos táblát. (A gyárilag telepített programok, menüpontok nem törölhetőek.)

Widgetek kirakása a főképernyőre:

A főképernyő bal felső sarkában nyomd meg a Widget gombot, majd húzd ki a lenti panelről a kívánt widgeteket.

Widgetek mozgatása, törlése a képernyőről:

Widgetszerkesztés módban az érintett widgeten tartsd hosszan nyomva az ujjad. Ha a lenti panelra húzod, törlődik a képernyőről.

Kezdőképernyők hozzáadása, törlése:

Widgetek hozzáadása közben az el nem férő widgetek automatikusan új oldalra kerülnek. Valamint ha fekvő helyzetbe forgatod a telefont, az alsó + gombokkal is szaporíthatod az üres képernyőket. Az előzőleg letakarított, üres képernyőket fekvő módban a behajtani tilos táblákkal törölhetsz.

Widget törlése a telefonról:

Widgetszerkesztés közben a választópanelen hosszan nyomva megjelenő behajtani tilos tábla megnyomása.

Screenshot készítése:

Nyomd le együtt a menü és a képernyőzár gombokat.

Szaggat a film, mitől lehet?

Alapvetően ez a film kódolásától függ. A frissebb firmware-ek esetén a szaggató filmek száma csökken, de még nem tökéletes.

A füles egyik fele szól csak, miért?

Nem dugtad bele eléggé. Eleinte nagyon erősen kell nyomni, mert ha kilóg 1 mm-t is, akkor csak monóban fog szólni.

Az FM rádió néha elhallgat, miért?

Ez egy bug: ha a telefon elveszti a jelet, és nem találja meg néhány másodpercen belül, akkor a rádió csak Stop-Play után szól újra.

Mi az a Social Hub, nagyon tetszik a reklámoldal, hogy tudok regisztálni? Basic? Premium? WTF?

A Social Hub a Samsung egyik újítása, a különböző social networking, instant messaging és egyéb üzeneteket egy kalap alá összevonó felülete. Bár a tesztben szereplő készülék tudta ezt, egy-két szerencsés Hollandiából származó eszközt leszámítva a bolti forgalomba került telefonok ún. basic módban működnek: a Samsung ezen szolgáltatásai nem elérhetőek rajta. Az ún. prémium, mindent tudó Social Hub bevezetéséről, elérhetőségéről, majdani előfizetési díjáról nem tudni semmit még mindig. A prémium mód adná egyébként az MSN, Google Talk, Yahoo IM támogatást, univerzális push emailt, és a reklámoldalon látható telefonkönyv-alkalmazásban összemosott felületet.

Miért nincs MSN, Google Talk?

Natív kliens nincs, Java ME-s háttérben is futó viszont van: Palringo. További infó: ebben a hozzászólásban.

Hogyan kell GMail fiókot beállítani?

Lásd itt.
Push: itt.

Miért összevissza jelennek meg az MP3-ak a zenelejátszóban?

Mert tag-alapú, nem a könyvtárszerkezetet használja. Egy kellően okos zenelejátszó vagy médiakezelő szoftverrel (pl. foobar2000, MediaMonkey, iTunes, MusicBrainz) töltsd ki a számok adatait helyesen, utána működni fog a kategorizálás. Lejátszási listát is csak a telefonban lehet összedobni, az m3u nem segít.

Honnan lehet tört szoftvereket letölteni?

A bada biztonsági rendszerét eddig senki se törte fel. De ha ez megtörtént volna, a Mobilarenán mindenféle illegális tevékenység, illetve az ebben való segítségkérés szigorúan tilos, úgyhogy ezt itt rekesszük is be. Privátban se zaklass másokat emiatt.

Hogyan lehet fizetős alkalmazásokat letölteni?

Kell hozzá egy internetes vásárlásra is alkalmas dombornyomott kártya, egy virtuális kártya, és utána az angliai vagy a német Appsből mehet a vásárlás. További részletek itt találhatóak.

Lehet Office file-okat szerkeszteni?

Nézegeteni ingyenesen, szerkeszteni csak fizetős alkalmazással. Az előbbi kicsit nehezen boldogul a nagy méretű fájlokkal, utóbbi viszont azokat is szépen megnyitja.

Nincs elég memória:

Hiába a tesztelés, sajnos minden programban marad bug. Böngészéskor, vagy valamilyen memóriazabáló program futtatásakor a fenti hibaüzenet megjelenhet, ami akár a futó widgeteket is bezárhatja. Ezeket csak kézzel lehet újra kirakni.

Nem tudok programot telepíteni, pedig a telefonon még van 300 MB szabad hely:

Vegyél memóriakártyát, és állítsd be, hogy a programok oda települjenek. (Természetesen a képeket, filmeket, zenéket is oda érdemes másolni.)

Milyen memóriakártyát vegyek?

A telefonba microSDHC kártya való. Ezek 3 dologban különböznek: gyártó - Kingston, Sandisk a 2 legelterjettebb; méret: 1-32 GB, jelenleg 8 vagy 16 GB-osat éri meg venni; írási sebesség: Class 2-4-6-8-10, ebből már a 2-es is elég gyors HD film felvételére, de a legtöbb embernek Class 4-ese van. A Class egyébként a garantált minimális írási sebesség, megabyte-ban.

Miért nem ébreszt az ébresztő?

A dolog még picit rejtélyes. Általában a kavarást a kikapcsolt telefon okozza, mely esetben a Óra/Ébresztő/... alatt az Aut. bekapcs. beállítása opcióban engedélyezni kell a kikapcsolt állapotban ébresztést, de ez se 100%-osan üzembiztos. Az viszont biztos, hogy ha a már létező, inaktív ébresztést aktiválni szeretnéd (frissen létrehozott ébresztésnél nincs gond), akkor nem elég a mellette lévő óra ikonra bökni, mert hiába zöldül ki, nem fog ébreszteni. Be kell menni az adott ébresztésbe, és a Ment-re nyomni. (Lehet, hogy így sem fog ébreszteni, de általában ez működik.)

Miért 1 órával korábbiak a napló bejegyzések, mint a valós?

Szoftverhiba, a JH3 verzióban már javítva van. Ha ez a firmware nem elérhető, akkor az Aut. időfrissítést kell kikapcsolni.

Hogy lehet bezárni egy alkalmazást?

Nyomd meg hosszan a menügombot a Task Manager előhívásához, majd a bezárandó alkalmazás felett nyomd meg a behajtani tilos táblát.

EDGE (E betű), GPRS/stb. ikonok eltávolítása:

Ezek csak jelzésre szolgálnak, nem kerül pénzbe a jelenléte! De ha nagyon zavar, akkor az Internal menüben le tudod tiltani a teljes csomagkapcsolt mobilhálózatot, a műveletet ez a hozzászólás írja le részletesen.

Csak 70 karakter fér az sms-be, miért?

Egy SMS 160 septetet (azaz 7-bites karaktert, a GSM ABC-ből), 140 octetet (hagyományos értelemben vett byte-ot) vagy 70 UCS-2 karaktert tartalmazhat. Ha egy korábbi telefonodon (tipikusan Nokia) 160 karakternyi magyar ékezetes üzenetet el tudtál küldeni egyben, akkor az a telefonod hazudott. Az ékezeteket lekorlátozhatod a következő opcióval: Beállítások / Alkalmazások / Üzenetek / Szöveges üzenetek / Karakter támogatás / Ékezet nélküli.

Akkumulátor bug

Eddig 2 embernél fordult elő, hogy az akksi a szokásosnál (max 1%/óra) sokkal gyorsabban merült (10%/óra) miközben a telefon készenléti állapotban volt. Ennek pontos okát nem sikerült kideríteni, valószínűleg egy beragadt process okozza, ha ilyet tapasztalsz, akkor egy restart segít.

T-Mobile-osok frissíthetnek sw-t garanciavesztés nélkül?

-Egyértelműen igen. Megoldható Multiloaderrel. A garancia nem fog elveszni, több T-Mobile-nál rá lett kérdezve. Egyéb infó: mysamsungwave.hu

Firmware (2011.02.16.-i állapot):

A telefonon lévő firmware verzióját többek között a *#1234# kód tárcsázásával kérdezheted le. Ez T-mobile-os telefon esetén JF2, független esetén "bármi" lehet. Frissíteni hivatalosan Kiessel lehet, jelenleg JL2 (Bada 1.2) az elérhető legfrissebb firmware. Függőknek megoldás a Samsung szerviz, ahol várhatóan valamelyik JF kerül rá, amit utána a Kiessel lehet tovább frissíteni, ezekről itt olvashatsz: mysamsungwave.hu

SW frissítés után a KIES nem ismeri fel a telefont! Mit tegyek?

Kezdjük talán azzal, hogy egyes pletykák szerint ez a hiba elmarad, ha frissítés előtt visszaállítod a témát gyárira. Ha mégis fent áll a probléma, akkor sajátgép |Jobb egérgomb| -> Ezközkezelő -> USB vezérlők -> SAMSUNG USB Composite Device V2 |jobb egérgomb| -> eltávolítás. Ha ez megvan, a telefont húzd le, a gépet indítsd újra és dugd rá a telefont újra. Elvileg ezután működnie kell.

Navigációs szoftver van már? Miért nem talál jelet?

Jelenleg csak a Route66 érhető el a telefonra, előre telepítve. Ha lesz fizetős Samsung Apps Magyarországon, akkor lesz NDrive, Sygic és talán Navigon is.. iGO-ról egyelőre nincs információ. Lehet, hogy lesz de az lehet, hogy nem. További infó a Route 66-ról.: ebben a bejegyzésben.

Ha nem talál jelet azonnal a telefon (2-3 percen belül), akkor se add fel. Próbáld meg letenni valahova vagy tedd zsebre. Kézben nehezebben tér észhez.

Kamera FW Frissítése, helyreállítása.

Magyar nyelvű fórumok:

F-ECT$ és gamek!ller gyűjtése.

[ Módosította: philoxenia ]

Samsung Galaxy Tab S 8.4, Samsung Galaxy S8

(#2) orbano


orbano
(PH! félisten)

"vonalélesség kiváló"
Kb. mint Vincent van Gogh :D kicsit elfogultnak érzem a cikket :) de no offense

A vér nem válik VAZZE!™

(#3) Bocha válasza orbano (#2) üzenetére


Bocha
(HÁZIGAZDA)

Átírtam "jó"-ra. :D

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Trend FM-en (Budapesten 94,2 MHz).

(#4) Dany007


Dany007
(PH! kedvence)

Nagyon jó lett a videóteszt. Mivel még csak azt néztem meg :B
Látom a kedvemre tettetek a touchscreen tesztelésével! Legalábbis én is ezeket próbáltam volna ki legelőször. Videó alapján tényleg jól összerakott telefon. A touchscreen meg egyenesen meglepő számomra. Ilyen könnyed siklást, érzékenységet csak az iPhone-on láttam eddig (na meg pornóban de ez most hogy jön ide?).
Talán az első érintőkijelző, amire így ránézésre rámondanám, hogy simán van olyan jó, mint az iPhoneé. A menürendszer is jó, bár nekem kicsit kaotikus ez a rengeteg ikon...
A betöltés sebességére se lehet panasz. Jó demonstráció volt az a játék loading :)

(#5) che 1990


che 1990
(tag)

Én azért kicsit több beépített memóriát toltam volna bele,kb. legalább annyit mint amennyi az X6-ban van.És az a vacak lencsevédő is lemaradt :(
De ha ettől eltekintünk, akkor tényleg innovatív és kimagasló tudású lett az új Samu :DD
Már csak az árára leszek kíváncsi...jól gondolom hogy Xperia X10 környékén fog mozogni? :F

(#6) Bog válasza che 1990 (#5) üzenetére


Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Benne van a cikkben: 100 bruttó

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#7) spawn21


spawn21
(PH! kedvence)

Nagyon tetszik a teszt! :R
Azt hiszem el elgondolkodom,hogy le cseréljem a win mobilom.
Ha lesz nagy testvére qwertyvel,akkor megyek is a boltba érte! :))

"fu.k it, HTC U11"

(#8) adam014


adam014
(PH! kedvence)

:Y Eddig nem sokra néztem a bada-t, de ez után a cikk után nem elképzelhetetlen, hogy egy wave lesz a következő telefonom.

(#9) Bocha válasza che 1990 (#5) üzenetére


Bocha
(HÁZIGAZDA)

Nem, sokkal lejjebb, de ha végig elolvastad volna az írást, már tudnád a meglepő választ: függetlenül bruttó 100 000 környékén, ideális esetben (euro árfolyam függvénye) azalatt fog startolni. Tehát jóval olcsóbb lesz, mint egy Desire vagy egy iPhone 3GS, ami lássuk be, nem rossz. Nem publikus infó, de azt is tudom, hogy a szolgáltatók mennyiért kapják meg, remélhetőleg nem lesznek "mohók", mert akkor nagyon kedvező szolgáltatói árakra számíthatunk.

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Trend FM-en (Budapesten 94,2 MHz).

(#10) littlelion21


littlelion21
(PH! addikt)

/áll leesik...és ott marad.../

A többi sem világbajnok, de az első kép ritka pocsék...

(#11) AS


AS
(PH! félisten)

Akkor remélem a Galaxy S sem lesz drága. :)

Samsung Galaxy Tab S 8.4, Samsung Galaxy S8

(#12) tjb007


tjb007
(PH! félisten)

Nem vagyok oda a Samsung telefonjaiért de ez kifejezettem tetszik.(bár 100.000Ft -ot nem adnék érte)
Majd a megjelenése után eldől, hogy mennyire lesz népszerű a bada OS.

(#13) Norbi21 válasza Bocha (#9) üzenetére


Norbi21
(senior tag)

Privátban sem publikus :D? Mindenesetre nekem nagyon bejön az egész telefon, külsőre-belsőre egyaránt. Must have pillanatnyilag.

(#14) che 1990 válasza Bocha (#9) üzenetére


che 1990
(tag)

Végigolvastam,csak a végén elkapkodtam...vártam hogy láthassam a plecsnit :D
A szolgáltatói árra én is kiváncsi leszek :U

(#15) GALARDO


GALARDO
(PH! addikt)

Na ez már valami! :C

Az ellenség nem létezik, de bemesélik...hidd el jól!

(#16) Bocha válasza che 1990 (#14) üzenetére


Bocha
(HÁZIGAZDA)

Arra én is: mondom még egyszer, nem a szolgáltatói árat tudom, hanem azt, hogy a szolgáltatók mennyiért kapják meg a cuccot. :) És nem, privátban sem publikus, asszem kapnánk egy kis pert a nyakunkba. :U

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Trend FM-en (Budapesten 94,2 MHz).

(#17) Ankhiszesz


Ankhiszesz
(tag)

Tudásra ez a készülék nagyon megnyerte a tetszésemet, de külsőre már nem mondhatom el ugyanezt hiába a jó anyaghasználat, a formák még mindig csúnyák számomra :U

Nokia 3330>Nokia 6610>Nokia 6230>Nokia 6233>Nokia E52>(Samsung s5230 koncertfon)>Alcatel ot995>Huawei P6>Huawei P9

(#18) eclipse006


eclipse006
(őstag)

Nagyon jóra sikeredett a telefon,megnézném a kijelzőt élőben.
Azért a Bonobo befigyel a zenénél :) (kedvenc albumom)

[ Szerkesztve ]

http://www.facebook.com/SzaboSandorPhotography

(#19) ktg3


ktg3
(őstag)

Ami furcsa és hiányozni fog, az az intelligens szövegtördelés, a Wave böngészője erre kénytelen.

ez nem képtelen akar lenni a mondat végén?

---

ez nem egy privát üzenet akar lenni? ;]

[ Módosította: bwoay ]

(#20) Bocha


Bocha
(HÁZIGAZDA)

Közben befutottak a hardveres infók: 1 GHz-es ARM Cortex-A8 processzor, 256 MB RAM, 512 MB ROM plusz a 2/8 GB-os flash memória. A kijelző 10 pontban képes érzékelni a nyomkodást.

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Trend FM-en (Budapesten 94,2 MHz).

(#21) Kovax12


Kovax12
(tag)

Első ránézésre nekem valamiért egy összecsukott Samsung U600 ugrik be :) Értem itt a kijelző keretét. Persze alsó gombok figyelembevétele nélkül. Amúgy nagyon tetszik a teló, pedig én megrögzött nokiás vagyok (symbian) . De azért el tudnék boldogulni ezzel a kütyüvel is :D Bár gondolom Erdélyben várni kell még a megjelenésre :) Türelmesen várom :)

Nem írom alá!!! :D

(#22) Napfénysüti


Napfénysüti
(PH! nagyúr)

Nagyon tetszik. Remélem lesznek majd még komolyabb Badas készülékek idén. :)

Més que un club!

(#23) Gengi válasza Bocha (#20) üzenetére


Gengi
(senior tag)

Ez volna a jelenleg leggyorsabb ARM proci :O és az első telefon ,ami ezt használja ki :O..
Csúnya is lett volna ,ha ezen akad a bada OS...

PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"

(#24) Gusztáv


Gusztáv
(PH! addikt)

Jó kis telefon lett, majd meglátjuk mennyi program lesz rá. Tök jó lenne ugyaznez a hardver + ház Androiddal, nekem az a rendszer a favorit. Az ár is rendben van.

Laci

(#25) madstunt


madstunt
(PH! addikt)

Hú érdekes teló. Tetszik a rendszer így a teszten keresztűl nagyon, a beépített 8GB+MicroSD is jól hangzik, de mégsem tudott egyfajta birtoklási vágyat felébreszteni bennem, és ez nem csak a számomra nemtetsző (a nokia szvsz szebben csinálta) rombuszos dizájnon múlik...
a szövegtördelés azért remélem később belekerül mert azért bizonyos esetekben jól tud jönni nagyon
azért amint lesz rá lehetőségem, megtaperolom ;)

[ Szerkesztve ]

(#26) AS válasza Gusztáv (#24) üzenetére


AS
(PH! félisten)

Akkor néz be Galaxy S topikba...

Samsung Galaxy Tab S 8.4, Samsung Galaxy S8

(#27) Kopi31415


Kopi31415
(PH! félisten)

Uez qwerty-vel lesz?
Ez a covboy az a covboy?

Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec

(#28) AS válasza Kopi31415 (#27) üzenetére


AS
(PH! félisten)

lesz de majd később , ősz..kb

Samsung Galaxy Tab S 8.4, Samsung Galaxy S8

(#29) tibi666


tibi666
(senior tag)

a kijelzője kicsi, egyébként tetszetős.
ha jó lesz a marketje, akkor simán kinőheti magát.

(#30) Konflikt


Konflikt
(PH! addikt)

tenyleg egesz rendben van. es az ara is oke.

egy ilyen super amoled kijelzot megneznek eloben. eleg jokat irtatok rola:)

[ Szerkesztve ]

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! VCIX-DCV, blog storage es VMware temaban: https://vthing.wordpress.com/

(#31) Kobaljov


Kobaljov
(senior tag)

Az előlapi kamerának mekkora lehet a felbontása/képfrissítése illetve van hozzá alkalmazás? (a gyári weblapon nem szerepel a specifikációk között)

(#32) geri|


geri|
(senior tag)

hibátlan telkó, asszonynak be is ajánlom

LiveStrong

(#33) Samus


Samus
(PH! addikt)

Első körben két hibát szeretnék jelenteni:

itt kapott ugyanis helyet a kihnagosító hangszórója,

az az intelligens szövegtördelés, a Wave böngészője erre kénytelen Gondolom ez képtelen akart lenni.

A cikket én is kicsit elfogultnak érzem, ugyanis egy nagy hiány még mindig ott van: a navigáció jelenleg érdemben használhatatlan. Ha tényleg kész az NDrive, az persze más. Ha pedig a nagyobb gyártók is beszállnak (Garmin, esetleg az iGo), akkor egy szót sem szólok persze. Viszont azt hozzá kell tennem, hogy a szoftver nem végleges, ezért ez nem róható (még) fel hibának.

A lezárt módban kezelhető zenelejátszó pedig egy ritka okos találmány, ahogy a feloldás is.
Maga a szoftver tényleg eszméletlen. Itt látszik igazán, hogy komolyan gondolják, amit a nagy kedvencem, a Nokia féle Symbian-on (még?) nem látszik.

Kíváncsian várok egy alsóbb kategóriás készüléket. Bruttó 50 000 körül, GPS, Wifi és 3G/HSDPA mellett (előlapi kamerával), 3.2es LED-es villanóval, VGA@30fps videóval, jack csatival. Szerintem az lenne az, amire páran várunk (ha esetleg pár marketinges olvassa...).

A teszt jó, részletes, olyan, amilyennek lennie kell. Ha beindulnak a fejlesztők, akkor pedig határ a csillagos ég. Remélhetőleg. És szintén remélhetőleg felnyílik a Nokia szeme is, mert minél többen küzdenek a vásárlók kegyeiért, az annyival csak jobb lesz nekünk.

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.''

(#34) .bableWes


.bableWes
(őstag)

nem rossz, nem rossz de még drága. 1 év mulva vállalhato lenne

töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..

(#35) zaskar


zaskar
(senior tag)

Lehet, h csak engem érdekel: TV kimenet van benne? Nem találtam a tesztben.

(#36) Karma válasza Kobaljov (#31) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)

A 3G videohívás biztosan működik vele, API pedig van a kezelésére, úgyhogy nincs igazán akadálya, hogy később több alkalmazás is csináljon vele valami hasznosat.

“All nothings are not equal.”

(#37) Picco


Picco
(PH! addikt)

a fenykepek minosege szerintem pocsek(bar szinek valoban szepek), a 2 eves n95-om sokkal jobbat csinal(lehet h meg csiszolnak rajta). :)

es ez nem is lenne baj, ha nem azt lenne a kepek ala irva mint ami.... :(
elfogultsag eleg sok embert eltantorithat szerintem, bar en is valsz keptelen lennek elfogulatlan velemenyeket irni, csak ugye nekem nem is ez a dolgom halistennek.

Love doesn't show up on X-Ray...but it's there!

(#38) atike


atike
(PH! nagyúr)

Nem is rossz. Főleg a Samsunghoz képest... :) Eddig nem nyűgöztek le, de ez azért már tényleg más! Tetszik! Főleg, ha majd "emberibb" ára lesz... :)

"Nem harcolhatunk valami ellen. Annak semmi értelme. Valamiért kell harcolni."

(#39) Straw


Straw
(senior tag)

Már vártam ezt a tesztet még ha csak béta is a telefon.
Jó kis cucc ez, a Badaban meg pozitívat csalódtam, nem gondoltam volna hogy így össze tudják rakni.
Az még érdekelne, hogy használat közben éreztétek az n-es Wi-Fi nagyobb sebességét?

Nem kekeckedésből de ez
"A készülék akkumulátora 1500 mAh-s, ami az alacsony felbontású Super AMOLED kijelzővel párosítva " nem alacsony fogyasztású akart lenni?

42

(#40) total90


total90
(PH! kedvence)
LOGOUT blog (1)

Azt a bíííp bííííp, bíííp ez teccik :))

Ha nincs jó, ló a szamár is. Képeim: 500px.com/abenteuR Videóim: tinyurl.com/yb2nk3e6

(#41) Bayzee5 válasza Napfénysüti (#22) üzenetére


Bayzee5
(lelkes újonc)

Egyelőre ez lesz a legerősebb Badas Samsung. Ha jól emlékszem, amit olvastam valahol október-november környékén jelentik be az új zászlóshajót.

(#42) user137 válasza Bocha (#9) üzenetére


user137
(őstag)

köszi a cikket, itt a következő telefonom :R bye-bye Nokia :))

egy kicsit elfogultnak érzem, de az tény, h a samsungnak kell a hype akkor is, ha a készülék egyébként parádés.

a szolgáltatókról lehet megtudni valamit? kék-piros-magenta, vagy mind, vagy esetleg egyikre exkuzivitás?

(#43) omlosz


omlosz
(lelkes újonc)

Nem értem miért erőltetik ezt a fajta menürendszert. Csak nekem tűnik kényelmesebbnek, hogy például a naptár, óra, jegyzet stb egy szervező/iroda akármi menüpontba lenne? Amit az ember nagyon gyakran használ azt úgyis kirakja widgetnek. Persze, ha át lehet így is rendezni, akkor nem szóltam :)

(#44) bazsa88


bazsa88
(újonc)

Nem értem miért kell a Corby-t és S5230-ast leszólni!? Nem mindenki engedheti meg magának az ilyen 100 ezer ft-os készülékeket. Szerintem mind a két készülék tökéletesen használható a kisebb-nagyobb hibákkal együtt a maga kategóriájában! Nem cserélném el egyiket sem, a cikkben példaképp felhozott kínai két sim kártyás csodákra! Sőt!!

Bazsa88

(#45) bmwk1200s


bmwk1200s
(PH! addikt)

Remek is cikk lett, gratulálok nektek! :C
Mint régen Samsung telefont használó örömmel olvastam, hogy végre egy nagyon is ütőképes rendszerrel áll elő a cég. Komolyan mondom ha nem lenne szifonom és nem érdekelne az Apple, én biztos hogy erre fizetnék be! :DDD
Az asszony úgy is telefont keres, csak abban bízik, hogy a T is felveszi a kínálatba és nem horror áron.
Még egyszer gratula a cikkhez! :R

Semmit sem írok alá!

(#46) Bavid


Bavid
(őstag)

3 nap :Y durva, egész jó kis telefon, már csak az árazás a kérdés, illetve menynire minőségi programok lesznek rá.

(#47) AS


AS
(PH! félisten)

Úgy tudom mind a 3 szolgáltatónál lesz. :)

Samsung Galaxy Tab S 8.4, Samsung Galaxy S8

(#48) Kopi31415 válasza total90 (#40) üzenetére


Kopi31415
(PH! félisten)

a szivarvéget miért sípoltad ki? :D

Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec

(#49) EczkE


EczkE
(PH! addikt)

Nem hittem volna, hogy a bada ilyen jó lesz. Nekem nagyon tetszik, egy próbát megérne. :)

Asszem mindenféleképpen!

(#50) Konflikt


Konflikt
(PH! addikt)

@Bocha:

A készülék akkumulátora 1500 mAh-s, ami az alacsony felbontású Super AMOLED kijelzővel párosítva elképesztő üzemidőt garantál.

az nem fogyasztasu akart lenni?:)

ez a cucc tenyleg utos. nagyobb kijelzovel meg nagyobbat fog szolni.

[ Szerkesztve ]

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! VCIX-DCV, blog storage es VMware temaban: https://vthing.wordpress.com/

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.