Aktív témák
-
zentimon
csendes tag
Sziasztok!
MS Outlook-ból át lehet valahogy konvertálni a névjegyeket és a naptárbejegyzéseket?
Az emailmellékletek, ha tartalmaznak pps-t, azt valahogy meg lehet nyitni?
A Google map használható a gps-szel?
Divix-es videókat lejátszik?
Kösz. -
zentimon
csendes tag
Valamiért nem akar menni a szinkronizálás a google-val.
Elsőre általában összejön, de amint mégegyszer szeretném szinkronizálni nem jönnek le sem az emilek, sem a naptár.
Töröltem már jónéhányszor, hátha az újbóli berírástól meggyógyul, de semmi....
Valaki segítsen, akinek megy profin. -
zentimon
csendes tag
http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000113436&listYN=Y
Szúnyogriasztó :-))))
Erre kíváncsi leszek... -
zentimon
csendes tag
válasz peretyo #17571 üzenetére
Nekem ugyanez a problémám már a kezdetektől. T-mobilos a teló. A master reset segít egy darabig, de aztán megint nem szinkronizál. Arra már rájöttem, hogy csak az emilekkel van valami gáz, mert a naptárat azt mindig rendesen szinkronizálja, ha ki van kapcsolva az email szinkron.
-
zentimon
csendes tag
Sziasztok!
A mai napon rászántam magam (T-mobile) a MultiLoaderes frissítésre, fel is tettem a JF1/JEF firmwaret. Pikk-pakk felment a leírtak szerint.
De a Kies nem hajlandó frissíteni.
Mi a további teendő?
Kies frissítve a 102-es végűre. -
zentimon
csendes tag
Hali!
Nekem 1.2 van a telón JL2. Próbáltam frissíteni Kies Registry Patcher-el, de semmi változás, nem lett magyar. Valaki járt már sikerrel? -
zentimon
csendes tag
válasz Killerlaca #40390 üzenetére
Regisztrálni kell egy email címmel. Lehet akármilyen xxx@wefwef.com, semmi jelentősége nincs.
-
zentimon
csendes tag
Feltettem az Ndrive lengyel verziót. Nem tudom magyar térképpel használni, valaki segítsen please!
-
zentimon
csendes tag
Valaki privátban légyszi! Ndrive magyar térkép....10.2.06..
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest