- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
dehát mindenkinek van egy jó tanácsa...
-
moonman
titán
egyébként poén, hogy a 64k színárnyalatú régi WM-en is jobban néz ki.
ezt meg még csak most olvasom, de jó hírnek hangzik: "A Zune-nál angol címmel de magyar hitelkártyával regisztrálva elég volt a telefonon a Zune Marketplace-en kiválasztani a dalt vagy albumot, rábökni a "buy" gombra, majd legnagyobb meglepetésre nem hibaüzenetet vagy elutasítást kaptunk, hanem megtörtént a tranzakció, a dal pedig pár másodperc múlva már letöltődött és bekerült a gyűjteményünkbe. Ugyanígy szoftvereket is tudtunk vásárolni az alkalmazás-piactéren." HWSW
[ Szerkesztve ]
-
T.Peter
őstag
Sziasztok. Ugyebár ha kilépünk egy programból, akkor elmenti az állapotát, és a legközelebbi indításakor onnan lehet folytatni. Arra lennék kíváncsi, hogy mikor telíti be a memóriát a sok program lementett állapota? Gondolom van benne garbage collector, csak nem igazán láttam sehol sem kiemelve, hogy mi alapján szabadítja fel a memóriát, és elég kíváncsi lennék rá.
-
moonman
titán
nincs, de képernyőmentés alapján még ez is jobb.
#404: a minimum memória 256 MB, de egyelőre mindegyik legalább 512-vel jött ki, ez több, mint elég a lementett állapotok tárolására. a szünetbe rakott programok a beállításokat egyébként nem csak memóriába mentik el, hanem flash-re is, így ha az OS alól elfogy az erőforrás és teljesen kinyírja a még alvó processzeket is, akkor is megmaradnak ezek.
-
T.Peter
őstag
Amúgy megnéztem samsung wave-en a samoled feketéjét egy teljesen fekete háttérképpel a képnézegetőben, és azt vettem észre, hogy vaksötétben is látszik kicsit a képernyő. Picit szürkés marad. Amikor pedig le van zárva a telefon, akkor nem lehet észrevenni a telefont, mert az is teljesen sötét. Nem értem, mivel látni, hogy egyik pixel sem ad ki magából semmilyen színt, mégis világosabb, mint nem működő állapotban.
-
cqr
aktív tag
So true, először nem is ezt a képet akartam feltölteni, de mentségemre legyen mondva, hogy ez sokkal közelebb van a a valósághoz :dd
Az a "baj", hogy gabor72 belenagyított a képbe, és ezt fényképezte le:
Mindkettő ugyan az a készülék, csak az alsó képen másképp van belenagyítva. (Igen ez is screenshot, csak azt mutatom hogy gabor nem az amoled sávosodását fényképezte. Ami egyébként nem is látható olyan könnyen.. a "kockásodás" mondjuk már annál inkább.)
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
voltam ma T-Pontban (Aréna) ügyintézni, és ha már ott jártam, rákérdeztem, Omnia 7-et csak "kiemelt üzletekben" tartanak, bemutató is ott van, ez a Mammutot, a West End-et és a Duna Plaza-t jelenti.
Vodában csak pislogtaj, hogy mi az az Optimus 7, még akkor is, amikor jeleztem, hogy amúgy fent van a honlapjukon az árlistában. "az most átalakítás alatt áll..."
[ Szerkesztve ]
-
Aftereffect
tag
Én rájöttem, mire jó az Apple-féle szinkonizálás: nekem otthonról, az iróasztalomról(!) ellopták kb 1 hónapja a több mint 2 éves iPhone 3G-met, rajta a 2év adatával.. Vettem egy 4G-t helyette.. Igaz, drága volt, de első gépre dugásnál a iTunes gratulált új telefonomhoz és megkérdezte, hely óhajtja-helyreállítani a becup-ot? Válaszoltam, igen majd utána majd', félórás szöszmötölés következett. Amikor végzett, majdnem eldobom az új telómat.. Az egy dolog, hogy a régi hátterem mosolygott vissza rám, de még az ikonok sorenje és kiosztása is az lett, mint a régi telómon..Ezenkívül visszarakta a régi telómról a rajta lévő 700 fotót, a teljes névgyegyzékem, az összes üzenetem, az utoljàra hívott embereket, a naptárat, az internet-könyvjezőket, sőt még az utolsó googlezésre, amit egy mozdulattal törlök, még arra is emlékezett valahonnan.. Mindezt magától, én sose mentettem a telóról semi ilyesmit. Na gyerekek ezért vettem én apple-t és nem Samsungot.
[ Szerkesztve ]
-
LacKoder
csendes tag
Tegnap leteszteltem (saját WP7-en), ez a colorfade probléma nem a kijelzok hibája Egyszeru szoftveres hiba. Elárulom, hogy ez a szinatmenetes kép tokeletesen jelenne meg (úgy, mint a monitorodon), ha nem PNG formátumban néznéd, hanem JPG-ben. Tegnapi tesztjeim során egyértelmuen kiderult, hogy valamiert a WP7-ben (a teljes OS-ben!) a PNG motor ezt az artifact-et nyujtja. Ha ezt a PNG-t atkonvertalod JPG-ve, es ugy nezed meg a mobil kepernyojen, teljesen jó lesz Ezt pedig simán lehet majd orvosolni OS frissitessel... tehát no para emberek, nem a HW hibás
Windows Phone 7 Developer
-
LacKoder
csendes tag
Masik, amire rajottem: miert nincs iranytu Maps-ben neha... valami erthetetlen oknal fogva, ha UK-re navigalunk, nincsen HA hard reset után United States-et allitunk be, egybol bejelentkezunk Live ID-vel (engedni kell adatforgalmat), akkor a Maps meggyógyul, mind a search, mind az iranytu funkciók, valamint a Bing keresoje is a Mobile experience-szet fogja használni. Valami érthetetlen okból, egyik országban mást tud a telefon by design, mint a másikban. US beállitasok után nyugodtan lehet európazinálódni, utána már nem felejti el, hogy o "okos".
-
erdoke
titán
válasz Aftereffect #419 üzenetére
"Na gyerekek ezért vettem én apple-t és nem Samsungot."
Teljesen értelmetlen, amit beszélsz. Azért vettél Apple-t, mert fogalmatlan vagy.
A legjobb aláírás a héten
-
LacKoder
csendes tag
válasz LacKoder #423 üzenetére
Na jól sejtettem Nem a képernyo a hibás... ez bizony dekódolási artifact. Ha ezt a JPG-t vagy PNG-t atkuldom telefonra, igaz, hogy csikos lesz, viszont a csikok atmenetebe ha belezoomolsz, akkor az nem egyenes vonal, hanem cakkos Tehat zoomolhato a "hibas atmenet". Most vagy ez a kep szar ugy ahogy van, vagy tenyleg az engine hibás, de nem a kepernyo a rossz, ez 100% most már! (Kulonben akkor egyenes vonalak menten terjedne zoom utan is a "hiba") Megnyugodtam... frissitest kell csak megvarni es kesz.
-
Aftereffect
tag
Fogalmatlan vagyok? Mert szeretném viszontlátni a 10 évig összejött telefonszámjaimat és 2 évig elrakott kedves sms-eimet? Mert szeretek navigálni a telóval bárhová, mert szeretek telón majd' olyan minőségben játszani, mint pc-n? Mert szeretem, hogy a telóm kijelzőjének feldontása akkora, mint pár éve a pc-m? Ha ezeket nem érted de vagy fogalmatlan..
[ Szerkesztve ]
-
gabor72
aktív tag
válasz Aftereffect #426 üzenetére
"Na gyerekek ezért vettem én apple-t és nem Samsungot."
Szerintem erdoke kolléga arra célzott hogy ezek távolról sem Apple kiváltságok.
Kár hogy nem azt írtad hogy azért vettél Apple-t mert az tetszett a legjobban. Abba nem lehetne belekötni. -
veterán
bocsi de a windows mobile hamarabb találta fel a szinkornizálást mint az iphone . 2003-ban vettem az első windowsos mobilomat és azzal már tudtam szinkronizálni oda vissza gépre / telefonra.
-
erdoke
titán
A zárt rendszerű készülékein felül a Samsung még legalább 3 operációs rendszerrel gyárt okostelefont. Ezért ha szoftveres összehasonlítást csinálsz, teljesen értelmetlen Apple vs. Samsungot írni. Erre írtam, hogy fogalmatlan vagy. Arról nem is beszélve, hogy minden jelenleg boltban kapható Samsung okostelefonhoz van mentési lehetőség, tehát ebből a szempontból is fogalmatlan vagy.
Navigálással meg ne röhögtess, csak nem összejött negyedszerre az Apple-nek? Más rendszerű okostelefonokon már akkor navigáltak, amikor a PNA-k is százezres tételbe fájtak, és az iPhone még csak Jobs álmaiban létezett. Sőt, tulajdonképpen az über játékok kivételével az összes többi létezett már az iPhone előtt (VGA kijelző, full backup, stb).A legjobb aláírás a héten
-
-
manokaki
addikt
Sziasztok!
Ezek után egy jó kérdés , melyiket érdemesebb megvenni
az Omnia 7-t vagy a Galaxy S-t ?Értem ez alatt az internet , e-mail, fényképező , és egyébb programok használhatoságát a mostani helyzetben ?
Esetleg akinek mind kettő volt vagy van az tud nyilatkozni !
köszönöm
Attila
Attila
-
Aftereffect
tag
Mondhatnál egy Samsungot amelyik külön kérés nélkül becup-olja az üzeneteket, naptárbejegyzésekeket, jegyzeteket, telefonkövet, a netes könyvjegyzőidet, a háttérképed, az összes fotót, az ikonjaid sorrendjét, 2 szovtvergenereáción keresztül.. Nem kell 4féle oprendszert használni, egyet a legjobbat, azt amelyiket már az összes másolja valamiért..
-
Alucard888
csendes tag
Üdv mindenkinek,
próbált már valaki a Zune-ból/WP7 marketplaceről vásárolni magyar kártyával?
Egyelőre csak a zune software-ből próbáltam vásárolni, mivel telefont még nem vettem, de se angol se amerikai címmel nem engedett, magyart meg nem lehet regisztrálni.
Aki már próbálta és sikerült megírná hogyan kell?
Esetleg várható hogy valamikor lehet magyar címmel is hivatalosan használni?Köszi
-
Inarus
addikt
válasz Aftereffect #432 üzenetére
Ember! Kevered a fogalmakat. Ennyi erővel írhattad volna, hogy ezért nem vettél HTC-t, Nokiát, stb...
Csupán erre akarták felhívni figyelmed. -
i are robot
senior tag
Nem tudom mi az a becup-olás, de nekem tuti nem kéne olyan telefon, amelyik kérés nélkül csinálja.
-
moonman
titán
ja, a WP7 főleg másolja az iOS-t...
szinkronizálni meg mint említették, már 2000-es évek eleje óta lehet WM-mel, ott a My Phone, ami mindent, amit írtál szépen menteget, de van kb. 30 féle megoldás teljes rendszermentésre, programokkal, beállításokkal, mindennel.
úgy csinálsz, mintha az Apple szarta volna a világot.
-
manchester85
veterán
"ja, a WP7 főleg másolja az iOS-t... "
Na nehogy azt mondd, hogy a WP7 által képviselt koncepció nem tükrözi tökéletesen az Apple által elterjesztett mobilplatformos elveket. Van egy Zune, amin keresztül lehet szinkronizálni a készüléket (iTunes). Nincs bluetooth file transfer, fontos a felhasználói élmény még a megkötések árán is. Nincs ezzel semmi gond, csak veled ellentétben (már ami a iphone kritikákat illeti) a legtöbb szifonos, apple-ös portál/blog pozitív visszhanggal fogadta a MS új rendszerét. Tőled meg ugye egy jó szót nem lehetett hallani, ha szóba került a szifon A legmókásabb az, ahogy most teljesen más aspektusból értékeled az új platform feature-eit, és amit annó az iphone OS-eknél napról napra kritikaként éltél meg, azokat most óriási lelkesedéssel buzgóan hirdeted, mit sem törődve azzal, hogy nemcsak a WP7 szakított gyökeresen a WM elveivel, hanem a te érvrendszeredet és mobilplatform iránti értékrended is legalább ennyire újraprogramozta.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
gabor72
aktív tag
Abból van a vita hogy mivel neked az apple jött be a legjobban, meg vagy győződva róla hogy mindenki más téved aki nem azt választja.
Pedig nem. -
gabor72
aktív tag
-
gabor72
aktív tag
válasz Alucard888 #433 üzenetére
Nekem nem működött. Az 1 dollárt levonta mikor regeltem a kártyámat, de onnantól nem ment tovább USA címmel sem.
-
moonman
titán
válasz manchester85 #437 üzenetére
szerintem egesz mas dolgokrol beszelunk...
-
erdoke
titán
Nem tudok részleteket, de már többször is nyilatkoztak itthoni MS emberkék, és november 14-ről (vagy 17-ről) beszéltek. Arról végképp nem tudok semmit, mit jelent ez a fejlesztők számára, inkább XBOX Live és Marketplace elérhetőségről esett szó.
A legjobb aláírás a héten
-
Arhquis
aktív tag
Tudom hogy a "google-özd k"i a bevett szokás, de én nem különböző híroldalakról beszélek, hanem HIVATALOS support oldalakról, elérhetőségekről. Nem egy napot szántam ráa keresésre, de teljesen átszervezték az MS oldalakat, a ticketes supportjuk pl egy forumra visz, ahol azt se tudják az MVP-k, eszik-e vagy isszák a dolgokat! Reméltem neked van valami jó összeköttetésed, vagy címed, amit én nem találtam meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI kábel TV
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LEGO klub
- Autóhifi
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest