Új hozzászólás Aktív témák
-
BJohhnyB
csendes tag
Volt itt parszaz kommenttel ezelott a bing maps-es kereseses dolog, hogy a bingre visz. Te meg azt mondtad jo, annyit tennek hozza lehet baromsag, hogy nekem is a bing keresore vitt a cucc. Aztan marketplace miatt elkezdtem mokazni a live id uk meg telefon localization uk dolgokkal, es hirtelen megjelent a bing mapsen is a rendes kereses meg az utvonaltervezes is. Keresni Mo-ra meg mindig nem lehet mondjuk, de ha kivalasztok ket pontot legalabb megtervezi mar. Oszinten nem tudom hogy spec. a lokalizacio miatt van ez a bing mapsen, csak nekem gyanusan utana kezdett jo lenni, gondoltam megosztom. (meg annyi hogy ha ezek utan visszarakom a telo lokalizaciot hungary-ra most is van kereses meg utvonalterv, ergo vagy a live id ami szamit, vagy egyszer "belovi maganak" utana mar ott is marad nemtom)
Mas, esetleg valahol figyelemmel lehet kiserni a winpho7 magyarorszagi alakulasat, hogy mit mikorra terveznek, magyar marketplace vagy frissites kereteben magyar prediktiv szovegbevitel vagy ilyesmi? Koszonom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest