Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BJohhnyB

csendes tag

válasz gabor72 #438 üzenetére

Volt itt parszaz kommenttel ezelott a bing maps-es kereseses dolog, hogy a bingre visz. Te meg azt mondtad jo, annyit tennek hozza lehet baromsag, hogy nekem is a bing keresore vitt a cucc. Aztan marketplace miatt elkezdtem mokazni a live id uk meg telefon localization uk dolgokkal, es hirtelen megjelent a bing mapsen is a rendes kereses meg az utvonaltervezes is. Keresni Mo-ra meg mindig nem lehet mondjuk, de ha kivalasztok ket pontot legalabb megtervezi mar. Oszinten nem tudom hogy spec. a lokalizacio miatt van ez a bing mapsen, csak nekem gyanusan utana kezdett jo lenni, gondoltam megosztom. (meg annyi hogy ha ezek utan visszarakom a telo lokalizaciot hungary-ra most is van kereses meg utvonalterv, ergo vagy a live id ami szamit, vagy egyszer "belovi maganak" utana mar ott is marad nemtom)

Mas, esetleg valahol figyelemmel lehet kiserni a winpho7 magyarorszagi alakulasat, hogy mit mikorra terveznek, magyar marketplace vagy frissites kereteben magyar prediktiv szovegbevitel vagy ilyesmi? Koszonom.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák