- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.L.
senior tag
Ez az a gallery csak más néven jelenik meg a marketen.
-
privatposta
tag
Sziasztok,
Keresek egy működő incognito progit. A lényege hogy csak akkor küldi el a hívó számát, amikor én szeretném.
Tud valaki ebben segíteni?Köszi
-
bigsee
addikt
válasz bigsee #23676 üzenetére
Sőt mi több továbbmegyek, most raktam fel a hozzáadott igo-t, és frisítettem le a naviextras progival, majd gyalog kipróbáltam. No, nem tudom, mennyi időbe telt neki műhódat találni, de 6-ot villant csak az állapotsoron a GPS jel, és máris a térképen voltam, pontosan ott, ahol jártam... (szerk.: holnap megpróbálom kocsival is)
Mindezt úgy, hogy a szabad memória 31 MB környékén van, de ez mint tudjuk nem jelent semmit sem az égvilágon...
De, ájemhepi, mert ilyennek képzeltem egy működő spicát...
Egy kérdésem volna: erre a multitouch-ra miért izgultak annyira?
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
r.zozoka
aktív tag
válasz BalanceR #23683 üzenetére
ezt te hol tudod nyomon követni? adnál egy linket nekem?
más: 2.2 nálam is jelent kezett a kamera bub nem a videózásra gondolok hanem a csikozódásra hogy ne lesz jó a kép amit csinálok
egyenlőre azt hiszem marad a feltúrbózott 2.1bigsee
mert ez könnyebbé egyszerű és látványosabbá tudja tenni a kezelői élményt!
eleinte amikor megjelent azon voltam hogy nekem ilyen nem kell ugysem tduom használni majd sehol, erre most már egy jó ideje meg van és amikor kihagytam véletlenül nagyon hiányzott már!
szóval szerintem nem létfontosságú még mindig de ha egyszer van akkor már használni kell mert jó![ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Lenne egy nagyon "buta2 kérdésem
A felső infosáv színét (ahol a térerőt, akkutöltöttséget, és egyéb infokat közöl velünk a telefon) meg lehet változtatni? -
bigsee
addikt
válasz r.zozoka #23705 üzenetére
Igen, próbáltam én is, de nem igazán fogott az meg, hogy 3,2-es képernyőn multizzak, nagyon hamar leszalad az ujjam a keretre/keretről...
Más: az viszont idegesít és nem tudom, hogy mitől lehet, hogy a képernyő feloldóval ha üzembe helyezem a telefont (sötét képernyő->lock screen) akkor néha rögtön fel is oldja a zárat. Ha lendületből használnám a telefont, akkor ugye normál esetben feloldó billentyű után kellene egy balról jobbra söprést tenni, viszont ha fel van már oldva a lock is, akkor bizony a képernyőt is eltolom egy oldallal jobbra.
Itt viszont van nekem alul egy widget, ami benyomódik ekkor.
Olyan, mintha túl érzékeny lenne a feloldó billentyű, totál úgy viselkedik, mintha hosszan nyomnám, és egyből fel is oldanám vele a zárat is.
Nem tudom, mennyire volt érhető és hogy van-é erre megoldás?
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
sssz
őstag
abban tudna valaki segíteni hogy miért van az hogy a főzött rom óta rendszeres hogy a teló elfelejti az egyes személyekhez külön beállított csengőhangot és az "általánost" játsza le?
ugyanakkor ha megnézem hogy mi van beállítva az adott személyhez ott jól van.más is tapasztalja ezt?
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
ruadi
csendes tag
válasz bigsee #23707 üzenetére
Nekem is csinál ilyet néha a feloldó gomb, én azóta vettem észre, mióta nem az eredeti rom van rajt, bár lehet h. nem függ össze a kettő.
Más: olyan problémám van h. akármelyik időjárás widgetet próbálom, egyik sem írja ki az aktuális hőmérsékletet és a napi max/min-t. Már kb 10-et próbáltam, de egyiknél sem tudom beállítani h. az említett adatok kint legyenek a képernyőn. Az a furcsa ha viszont bemegyek a widget programjába ott kiírja.
[ Szerkesztve ]
-
-
sssz
őstag
kell lenni valami okának. nem hiszem hogy egy új főzött rom megoldaná a dolgot.
na most bevillant egy lehetséges dolog: én speciel az sd-n tárolom ezeket a zenéket. lehet megpróbálom bemásolni a teló memóriájába. hátha az eléréssel van gond.
egy próbát megér
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
schil572
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy kis problémám az MMS-el. Mégpedig az, hogy nem megy. Az APN az jól van beállítva, a sima net megy.
A Spica gyári független,
IE570EXXJD1,
2.6.29 leshak@leshak udev7 #13
ECLAIRXXJH1/Samdroidmod 1.3.1.d
ahogy én főztem.
Originál állapotban még ment az MMS, asszem még a JD1-el is, csak most nem.
A Telenor-os beállítás szerintem ok.
Valakinek valami hasonló tapasztalata. Vagy esetleg segítség, hogy mit nézzek meg.
Ha visszateszem a JD1-et (bár avval sok problémám volt valamiért, bár lehet, hogy más okozta), akkor mindent újra kell telepítenem?Előre is köszi,
Schil572 -
sssz
őstag
-
belec
csendes tag
Letöltöttem a guitar solo programot de mindig azt irja h. nemhivatalos verzió blabla...
valaki nemtudja h. lehet elinditani fizetés nélkül ... próbáltam már repülőgépes módban is de nem megy. -
Nohab61
aktív tag
Azért vicces ez a 1% battery-s dolog Mert 40%-ot ír ki de megnéztem és 4000mV on van a aku . Ez az érték még a régi félével 80-90% között lett volna
[ Szerkesztve ]
-
perszabi
csendes tag
Szia!
Nálam is csinálja a telefon, én azzal hozom összefüggésbe, hogy van az bizonyos 3 mp, amikor csörög a telefon, először kiírja a hívó telszámát, ha épp olyanja van rögtön társítja is egy névhez a telefonkönyvben, ha nincs olyanja, akkor ugye kb 3mp eltelik a telefonszám és a hívó neve között. Én azt vettem észre, hogy utóbbi esetben van az általános csengőhang. Illetve még egy esetet vettem észre, ha valami terheli a processzort (pl IGO, böngésző, vgay játék).
Engem igazából nem zavar, mert úgyis ránézek ki hív, onnan meg már tudom.Remélem nem fogalmaztam bonyolultan, most értem haza a meccsről, és kissé "fáradt" vagyok
-
Maxtreme
addikt
Lehet csak nekem számít újdonságnak, de tegnap találtam egy eszméletlenül jó zenelejátszó programot.
Power amp:
Support:
-MP3, MP4/M4A,loseless ALAC,FLAC, OGG, WAV, TTA, WMA
-Has own codecs
-Widget
-Choose music from SD card
-Tegs, lyrics
-Skins, 2 in beta version
-Fast scan of files ( in 1 second 1000files, depends on phone speed)Jól néz ki, és piszok jó hangot kölcsönöz a spicanak. Ezzel a progival végre szól valahogy a cx500
Asszem a btunes megy a kukába[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz konkolyz #23730 üzenetére
köszi!
az átmásolást a system/media-ba már kipróbáltam, meglátjuk milyen lesz hosszútávon.ha ez nem elég akkor a következő lépés azt hiszem az ogg-ba való átkonvertálás lesz.
-
sssz
őstag
válasz perszabi #23731 üzenetére
én is gondoltam erre, de nem tudom hogy valóban ez lenne-e az ok, mert nálam max egy másodperc alatt előjön a kép, hang, szám, minden.
-
Maxtreme
addikt
Nincs mit.
Helyes
Messze a legjobb zenelejátszó Androidra amivel eddig dolgom volt. (pedig elég sokat próbálgattam) -
Maxtreme
addikt
Itt egy videjo róla
-
őstag
Hali!
Aki angry birds játékkal játszik annak a grafika jó? Mert nekem ahol fekete kéne legyen a kép, ott fehér (szóval nem látom hol vannak a falak). Nálatok hogy megy? -
őstag
2* ment el.
[ Szerkesztve ]
-
Camper2006
tag
PowerAMP v1.0 build 68 Android>>>[link]
𝐍𝐨𝐰 𝐥𝐨𝐚𝐝𝐢𝐧𝐠. . .42% ▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░ 100%
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.