- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő101
csendes tag
Valaki a kérdésemre valamit?Légyszi!
-
sssz
őstag
válasz Gergő101 #24601 üzenetére
beállítások/hangok és kijelző/értesítési csengőhang/itt válaszd ki a csendest és így semmi nem fog zenélni mikor bedugod akár a töltőt akár a kábelt
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Gergő101
csendes tag
Köszönöm szépen.Csak a gyárin pittyent egyet és az jó volt,azt hittem lehet ennek is a hangját állítani.De ez is jó lesz köszi!
-
-
AlmaZoli
tag
válasz AlmaZoli #24605 üzenetére
Aztán meg is válaszoltam a saját kérdésem, bár lehet, hogy többeteknek is hasznos info
"Recovery in latest builds of CyanogenMod are able to auto-detect filesystem types."
Innen van az info: http://forum.samdroid.net/f56/workaround-cyanogenmod-recovery-when-using-ext2-4-filesystems-2641/
"Korán keltem, hol az arany?"
-
Land
veterán
Nah akkor remélem a CyanogenMod-6.1.0-RC1-Spica-alpha7.1 már egy jó ROM....
Érdekelne 1-2 vélemény a szokásos témákban( gyorsaság, bugok, kamera, wifi, gps, üzemidő, újdonságok stb..)
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
herni
tag
Sziasztok! Wifi Manager-t használok és egy csomószor előkerül az a probléma hogy nem talál semmilyen wifi-t, resetelem és lefagy az egész, csak akksi ki-be segít :S
Samsung Galaxy Spica -> Galaxy Ace -> Galaxy S -> Galaxy S II -> Galaxy S4 LTE
-
sssz
őstag
én is azt használok, van hogy néha nem lát semmit, de ilyenkor nyomok egy update-et jobb felső sarokban és megjavul. melyik verzió van fenn neked? mert marketen elérhető az új.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
herni
tag
1.7...nekem is azzal kezdődik hogy nem talál semmit és az update-tel fagy le az egész :S amúgy rom-ba volt belefőzve nem telepítettem
-
sssz
őstag
igen, az 1.7 a legfrisebb. az a tippem, hogy fagyást azért okoz, mert a romba van belefőzve. főzz egy új romot nélküle. vagy egy remove package-t. bár gondolom ezt te magad tölötted fel pluszba a kitchenbe, főzés előtt. ezesetben nem tudom lehet e remove package.
vagy próbálj ki egy másik wifi managert ezt meg hagyd ott ahol van
-
-
herni
tag
base package verzió megvan, de az a baj hogy tényleg nem lehet törölni :S
-
sssz
őstag
főzz egy új romot, az a legegyszerűbb. előtte mentsd el a samdroid toolsban a backup-al az appokat és utána pillanatok alatt vissza tudod állítani a rendszeredet.
-
ngabor2
nagyúr
valószínűleg már többször át lett tárgyalva a probléma, de túl általános keresőszavai vannak. a telefon egyszer ment majdnem 4 hétig, aztán azóta naponta kell újraindítanom, olyan szinten belassul.
fw:2.1-update1
alapsáv:I570EXXJD1
kernel: 2.6.29 leshak@i5700-dev7 #123
build:LK2.08.1 [samdroid.net]eddig úgy tűnt, hogy a mortplayer eszi meg az erőforrásokat, de anélkül is előjött, illetve a kilövése se segít a rendszeren.
-
AlmaZoli
tag
válasz vadászcsiga #24554 üzenetére
Feltettem a CMod-ot, de nekem valamiért nagyon fagy.... De ameddig működött, addig lehetett látni, hogy piszkosul gyors Én megvárom a stabil verziót, aztán gyia
"Korán keltem, hol az arany?"
-
Gattsu
tag
Na feldobtam a 7.1 lite-ot. Brutálisan gyors és stabil. A képek is tökéletesek már. Még 2 dolog hiányzik: a kamera keresője fekete fehér (de az elkészült kép színes) és a divx support. Aztán még egy real 3d driver és tökéletes a teló.
Toshiba l650d 146 / SE K800 / x360 slim 250GB /Galaxy S / Xperia Ray
-
Gattsu
tag
7.1nél már működik a gyári froyos apps2sd!
-
BlackZack
csendes tag
Sziasztok!
Biztos elcsépelt meg sokszor átrágott amiket kérdezni szeretnék,de lenne egy pár alap kérdésem.. Élősszőr is a rootolással kapcsolatba,
ellehet rontani vele úgy a telefont hogy visszaállíthatatlan lesz?
Vissza lehet állítani a gyári romot úgy hogy a garancia sértetlen maradjon?Jelenleg 2.1 spicával büszkélkedem, 2.1 update 1,i570exxijC1, 2.6.29 kernel, Eclclair.xxjd2
jelenleg ez fut a telon...olvasgattam erről az uj 3d driverröl ez miben lenne jobb mint az eredeti?
mi cn és a leshalk féle rom között a különbség mikorra várható full végleges versio?
a multi toch mennyire használható ezeknél a fözött romoknál? (akadás és ilyesmire gondolok)
Akumlátor teljesítménye javul az uj romokkal?
Játékok jobban futthatnak egy fözött rommal?Elöre is köszönöm mindenkinek a válaszát!
-
Gattsu
tag
válasz BlackZack #24631 üzenetére
A 3d driver behoz pár textúrát, ami alapból hiányzik és pár játék normálisan, akadás nélkül fut, ami eddig akadt. A cm inkább ext fájlrendszerre épít, ez kb másfélszer gyorsabb, mint az fsa, az alap samsungos kiterjesztés. A cm-et magyar gyerek csinálja, így biztosra vehető később a magyar nyelv is. A root-al semmi baja nem lehet a telefonnak, odinnal bármikor vissza tudsz rakni egy alap 1.5-6 2.1-et. A multitouch úgy működik, mint bármely másik multis telefonon, nincs akadás, rosszul érzékelés, vagy másra nem is tudok gondolni. Szóval tökéletesen teszi a dolgát. Az akkuidő nem javul, de ha nyúzod, úgyis lemerül 1 nap alatt, max 2, én ha csak alap telefonnak használom napi 5-10 telefonálással, 5 sms-el, max fél óra zenével simán kihúzza 4 napig. Sokan sírnak, hogy így akksi úgy akksi, de nekem simán jobban bírja, mint az előző 5-10 telefonom, amiknél bármennyire hanyagoltam, a második napon nyígott a töltőért.Pedig nokia, motorola, másik samu, minden megfordult nálam.
-
BlackZack
csendes tag
-
Gattsu
tag
válasz AlmaZoli #24635 üzenetére
Igen, bitang gyors az egész! Mint egy oprendszer nélküli teló. Durva, hogy egy majdnem legolcsóbb androidos telóbol mit ki nem tudnak hozni. Már most is jobban teljesít, mint az x10mini, pedig az bő 30ezerrel drágább. Már csak a 3d driver hiányzik, aztán akinek nem számít az 1nap minusz, az setcpu-val felhúzhatja 1066Mhz-ra, így kb ott fog tartani, mint egy htc hero vagy sima x10. Durva. Egyébként ext modot használsz? Mert az még jobban meggyorsítja.
-
Gattsu
tag
Miért szedné? A criminal féle cm mindig is az ext-et preferálta.
-
vadászcsiga
félisten
Jól látom hogy a mobilsm.org-on eltünt az android szekció?
-
Twitch
tag
Sziasztok. Problémáim akadtak a kitchennel. kezdő vagyok a témában, a segítségeteket kérném. leírok mindtent pontról pontra, mit hogyan csináltam.
először is feltettem a 2.1-et. a hivatalosat.
utána odinnal telepítettem a leshak pda-ját: i5700_LK2-08_PDA.tar
ezután recoveryben particionáltam az sd kártyát
majd felmentem a samdroid kitchen oldalára és az alábbi összetevőket főztem össze:SamdroidMod Version 1.3.1.deodexed [XXJH1] (Android 2.1) [58 MB]
Kernel [LK2.09.4 (Multitouch from Gabriel-LG v2b + antibyte camera bugfix2 + Superuser 2.3.5)]
XDA Phone.apk [v.29]
Calculator.apk
Gallery.apk
MidpPlayer.apk (Java VM)
MyFiles.apk
HTC IME
LatinIME.apk
Google Services (Market, gmail etc)
Gallery3D - No background version (fastest) [Froyo Stable by Androbot]
CoolS [1.0.4]
LiveWallPaper support + Nexus WallPapers
Green Eye Boot Animation
DVM ARM11 optimizedaz ebből összejött zip filet fel sd-re, recovery menü, csináltam egy wipe data/cache(factory reset)-et
rámentem az apply any zip from sd card menüpontra. kiválasztottam a SamdroidMod_(99520)_update.zip fájlt.
A telefon újra indul. na és itt volt a probléma. mikor betöltött a telefon, feloldottam a billentyűzárat és hibaüzeneteket dobált, hogy dialer működése miatt kényszerbezárást kell csinálni, meg más dolgokat is kényszerbezárni kellett, tehát a telefont nem tudtam használni mert mindig jöttek ezek az üzenetek.
Mi miatt van ez? mit csináltam rosszul?
légyszi segítsetek. köszönömja és a factory reset után a telefon nyelve angol lesz ezt hol lehet vissza állítani magyarra?
Samsung Galaxy S [ ROM: TsunamICS 2.5 | Kernel: Devil3_1.0.3_VC | Modem: KB3 ]
-
BlackZack
csendes tag
Sziasztok!
Van egy szűz spicám, segíteni valaki rootolni jc1 es frimware van rajta és foggalmam sincs hogy kezdjek bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest