- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
O_L_I
őstag
Megtetszett ez a frozen Eclair fel is tenném a hétvégén, de tudnátok ajánlani valami progit amivel egyben le tudom menteni a jelenlegi telepített appokat és beállításokat hogy frissítés utén csak vissza kelljen állítani?
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #24199 üzenetére
folytatás: akkor ez most igazi froyo vagy valami kókány munka? Nekem már az első Cmod óta van ez az érzésem.
-
O_L_I
őstag
válasz vadászcsiga #24205 üzenetére
Ahogy én látom a Froyo az igazi csak a portolás házi.
Ahogy itt changelogban is látszik különbőző modulokat más más emberke csinál.
+ Screen [LeshaK]
+ Touch/Multitouch [LeshaK/Gabriel-LG]
+ Audio [LeshaK/DE_NISkA/vflashbirdv]
+ Keys [Some keys doesn't works exactly same as Eclair]
+ GSM/GPRS/EDGE/3G [LeshaK]
+ Vibrate [LeshaK]
+ SD Card [mik_os/LeshaK]
+ Wifi [golecpch]
+ Bluetooth
+ Google services 20100926: (GMail/Market/Contacts/Calendar/NetworkLocationProvider)
+ GPS
+ Sensors [DE-NISkA/Leshak]
+ Camera
- Hardware accelerated movie playing (DivX)De szerintem ez semmit sem vesz el az értékéből sőt ha azt nézzük mit hoztak ki 2.1-en a gyári kernel és driverek "újragondolásával" akkor bízhatunk benne hogy a 2.2-is beton stabil lesz előbb utóbb Csak hát új néz ki ez azért nagyobb falat mint agyári ROM moddolása.
-
xmad
őstag
HTC IME bill.t csak akkor lehet használni ha kitechenból csinálok egy romot? ha leszedem valahonnan és felrakom akkor nem?
origi 2.1
-
membrandj
nagyúr
Hali! Azt nem értem ,hogyha az odinnal beraktam a Tar fájlt és kész meg is csinálta, akk a segédlet azt írja ,hogy előjön a recovery, eddig tiszta, de azt nem írja,hogy elötte rá kell rakni a kártyára vmi zipet. Mert ugye apply any zip. Ez a kernell miatt lesz gondolom. Vagy elolvastam vmi,vagy hülyén gondolom?
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
r.zozoka
aktív tag
agytágítás
appok neked- alkalmazás ajánlás
gyári kérdezz felelek
roottal-flashel
bakker megint nem lett jó a feltöltésemnah itt a négy fájl ezeket ha skynet alapozó és skynet segédlet című írásaival kiegészítve linkelve kitesszük 1.hsznek akkor teljes és összegzett képet kapunk az androidról és a spicáról is, tehát mindenki nézze át, ha nem tetszik neki változtassa meg majd küldje el nekem.
nem baj ha hozzá írsz, javítasz tartalmon vagy a helyesíráson
nem baj ha valami eszedbe jut és úgy gondolod hogy érdemes bele tenni, mert akkor bele teheted csak mondjuk más szinnel hogy tudjam hogy az lett a plussz!
mindenki együtt működését kérem a MI ÉRDEKÜNK EZ! szóval hajrá!
várom a javított, módosított fájlokat!valaki feltölteni valahova őket? elküldeném emailban annak a személynek!
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz membrandj #24215 üzenetére
nem dehogy, bocs
1:szal megcsinálod a rootolást
2:utánna a back upot tolod rá
szerintem ebben a sorrendben csináld ne egyből a back upotde ha közben már nem szeretnéd a back upot akkor csak az lk 2.08 fájlt töltsd fel odin segítségével és próbáld ki a cm mod új verzióját:-)
-
membrandj
nagyúr
Megnyomtam a hang le+kamera+ kikapcs gombot és eljött h downloading... egy csík ami semmit nem megy és h do not turn off target. Annak a csíknak végig kéne mennie? Mert meg se indult.
-
r.zozoka
aktív tag
válasz membrandj #24217 üzenetére
nah akkor már jó uton jársz
1szóval a telefon dl. modba tetted(még nem kell a csíknak futni)
2 a gépen elindítod az odint
3 rádugod a gépre a telot
4 most látnod kell added! és detected! geliratot(bal alsó sarok) fölötte meg egy sárga sávot benne com felirattal ami után van egy szám is
5 pdanak berakod az lk 2.08-at
6 startnah megy? sikerült?
[ Szerkesztve ]
-
-
Maximum1
őstag
CyanogenMod-6.1.0-RC1 ebben van magyar nyelv?
Telefonomon főzött rom van/jd1+lk2.08/, csinálok egy gyári adatok visszaállítást és recoveryből dobhatom is rá? -
r.zozoka
aktív tag
válasz Maximum1 #24223 üzenetére
hát ha volt rajt samdroid főzött rom akkor inkább flashel kezzd!(szerintem, mert a főzöttnél változik a kernel... meg még néhány dolog!)
a tiszta rendszert jobban szereti!(I)magyar/I) eddig is volt minden cm modban, csak éppen a teló nem vette figyelembe. úgy álltalánosságban
szóval igazából olyan mintha nem is lenne nagyon kevés helyen van magyar szöveg benne, bár a legujabbat még nem teszteltem, azt majd hétvégén fogom csak tesztelnimembrandj
nah, hogy állsz most? megjavult végre?[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
felraktam ezt, kb. egy hónapja, azóta nem olyan frankó a rendszerem.
Visszalehet ezt vonni valahogy?
Gyári adatok visszaállítása segítene? -
BM1
csendes tag
Sziasztok!
Galaxy Spicám van kb. 2 hónapja.Sok cuccot raktam rá,alkalmazásokat is,de főként témákat(ahome,adw launcher segítségével).A telefont úgy vettem(használtan),hogy a hozzá kapott usb-t nem érzékeli a telefon,se a gép,megpróbáltam 50x,de semmi.a cd-vel sem volt vmi okés.Nos,a problémám:a telefonom valamiért nem működik.Az aHome nevű programmal futott egy téma.Nem tudom,hogy ez bezavart-e.Szóval kiszedtem az akkumulátort,a memkártyát(1 gigás) és a sim-et,de újra és újra ugyanott lyukadok ki:bekapcsolni be lehet,a bootscreen betölt,de a bootscreen után rögtön kikapcsol a telefon vagy újraindulNem tudom,hogy hogyan lehet orvosolni a problémát.Teljesen le kell-e törölnöm a telefon adatait vagy vmi recovery menüt használni,de ezt csak olvastam.De ugye usb-t nem tudok használni,a telefon menüjébe egyáltalán nem tudok belépni.....Várom a megoldást,köszönöm! -
-
membrandj
nagyúr
"a rar-ban lévő apns-conf.xml fájlt RootExplorer-rel kell bemásolni a /system/etc -be, felülírni a régit, a permission-t átállítani (rw-r--r--), újraindítás" A permissiont átállítani rw-r-r ez mit jelent?
Azt írja,amikor be akarom másolni root explorer-rel,hogy you can't paste here because the file syste is read-only. Ilyenkor mivan?:S
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
Közbe megoldódott az előző probléma azzal,hogy azt az r-wt nyomogattam.
Most viszont olyan problémám lenne,hogy Fe telepítése közbe ezt írja ki recoverybe: E: can't mount /dev /st16 ivalid argument.
E: can't mount system:
E: Failure at line 3:
copy_dir pacgkage : system system: installation aborted.Ötlet???:S
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom alapértelmezetté tenni a dialer one-t?
Most minden hívás után a gyári hívásnapló jön be de én
a dialer one-t akarom.Vagy hogy lehet megcsinálni,ha befejezem
a hívást akkor a kezdőképernyő jöjjön be? -
Blyan
félisten
válasz membrandj #24248 üzenetére
Nekem a 3d mod telepítésekor volt ilyen hibám, és nem találtam megoldást, még a teljes reset sem segített, csak hogy újra feltettem azt a romot, amit használtam, aztán az FE meg a 3d és így ment.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic