Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
válasz vadászcsiga #23539 üzenetére
Hmm, elnézést, csak annyit próbáltam ki, hogy elindul-e a program, és talál-e jelet.
Egyébként ez a 6.4-es CM elég ergya lett, több idegesítő hibája is van: néha nem lehet ki-be kapcsolni az adatátvitelt, az automatikus forgatás megszűnik, egyszer csak elkezd rózsaszín-zöld csíkos képet készíteni, a LauncherPro fagyogat, ilyesmik... Ezeket a hibákat mondjuk már jelentették a Samdroid fórumban, remélhetőleg hamar javításra kerülnek.
-
r.zozoka
aktív tag
hali valaki eltudná magyarázni nekem hogy ha egyzser telepítve vana street view hogy tudom elérni? a menümben nem találom a market azt írja hogy már telepítve van. gondoltam arra is hogy a mapsból kell elindítan valahogy de semmi akkor próbáltam a többivel de onnan sem tudom elérni:s
ötlet hogy mit rontok el vagy mit nem tettem fel hozzá? -
-
BalanceR
addikt
Az AngryBirdsben eljutott valaki a Forma1es pályáig ?
(autó alakban vannak a dobozok, és az 1982 felirat is kiolvasható)
A vége felé van valahol...
Na itt akadtam el....
Help PLZ[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
asturel
őstag
válasz picur220 #23519 üzenetére
nemtudod, 2.1 samturbo-val vagy i/o performance boost-os kernelel (build number-hoz frozen eclair v9-et ir, mondjuk samturbo-ra is ezt irta) mukodik ez a dvm arm11? megeri egyaltalan feltenni?
ha nem fer ossze a ketto akkor gondolom telefon nem fog bootolni, recovery-bol valahogy visszaallithato? -
Nikk
senior tag
válasz legiaap #23569 üzenetére
Ez a rossz driver miatt van. Egyébként nem csak ennél a játéknál vannak problémák a graf driver miatt, hanem például az összes Hexage-es játéknál. (Buka, Radiant, Totemo stb...)
Remélem sikerül kijavítani a fiúknak ezeket a hibákat az új driverrel, mert rendkívül bosszantóak. (Viszonylag tűrhető teló, DivX-el Xvid-el, wmv-vel és egy pocsék grafikus driverrel... Nem tudom miért kell ezt -.- )
DIGIC
-
Nikk
senior tag
No viszont, hogy ne csak a rosszat: A saját témán... =)
Alapja a GrayScale Green nevű téma samdroid-ról. Az ikonok saját készítésűek...
Igyekeztem a már meglévőhöz képest is még jobban egyen formába önteni magát a témát.
Az ikonokat még mielőtt bárki megkérdezné: 10x10-es rácsra kell szétbontani hozzá ProLauncher-t és akkor meg lehet csinálni úgy, hogy az ikonok fedjék egymást... =)
DIGIC
-
Kephamos
addikt
válasz vadászcsiga #23547 üzenetére
Fhúúú, öreg, meg nem mondom. Mikor beszéltünk róla, akkor raktam fel. Kb. 1-1,5 hónapja. De lehet kettő is. Remélem ez elég támpont.
-
Ronin-
senior tag
de imádom, hogy csak 24 órán belül csak 1-et lehet főzni, mert limitálva van, ráadásul ip alapján
[ Szerkesztve ]
-
Gattsu
tag
Heló
A gép internetét kábelen keresztül meg lehet osztani a telefonnal?Toshiba l650d 146 / SE K800 / x360 slim 250GB /Galaxy S / Xperia Ray
-
jookomak
őstag
Sziasztok!
A következő lenne a dolgom. Ki szeretném cserélni a telefonban levő kártyát (1->4 gb). A gond viszont az, hogy eleddig bőszen használtam az app2sd-t. Azt olvastam, hogy ilyenkor kártyacserénél össze tudja dobni magát a telefon.
Szóval le kéne mentenem valahogy róla mindent, hogy utána egy az egyben vissza tudjam állítani a jelenlegi helyzetet. Mivel, és hogyan tudnám ezt sikeresen megoldani?
A válaszokat előre is köszönöm! -
sssz
őstag
válasz jookomak #23583 üzenetére
szerintem sehogy.
ugyanis, mikor berakod az új sd-t, recoveryt nyomsz megcsinálod az új kártyán az app2sd-t és bebootol.... na ott fog elszálni minden mert nem találja a kártyán...egyrészt.
másrészt nekem már attól elszállt hogy kivettem a kártyát amin az app2sd van , a telefon kikapcsolt állapotában visszaraktam (közben semmit nem csináltam a telóval, csak az sdre raktam rá egy fájlt) és már akkor fc-zett veszettül minden.szóval szerintem nem lehet.
legalábbis nekem nem jött összeszabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
őstag
Hali! Korábban partícionáltam app2sd-nek 1 GB-ot a memóriakártyán. Samsdroid tools-ban engedélyeztem is. Dalvik-cache to sd-re nem engedélyeztem. Most fel szeretném rakni az angry birds játékot és azt írja a teló, hogy nincs elég hely. Elvileg még 47 mega szabad helyem van storage info szerint. Mit kéne még csináljak? Köszi
Mod: azt honnan tudom, hogy mennyi van még az 1 gigából sd-n, amit partícionáltam?
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
Kipróbáltam ezt a 2.2 alapú cyanogen modot.Hát nem vagyok tőle hasra esve...Gyors,stabilnak tűnik,elég sok minden működik már,de sebességben még mindíg nem az igazi.Eszi az akut,4 óra alatt csumira merült a telefon. A mostani Fe mod gyorsabb (9.1,v10 kernellel)NA nem linpackban,mert az nem érdekes.Az alkalmazásaim,a doksiaim láthatóan gyorsabban töltenek be,mint froyoval.wifi,gps is gyorsabb.A hangja tisztább.Jó lesz ez a cy mod,csak még van mit csiszolni rajta,de akkor is le a kalappal a fiúk előtt..
A véleményem szubjektív ne tessenek belekötni
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
vadászcsiga
félisten
válasz DeadMeat #23589 üzenetére
Nekem sem merül gyorsabban, igaz tovább sem birja mint az előző. Szokni kell ezt a CModot, én már úgy vagyok hogy vannak benne olyan részletek amiért hajlandó vagyok hanyagolni a 2.1-et, pl. a böngésző sokal kézreesőbb, a task kezelés is jobb.
Felraktam a 6.3-at, azon sem indul el a Sportstracker, majd frissítettem 6.4-re a rend kedvéért. Mindegy majd csak lesz egy CM verzió amivel menni fog, addig használom az Endomondót.
-
Ronin-
senior tag
hmm.. hát ezt nem értem. az természetes, hogy ha felteszem a Frozen Eclairt, akkor utána recovery-ből már nem tudok feltenni semmit ? csak mert nekem azt írja utána, hogy nincs benn az sd kártya..
-
orrlyuk
aktív tag
válasz vadászcsiga #23595 üzenetére
Így hét közben, mikor dolgozni is kell, nem kísérletezek, inkább kérdezek: vajon a 2.2 alatt stabilabbá vált-e a lossless lejátszás? A Meridian és az Andless a kiforrott progik, de mintha mindkettő túl sokat küzdene. (Lefagyások, restart, stb.) Apét már nem is kérdezem, de valami szabvány Flaccal, ha menne rendesen...
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
vadászcsiga
félisten
válasz orrlyuk #23597 üzenetére
Azt sem tudom miről beszélsz na jó a losslest ismerem de miért akarsz te ilyet hallgatni egy telefonon? Aki a kamerán nyavajog azt sem értem. Ha ilyen vájtfülű vagy akkor megérdemel a hobbid egy profi hangtechnikát otthonra.
Na de hogy segítsek is mit töltsek le és hogy próbáljam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest