Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bodorjanos

    aktív tag

    En csak kb. 3 honapja hasznalom az orat. Iphone 11 - Apple Watch 3-rol erkeztem a galaxy watch 4-re. Az apple okoszisztema tokeletesen mukodott szamomra. Oras fizetessel sosem volt gondom. Siri hangvezerlese is felismerte az en angolomat is :) De vagytam valami ujra, szinesre, szagosra :D 42.000-ert ugy gondoltam egy probat meger mindenkepp.

    Az apple watch satnya oraszamlapjai utan feludules volt, hogy szinte barmit ki tudtam rakni a szamlapokra. Nagyon megfogott es elveztem az elejen. Azota rajottem, hogy a keves info is altalaban boven eleg...

    Fizetes kicsit nyugvenyelos, bar a revoluttal altalan osszejon gond nelkul.

    Valamelyik frissites a GPS-t nalam nagyon elcseszte. Lassan fogott jelet a strava, mig elotte ilyen problema nem volt. Az elobb frissitettem az uj verziora, meglatjuk javul-e a helyzet.

    A play store-os wear app frissites, azaz nem frissites nagyon meredek azert...

    Osszesegeben szeretem az orat es nekem eddig nem sok nyugom volt vele, pedig nem samu telefonnal hasznalom. A fizetes talan a legfajobb pont az apple watchhoz kepest. A hangvezerles eseten siri vs. google seged vonatkozasaban szinten az apple nyert szamomra. Ettol eltekintve en szeretem es a wear os is erdekes irany, meg ha nem is tokeletes egyelore.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák