- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz zoltan6 #10198 üzenetére
Miért ne? Semmivel se néznek jobban hülyének, mint mikor a füledben megbújó BT fülesen beszélsz.. Így is van, hogy azt hiszik nekik beszélek.
Mellesleg elég sok más szitu van, amikor jól jönne. Nyilván nem egész napos beszélgetés lebonyolításához, de néha gyorsan válaszolni igen.Amúgy is.. Minden nem nyitott okosóra tesztnél fel van róva kb, hogy nem tudsz ilyet megtenni. Akkor miért fura, ha itt szeretnék? És tökéletesen megfelelne, ha működnének a gyors válaszok, amiket eleve biztosít az óra. De nekem nem küld el így semmit..
Everybody lies.
-
krisz12071
aktív tag
Ekg-nál elég ha egy minimálisat mozdul az ember ujja,kicsit szárazabb vagy hidegebb a bőr és máris ilyen lesz az eleje.
Ez nem bug,hanem egyszerűen ez nem egy profi kórházi eszköz.
Az első ülve készült,a másik kicsit később már fekve például.
[ Szerkesztve ]
Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
DrDobos
őstag
-
krisz12071
aktív tag
-
krisz12071
aktív tag
Amúgy van valamilyen trükk arra,hogy a Health Monitor ne kérjen biztonságos nyitást?
Nem szeretem használni és emiatt állandóan kapcsolgatnom kell ki be a beállításokban.Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
oba
addikt
Üdv! Lenne egy pár kérdésem ha nem gond, az összefoglalóban nem találtam semmit erről.
Nem Samsung, de androidos telefon mellé érdemes megvenni ezt az órát? Valahol olvastam, hogy valamit trükközni kell hogy minden funkció menjen, pl. EKG vagy GPay. Ezeket nehéz megcsinálni illetve a garanciára van bármi hatása?
Elnézést ha sokszor felmerülő dolgokra kérdezek rá, hirtelen nem találtam ezekre egyértelmű válaszokat.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
DrDobos
őstag
válasz krisz12071 #10208 üzenetére
Én is ezt látom ezen, de akkor rendben van ha tisztában vagy vele. Érdemes lehet ezzel elmenni a háziorvoshoz, a korod és társbetegségeidtől függően lehet szükség lenne egy kis veralvadasgatlora
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
bordi10
senior tag
válasz zoltan6 #10198 üzenetére
Igen, képzeld belebeszélek magyarul (buszra nem szállok), Gboard tökéletesen kezeli a HUN hangbevitelt a Samsung billentyűzettel ellentétben.
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
DrDoktor
senior tag
Használtam Huawei p20 proval p30 proval nothing phone 1 el
Most pixel 6 pro
Tökéletesen megy .
Az ekg és vérnyomás méréshez kell kicsit telepítgeni de roppant egyszerű a dolog van leírás.
Garanciába ez nem szól bele.A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
krisz12071
aktív tag
válasz DrDobos #10211 üzenetére
Köszönöm szépen a tanácsot!
Kezelés alatt áll illetve pont egy hét múlva esedékes az abláció.
Az órát annó azért vettem (kardiológus ajánlotta),hogy tudjam mikor van pf illetve rögzítve legyen,mert nehezen elkapható volt eleinte a rövid lefutása miatt.Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
DrDobos
őstag
-
junkhead
aktív tag
válasz bordi10 #10212 üzenetére
Szoftver frissítésig nekem is órán a gboard elsődleges válaszbeállítása hangdiktálás volt, mióta a gboardot rátettem.
A szoftverfrissítés óta viszont a szöveges válasz az elsőbbségi, és nem tudom visszaállítani a hangalapú válasz elsőbbségét. Így mindig állítgatnom kell, ami kényelmetlen.
Van tipped?[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szerintetek több mint egy éve gyártott órát ami originál csomagolás az az nem volt még kinyitva a csomagolása érdemes megvenni?
Az akku miatt kérdezem.
Több mint egy éve nem volt feltöltve nem tesz jót a akkunak? -
bordi10
senior tag
válasz junkhead #10217 üzenetére
Én sem látok deafult hangalapú válasz lehetőséget. Igazából 2 kattal több, mire eléred a mikrofon ikonját, hogy beszélhess
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
hakos1987
őstag
válasz gyuri2008 #10218 üzenetére
A Li-ion akksi ugyan állásában lassan merül, azonban ha teljesen lemerül, akkor degradálódik. Ez nyilván már bekövetkezett, a mértéke kérdéses. Ha bizonyos feszültség alá esik, akkor már töltést sem tud felvenni. Nehéz így jó döntést hozni, mérlegelni kell, mennyire éri meg.
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
válasz hakos1987 #10221 üzenetére
Egész pontosan 3,2-3,3Voltnál tilt a rendszer szoftveresen, 3Voltnál tilt az akkuvezérlő panel, 3Volt alatt a töltés már kérdéses lehet...ha az akku önkisülés következtében 2,4-2,7Voltra esik, akkor már károsodás léphet fel és kapacitása is romolhat.
Én is úgy vettem az órám, hogy full 0%on volt, feltettem tölteni, 100%on kezdtem beállítani, a mai napig bírja 2 napig...Márciusban vettem...
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
helixP
nagyúr
Bixby rutinokkal rá lehet venni az órát másra is azon kívül, hogy cserélje az óra lapot?
-
rep3at
őstag
válasz st3v3np3t3r #10224 üzenetére
Amúgy az nekem is furcsa volt hogy teljesen lemerülve vettem, én is úgy gondoltam hogy az hosszú távon rosszat tesz az akkunak. Az előző Fit2 nem volt lemerülve de azt is töltőre kellett dugni, lévén egy gomb sincs rajta..
Más: Volt az S3-hoz régen egy olyan számlap ami egy mutatós volt, fekete-fehér, valami 24h volt a nevében, talán emlékszik valaki. Erre nincs valami hasonló?
Forward thinking. كرر
-
crane75
senior tag
Sziasztok, próbálnék vmi online radio appot működésre bírni az órán, de nem megy, ugyanígy a Spotify sem szólal meg rajta. Valakinek sikerült már ez? Állítani, engedélyezni kell esetleg valamit?
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
hawkfoto
tag
Sziasztok!
A 44mm-es watch 4nek kb mennyi az üzemideje?
Rosszabb mint a 46 milis classicnak? -
-
DrDoktor
senior tag
válasz st3v3np3t3r #10233 üzenetére
Fiókban tuti .Mert az nincs használva.Sokan állítják ezt de én még nem léttam egy darab 48 órát bíró watch 4 et sem amit valóban okosóraként használnak.Nyilván a tied kivétel nem akarok ebből vitát e öröm e bodogásg'
Ezért is írtam ,hogy felhasználás függő.
De bakker 10% ot eszik 1 óra GPS ha JÓ A VÉTEL!!HA nem pozicionálgat...
Zenehallgatás,sportolás ,üzenetek aktív használava,vérnyomás pulzus, alvás, véroxigén stb 1 nap nincs mese.
Aktív használat melett a 5 ös bír2 napot ha...A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
zoltan6
őstag
válasz DrDoktor #10235 üzenetére
Az a baj ezzel az órával,ha nem használod,és ott pihen az asztalon,akkor is merül mint a titanic.Elcseszett egy óra lett ez a watch 4 classic. Az előző gear S3 frontierem ha leraktam az asztalra,mert otthon voltam, 3-4 napig el ketyegett.Pedig ugyan azt tudta az is a kártyás fizetésen,meg EKG egyéb baromságokon kívül.
Egyszerüen ez egy hulladák konstukció,nem kellet volna a Tizen rendszert kukázni.Hatalmas visszalépésnek érzem a cserét az S3-ról. -
hakos1987
őstag
hadd amatőrködjek egy kicsit a kérdésemmel
Nekem viber, fb messenger csak jelez, hogy üzenetem van. Válaszolni, üzenetet megnyitni esélyem sincs. Hát még válaszolni rá... át kéne állítsam az alkalmazás értesítési beállításait, hogy az üzenet tartalma jelenjen meg értesítésként?! Csak mert eddig szándékosan rejtve maradt a tartalom, hogy a teló csak értesítést dob, hogy van üzenet, de a tartalma ne látszódjon.... ennek ellenére meg lehetne nyitni az órán valahogy az üzenetet?!Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
PACSA75
őstag
válasz zoltan6 #10237 üzenetére
Elfogadjuk a véleményedet, de nyilván nem kell ezzel egyetérteni. Én például imádom ezt az órát. Nem a fiókban tartom, sok üzenet jön, ezért minden este töltőre teszem (este kb 30% on).
Nyilván jobb lenne, ha legalább 7 napot bírna az aksi, de a wearOS egyelőre ennyit eszik, mivel a tudása elég nagyocska. A zárt rendszerű órák tovább bírják. Ha neked nem fontos az EKG és vérnyomásmérés, talán érdemes lenne más márkát próbálni. Pl Xiaomi (Amazfit), vagy ha a sport a mindennapjaid része, akkor Garmin. -
Kami11
őstag
válasz hakos1987 #10243 üzenetére
Nem állítottam semmit, a telefonon így van beállítva már évek
óta a viber, az órát meg kicsomagolás után feltettem, engedélyeztem a wear-ben az üzenetek órán való megjelenését és azóta működik. Mást szerintem nem is nagyon lehet állítani, mert nincs is mit. Nekem ráadásul a viber a biztonságos mappában van és mégis működik minden probléma nélkül. Max. egy gyári beállításokat megpróbálhatsz, más 5letem nemigazán van.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
hakos1987
őstag
válasz Kami11 #10244 üzenetére
Hát nekem sajna nem így van. Néztem beállításokat is, de nem találtam semmit. Gmail chat működik pedig
Szerk: ha az üzenet előnézetét bekapcsolom, akkor megjelenik az órán és viberben válaszolni is tudok, de messengerben nem, pesig az értesítési sávon működik a válasz
[ Szerkesztve ]
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
válasz DrDoktor #10235 üzenetére
Nekem minden be van kapcsolva, automatàn, mobilnet, bt, WiFi,GPS... folyamatos stresszmèrès,pulzusmèrès... reggel leveszem a töltőtoll másnap este rakom fel töltőre. Közben jönnek èrtesìtèsek.
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
krisz12071
aktív tag
Nekem 46mm classic van,monitorozás bekapcsolva,értesítések bekapcsolva,gps wifi rajta,néha beszélek is rajta keresztül ha hívnak és nagyjából bírja a 2 napot vagyis reggel 100%-al másnap estig pontosan.Annyi van nálam spórolva a fogyasztáson,hogy nincs aktív kijelző.
Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
DrDoktor
senior tag
válasz st3v3np3t3r #10247 üzenetére
És ez máris nem 2 nap.
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
veterán
Huawei telefonnal teljesen kompatibilis ez az óra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest