- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
barack2244
tag
Sziasztok!
Hol lehet pótalkatrészt kapni a watch 4-hez?
Egy új lünetta kellene. Úgy tudom könnyen cserélhető.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
-
bodorjanos
aktív tag
válasz Kami11 #10246 üzenetére
Nem beleokoskodni akarok, de ha jól emlékszem a vibernek van saját alkalmazása wear alá, azért lehet megnyitni az üzenetet és válaszolni rá. Messengernek nincs hivatalos app-ja, ezért itt csak max olvasni lehet a tartalmat, ha az értesítésnél engedélyezve van. Páran itt már leírták, hogy adb-n keresztül hogy lehet a messenger lite apk-t "rámókolni" és azzal talán a problémád is megoldható lenne. Keress vissza, szerintem 1 hónapon belül volt téma.
-
bodorjanos
aktív tag
válasz bodorjanos #10255 üzenetére
Bár most nézem, mintha nem találnám a hivatalos viber appot... Lehet akkor csak okoskodtam végül?
-
autotaxmo
őstag
-
palee69
senior tag
Szervusztok,
Be szeretnék köszönni egy Classic 46mm-es darabbal. -
junkhead
aktív tag
hello
hol és mennyiért? -
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Xiaomi telefonra rá lehet valahogy varázsolni a vérnyomás mérést / EKG-t?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
DrDoktor
senior tag
válasz takacsbotond #10263 üzenetére
igen :
https://forum.xda-developers.com/t/restrictions-removed-samsung-health-monitor-wearos-1-1-1-221-root-age-country-device-restriction-removed-25th-oct-2022.4322527/A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
palee69
senior tag
válasz junkhead #10262 üzenetére
Használtan vettem de hibátlan és kaptam hozzá egy
Spigen Rugged Armor tokot.
60k volt. -
s4hu|SyD^
addikt
Valakinek okozott már gondot az új frissítés(VI3 végű)? Most olvastam, hogy pár órát már kinyírt miután kikapcsolt, újraindult nem tudták bekapcsolni. Egyelőre hanyagolom.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
jani70
aktív tag
Üdv!
3 napja vettem watch 4, legfrissebb szoftver rajta,utána gyári visszaállítás csináltam, újra párosítás stb.
Az alvás monitorozása mindenkinek ilyen szar? A pluzusom alvás közben helyenként 85 illetve 45 között 😅
Alvás ciklus is érdekes!
A vérnyomás mérésről nem is beszélve!
Múlthétig apple watchot használtan kb négy éven keresztül semmilyen probléma nem volt az alvás ciklust pontosan követi illetve pulzustartomány is tökéletes volt de mivel áttértem androidra gondoltam veszek a telefon mellé egy ilyen órát 😏
Lesz ez javítva vagy ilyen marad?[ Szerkesztve ]
-
kyra_emett
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a nálam okosabbak segítségét, hogy milyen appot kell a telefonra/órára tenni, ami a karórán jelzi, hogy igyak?
A férjem 15.000 Ft-os kis 💩 órája tud szólni, de egy 70.000 Ft-os óra nehogy már ne tudja ugyanezt. Légyszi segítsetek!
(Galaxy watch 4 + Galaxy A52s 5G)Köszike
[ Szerkesztve ]
-
-
Skillerz
aktív tag
válasz kyra_emett #10271 üzenetére
Szia, órán a play storeba bírod hogy water drink reminder, és kiválasztod a számodra megfelelőt.
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
DrDobos
őstag
válasz kyra_emett #10271 üzenetére
A Samsung Healthben is van valami vizivo alkalmatossag, az nem tud ilyet?
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDoktor
senior tag
válasz s4hu|SyD^ #10266 üzenetére
Jelen!
Volt itt minden.
Fagyás.
Fél óra alatt 100 ról csontra merülés.
Ki be kapcsolás megállás nélkül.Állandó kapcsolat eldobás.
Odion modba kerülés magától
Odin bootloopGyárira visszaállítás sem nagyon segített csak most kb 20, próbálkozásra
működik bár még most is szopja az akkut.
Valami nagyon félrement .
Lehet nem egyforma a hardver az órákban ezért a frissítés nem lett jó.A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
DrDoktor
senior tag
válasz st3v3np3t3r #10272 üzenetére
Mondom meglesz ha nem használod.... .És ez nincs használva magad linkelted
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
-
DrDoktor
senior tag
válasz st3v3np3t3r #10278 üzenetére
AZ ,hogy a kezeden van nem egyenlő azzal,hogy kihasználod mint okosórát.
Kvarcóraként nekem 3 napot is elmegy....
Menj el napi 1 órát kocogni GPS-el
Olvass el 20 üzenetet.
Legyen aktív az alvásmonitorozás
10 percenként pulzus
Mérj napi 3 vérnyomást .
2 naponta ekg-t
Tolj naponta 3 perc hívást.Tényleg ne pazaroljuk erre posztokat
Mindenki tudaj ha használod 1 nap.Nem csoda óra a tied se.
Bármennyire szeretnéd bizonyítniMindegyik teszt az én és a topik nagyrészének tapasztalatát erősíti meg
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
válasz DrDoktor #10279 üzenetére
Nem sportolok,nincs rá se időm,se szükségem... De te erősködtél,hogy nem bír ki 2 napot... Én bizonyítottam,hogy igen... Az óra folyamatos kapcsolatban van a telefonnal BT-on, aktív eSIM,WIFI,GPS mellett, az értesítések elsődlegesen az órára érkeznek. De ahogy telefonoknál is, okosóráknál is felhasznàlás függő az üzemidő Ez sem csoda,hanem tény...
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
DrDoktor
senior tag
válasz st3v3np3t3r #10280 üzenetére
Köszi akkor végül is igazam volt
Én nem erősködtem azt írtam folyamatos ha oskosórának használod 1 nap
Ha kavarcórának mint te akkor meg ugye még kevés is a 2 nap mondom 3 nálam.Ha valóban használod aktív LTE kapcsolattal és valóban hívsz ís róla az az akku statodban benne lenne.És fél nap alatt nem lenne akkud.
Ahogy a wifi se 0.2 % lenne.
De mindegy igazad van persze...48 óát megy aktív LTE használat mellett..
Ne válaszolj kérlek még egyszer leírom igazad van elhiszem remek örülök neki .A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
DrDoktor
senior tag
válasz Linkin1994 #10281 üzenetére
Pedig van értelme max neked nem
-
oba
addikt
Bekapcsolom a developer options-t ahogyan kell, szoftver verzióra bökdösve, ki is írja, hogy bekapcsolta, de nem jelenik meg a menüpontja. Próbáltam már újraindítani az órát is, akkor sem. Mi lehet a gond?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
válasz DrDoktor #10282 üzenetére
Valamit nagyon félre értelmeztél.Nem mondtam,hogy arról intézem a hívásaimat Mint írtam, folyamatos BT kapcsolat van, tehát hiába is van aktív wifi és mobilnet kapcsolat, minden kommunikáció BT-on megy
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
DrDoktor
senior tag
válasz st3v3np3t3r #10285 üzenetére
Tehát kvarcórának használod
Mert ugye utolsó két hszed.
-Á minek én nem sportolok
-Á ugyan LTE de én nem telefonálok...
Mondom igazad van 2 nap
De az sajnos gyenge nekem ilyen használat mellett 3 nap nekem
Megnézném helyedben mi eszi az akkud.A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
-
helixP
nagyúr
válasz kyra_emett #10289 üzenetére
Akkor ott valami nem oké. Más értesítést megkapsz?
-
csoe
tag
válasz jani70 #10270 üzenetére
Hali, milyen szíjat használsz? Elég szorosra van állítva? Azt vettem észre, hogy nekem akkor ír mindenféle marhaságot, ha túl lazán van hagyva és úgy fekszem, hogy nagyon eltávolodik a csuklómtól.
Egyébiránt legtöbb tekintetben hasonló értékeket mutat, mint a Huawei GT2 Pro és a Watch3.
-
Gabelogen
tag
Sziasztok.
Hol lehet az órán beállítani, ha össze van
kapcsolva a telefonnal, akkor is az órában lévő
SIM-ről indítsa a hívást? -
jani70
aktív tag
Gyári szíjat használom hozzá és elég szorosan van rajta
Bár napközben megy folyamatosan a pulzusmérés akkor ha rápillantok viszonylag jó értéket mutat összehasonlítottam omron vérnyomásmérővel is
De a vérnyomásmérő funkció az kuka úgy ahogy van! szinkronizáltam vagyis beállította omron készülékkel ami ugye elég megbízható és pontos de akárhányszor ellenőrzöm rohadt nagy eltérés van 5-10 közötti érték pluszba általába
A legfrissebb szoftver van az órán, se szőr se tetoválás nincs a kezemen 😁 legalábbis az egyiken[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Sziasztok,
Mar az easyboxban van az oram, de meg sajnos nem tudtam atvenni, viszont ezt kozben feldobta Reddit: link
Namost elso bekapcsolas utan, gondolom eleg eselyes, hogy frissiteni akar majd az ora. Hogy lehet ezt megakadalyozni, illetve Samsung, hogy lehet, hogy nem hivta meg vissza ezt a frissitest?
Itt futott ebbe a hibaba valaki? Nyilvan cserelik, de nem akarom ezzel kezdeni, hogy gariztatok, vagyis esetemben visszakuldenem.
Koszonom !
-
oba
addikt
válasz qltsar #10296 üzenetére
nálam GVH2 végű firmware van, és nem ajánlja fel az óra ezt a frissítést... szerintem a Samsung már visszahívta
ghiottone: elvileg akkor hal meg az óra ha kikapcsolod... utána már nem lehet visszakapcsolni... inkább ne próbáld ki ha eddig még nem tetted
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest