- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz ReniCSi #1850 üzenetére
Biztos, hogy nem kapod kézbe az üzletben, mert ezt futár viszi ki minden esetben.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
ESP23
senior tag
válasz ReniCSi #1850 üzenetére
Nekem azt mondták amikor aláírtam újabb 2 évnek, hogy aki a T-Home-tól vásárol táblagépet, notebookot, TV-t, csak és kizárólag a futár viheti ki neki, mert ezek az eszközök a gyártótól jönnek.
Tehát ha te rendelsz egy Sony TV-t akkor azt a Sony-tól hozza el a GLS futárcég.
Ugyan ez van a táblagéppel is, azt meg a Samsungtól hozza el a GLS, a T-Home megbízásából. -
Jano_023
őstag
Végre megtaláltam amit kerestem. Ha valakit még érdekel mi a különbség az ICS és a JB között.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
titi75mdr
csendes tag
Akkuido valtozott JB n?
-
Jano_023
őstag
válasz Szelley #1857 üzenetére
Engem valahogy ezek a 10-20 ms dolgok nem hatnak meg. Igazából alig észrevehető a dolog.
Ami szerintem a cikkből is látszik, hogy a widget kezelés okosabb lett, valamint nagyon tetszik, hogy az alkalmazásokat nem kell újra letölteni, hanem csak a kiegészítő csomagokat. Azért egy nagy méretű játéknál nem mindegy.
Az üzemidő változás engem is érdekelt volna, de erről sajnos itt nincsen szó.
A másik dolog amit a videóban is elmondanak, hogy a grafikai feladatok terén jobban hasít a JB, de számítások és memória sebességben az ICS nyert. Persze itt is minimális külömbségek vannak, főleg ha az ember alap dolgokra használja a tabletet.Igazából úgy látom, hogy a választást egy adott készüléknél hogy az emberek ICS vagy JB használnak majd az aktuális bugok száma fogja meghatározni. Meg hogy ki mennyire vagizós, hogy neki már JB van!
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
Az ICS VS JB témához találtam üzemidőre vonatkozó adatokat is találtam.
-
Paal
csendes tag
válasz ReniCSi #1853 üzenetére
Én januárban rendeltem és kb.10-12 nap volt a kiszállítás. Amire figyelj, hogy akinek a nevére szól a kiszállítás, csak az veheti át. Nekem el kellett jönnöm a melóhelyemről, mert saját néven, otthoni címre rendeltem és természetesen pénteken délután nem akart a futár 5-ig várni, hogy hazaérjek.
Szerintem ha ez gondot okozna neked, akkor kérd a szállítást a munkahelyi címedre, ha ezért ott nem néznek ferde szemmel rád! -
tony7
tag
Csatlakoztam én is hozzátok egy t-homos wifissel. 13án rendeltem meg a szolgáltatást 18 án bekötötték és a tabot tegnap kaptam meg. Még szerencse, hogy a feleségem otthon volt és hívott, hogy siessek haza mert itt a futár. Még jó, hogy a közelben voltam. Nem értem mért nem veheti át családtag és azt sem, a futár miért nem egyeztet telefonon mielőtt elindul. De a lényeg, hogy meg van. Az ügyfélszolgálaton egyébként azt mondták, hogy 30 nap van a kiszállításra.
Tudna nekem valaki ajánlani normális áron fóliát rá meg szilikonos gumis tokot? Esetleg 16gb kártya is érdekel. Privátban is jó. Köszönöm! -
Jano_023
őstag
Én eddig a T-mobiltól telefont rendeltem csak, de ott megkérdezték, milyen idő intervalumban hozzák ki. Persze én is megjelöltem a 18-20 óra kötzötti időszakot, de a futár délben hívott, hogy megjött. Én simán mondtam neki hogy nem hiába adtam meg az időpontot és jöjjön akkor.
Azonban ha itt nincsen lehetőség megadni az időintervallumot akkor a párotoknak írjatok egy meghatalmazást. Azzal oda kell hogy adják neki. Még a postán is elfogadják. Ha jól tudom leírod, hogy mit és kitől kell átvennie a nevedben és a személyes adatokat kell megadni és kész.Más kérdés, hogy ha szerződést is alá kell írni akkor lehet már nem jó ez a megoldás. Bár ha jól emlékszem a T-nél még ezt is megkérdezték rendelésnél, hogy én vagy más fogja átvenni.
-
Szelley
senior tag
válasz Jano_023 #1859 üzenetére
Nem hinném hogy jönne valaha is további frissítés a tabletünkre, pedig 4.2 újítása a felhasználó váltás! Ennek tableten látom értelmét, hogyha itthon hagyom szüleimnek, akkor ne az én programjaimmal kelljen bíbelődniük, hanem egy egyszerű kattintással átlogolnak a saját accountba, és máris teljesen más a kezelőfelület, programok, beállítások
-
Jano_023
őstag
válasz Szelley #1865 üzenetére
Külső appokkal ezt nem is lehet megoldani ? Nekem bőven elég lenne az ICS, csak azért néztem utána a JB-nek mert nem tudtam róla semmit. De ha erre a készülékre lesz hivatalos akkor lehet érdemes lesz feltenni.
-
taschner
aktív tag
NA én az AOKP rom után egy nap használat.Vissza tettem a 4.0.4-et nem is olyan rossz az eredeti nagyon a főzött romba nem tudok semmit csinálni pl: mappát; a kies nem látja stb. az arra jó aki tuningolni akarja a gépet.Ja a wifi sokkal gyengébb volt a főzött romon magyarul csak egy csík ugyan azon a helyen az eredeti 4 csík körülbelül.
[ Szerkesztve ]
A motorozás egy élmény!!!
-
Crondore
tag
válasz Szelley #1865 üzenetére
4.2 : a multi felhasználó dolog azért betesz egy dolognak, amit biztosan tudok, hogy samba/cifs megosztásokat nem lehet könyvtár alá mountolni(nem file kezelő software-k pluginján keresztüli elérésre gondolok...)... - eddig nem is jött ki megoldás rá... forrás xda... egyébbként én ezt leszámítva elégedett vagyok a cm 10,1 4.2.1 -esével...
-
taschner
aktív tag
Bocsi rosszul fogalmaztam mert siettem.Tehát ami az első oldalon van leírás és én kinyomtattam az szerint a /papír/ akart lenni tökéletesen működik.Vagyis már nem kell néznem mit hogyan hanem megy egyből.1,5 hónapja van androidos tab-om ezelőtt utáltam az andr.-ot de belejöttem a dolgokba és már mindent úgy mond ki próbáltam root-rom stb..Nyugodtan neki lehet állni akinek van kedve és ideje cserélgetni mindig az alapra vissza lehet pakolni csak kell hozzá az eredeti rom amit ha mentesz nem lesz gond.
-
elpatkorado
aktív tag
Egyáltalán kiadja a T a 4.1.1-et? Adtak ki valami közleményt, vagy írt már nekik valaki egy mailt-t?
-
hun620
aktív tag
Készítettem egy leírást, ami alapján én csináltam a saját Tabom frissítését. Ha valamit rosszul írtam szóljatok, és javítom. Csak az kezdjen bele, aki tisztában van a lehetséges következményekkel, felelősséget nem vállalok! [link]
[ Szerkesztve ]
>> Galaxy Tab 2 7.0 P3100/P3110 matt/fényes (klasszikus) fólia, Galaxy S WiFi 5.0 fólia >> http://bit.ly/11HvvRU <<
-
hun620
aktív tag
válasz elpatkorado #1881 üzenetére
Javítottam, a jelszó: tab
[ Szerkesztve ]
>> Galaxy Tab 2 7.0 P3100/P3110 matt/fényes (klasszikus) fólia, Galaxy S WiFi 5.0 fólia >> http://bit.ly/11HvvRU <<
-
hun620
aktív tag
válasz taschner #1883 üzenetére
Igen, csak kaptam egy PM-et, hogy segítsek, ezért írtam össze gyorsan, illetve külön kimásoltam a linkeket, még keresgélni sem kell
A CWM meg nem kell az átlag usernek szerintem, akinek meg kell, annak egy Odin-os frissítés is menni fog
-
icon
senior tag
Ha valaki segítene nekem abban, hogy fóliázná a P3110-emet, mert esetleg rutinja van az ilyesmiben, akkor írjon rám privátban!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
Csabcy
tag
Hali!
A T-től rendeltem egy wifi only verziót a 24x990 Ft-os akcióban, meg is jött, erre kaptam egy 47760 Ft-os számlát, azt tudom, hogy a gari miatt küldenek egy egybe számlát, de szerintem ennek csak 23760-ról kéne szólnia. Aki ugyanennyiert vette az mekkora számlát kapott?
köszi:
Csaba
-
kp78
addikt
Központilag fogják ezeket a számlákat lejavítani, számlázási hiba történt.
Ha 24*990-ért járt Neked, akkor módosítani is fogják.
Nem szükséges tenned semmit, majd korrigálják.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
wertigo1984
őstag
Probaltad mar a Boat Browsert? Nekem tokeletesen megy, gyorsabbnak tunik mint a gyari, egy baj van vele, hogy itt forumon ha szerkesztek egy hsz-t es kijelolok pl egy nevet hogy vastagabb vagy dolt betus legyen, akkor nem szerkeszti at. Amugy minden masban tokeletes szamomra.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
gycs02
tag
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Az első hsz gyik ezt írja:
"A GPS adatforgalom nélkül használható? - Igen, a megfelelő programmal használható és nagyon gyorsan talál kapcsolatot.is."
Ez vonatkozik a 3110-re (amit ugye most árul a tré) vagy csak a 3100-ra?K gycs
-
-
-
Weeman1
veterán
Sziasztok
Sikerült szert tenném nekem is egy Tab 2-re.
Ezentúl néha bennézek ide is.Xiaomi 11T Pro
-
taschner
aktív tag
Valaki segítsen nekem mert nem tudom hogyan lehetne lementeni egy játékot/pou/ ,hogy a mentések is meg maradjanak ha másik romot rakok rá. Próbáltam a my backup progival de nem jött össze és a lányomnak már párszor újra kellet kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest