- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Apple asztali gépek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- ZIDOO médialejátszók
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun620
aktív tag
válasz kanyi51 #2842 üzenetére
Ha valakinek ilyen "Tab szett", vagy akármi kéne emberi áron, az írjon, és megbeszéljük a dolgot. Az OTG kábel 2500 forintért egyenesen nevetséges. Fóliát 750-ért, OTG kábel 750-ért, tokot max. 2000 HUF-ért szerzek bárkinek. Nem reklámozni akarom magam, de a bolti árak egyszerűen pofátlanok.
szerk.: Na látom nem csak nekem szúrt szemet
[ Szerkesztve ]
>> Galaxy Tab 2 7.0 P3100/P3110 matt/fényes (klasszikus) fólia, Galaxy S WiFi 5.0 fólia >> http://bit.ly/11HvvRU <<
-
Szulita28
senior tag
válasz this is life #2840 üzenetére
Köszi, de kicsit lassítsunk
"Regisztracio utan innet",
Honnét?"De szedd le a hozza valo agyart is,hogy gond eseten vissza rakhasd."
Mi az az agyar?Bocs, még nagyon új vagyok a témában, és nyilván vhol megvan az elmúlt közel 3e hozzászólásban, de megköszönöm, ha direktbe segítesz.
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Szulita28
senior tag
válasz Szulita28 #2853 üzenetére
Na, kicsit módosítva.
Regisztráció okés, de melyik lokalizációjút érdemes letölteni, amiben magyar nyelv is van?
Mi az ODIN?
És az agyar továbbra is kérdésKis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Szulita28
senior tag
válasz WestBam #2855 üzenetére
Ja, köszi
Közben megtaláltam mycso leírását, hát én ezt inkább kihagyom, elég macerásnak tűnik. Majd kakukkol, ha elérhető lesz hivatalosan is.
Aki telepítette a 4.0.3-ról a 4.1.1-et, vagy 1.2-t, érezhetően javult az akadozottság? Nekem nagyon akad ujjal történő görgetések esetén, ill. program indításánál is gondolkodik 1-3 mp-eket. Feltételezem, ennek azért nem így kellene normális esetben működnie.Na, és még egy-két probléma, ha már belekezdtem.
A Kies nem indul (nem észleli a laptopomat wifin), miközben az Airdroid szépen fut rajta. Érdemes még szarakodni vele, vagy az Airdroid ua-t tudja?
A másik, h nem tudom titkosíttatni az eszközt a "Biztonság" fülnél (azt mondja, írjak be 6 jegyű pwd-t, csak éppen nincsen hova). Ez miért nem működhet?[ Szerkesztve ]
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
this is life
Ármester
válasz Szulita28 #2856 üzenetére
Ha csak wifis a tabod akkor egyszeru a frissites fentebb mar leirtam pontosabban linkeltem [link] igy nem olyan veszes es atlathato,mycsoe kicsit osszetettebb,remisztobb...olvasd at amit linkeltem frissitesi leirast...ertelemszeruen neked ha wifis modelled van a p3110 rom kell majd. Ha gsmes akkor p3100...ne felj ha nem rugod szet a kabelt frissites kozben akkor nehez lesz elbacni..
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Szulita28
senior tag
válasz this is life #2857 üzenetére
3G-s van.
Ok, kösziKis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
gyuszmó
őstag
Nagyon jó élmény ez a 2 magos cucc meg az 1 GB RAM és az optimalizálása .
Sokkal gyorsabb pörgősebb,nem csak egy feladatot lehet vele végezni ,suhan a net is, most élvezem igazán,hogy van Tabom A CC Onet már nem szerettem használni annyira lassú volt,egyáltalán nem élveztem, alig használtam,most pedig egy élmény. Van összehasonlítási alapom ,tudom,hogy nem csúcs gép de nekem nagyon bejön"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Allien
veterán
Bocsi, egy láma kérdés. Ha indulásnál rossz e-mailt adtam meg, ezt hogyan tudom megváltoztatni, a Samsung apps, és a play áruháznál?
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
kp78
addikt
Beállítások > fiókok és szinkronizálás.
Itt tudod törölni ami nem kell, vagy hozzáadni újat.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
tpeti78
senior tag
Sziasztok!
Milyen JB. romot ajánlanátok? Konkrétan kellene link is, ha lehet... Milyen főzetek vannak, ha vannak, ki mit ajánl/használ?
Nem lenne baj, ha rootolt eleve, jó lenne kukázni pár gyári alkalmazást....
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
jtaggerX
tag
válasz tpeti78 #2865 üzenetére
Én android open kang-et használok, kipróbáltam 4 félét, de egyik sem maradt fent sokáig. Ez Nekem nagyon bevált. Alap minimal design , gyönyörű boot animácio. Stb. Egyedűl a wifi direct nem megy ezzel a rommal. Hiba még nem jelentkezett miót használom, kb 2-3 hete. www.aopk.co. ha jól emlékszem.
A csúcson csak egy hely van! :)
-
zozo2001hu
tag
-
tpeti78
senior tag
válasz zozo2001hu #2868 üzenetére
En is nezegettem este a munkajukat, mas keszuleken is hasznaltam mar cyan modot. Lehet megnezem ezt is. Van valami hianyossaga? Gps, wifi, minden ok? Gondolom a legfrisebb nightly-t erdemes felrakni....
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
ngabriello
csendes tag
Sziasztok !
T-home-os Galaxy Tab 2 muzsikál nálam ( 3110 ). Kérdésem az lenne hogy hogyan lehet a T-home által feltett programokat ( pénzváltó,műsorújság stb..) leszedni, törölni a gépről, milyen beállítás vagy program kellene hozzá.
Köszi előre is ! -
tpeti78
senior tag
válasz ngabriello #2870 üzenetére
Ezeket csak sajnos root joggal tudod leszedni. Első hsz.-ben megtalálod a leírást.
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Szulita28
senior tag
No, sikerült feltenni a 4.1.2-t, köszönöm mindenkinek a segítséget. this is it leírásában van egy apró hiba:
5 tablet bekapcsolasa a hangero le (!)+bekapcsolo gombbal (mycso írja jól).Megtartja az alkalmazásokat, beállításokat, egyedül a kirakott ikonokat, widgeteket cseszi szét teljesen, ezt újra kell rakni. Viszont sokkal jobb, szebb, átláthatóbb, nagyobb lesz az új felület, és mintha más gépet kaptál volna. Fut minden akadás nélkül.
-
hun620
aktív tag
válasz ngabriello #2870 üzenetére
Root után Titanium backup vagy Root uninstaller
>> Galaxy Tab 2 7.0 P3100/P3110 matt/fényes (klasszikus) fólia, Galaxy S WiFi 5.0 fólia >> http://bit.ly/11HvvRU <<
-
Weeman1
veterán
Miui rom nem létezik P3110-re?
Xiaomi 11T Pro
-
titi75mdr
csendes tag
szeretnék kipróbálni egy 4.1.2-t, ha sammobilrol leszedek egy francia romot abban lesz magyar nyelv?
most egy 4.0.3 van fent mert nagyon idegesített 4.1.1-nél,h pl játékok közben a felső ertesitesi sáv eltunt, es nem láttam az órát, akksiallapotot, beerkezo uzeneteket, stb, ez most is így van JB-n?
üdv -
Rossi1908
csendes tag
Na szóval.....
Nekem mászott el az IMEI számom pár hete,az EFS mappa sikeres törlése következtében. Az itteni tanácsokat megfogadva, vissza raktam a gyári Romot, irány a T-Mobil. 6-7 nap után hívnak, készüléket vegyem át. Srác mondja, nem javítják meg garanciában, kiszúrták a készüléket, gari ugrott, pénz ellenében viszont szervízelik. Küldje árajánlatra vissza? Hát persze, mit kezdenék így vele....ment is vissza úgy a Tabom, hogy meg sem fogtam...türelem. Mai nap hívnak, hogy 39.000 forint ellenében javítják a tabot. Hogyan döntök? padló.....van értelme máshová vinni -
this is life
Ármester
válasz titi75mdr #2876 üzenetére
A samobilon van info resz a rom utan hanarra klikkelsz akkor kiirja van e benne magyar nyelv.
Szulita
Nem elirva lett hanem a p5110 nel a hangero le +bekapcsolas recoverybe visz a hangero fel+bekapcsolas odin mod ...a leirasom a p51xx sorozathoz keszult de itt is alkalmazhato nagy vonalakban...
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
nggabi
félisten
üdv!
hoztam nektek gyári romokat:
=====================================
Repartos gyári romok, unbrick, visszaállítás:
P3110 [link]
P3100 [link]
=====================================használjátok egészséggel!
wertigo üdv
Rossi1908: ha kell gyári imei tudok segíteni. keress privátban
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
mycso
veterán
válasz Rossi1908 #2877 üzenetére
Ha tutira visszaállítottad volna gyári állapotba és a KIES-re fogod az imei vesztést, ami valóban előfordul, akkor igen is griban javítják, ez az első lehetőség.
Ha nem vagy biztos abban, hogy sikerült a gyári állapotot elérni, akkor beviszed szervizbe, vagy itt fórumon is foglalkoznak vele páran, és 2-3k ellenében visszaállítják garancián kívül a gyári imei számod.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Geller72
veterán
Ha kimaradt az életemből az android, de tegnap vettem egy ilyen tabot, hol kezdjem?... ..komolyan kérdezem..
-
Geller72
veterán
"komolyan kérdezem."
Nem vagyok sík hülye hozzá, de azért nézz magadba pls. Ha mondjuk eddig full win user lettél volna de én eléd raknék egy debiant..hidd el, köpni-nyelni nem nagyon tudnál..lehet, hogy single user szinten elboldogulnál..kattintgatni bárki tud, ugye..de amint szeretnél valamit, elakadnál..mondjuk egy szép netinstallod lenne csak.. . Szal ezt a lekezelő stílust inkább ne erőltessük. . Nem sértődtem meg, még mielőtt......valóban komolyan kérdeztem..de akkor hagyjuk, majd megoldom.
Minden jót.
G.[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
válasz Geller72 #2891 üzenetére
Hali, de írd le, hogy mit szeretnél....
Nagyon sok minden adja magát androidon, tehát valóban bekapcsolod és használod --> mondhatni átlag felhasználáshoz nem kell semmilyen szaktudás.
Ha leírod konkrétabban, hogy mire szeretnéd használni, mit szeretnél tudni róla, akkor tudunk konkrétan segíteni is.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Geller72
veterán
Tényleg nem sértődtem meg. . Ahhoz egy kicsit már (öreg?) késő... A használat annyira em érdekel, ez evidens, ez jön majd magától, bár fura, hogy nem tudok bezárni progikat..nincsenek egyértelmű kilépés menüpontok, eltűnt a képernyőkészítés "gombja". (4.1.1 van most éppen fent. Kint vettem itt, hollandban. Frissített is vagy kétszer. Nagyon tetszik, nem bántam meg, hogy nem 10" lett belőle, pedig az első óhajom ez volt. Szóval ez a root dolog érdekelne, meg az, hogy miért nincs egyértelmű kilépés a progikban. A rootolás minek kell, Kell e egyáltalán, hiszen most is engedett telepíteni 3rd progit...etc..Találni tudom, hogy lehet leírásokat, de meg szerettem volna magam kímélni egy fél napos monitor előtti kuporgástól. Gondoltam, kész - használhatóbb, egyszerűbb linkje van annak, aki ebben otthon van.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Geller72 #2895 üzenetére
A root ahoz kell ,persze mar akinek hogy a rendszer filek kozt babralhasson az ember,illetve a programok egy jo resze ami valami valtozast vagy valtoztatas lehetoseget hordozza magaba igenyli a rootot. Programokat alapbol nem kell bezarnod mert fagyassza a rendszer amikor meg kell a memoria a nem hasznalt appot be is zarja,de a samu alulra rakott egy alkalmazaskezelot ott tudsz zarni is ha igenyled. Kepernyokepmkeszitesnek is van gombja a talcan ha a beallitasoknal kirakod es azt a funkciot engedelyezed neki. Kulso programokat root nelkul is enged telepiteni alapbol a playbol,de bekapcsolhato a beallitasok kozt a playtol,fuggetlen telepites is. A play a google alkalmazas boltja.
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
válasz Geller72 #2895 üzenetére
Általában minden program esetében létezik egy "helyi menü" gomb, ez vagy bal fent, vagy a tálcán bal lent szokott elhelyezkedni, vagy nevezzük "további menü" gombnak. Általában ezek segítségével lehet kilépni/bezárni az aktuálisan használt programot.
Vagy csak simán a tálcán bal lent a vissza lépés gombbal.
Esetleg simán csak a home gomb megnyomásával elhagyni a programot és az android majd bezárja, ha úgy ítéli meg nem használjuk és és esetleg szüksége van máshoz a program által lekötött memóriára. google első találat
A root-ra valószínűleg nincs szükséged, ha már eleve így teszed fel a kérdésed. pl.: google első találat (bár gyorsan átfutva, egy dologban téved a cikkíró --> igen is GARANCIAVESZTÉSSEL jár!)
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Geller72
veterán
válasz this is life #2896 üzenetére
Szal a play tk. a google store?..ezt is akartam kérdezni.sry.. ..tényleg nem kívánom, hogy android step by step-be menjen át a bejegyzés. . Utánanézek a dolgoknak. Ez tk. egy java platform over linux, ha jól sejtem..
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Geller72 #2898 üzenetére
Yes a google store a play ... az elozmenyek gombot ha hosszan nyomva tartod ugy ered el a feladatkezelot... a beallitasoknal ermes bekapcsolni a kenyszeritett lekepezest eleresimutvonal beallitasok,fejlesztoi beallitasok,gpu lekepezes kenyszeritese.ha valamiben elakadsz szolj ...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- Ipad 9th wifi 64gb asztroszürke hibátlan állapotban ajándék 2 db tok! Eladó!
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest