- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
titi75mdr
csendes tag
megtaláltam közben(készülék nyelvét angolra tedd)
-
bruti01
őstag
sziasztok. kellene egy kis segitség. van egy ilyen tabom és a papir doboz alsó része picit berepedt. sajnos cseréltetni nem tudom. eseteg van olyan aki kicserélné nekem? természetesen fizetnék érte. wifis az enyém. köszi akinek van dobjon már egy privátot.
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
Z Lee
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, hogy érdemes erre fóliát tenni? Nem fog gyengébben érzékelni az érintőképernyő? Az igaz, hogy fóliával nem gyűjt annyi ujjlenyomatot? Köszi!
Le Z Lee
-
Dilikutya
félisten
Gyors kérdés: factory reset után a CWM-el tudok teljes mentést csinálni a gyári romról?
Esetleg nem tudja valaki, hogy mikor érkezik végre Jelly Bean frissítés T-Home készülékre?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
bruti01
őstag
Hali. maga a papir doboz ès annak is az alsó rèszènek az alsó oldala repedt be. a karton. olyan kellene cserère.
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
ESP23
senior tag
Megkérdeztem a T-Home-ot hogy milyen információik vannak a 4.1-es frissítéssel kapcsolatban, és az alábbi választ kaptam:
Sajnos a gyártó még nem adta át Társaságunknak tesztelésre a szoftvert. Amint elérhetővé teszik, természetesen le fogjuk ellenőrizni. Ennek megtörténtéig türelmedet kérjük.
[ Szerkesztve ]
-
Reac^
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősöm kért tőlem segítséget, de sehol nem találtam értelmes infót ebben az ügyben:
adott neki egy tablet: Samsung Galaxy tab 2.7.0.3110
és hozzá egy mobilnet: Huawei E173 modemKompatibiliek ezek egymással?
Ha igen, hogy kell beüzemelni?Köszi!
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
icon
senior tag
-
this is life
Ármester
Szerintem kamuznak,hasonlo valasz van a p5100 ra is,pontosabban allitolag tesztelik...mar lassan 3 honapja,ezt csinaltak a nokia telefonokmfrissitesevel is (symbian) aztan ki se adtak..egy tanacs,a samsungfirmrol le kell szednia megfelelo romot majd odinnal felrakni ra,ha meg gond lenne a tablettel,akkor visszama mostani ,es tehet egy szivessegetma t mob....
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
kazy76
aktív tag
Sziasztok! Én pénteken kaptam meg a tabot a t-home-től. Akkor várható valamikor rá a jb?
Samsung Galaxy S8_Samsung Galaxy J5 2017
-
Dilikutya
félisten
-
kazy76
aktív tag
Amikor megjelenik a független frissítés és elérhetővé teszik a felhasználók számára a szolgáltatók is elérhetik. A gyártó nem küld senkinek semmit! Mit tesztel? Azokat az alkalmazásokat amit a paly-ról egyébként is elérhetővé tesznek? Amúgy egy wifi onli tabletre miért nem lehet frissíteni? Az nem szolgáltatós! Szóval nem értem de a tőkőm ki van a magyar szolgáltatókkal. Az a baj hogy nincs pénze a parasztnak egy függetlenre és kénytelen acón akcióba venni mert egyébként le szarnám a szolgáltatót!
Samsung Galaxy S8_Samsung Galaxy J5 2017
-
hun620
aktív tag
Egyébként az a vicc, hogy ma már nem is olcsóbbak annyival a függő eszközök. Anno nekem volt, hogy harmadannyiért vettem függőt, de most alig van 10k HUF különbség köztük. A Tab kivétel, de tényleg mocsok dolog így bánni a felhasználókkal.
>> Galaxy Tab 2 7.0 P3100/P3110 matt/fényes (klasszikus) fólia, Galaxy S WiFi 5.0 fólia >> http://bit.ly/11HvvRU <<
-
ZoliM@ster
aktív tag
Üdv.!
Érdeklődni szeretnék a cuccal kapcsolatban.1-2 héten belül lesz elvileg nekem is.Samsungban,androidban jártas vagyok,NoteII-vel rendelkezem,viszont ezzel kapcsolatban néhány kérdésem lenne.
1.JB-vel a sebesség teljesen megfelelő?Alapvető alkalmazásokkal nincs jelentősebb lassulás,akadás,fagyás?
2.JB-vel milyen üzemidőre képes?Filmezéssel,netezéssel?Esetleg ha valakinek van tapasztalata GPS navigációval?Alapvetően a dobozból kivéve én azonnal tenném rá a JB-t,ha az megfelőle mind sebességben mind üzemidőben,de tabokkal nincs tapasztalatom sajnos.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Üdv.
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
Ra3
őstag
válasz ZoliM@ster #2388 üzenetére
Én a gyári JB-t használom, semmi gond nincs vele, szerintem nagyon simán működik, átlag terhelés mellett 20-22 óra készenléttel ~8 óra aktív használatot bír, ebben 1-2 óra játék, több netezés és filmnézés van.
A gps brutál jól és gyorsan veszi a műholdakat épületben is, úgy hogy még van felettem egy szint, sokkal jobb mint mondjuk egy Wayteq. Naviból nekem a Sygic jön be, de ez ízlés kérdése.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
this is life
Ármester
Nem a t vedelmeben irom,olyan lehet hogy ,ha nem t-s szoft van rajta hanem gyari,a product code miatt is lehetnek csuszasok, pl nekem a p5110 re mivel skandinav product kodos ,nincs meg eddig frissites,a hulye azert nem vagyok boltbol van ,a samu nem adta ki ra a mai napig se ,emiatt a szerb romot szedtem le es raktam ra odinnal...de akinek fuggo van (t-s) na azon meg a t kotlik ,gondolom amiatt hatha megfial...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Dilikutya
félisten
válasz this is life #2390 üzenetére
P3110-hez van már mindenféle frissítés, épp csak tést nem kapott senki.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
kp78
addikt
válasz Dilikutya #2391 üzenetére
Az én függetlenemhez sincs még, de már nem is hiányzik.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Passz, hogy miért nincs. De többen is jelezték már itt, hogy nekik sincs.
Edigital-os pedig, szóval nem szürke import.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
this is life
Ármester
Lehet a kulombozo product kod miatt nincs mindenkinek frissites,ha az szamit a 10.1 XEH pc-osra nincs kint mikozben europaban egy csomo regioban mar elerheto,november ota. Akinek nincs ,pontosabban nem ajanlja fel,miert nem teszi fel odinnal,igaz ezt akkor lepje meg ha rendelkezik a gyari rommal is ,(gariztatas esetere)...
-
TayRol
nagyúr
válasz this is life #2397 üzenetére
jah, nekem az a THome-os product kód van amelyikhez még nem adták ki.
-
Dilikutya
félisten
válasz this is life #2397 üzenetére
Én ezt fogom tenni. Csinálok egy mentést CWM-el, aztán megy fel a JB. Bár nekem a 4.2 kéne, az meg még gyáriban sincs, azt hiszem csak attól fogva támogatott a több felhasználói fiók (használjuk többen is).
Csak még nem fogtam hozzá, sose volt Androidos eszközöm, mindent át akarok olvasni előtte (a korábban ide linkelt logout-os leírás is hasznos).Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
this is life
Ármester
válasz Dilikutya #2399 üzenetére
Aznodin mod a hangero - lenyomva tartasa mellett bekapcsolni ezzel jon elo az odin mod ,ott mindenre okezni,a gepeden legyen telepitve az odin es a samsung driverpack,vagy ha azt nem leled akkor a kies. A letoltott firmet betallozod az odinba a pda reszbe majd radugod a tabletet es hagyod hogy telepitse a drivereket,aztan odinnak start esmfelrakja a firmwaret,az egesz elott nyomhatsz egy recoveryt ha tiszta telepitest szeretnel,olyan romot keress amiben a magyar nyelv is benne van...cyanogenben lehet hogy van mar4.2 de az gyari emiatt a flash szamlalo regisztralja ami a tabletbe van epitve,a gyari romokkal nem teszi...igaz a flash szamlalomis torolheto
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest