- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Objektívek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
napata12
csendes tag
Nem hiába hasonlítottam össze a Concorde Tab One-nal a a Galaxy Tabot, ugyanis jobbnak tűnt a Concorde Tab One, közben kiderült, hogy miért. A Concorde a routertől 2 falon keresztül stabilan fogta a netet, a Galaxy Tab gyengén és meg-megszakadt a kapcsolat. Aztán rájöttem, hogy ha állítva fogom a Galaxy Tabot (a Samsung felirat alul van) és a bal alsó negyedénél fogom, akkor leárnyékolom a Wifit, 25-30dBi-vel csökken az érzékenysége (ez utóbbit "Wifi Analizer" programmal mértem), ami elég hogy már ne lássa a routert.
Többször kipróbáltam, ha a jobb oldalt fogom, akkor visszajött a jel, ha a bal alsót fogtam, akkor elment (30dBi-ket ugrált ide-oda). Gondolom ez nem normális működés.3 napon belül vagyok, vigyem vissza?
-
-
napata12
csendes tag
válasz NoMagix #1107 üzenetére
Ezzel csak az a bajom, hogy balkezesként nekem ez a természetes fogása a tabletnek (bal aló sarok) és hogy ahol használnám alapból 2 csík van, így ha lemegy 1-2 csík, akkor pont a netkapcsolat szűnik meg. Nem lett volna jobb ha a felső részébe építik a Wifit, ahol ritkán fogná az ember??!
Kipróbáltam: a Concorde Tab One-t ott fogom ahol akarom, nem érezni rajta, hogy veszítene a Wifi érzékenységéből, pláne ilyen mértékben nem.
Holnap viszem vissza, kár érte, mert nagyon tetszett egyébként de pont a lényege nem jó számomra.
abban reménykedtem, hogy csak az enyém hibás. -
zozo2001hu
tag
-
napata12
csendes tag
válasz zozo2001hu #1111 üzenetére
Köszi a tanácsot, de már vettem egy egyszerű neoprén tokot hozzá, ha használom, csak a tab van a kezemben tok nélkül. Másrészt elég húzós az ára, és nem is biztos, hogy megoldaná a problémát. Nem lehet, hogy csak egy gyenge wifi egységet fogtam ki?
-
NoMagix
addikt
válasz napata12 #1112 üzenetére
Én egy ilyen tokot vettem (sajnos még nem ért ide) de, ez is segítene, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Bálnaborjú
tag
válasz napata12 #1109 üzenetére
sziasztok, nekem semmilyen tabletem nincs, most szándékozom venni, és egészen mostanáig a 3110-es volt a nyerő, de próbálok nem elfogult lenni, és az tény, hogy a concorde one néhány dologban ráver a samsungra, mint pl. 3G stick kezelés, rootolás nem befolyásolja a garanciát, mint látom a wifi érzékenység, az ár, stb..
persze a sötét ló az akksi, úgy sejtem, a samsung ebben minőségibb
-
-zoli-
csendes tag
válasz Bálnaborjú #1116 üzenetére
Szerintem a Concorde One egy szintel alacsonyabb vas. Egymagos, 800x480 felbontás...
[ Szerkesztve ]
-zoli-
-
napata12
csendes tag
Egyébként amit le akar tölteni a beállítások/eszköz/szoftverfrissítésben kb. 264Mb méretű update-et, az mi? A 4.0.4.-es android lenne? Gyárilag 4.0.3 van rajta.
-
mycso
veterán
3g-re ott a p3100, ezt a root-garancia dolgot peeig kifejthetnéd.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
NoMagix
addikt
Szerintem olvasd el ezt a cikket!
Nem akarlak meggyőzni, hogy mit vegyél, de ebben az írásban is kidomborodik a Samu!
A Jelly Bean is itt van már hozzá![ Szerkesztve ]
-
Jannn
aktív tag
"mint látom a wifi érzékenység" - 1 bolond százat csinál (ezentúl az lesz a kérdés a topicban h tényleg szar-e a wifi). Bár még nem is fogtál a kezedben ilyen gépet, de már tényként írod h rossz az érzékenység LOL
-
erzol
őstag
Három hete nyúzom a gépet, még nem volt olyan szitu, hogy sz@r legyen a wifi vétel.
-
taschner
aktív tag
Na jól leszívattak ma az euronicsba mert reggel kérdeztem van-e és azt mondták bőven van be kell menni mert nem raknak félre na jó én be is mentem du és ott közlik,hogy szombaton már elfogyott szívás mert 30 km mentem érte oda vissza 60 Na ez/Sopron/.Talán Csornán lesz 1 db de azt nem szívesen venném mert szerintem kiállított darab volt vagy véleményetek?Ja és nem igen várnak készletet. Ja az is 30 km de nem tudom érdemes-e elmenni érte.Válasz?
A motorozás egy élmény!!!
-
napata12
csendes tag
A Wifi vétele jó, de amint a bal tenyerembe csúsztatom és úgy tartom, rögtön leugrik 30dBm-et. A Wifi Analizerrel mérve -30-at mutat a router közelében, -65-öt 2 szobával odébb.
-80 az az érték, ami alatt már nem jön be a netes oldal. Namost, ha -30-nál leugrik -60-ra attól még simán lehet netezni, de ha -65-ről -90 körülre, akkor már nem.
Nem tudom ki hogyan fogja de akit láttam az bal tenyerében az alját.
Visszavittem, azt mondták, nincsen 72 órás cseregarancia, ha akarom elviszik beméretni.Kérdésem, hogy mindenkinek így működik, és mindenki vigyáz nehogy a keze a bal alsó negyed közelébe érjen, vagy megérné bemérettetni, mert lehet hogy kicserélnék a wifijét?
Érdekes, hogy erre még senki nem panaszkodott. Ha fejjel lefelé tartom, úgy jó, csak hát a Samsung felirat fejjel lefelé van, a kamera és a kezelőgombok pont rossz helyre kerülnek. -
Jámbor
tag
Üdv!
Venni szeretnék egy példányt használtan a topic névadójából. Hardveraprón 50-55k körül beszerezhető, ahogy látom. Van-e valami buktató, amire esetleg figyelnem kell, ha konkrétan ki is próbálok egyet?
Előre is kösz a válaszokat.
Soha ne mondd, hogy soha.
-
napata2
tag
válasz NoMagix #1131 üzenetére
Köszönöm Ftomm a képeket, önmagukért beszélnek.
Az 1. álló kép lehetett az, amikor a bal alsó részét fogtad a tenyeredbe: -81dBm. Itt már kritikus hogy tudtál-e volna böngészni látszik hogy alig volt wifi kapcsolatod.
A 2. álló képen foghattad középen: -60 dBm, és már látszik a sötétkék hálózat is a tiéden kívül.
A 3. álló kép lehetett fejjel lefelé: -61dBm, itt látszik legjobban a másik (sötétkék) hálózat.
Ez azt erősíti meg bennem, hogy kár elküldeni bevizsgáltatni, mert ezek szerint mindenkinek ilyen és vagy jelerős környezetben használja ahol mindegy hogyan fogja, vagy "megtanulta jól fogni" a tabot. Ez utóbbit már kompromisszumnak érzem, amit nem szerettem volna megkötni egy ilyen árú készüléknél, de már mindegy nem tudok mit tenni. Nekem ez azért jelentett gondot, mert közepes jelerősségnél használnám, ahol a bal alsó sarkánál fogva már egyszerűen elmegy a wifi jel.
Esetleg tudna még valaki hasonló képeket feltenni azt még megköszönném.
-
taip
senior tag
válasz napata2 #1132 üzenetére
Képet nem tudok feltenni, de én is megnéztem.
Asztalra téve, ha nem fogom, akkor -35 dBm.
Ha állítva kézbe veszem és próbálom a bal alsó sarkát lefogni, akkor valóban lemegy akár -60 dBm-ig is. De így elég kényelmetlen fogni és csak azt figyeltem, melyik pozícióban a legalacsonyabb a jel. Ha állítva, bal oldalt középen fogom, ahogy nekem kényelmes, akkor is leesik a jel, de csak -50 körülre.
Ha fekvő helyzetben fogom két kézzel, akkor marad -35 dBm.Mindezt úgy, hogy egy szobában vagyok a routerrel.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
NoMagix
addikt
válasz napata2 #1132 üzenetére
Szívesen!
Nem hiszed el, de simán tudtam úgy is böngészni, de nem szoktam úgy tartani, mert kényelmetlen!
Nem is vettem volna észre, ha Te nem említed!
Nekem tetszik ez a masina, majd készítek új képeket is a TPU tokkal, ha megérkezett!
Kíváncsi vagyok jelent e valami változást!Erre a JB-re van válasza valakinek? [link]
[ Szerkesztve ]
-
taschner
aktív tag
Olyan kérdésem lenne igaz nincs meg még a gép csak szerdán ,hogy a 2007-es office -ből az exel táblázatott ha felmásolom a gépre tudom szerkeszteni vagyis dolgozni tudok róla mert sajna az kell a munkámhoz. Még egy ha bluetooth képet átküldők és van benne mem.kari akkor oda teszi vagy a saját memóriájába?
A motorozás egy élmény!!!
-
NoMagix
addikt
válasz sirarcheer #1136 üzenetére
Köszi, akkor ma este megpróbálom!
Természetesen a gyárit raknám fel!
Gondolod, hogy a Kies is látja az új softot, ma reggel sem ajánlotta fel?
Tehát abból nem lehet probléma, hogy a T által beleszemetelt dolgok kimaradnak, hiszen az új JB.ben nincsen benne!?[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
válasz taschner #1137 üzenetére
Megfelelő programmal meg tudod nyitni az excel táblát és szerkeszteni is tudod. A gyárilag rajta lévő polaris office is tudja ezt.
Alapból a BT-on érkező cuccokat, a belső tár /Bluetooth mappába menti.
(#1138) Ftomm: KIES/FOTA nem fogja látni, ha csak nem francia a tabod. Mivel nem az, hanem T-s, ezért csak akkor jelenne majd meg KIES/FOTA a JB frissítés, ha azt a T kiadná.
ODIN-al felrakható (1.hsz) és ez egy teljes értékű gyári samsung JB rom, full magyar lokalizációval, tehát tökéletesen fog vele működni a táblád.
VISZONT garanciális ügyintézésre, ez a rom nem megfelelő, ahhoz vissza kell rakni rá a gyárii T-s romot.[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
titi75mdr
csendes tag
Van valakinek infoja mikor jon a t mobilos gepekre a jelly bean?udv
-
titi75mdr
csendes tag
Marmint 3g s tabokra wifisekre aszem mar kint van
-
napata2
tag
Köszönöm nektek a tesztet, akkor megkíméltetek egy felesleges bevizsgáltatástól, el kell fogadni, hogy ilyen, de aki venni akar az jó ha tud erről. Én nem biztos hogy megvettem volna, lehet inkább +10-ért a Nexus 7 lett volna.
Megnéztem, állított helyzetben a bal oldali keretet fogva jön ez a jelenség 1.5 cm szélesen a készülék közepéig (kb. 10 cm hosszan). Ha gyengébb a WiFi a jel, akkor itt nem szabad fogni.
Ennyit róla.Más.
Megvétel után android 4.0.3 volt rajta, fel is ajánlotta a szoftverfrissítést (264Mb), amit Wifi-n le is töltöttem (20 perc) majd újraindulás után már az android 4.0.4 lett az új verzió, jelenleg nem talál újabb frissítést.
Kérdezném, hogy ha ezen a módon akarom frissíteni 4.1.1-re (JB), akkor várhatólag mikor tudom ezt megtenni? Frissítés keresésekor egy szerveren keres, ott nézi hogy van-e újabb verzió. Ez a sammobile.com? És ha lesz Magyar verzió akkor tölthetem le az előbb említett módon? -
napata2
tag
válasz napata2 #1143 üzenetére
Közben válaszolt a Samsung Support is. Javasolta, hogy a Samsung által fejlesztett Smart Care (Play Áruház) alkalmazást töltsem le és teszteljek. Azt írják, hogy ha továbbra is tapasztalom a jelenséget, akkor szervízre van szükség. Mivel a tab a prémium kategóriába esik, ezért szervíz-futár viszi/hozza a készüléket és a szervíz ideje alatt cserekészüléket kapok és a szervizelés is kiemelt kategóriába kerül.
-
NoMagix
addikt
Sikeresen felraktam a JB-t!
-
NoMagix
addikt
Amikor írtam, az alsó sávban volt egy gomb amivel lecsuktam a billentyűt az ICS-nél!
Most nincs ilyen a JB-ben sem a Samus sem a Swiftkeynél!?!
Sima lefele húzásra nem tűnik el!
5let? -
Calibra72
aktív tag
válasz napata2 #1144 üzenetére
Nem értem miért akarja bárki is állítva tartani a tabletet. Éppen ez különbözteti meg igazán a telefonoktól, bár sajnos néhány program még inkább mobilra íródott, de ezekkel inkább nem is idegesítem magam Otthon a monitort sem állítjuk élére, a tablettel se tegyük ezt ! Ez kicsit olyan ez számomra, mint amikor látom hogy valaki külső nézetben játszik pl. a Need For Speed-el
Egyébként a wifi nálam is gyengül vagy 20 db-t ha ott fogom ahol te írtad. /3100/
Nem rossz tablet ez, de azért a tervezők közel sem végeztek tökéletes munkát . Nem is lenne egy rossz szavam sem ha ez lenne az legelső ilyen terméke a Samsungnak .......................... -
Calibra72
aktív tag
válasz Bálnaborjú #1149 üzenetére
Na épp ez az egyik leggyengébb pontja ennek a tabletnek. Totál rosszul vannak elhelyezve a hangszórók. A sztereó hatás emiatt nulla. Nehéz úgy megfogni hogy ne takard le a kezeddel valamelyik hangszórót.
Egyszer fogj a kezedbe egy Huawei s7 slim-et, és rögtön érteni fogod miről beszélek ...................
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest