- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz krysztyan #7800 üzenetére
Passz. Én minimalista vagyok ilyen szempontból. Ha a gyári tudja azt ami nekem kell, (bármiből) akkor nem rakok fel felesleges cuccokat. Nem zabáltatom fel a korlátozott erőforrásokat, ha nem muszáj. Az előző vasam olyam gyenge volt, hogy rászoktatott erre.
Na meg vicces volt, hogy pl Cyanogenmod alatt a spicán, a headsettel indítok zenét akkor elindult az általam telepített lejátszó, de ha a zárolt képernyőn nyomtam egy gombot ráindult a gyári... Így hamar leszoktam a különböző alternatív lehetőségekről... -
|AP|
veterán
Üzletben egymás mellé téve az SIII mininek mintha szebb lenne a képernyője. Szebbek a színek, úgy összességében jobb ránézni. Mindezt azonos fényerő és beállítások mellett.
Elméletileg teljesen ugyanaz a kijelző van mindkét telefonban, nem? Csak optikai csalódás? -
krysztyan
tag
válasz #33253120 #7802 üzenetére
De szerencsére ezzel a készülékkel nincs ilyen probléma. Ha pedig már ilyenünk van, és van tökéletesebb lejátszó akkor használjuk ki a lehetőségeket!
Persze a Te álláspontod is érthető az előzmények után, lehet én is így lennék. De szerencsére nem.[ Szerkesztve ]
"Csak a puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot"
-
hrvp
aktív tag
Ha van rá lehetőséged, akkor ezt még ellenőrizhetnéd:
Otthoni hálózaton megosztott videó (ahhoz, hogy elérjem én ES File Explorert használtam) lejátszása nálam egyáltalán nem ment HW dekóderrel, ha beletekertem a pillanatképet mutatta, de nem volt folyamatos lejátszás, talán a hang is csak 1-1 másodpercre szólalt meg. SW dekóderre átállítva ment hibátlanul.
Jó lenne, ha a hálózati lejátszás is menne HW+on. -
flash-
veterán
Mivel ez az első 4.1 es kiadás S Advance re így egyértelmű hogy vannak hibák,kevés olyan rendszer van ami amint kijön már tökéletes,majd lesz rá pár frissités az biztos,sőt mivel a magyar később jön ezért már az is frisstett változat lesz,így volt ez galaxy ace-nél is,az újabb(nembaj hogy más országra adták ki)mindig jobb olajozott,javítottabb rom volt..
Real racing 2 megy nektek JB alatt?
nekem hol kifagy tőle a telefon,hol újraindul...valszinü a játékot nem optimalizálták még 4.1 re?[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
-
Fitzgerald
veterán
Jah PowerAMP trial 2 hétig tart ha jól emlékszem. Van benne equalizer + egy csomó preset. A legjobb droidos zenelejátszó alkalmazás.
Cyanogen romokban lévő equalizerrel kombinálva + egy jó fülessel nagyon komoly hangzást lehet kihozni a telóból.[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
basszki, csináltam egy factory resetet és eltűnt az összes névjegyem. Létezik, hogy a sim kártyáról is törli őket? Mert az is full üres
sheep"Sokkal jobb mint a gb, egyáltalán nincs semmi gond vele, a gari meg nem izgat."
Engem azért izgat a gari, mivel a két kezemmel dolgoztam meg a telefonért. Kicsit sznobizmusra vall, hogy többen közületek" (és most nem megsértődni) úgy kezelitek a garanciát mint egy kis extra plusszt, ami nem sokat ér. Jó lenne ha én is így dobálózhatnék a pénzzel mint ahogy ti!
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Mert azért valljuk be, 50k huf azért elég sok pénz ha meg kell dolgozni érte... aztán ha tönkremegy, el van intézve egy vállrántással? vicces kicsit...
Én pont ezért tartok a rootolásos dolgoktól is. Nem bocsátanám meg magamnak ha saját hibámból egészen véletlenül tönkretenném a telefont, vagy akár kinulláznám alóla a garanciát.[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
miért, szerinted én loptam az én telefonomat? 73k -ért vettem és bolti garis
hidd el hogy engem sem vet fel a pénz, de mérlegeltem a dolgokat és úgy látom hogy ez a kockázat belefér, mert sokkal többet nyerek rajta
láttál engem itt a fórumban valaha is sírni hogy milyen sz@r a bolti gari, vagy hogy milyen sz@r a jb?
nem hiszem...
engem rohadtul nem érdekel senki nyavalygása mert nem meri felrakni a gari miatt, de elvárom hogy más se szóljon be emiatt nekemne értsd félre, nem rád haragszom, hanem arra hogy állandóan jönnek okoskodni hogy ezzel mekkorát buksz, stb
de azt kikérem magamnak hogy ez sznobizmus
mindenkinek üzenem, hogy én is és mindenki aki felrakta tisztában van vele
és remekül meg van a telefonom, semmi pénzért nem tenném vissza a gb-t ha lehetne sem!9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
zjuhasz
aktív tag
az össze futárcég csak azt vállalja, hogy a sértetlen csomagolású dobozt átadja. Nem ők csomagolják, így azért nem kezeskedik, hogy a szürke zacsin belül mit találsz. Csak azért, hogy a csomagjelölésnek megfelelő módon bántak vele (pl törékeny, vagy nem fordítható fejre, nem vízálló) és a zacsi sértetlen. Nekem sem engedte kibontani, míg alá nem írtam
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag van.
-
Gery15
addikt
Hidd el, hogy én is megdolgoztam a telefonom áráért... Tuti, hogy fiatalabb vagyok, mint te egész nyáron dolgoztam és többek között vettem egy ilyen telefont 83 ezer ft-ért és megtanultam mi is az a munka. Ezért is vigyázok a telefonomra, mint a szemem fényére. Vállaltam a felelősséget a JB felrakásával, de kezd már engem is idegesíti, ami itt megy...
Szerk.: Mellesleg még egy dolog, ha mi nem tettük volna fel a "ruszki szart" JB-t akkor ti még mindig csak találgatnátok, hogy mit tartalmaz, hogy fut a készüléken, mennyit ramot eszik, javították-e a fényképező hibáit és stb bugokat, nem kérdezgetnétek ti semmit és nem tudnátok semmibe sem belekötni...
(#7805) hrvp : Írtam PÜ-t!
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
Kapanyél
őstag
Miért, nem lehet visszatenni a gyári GB-t?
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Tyer
őstag
Nekem volt a telefonom szervizben vagy 3-4szer, rootolva van, m iota megvettem (nem az advance, ez a régi)
Sose volt gond a root-bol (mibel nem tudták, hgoy rootolva van-e. Gyokorlatilag meg volt halva.
De NEM A ROOT miatt!!!
Root-tal énis csak nyertem, 120 megára menyni cucc fér rá? 2 játék, meg egy office?Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
törölt tag
S2-re tegnap jött ki (még nem lehet letölteni) a második, javított 4.1.2 hivatalos rom (szintén orosz) és februártól lesz elérhető mindenkinek KIES-sel. Az elsőt 2 hónapja adták ki. Össz 3 hónap.
A kiszivárgott rom december közepi dátummal van, így valószínűleg márciusban lesz SA-ra végleges, javított.
-
törölt tag
Sokan úgy beszélnek itt a JB-ről mintha ez a leggagyibb ócska, laggoló és 90%-ban nem működő CM port pre-alpha verziója lenne..Nem az. Aki most felrakja, annyit nyer vele, hogy hamarabb lesz egy olyan rendszer a telefonján, ami minden tekintetben felülmúlja az előzőt, nem is kicsivel. (nekem nincs akku, lag és egyéb problémám) És a garit se bukja el senki. Kivéve ha az elkövetkező pár hétben lesz baj a telefonnal, (akkor sem biztos, attól függ milyen szervízest "sorsol a gép" ) én emiatt nem aggódom.. ha meg kijön a magyar, akkor fellehet rakni azt, és simán lehet vinni szervízbe.
Amit még olvastam, hogy ez most valamiféle mókolás, vagy hasonló lenne. Az, hogy felrak valaki egy gyári (!!) fw-t, az nem mókolás Főleg, hogy az egész folyamat egy bazi nagy start gomb megnyomása..
De győzködjétek csak magatok, hogy ti most milyen bölcs és okosak vagytok, hogy nem raktátok fel a JB-t. De ha lehet csak egymást közt, mert ez már azért sok, amit itt a sok vészmadár művel..Aydan: Ez egy hivatalos, végleges rom. Biztos lesznek még javítások.. de ez nem egy kiszivárgott rom..
[ Szerkesztve ]
-
justice84
aktív tag
Na ezután én se fogok több ne tedd fel vagy tedd fel dolgot írni! Miután tanácsot adtam ezeket kapja vissza az ember:MÁS FÓRUMON!
Kérdező(Hölgy!):Az orosz JB felrakása garanciavesztést okoz?
válasz(ÉN): Jelenleg igen mivel nem a régióra kiadott FW használod és ha gond van a teloval (nem a JB miatt!) tehát hardveres pl:kijelzőhiba,nem kapcsol be,törik vagy megreped stb lehet hogy megvonhatják a garanciális szervizelést. De ez csak személyes vélemény,és kis utánakérdezés után SAJÁT VÉLEMÉNYEM. Mivel még nem csináltál ilyet, kérj segítséget valakitől aki már csinált ilyet vagy várd meg a hivatalosan magyarországra kiadottat!kedves segítőtárs 1:Ilyen téveszméket miért kell terjeszteni? A szervizfutár magasról leszarja. Az egyetlen, amit igazán néznek az a háromszög, számláló és a root. Nyilván ha valaki már veszi a fáradtságot a szervizre, inkább tegyen fel egy a szolgáltatójának jó stockot odinból, de nem értem a sírást
kedves segítőtárs 2:Nem tudják, de ha annyira fontos, mint sokan itt úgy írják, mintha élet-halál kérdés lenne.. Gondolom nem haladja meg a képességeid egy fájl betallózása, és egy START gomb megnyomása. Ja, hogy ennyire már nem kell, meg azt már nem akarod, meg elrontanád a telót? Akkor meg ki is várhatod ennyi erővel.. egyszerűen nevetséges sok ember hozáállása. Mindenki tud sírni mindenféle frissítés után, de ha már tenni kell valamit az már meghaladja a tudásuk..
-
Morris
veterán
Akkor kérdeznék még egyet!
A korábbi fehér led villogtató dolog (alternatívája a Noled - ha pl nem fogadott hívás vagy semes érkezett) működhet JB-n vagy nagy butaságot kérdeztem?
-
-
flash-
veterán
válasz zjuhasz #7818 üzenetére
Ez a lebeszélés,lehurrogás kicsit összeesküvés elmélet gyanús nekem,hogy szándékosan itt a prohardveren terjesztik hogy nehogy már mobilwebshopból vegyen az ember telefont.
Hogy miért?mert egy valaki,vagy páran el kezték terjeszteni(lehet hogy volt tényleg problémájuk ezt nem tudhatjuk,lehet hogy nem)majd mások akik SOHA nem rendeltek telefont webshopból,pont ők hangoztatják a legjobban hogy hülye vagy ha onnan veszed,vagy nem ajánlott,stb..Azért olyan tanácsot adni másoknak amit csak a tanácsadó is csak úgy hallásból tud,kicsit gázos.
De ez úgy jellemző az egész magyar internetes közösségre.Páran valamit elkezdenek terjeszteni aztán mások meg vakon azt kürtölik szét.
pl csak az iponbó vegyé gépet, a többi szar tipusu hozzászólásokkal,linkekkel is tele van pl a ph fórum...Tudni kell hogy a Samsung szervíz ott tagadja meg a garanciát ahol csak tudja,például kis karc miatt is folyamatosan meg szokták tagadni a garanciát,tapasztaltam.
De hogy ellenpéldát mondjakem fogom reklámozni a webáruházat,de egy webáruházból rendeltem a Samsung galaxy S Advance telefonomat.A telefont a webáruház saját futára hozta ki.A csomag bontatlan volt,mindenütt le volt ragasztva ahol kellett.Összes tartozéka megvan.És összes tartozéka eredeti mielőtt valaki jönne az oltással hogy persze mindenféle utángyárott szart csomagolnak mellé...
Megvárta még kicsomagolom,üzembe helyezem,megvárta hogy beletegyem a sim kártyámat.
Most figyeljetek: Felajánlotta, hogy a saját telefonjáról felhív,hogy kipróbáljuk működik e a telefonálás.
Hagyta hogy turkáljak a szervíz menübe,mindent végigpróbálgattam,kb 15 perc volt.majd kifizettem,és átvettem a készüléket.
Azóta is tökéletesen működik.van jó példa is tehát.
Nem kellene vakon látatlanba mások által terjesztett rizsát tovább fújni,saját tapasztalatot kell elmondani.[ Szerkesztve ]
-
justice84
aktív tag
Aki Xp-t használ a regeditbe {EEC5AD98-8080-425f-922A-DABF3DE3F69A} ezt a mappát exportálná nekem valaki? simán mappán jobb klikk- exportálás-mentés így elméletileg megmenekülnék egy xp ujratelepítéstől!
illetve feldobna nekem valahova ahonnan letudom szedni! köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest