- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz Shyciii #7296 üzenetére
opp, lejárt a hirdetési időm
azt írta egy mókus a fórumon, hogy a szürke értesítési sáv csak bug, és alapból feketekellene hogy legyen
elvileg csinálni kell egy factory resetet és jó lesz
én mondjuk ezt kétlem mert előtte és utána is csináltam resetet, de azért majd lehet hogy kipróbálom
(csak semmi kedven megint órákat szöszölni mire belakom a telefont)
meg ugye a többi samunál is szürke a sáv és azokat utólag módosították[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
prannk
őstag
Üdv!
Ma vettem meg az Advance telefont. (T-Mobil) Fel szeretném rakni a jelly bean-t... Valaki leírná,hogy hogyan kell? Nem bukom így el a garanciát?
-
ThePoweR
senior tag
válasz ThePoweR #7305 üzenetére
Na sikerült rootolni. Másik Sd kártya kellett...
JB install:
www.mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_s_advance_ivelt_rokabor/hsz_6949-6949.html[ Szerkesztve ]
-
k0c2k4
tag
Valaki irta korabban hogy hianyolja JB alatt a Lockscreenrol a zene indito gombokat, ugy lehet elocsalni oket h zarolt kepernyon lehuzod az ertesitesi savot.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"
-
szabacsik
őstag
Csak úgy kíváncsiság képen meg mert zavar is..
Miért lehet az, hogy pl. előző telómnál (SG3) google maps alatt ugye amikor közlekedtem a kék nyíl arra nézet amerre a telefont tartottam, de szinte azonnal reagált a telefon forgására. Most ez valamiért eltart 10-20mp-ig is és akkor se tuti , hogy jól mutatja az irányomat. Ezt melyik érzékelő szabályozza? Másnál is ilyen?(#7310) k0c2k4: Vagy használjon PowerAmp-ot
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
Arvernia123
tag
én szeretnék érdeklődni hogy feltettem a 4.1.2-es szoftvert rá,és leszedtem ezt a játékot Trial xtreme 3-mat ,és elinditottam rajta,és folyamatosan akad rajta,és ez ellen mit találjak ki hogy ne akadjon rajta a játék,mert szeretek a telefonon játszani akár hova megyek mindig játszok vele??
-
atila4
senior tag
válasz Arvernia123 #7312 üzenetére
Szerintem ürítsd előtte a memóriát.
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
puskas1993
tag
Na végre, sikerült!!! Ma meg érkezett a várva várt készülék.
Így már remélem engem is befogadtok a "családba". -
a510
aktív tag
Sziasztok!
Én is tulajdonosa lettem egy S Advance-nak . Egyelőre nem akarom nem hivatalosan frissíteni JB-re, van-e valamilyen tapasztalat, hogy T-s frissítések milyen gyorsan jönnek (vagy jönnek-e egyáltalán) a többi hivatalos firm után (független vagy más szolgáltatóé)? Wave-et cseréltem le, sajnos ott se a Samsung se a T nem foglalkozott a kérdéssel igazán, hivatalos frissítés vagy fél évvel (!) később jött ki. Szóval érdemes-e várni?
+1: Van-e valamilyen fórum amin jó appokat ajánlgatnak az emberek?
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #33253120 #7308 üzenetére
Mindenkinél szürke, a csávó aki azt mondta, hogy neki fekete lett, bebizonyította képekkel....................... hogy szürke neki is.
a510: Ha azt nézzük, S3-ra még egy frissítést sem adtak ki... én ezután inkább nem várom meg, hogy erre esetleg gyorsabban rakják-e rá a sok sz@r alkalmazásuk.
[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
válasz Shyciii #7296 üzenetére
Az általad idézett részt sheep-től idéztem, hogy reagáljak rá. Szóval a hozzászólásodat te tulajdonképpen neki címezted, nem nekem.
(#7301) sheep
Nem ugyanazt írtuk le. Te azt írtad, hogy nem éri meg a gyári gari, mert megbízhatatlan, én az ellenkezőjét írtam. Szerintem sokkal megbízhatóbb a gyári, mint a bolti. Az, hogy téged átvertek, nem a gyártó sara.
Amiben egyet értünk, hogy mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy megéri-e neki a felár vagy nem. -
ratam23
aktív tag
Elég sok memóriát eszik ez a JB.. Melyik a legjobb alkalmazáskezelő program ami leállítja a kijelölt alkalmazásokat, folyamatokat és esetleg nem is engedi újra elindulni őket? Vagy milyen más megoldás van erre? Nem akarom folyton a memória ürítése gombot nyomogatni, főleg h utána pár percre rá megint ugyanott van mint előtte.
[ Szerkesztve ]
-
Gery15
addikt
Rögtön lenne is pár kérdésem.
Hogy tudom megoldni azt, hogyha beállítok egy háttérképet ne az legyen a menü háttere is? Vagy a menü az direkt ilyen, áttetsző?
A lent lévő Telefon, Névjegyzék, Üzenetek, Internet, Alk. Szerkeszthető-e? Leginkább az Internet ikont szeretném kicserélni a Chrome-ra.
Nem gond, ha a root.zip-et olyan memóriakártyára teszem, amin rajta vannak a cuccaim? Nem lesz bajuk, nem vésznek el?HyperX
-
hungar
tag
a root
-
vazzz
őstag
Nahátakkor.... van valakinek Samsung szervizes ismerőse, aki nem köt bele, hogy 3-on áll a binary counter?
Priviben... köszi. -
bdavid94
tag
Találtam egy óriási bugot a JB-ben a zárképernyőn a kedd el van írva ked-nek
-
szabacsik
őstag
na akkor sorban.
- tudtommal nem lehet az alap launcher-nél a menü hátterét külön variálni direkt áttetsző.
- Ha sokáig nyomva tartod az alsó ikonok egyikét akkor mozgathat/törölhető lesz. Amit meg szeretnél odatenni
azt hasonló eljárással megoldod
- Nem lesz baja az adatoknak mehet nyugodtan a root.zip oda
- %-os akku = Beállítások-kijelző-Töltöttségi érték mutatása..(#7330) bdavid94 : És tééényleg
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
zalyy
tag
Nem tudjatok a mobilnetet hogy lehet bekapcsolni? Be van kapcsolva a csomagkapcsolat es a hozzaferesi pont automatan van konfiguralva de nem muxik se a browser se semmi mitol lehet ez?
-
hxcforlife
tag
Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy a JB felrakásához kell root?
-
Gery15
addikt
Köszönöm a mind a kettőtöknek! pody88, atila4
Rootoltam is a készüléket! Most már jöhet a Titanium Backup, letudnátok írni mit érdemes fagyasztani JB alatt? Van egy pár dolog, amit tutira lefogok, ti miket fagyasztottatok le?HyperX
-
Gery15
addikt
Mik azok a google-os cuccok, amiket nyugodtan jegelhetek anélkül, hogy gond lenne a rendszerrel?
HyperX
-
Arvernia123
tag
NA Samsung oldalán ezt láttam meg most ,facebookon láttam meg
Jelly bean frissítés már elérhető a Galaxy előzetes Oroszországban...
Most elérhető keresztül kies... cheeeersés csak oroszországba van ki adva szerintem,magyarországra még piacra nem került
-
prannk
őstag
válasz hxcforlife #7341 üzenetére
ez engem is érdeklne... jb felrakáshoz kell root?
-
sdd2
veterán
válasz hxcforlife #7348 üzenetére
Startot lenyomtad? és az odin módot megadtad? driverek települtek?
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest