- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiii007
senior tag
egy Srác írt Samsungnak JB miatt válasz itt: [link]
-
Carline
őstag
-
rin02
aktív tag
Olyan kérdésem lenne (talán furcsa...), hogy ezzel a 4.1.2-vel ugye a TouchWiznek annyi, pedig nekem nagyon tetszett. És hogy pl. a főképernyőn való lapozáskor az animáció változtatható? Mert szerintem egyáltalán nem szép, ráadásul a zenelejátszó is sokkal csúnyább lett, mint a Gingerbread változatnál. Vagy pl. a háttérkép beállítható-e úgy, mint a régi 2.X-es Androidnál? Köszi.
Nokia 5800 GY.I.K.: http://logout.hu/cikk/5800_a_nokia_iphone-ja/bevezeto.html
-
csorba23
tag
Nekem is volt gondom az sd kártyával többször is. hol nem látta a telefon hol eltűnt róla file, egyebek. többször újra formáztam, az egy ideig segített, aztán megint rossz lett. végül formáztam pc-n (nem gyors formázás,hanem rendes) azóta semmi bajom nincs az sd-vel. a formázás sok idő, ne lepődj meg. Mérettől függően kb. 1 óra is lehet akár. Nekem ez segített.
[ Szerkesztve ]
-
orbit76
tag
Hy! Átnéztem kicsit s2 topicba... Ott mi van! Mindenki sír... Ez nem jó, az nem jó, SoD, brickbug, exynos bug... Nem bántam meg az Advance-t, na. Szép estét mindenkinek!
-
Shyciii
veterán
válasz orbit76 #8307 üzenetére
Konkrétan el is olvastad azokat?
Csak azért kérdezem, mert az Exynos bug, az nem bug, hanem biztonsági rés. A brickbug nem tom mit takarhat, de ha xar romot tesz fel, akkor lehet tégla a telóból (de ez mindenre igaz)...
Amúgy meg az se mindegy, hogy ki milyen rom miatt sír, mert azt elfelejted, hogy S2-re kb 70(!) féle custom rom van... -
dobolson
senior tag
válasz Shyciii #8308 üzenetére
Egyébként jelen pillanatban az mondanám, hogy csajom gyári állapotú s2-énél (ics) stabilabb az én advance-em gyári gb-vel. Wifi bekapcsolásánál pl rendszeresen lefagy neki, újraindítás után csatlakozik csak, és míg nekem kb 2 fagyásom volt augusztus óta, addig neki már jó néhány. Persze lehet, hogy más rommal nem jelentkeznének ezek a gondok.
-
dashed
senior tag
válasz tomiii007 #8302 üzenetére
Ugyfelszolgalatosok lehet nem tudnak mindent.. De az is lehet, hogy igen.. Passz
De egy masik info :
(Szelley forumtag)
"S Advance-ra ma kapták meg a magyar sw-t tesztelésre."
"samunál dolgozó ismerősömet tegnap kérdeztem meg miújság, azt ígérte ma rákérdez a fejlesztőknél"
megj.: nem a gari miatt irom, hanem a magyar megjelenes miatt
[ Szerkesztve ]
-
dobolson
senior tag
válasz tomiii007 #8313 üzenetére
Nekem eddig az a tapasztalatom, hogy a voda a többi szolgáltatóhoz képest egész gyors szokott lenni ilyen téren. Már amennyire lehet gyorsaságról beszélni... Ebben a hírben az még az öröm, hogy ha esetleg tényleg igaz és ide megérkezett tesztelésre, akkor könnyen lehet, hogy más országokban is így van ez. És ha egy szerencsétlen, árva, elveszett kis P-s JB napvilágot lát valahol, onnantól kezdve én lesz*arom, hogy a magyar voda mikor adja ki.
-
Carline
őstag
Lett pár változás az elsőben.
Driverek felrakása külön rakva.
JB telepítéséhez a segédlet: sheep logoutjára irányítva.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Said7
csendes tag
sziasztok! Ha beállítok egy háttérképet akkor lapozásnál miért nem tolódik a háttér? GB alatt tolódót nem? Vagy csak én emlékszek rosszul... már nem tudom.
-
sajo13
senior tag
Hali! Az Üzenetekben néha fel-le ugrál ész nélkül az alsó menü, ilyet valaki már tapasztalt? Kilépésre(Vissza gombra) megszűnik ez.
Természetesen a menü gomb nem volt lenyomva Véletlenszerűen jön elő, pl SMS megírása után, de nem mindig! Valamint előfordult már a Világóra belső alkalmazásban is. Van valami tippe valakinek? -
őstag
Van értelme használni, vagy felesleges?
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
a510
aktív tag
válasz puskas1993 #8285 üzenetére
Wave-eknél sok baj volt a Kingston-okkal, sokan írtak, hogy vannak hamisak, bár bizonyítani senki nem tudta.
[ Szerkesztve ]
-
-
sheep
addikt
árcsökkentés a T-mobilnál:
[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Rx
aktív tag
FPse (Playstation 1 emulátor)
Simán megy az Advance-en gond nélkül. (Tesztelve)
Igazából venni kellene hozzá egy PS3 controllert.Ismerősömnek telefonján volt szerencsém joystick-kal kipróbálni és hatalmas élmény.
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Kapanyél
őstag
OK, nem az egész hsz szólt már neked, de tényleg kiborító, hogy nap mint nap megy a warez elkerülhetetlenül is az androidos fórumokon, de amint valaki leírja a mágikus három betűt, egy csomó embernek hirtelen behabzik a szája.
Egyébként meg az a baj, hogy nincs más olyan szoftver, ami TopMap térképekkel operálna Magyarországon, és mint tudjuk, a térkép az egész navigáció lényege. A TeleAtlas meg a NavteQ egy rakás szar, a Google Maps pedig egyáltalán nem ismeri a közlekedési lehetőségeket (azaz az első lehetőségnél balra kanyarít a Hungária körúton is...).
Nagyon sokan vagyunk azok, akik még PPC-re megvettük húszon-harmincezrekért az iGO-t és még esetleg a mai napig jogosultak vagyunk térkép frissítésre a Naviextras..com-on, de a hajunkra kenhetjük. De elkanyarodtam, ez már más téma.
A lényeg, hogy az Android kifejezetten támogatja a warezt egyetlen checkbox bepipálásával és amíg tökhivatalosan elérhetők a Play! áruházból unlocker és IMEI bizgeráló applikációk is, igen nehezen lehet ennek ellenkezőjéről meggyőzni.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
sheep
addikt
nem, azokat nem ismerem (illetve vagy 2 éve volt egy windowsos HTC-m, arra fel volt rakva).
mondjuk ilyen szempontból tényleg fapados a myway, de a térkép miatt muszáj
egyébnént én nem érem a nng-t, miért nem bírják kiadni hivatalosan, és a play-ről letölthetővé tenni.
Én tutira megvenném ha jó áron lenne. Most csak annyit érnek el hogy mindenki lewarezolja, és ebből nekik semmi pénzük sincs. Úgy legalább befolyna valami...@kapanyél:
asszem az ndrive is TM térképeket használt korábban, bár nem tudom most mi a helyzet[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
martin555
aktív tag
sziasztok, tavaly november óta van egy ilyen telóm galaxy S advance i9070.
xxl gsm től vettem csak a készülék se töltő se headset.
a SAMMOBILE PREMIUM samfit "get info" azt írja ki rá hogy country: Germany. azaz akkor mit figyeljek mikor kapom valszeg a frissítést ? (a teló saját frissítő figyelőjén kívül, valami német facebookot vagy fórumot? ki tudja?)
persze a 4-es frissítésre gondolok JB? mert, decemberben valami "apró" frissités jött de attól a teló maradt 2.3.6-os :-(
rootolva egyenlőre nincs, előző telómat meg rootoltam de ezzel még a magas vételára miatt várok elvagyok vele.
eddigi tapasztalataim: a JACK ALJZAT harmadik-negyedik bedugás után belül a legbelső csatlakozó berottyant begörbült, nem működik csak a fülhallgató egyik felén. pedig nem valami ócska kinai méret-pontatlan jackot dugtam bele hanem sennheiser arany dugót. persze garancia de teló nélkül lenni meg idegennek odaadni napokig.. majd felviszem pestre személyesen, ugy néztem az usb és a jack nem a NYÁK-on van hanem külön, lengőkábellel, remélem hipp hopp kicserélik!
task managerrel túl sokmindent autó killeztem ezért csúnyán fagyott (bejövő híváskor-- grr...) mindent leszedegettem skype, viber mire ki totóztam hogy nem kell androidot túlságosan megerőszakolni autó killekkel.
akku eleinte gyengusnak tűnt most nem tudom csalódok-e hogy kicsit erőre kapott "formázódott? ha ez tévút akkor hagyjuk plusz wifit, 3G-t ilyen kis schedulerrel (3G + WIFI scheduler pro valami 3-400 ft) 5-10 percenként be kapcsoltatom + force sync aztán ki, majd pittyen ha email jött. igy 1 nap azér kijön elég masszivan nyomkodom egyébként.
a gorilla glass meglepett, autóban fel magasra a szélvédőre a visszapillantó mellé raktam tappancsos tartóval de levált, és leesett tartóstul, PONT a képernyő közepe CSATTANT az anyós ülés lábrészénél a fejtámasz fém csövének hegyén (kihúztam a fejtámaszt mert nem látták a kölykök a mesét) akkora hangja volt mint egy csapágygolyó a márvány lapon namondom ennek ennyi, KARC SE LETT rajta. persze nem dobálom , fekete szilikon gumitokom van hozzá , egy van pluszban eladó!
hát méretileg bosszantó ez a lapos vékony de nagy, széles hosszú. a kijelző kisebb, tehát jobban örültem volna egy kisebb zömökebb telónak. a görbület jó kényelmes.
ja van egy dupla vastag akkum jól passzoló hátlappal azt se használom írjon akinek kell.
a hang: van egy zavaró "sercenés" a hangszóróból még néma módban is. amikor valami progi hozzányúl a hang eszközhöz és kilép nektek nincs ? 1 zavaró hangos sercenés.
ez a közbe fényes lakkozás is katasztrófa buznyákos szerencsére szilikontok alatt nem láccik de ahol dugom be a töltőt rommá van karcolva de igy alegolcsóbb plasztik + kis lakk.
egyenlőre ennyi jutott eszembe bocsi de leirtam
sziasztok
szóval hivatalos frissitésre mikor számithatunk?
POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT
-
Rx
aktív tag
válasz szilacus #8347 üzenetére
Igazából semmi extra dolog nincs a programban.
Feltelepíted, az eredeti ps1 cd-ről csinálsz egy backup iso-t, majd ezt felmásolod a telefonba, és a programban betallózod és indul a játék.
A gomkiosztás ott lesz a kijelzőn, de mivel elég sok gomb van egy joystick-on így kicsinek vélem a kijelzőt, bár engem nem zavar, így is el játszok vele, de a ajánlott a gamepad.keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest