- Videós, mozgóképes topik
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungar
tag
sheep: szerintem újra kell kalibrálni az akksidat az a baja. JB-vel többen is írták, hogy nőtt az üzemidejük. Merítsd le 3%-ra aztán töltsd fel.
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
válasz ratam23 #8591 üzenetére
Az omega kernelt próbáltam én is, de nem volt az igazi.
Ez a thunderzap kernel [link] egész jó.
Töltsd le hozzá Playről a No-frills CPU Control alkalmazást. Futtasd a progit a következő paraméterekkel:
Max. órajel: 1 GHz; Min órajel: 200 MHz; Viselkedés: Ondemand; I/O ütemező: row
Létrehoztam az init.d könyvtárat néhány scripttel és egész korrekt lett így a rendszer.
Valamint csináltam egy dalvik -cache törlést is.[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Bzzz
senior tag
válasz #76144018 #8596 üzenetére
Szia!
Amikor föltelepíted a modern combat 3-at az aktív alkalmazásoknál ?! MB-ot ír a progira??! Mertr nekem az a bajom hogy csak az alap alkalmazás méretét írja ki és nem azt a +1 gigát amit még plusszba leszed a wlan-on a telepítés után...
Remélem érthető voltam!''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
justice84
aktív tag
Hát az "üzemidő" nálam se a legjobb örülök ha 1 napot kibír nálam mondjuk sokat is használom. Olyan programot nem tudtok ahol több energia sémás lehet beállítani, vagy hogy pl 5percenként kapcsolja be a mobil vagy wifit és töltse le az emaileket.
-
törölt tag
-
beccyboy
aktív tag
válasz justice84 #8607 üzenetére
Én a DS battery saver-t használom, itt ajánlották a fórumon. Van ingyenes verzió, már abban be lehet állítani elég sok mindent és egy kicsit megnövelte az akksiidőmet. Viszont néha kilövi a rendszer, és akkor nem rakja mély alvásba a telefont. De azt be lehet állítani, hogy pl óránként 1 percre kapcsolja be a wifit. Root jogom nincsen, azzal lehet, hogy még jobban működne. Meg kellene vennem a fizetőset, mert abban egyéni profilt is létre lehet hozni, de odáig még nem jutottam el.
Caffeine addict.
-
coolrob
aktív tag
válasz #11527168 #8608 üzenetére
érdekes hogy sheep azt írja hogy működhet.. mert elvileg tutira nem..
Only for Samsung Galax S up to Android 2.3.x.
a másik meg amit videónál írnak hozzászólást hogy kamu a videó mert :
Epic fail. First phone is running Chrome, not Dolphin browser. Chrome is glitchy as fuck on SGS2 GT-i9100.
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
k0c2k4
tag
válasz coolrob #8612 üzenetére
a másik meg amit videónál írnak hozzászólást hogy kamu a videó mert : Epic fail. First phone is running Chrome, not Dolphin browser. Chrome is glitchy as fuck on SGS2 GT-i9100.
Nezdmeg a video nevet: Samsung Galaxy S2 - Gingerbread vs ICS (touch screen responsiveness) szoval azt mutatja be hogy GB alatt es ICS alatt mien az erintes erzekenysege, marmint hogy romlott update utan (mint nalunk is), Chrome bongeszo meg nem telepitheto 4.0 android alatt.[ Szerkesztve ]
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
ki milyen memóriakártyát használ?! én egy ilyenre gondoltam [link] szerintetek ez megfelelő?! Vagy vegyek egy class 10-eset?!
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
beccyboy
aktív tag
-
őstag
Sziasztok!
az android JB tud kikapcsolt állapotból ébreszteni? még mikor először volt egy blade1-m akkor nem tudott, azóta ez változott, vagy csak repülő módból tud ébreszteni?
ha megcsinálom a rootot, a sd kártyáról zipből telepítve, az visszavonható, és növeli a Binary countert?
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
sheep
addikt
-
Wizard8
tag
Sziasztok!
Még mindig keresem a megoldást arra, hogy hogy lehetne teljesen kikapcsolni a telefonon a három gombot? (menu, home, back). Puskázáshoz jó lenne, mert néha sikerül benyomni véletlenül és elég csak a kijelző nekem olyankor.
Köszi a segítséget előre is! -
szabacsik
őstag
válasz #11527168 #8608 üzenetére
Kipróbáltam, de még mindig fent áll a következő régi bajom.
Azt mondjátok már meg, hogy általános szoftver bibi-e ha JB alatt (legalábbis itt vettem észre) egy ikont egy helyen tartok a kijelző fentebbi részén akkor full mozdulatlanul áll, de amennyiben a kijelző aljánál tartom akkor már van egy 5-8pixeles kiingás minden irányba. Mondhatni remeg. (Tesztelő progiknál is hasonló a helyzet nem csak ikon mozgatásnál)
(Fólia miatt se lehet, hisz csak az alsó egyharmad / egynegyed résznél ilyen)
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
Fitzgerald
veterán
Amúgy 32 gigás kártyát minek tesz a telefonba aki tesz?
Komolyan kérdezem. Van aki filmet néz rajta?
MP3-at tölt rá?
Audiofil hangtechnikus wannabeként nekem FLAC-formátumban (egy dal 30-40-50-60 mega) van fent vagy 8 album, és még így is bőségesen van szabad hely, és csak egy 8 gigás cl4-es kártya van a készülékben.
Azt el tudom képzelni hogy valaki játszik, de a játékok meg a belső memóriára mennek, tudtommal az sd-kártyára nem igazán lehet játékot telepíteni.
Kinek mire kell ennyi hely?[ Szerkesztve ]
-
martin555
aktív tag
válasz Fitzgerald #8629 üzenetére
32 gigás kártya, sztem elég felesleges hacsak nyomós oka nincs.
-magyar nagykerek beszer árához hozzáférek, elég "luxus" kategória egy 32-es ára.
-nekem már esett le nem magasról 1 méterről zsebbőlkonyhai járólapra HTC wildfire, a teló massziv fém boritású házas nem lett baja de a 16 !!! gigás kártya megszűnt létezni nem formatálható stb kaputt lett. ekkor baxxhattam volna a belső mentéseket is (titanium backup stb ha nincs feltöltbe dropboxra) persze az örök garral kicserélték de adataim pápá ezt is meg kell gondolni mivan ha ellopják , leesik, stb ilyenek? nem jobb 2 db 16-os? akkor a másikat rakhatod közbe fényképezőbe, spy kamerába stb ,, csak példa hamár ennyi microSD-t akarunk vásárolni.
ójaj basszzus mikó jönmá hivatalos frissités német advancémra.. :-)
POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT
-
tomcool
csendes tag
Én pl. azért vettem ezt a 32GB-at, mert kevesebb mint 3000 Ft-al volt csak drágább egy 16GB kártyánál, és hosszabb távra ez érte meg....
Amúgy meg tényleg elég a 16GB is. :-) -
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
T-függő telefonra fel lehet valahogy rakni a JB-t garvesztés nélkül? mennyire bonyolult?
-
unyadavid
senior tag
Nekem meg van egy 80gb-os iPod Classicom... (na az meg minek mi )
eastsider: elvileg mostmár vissza is lehet állítani gyárira, így már nem garvesztéses a dolog (eddig se volt biztosan az), amúgy nem túl nehéz nézd meg az első hozzászólást.
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz unyadavid #8636 üzenetére
köszi!
rágódom nagyon a grand x in és az s advance között...
tomiii007: köszi!
mennyire elég a 768 mega ram? --nem az érdekel, hogy bezárja a droid a felesleges appot és akkor elég, az 512mb alatt is így van, de at 512 egyszerűen rettentő kevés..
mod: egyébként az orosz JB mennyiben más a "hivatalostól"?
[ Szerkesztve ]
-
unyadavid
senior tag
válasz eastsider #8637 üzenetére
+1 az S Advance mellett! Nekem már volt sokféle androidos telóm köztük két ZTE is, de a Samsung sokkal minőségibb, de itt apró dolgokra kell gondolni amik viszont elég fontosak tudnak lenni, na meg alapból JB és bizony a szervízháttér elég komoly (garancia futár).
- 768mb rammal nekem eddig nem volt gondom (jb-hez kell is, de átlagos használattal nálam nincsenek lassulások, voszont én naponta újraindítom a telót, vagy estére kikapcsolom így nem is nagyon telik be a memória)
- az orosz jb náluk teljesen hivatalos, csak mivel ez az első kiadás, a késöbbieket még csiszolhatják
[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
Hello!
Épp szokom az Androidot, de van két dolog, amire még keresem a választ. Remélem, tudtok segíteni!
-Hogyan tudok az érintőképernyő használata nélkül felhívni egy adott telefonszámot? Gondolok itt olyanra, hogy a fizikai gombokkal hívni egy előre beprogramozott számot. (A hanghívás opción kívüli megoldások érdekelnének.)
-Nincs olyan lehetőség, hogy bizonyos idő múlva a rendszer kikapcsolja a képernyőt, de ez ne jelentse a lockot? Azaz, ha nem nyúlok hozzá mondjuk fél percig, akkor a képernyő elsötétedjen, de ha újra használni akarom, akkor ne kelljen a fizikai gombokkal feléleszteni és utána unlockolni a mintával vagy pin kóddal? Egyszerűen megérintve a sötét kijelzőt, újra használni lehessen a telefont.
Van ezekre valamilyen megoldás?Kösz!
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
eastsider
nagyúr
válasz Kapanyél #8640 üzenetére
köszönöm a válaszokat!
gondolom vissza kell rakni a gyárit, és ennyi volt...
a mobilarenás videón nagyon gyorsnak tűnik a rendszer, sorba megnyitogat több appot és alig-alig tölt valamennyit... ez tetszik. mindenképpen kipróbálok egyet valamelyik T-pontban...
lehet hogy pont az a +256mb ram már élvezhetővé teszi a droidot... mert 512 megával nem igazán az
-
törölt tag
Egyrészt pendrive helyett, másrészt hogy ne kelljen konvertálgatni a filmeket (ha a lejátszó amúgy viszi)
Nekem is csak 8gigás kártyám van, de általában van rajta olyan 5-6giga mp3. Rippelt cd-k, szoktam a rádióval is felvenni műsorokat, könnyen összegyűlik az. -
Roxkex
senior tag
Hmm érdekes egy telefon ez !
Ma reggel 10% on voltam felraktam gyorsan 1 órára tölteni fel nyomta 49-re ! 45 percet halgattam zenét ( nem volt repülő mód aktiválva) és merült 10%ot !
Haza jöttem felraktam tölteni , mikor levettem használtam úgy kb 1órát 1,5órát wifivel és folyamatosan futó facebookkal (amit kb 5percenként néztem meg) amikor nem néztem lockolva volt + még később egy picit 10 percet halgattam zenét youtuberól wifivel (nem repülő mód) és így összesen 100% ról mertül 8%-ot 92%-ra !
Hmm na de klafa (SBM)
Szal egy kicsit érdekes , csinálhatná ezt mindig !Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest