- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Milyen térkép/navi programot javasoltok a kicsikére !?
Amiben elörre le lehet tölteni a térképet és nem kell hozzá semmiképpen sem net !Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
törölt tag
Zanzásítva:
-Ha bebootolt kell a Factory reset.
-Mostmár késik az előlapi kamera.
-Olyan könyvjelzőim vannak, amiről tudom, hogy az enyém, de nem tudom honnan van. (valami mentés lehet a dologban, egyszer egy hétig használtam Chrome-ot)
-Nincs Flash player, nem tudom nézni ágyból a mindentudás egyetemét.
-Gyors, jó az új redőny, tetszik az adatforgalomszámlálás.Kis piszkálás után ennyi.
-
őstag
most már tényleg fel kell gyorsítanom a telefon beszerzését, mert felizgattatok ezzel a JB-l.
én egy fehérre pályázok, remélem nem fogy ki a készlet még egy hétig....
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
justice84
aktív tag
JB felrakás előtt az Appok Data részét mivel lehetne kimenteni? Nem rootolt a telom!ötlet?
-
szabacsik
őstag
húhú. 220 hozzászólás tegnap óta. Gondoltam megint csak elakarjátok hitetni velem, hogy kijött a JB . . . de nem
A kérdésem: Titanium back-up-al ha mentek mindent akkor a JB-re is simán visszatelepíti a dolgaimat? Csak a különböző verzió miatt kérdezem nem lesz-e gond. Ha nem akkor teszem is fel
/\____/\
-
Winchester95
őstag
Mi lett ezzel a telefonnal?Megint lett feketében?Megjött rá a Jelly Bean?Zoomolni is lehet már?
Stabil a rendszer?
Gyorsan valaki vigye el a két telefont ami nálam van és rendelem is!!! -
Nerd
aktív tag
válasz tomiii007 #7105 üzenetére
Szerezni kell egy flash apk-t a neten, azt fel lehet rakni JB-re es gyari bongeszoben menni szokott a flash... alapbol nincs flash, de fel lehet rakni...
(#7096) unyadavid: Igen bukod a garit mindaddig, ameddig nem lesz T-s JB... magyarul el kell dontened, hogy a kov 1-2 honapban tudod-e mellozni a telefont, ha baja lesz... bar szerintem hamarosan jon a hivatalos T-s is...
[ Szerkesztve ]
-
coolrob
aktív tag
na most ott vagyok hogy haladnék tovább de még nem merek rányomni a startra mert Odin mintha nem látná a telót még mindig pedig kies is fent van:
Itt már lehet nyomni a startra? Vagy ahová a piros köröket rajzoltam ott meg kéne jelennie a telefonnak ugye?
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
atila4
senior tag
-
Nerd
aktív tag
Flash JB alatt:
-
pody88
csendes tag
Hogy lehet kikapcsolni, hogy ne mondogassa be az oldalszámokat lapozáskor a menüben a JB?
-
ratam23
aktív tag
Az nekem be van kapcsolva mégse mondja, az csak a rezgéses visszajelzés..
Más:
Eddig nagyon elégedett vagyok a JB-vel. Szép, gyors, okos Bár a kamerát alig használom de akik igen azoknak rossz hír h szerintem még mindig elég lassúcska az indítása és a kép készítése is.
Arvernia123
Feltettük Odinnal[ Szerkesztve ]
-
Arvernia123
tag
mért már ki jött rá az új szoftver? vagy csak felteszitek rá odinnal?
-
szabacsik
őstag
válasz Arvernia123 #7127 üzenetére
Oroszoknál jött ki, mi azt tesszük fel, van benne magyar nyelv is és a számláló se nő...
/\____/\
-
atila4
senior tag
válasz Arvernia123 #7127 üzenetére
Igen. Oroszoknál kijött, de benne van a magyar nyelv is
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
coolrob
aktív tag
Huha hát úgy látszik nekem gond van
Felraktam a JB-t minden oks viszont a jel nagyon rossz. dobálja el a hálózatot egy telefont nem tudnék lebonyolítani. Vkinek hasonló gond esetleg megoldás erre?A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
pody88
csendes tag
http://www.youtube.com/watch?v=HfCa3JtGpxc
Már csak ezt kéne felvarázsolni valahogy -
atila4
senior tag
Nekem se nőt a számláló a root-tól!
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
Gery15
addikt
Srácok, ha megtennétek akkor leírnátok nekem, hogy rendben van-e minden a JB-el? Esetleg valami hiba? Őszintén nem merem még feltenni...
HyperX
-
szabacsik
őstag
na feltettem. csilivili egyenlőre minden.
Csak azt nem tudom, hova rejtették a hívásbeállításokat. konkrétan azt keresem ahol belehet állítani, hogy alapértelmezetten elküldje e a telefonszámom a hívottnak./\____/\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest