- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorba23
tag
Egy (lehet hogy buta) kérdés:
JB alatt fut a GO Launcher? Ha valaki már felrakta a JB-t, kipróbálná nekem?
-
flash-
veterán
S advance re nem tudjátok véletlen hogy hogy lehet elérni a teszt menüt?ahol le lehet tesztelni a pixelhibát?ilyesmit?
-
beccyboy
aktív tag
Miért csak Indiába küldenek ilyet??
[link]
Valaki tud esetleg segíteni, hogy ide hozzánk honnan lehetne megrendelni?
Köszi előre is.Caffeine addict.
-
koszegii
tag
Én is sikeresen feltettem a JB-t,minden működik ahogy kell.
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Carline
őstag
válasz ratam23 #7205 üzenetére
Erre nem kell programot letölteni.
Képernyőn hosszú érintés és az előugró menüből az alkalmazások és widgetek/widgetek/műveletek widgetet kiteszed és a menüjéből kiválasztod a feladatkezelő/ram parancsot az pont oda irányít téged.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
krysztyan
tag
Ha jól olvasgattam eddig akkor a JB telepítés mente:
1. Leszedni az adott oldalról a romot
2. Kicsomagolni
3. Atribut. módosítása
4. Factory reset (persze elötte mentés)
5. Odinnal feltenni az md5 filet (mást elméletileg nem kell betallózni) (odin v1.83)
6. Ha vége megint factory reset
7. Kész, évezni az újat, a cuccokat visszapakolni???Üdv
"Csak a puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot"
-
[P]laci
senior tag
válasz unyadavid #7246 üzenetére
ezeket próbáld már ki kérlek (idézek a fejlődéstörténeti cikkből) és erről is jöhetne egy videó
- Kibővített értesítések: az értesítések immár nagyítható formában jelennek meg, opcionális interaktív elemekkel megspékelve.
- Megjelent a Google Now, egy angolul tudó hang alapú asszisztensprogram.
- A főképernyő rendezgetésekor az ikonok félreugranak az útból, a minialkalmazások átméreteződnek aktuális helynek megfelelően.
- A kameraszoftverben egy vízszintes ujjmozdulattal húzhatjuk elő az előző fotókat, egy kétujjas gesztussal pedig diasorrá változtathatjuk az interfészt.Köszönöm szépen!
-
krisztian881
csendes tag
Feltelepitettem a task manager-t újra indítás után a 625 mb/300 mb-ot sem éri el kis idő múlva 500 körül jár és semmi nem fut . Ez mennyire normális ?
-
Roxkex
senior tag
Srácok első használat elött le kell meríteni teljesen ? És meddig töltsem a telót ? Illetve ha töltés közben használom az baja lesz később !?
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Shyciii
veterán
Pedig nem minden esetben rossz a bolti gari. Nekem pl bolti garis volt a Motorola Defy-m. Egyik rom feltétele után tégla lett (nem a romtól). Alaplapon levő memória mondta be a szolgálatot. Speedshopos bolti gari volt rá. Közölték, hogy nem tudják javítani, ezért adtak helyett egy vadi új Motorola Defy+ -t! Tehát egy új készüléket kaptam, ráadásul az újabb tesóját...Ez több, mint méltányos dolog volt tőlük.
-
hungar
tag
Egyáltalán nem kell lemeríteni, ha kijelzi a 100%-ot akkor leveheted a töltőről. Bámikor rátölthetsz, nem lesz baja. de érdemes mindig 100%ig feltölteni. Egyedül ami károsítja a liion aksikat a totális lemerülés.
(Régen kellett 20 órákat tölteni, meg lemeríteni teljesen egy telefont a nimh akkumulátoroknál, itt már nem kell.Persze a boltokba még mindig a régi süket dumát nyomják.)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Isten ments!
Nyugodtan használhatod töltés közben is, nem kell már annyi figyelmet fordítani az akkumlátor formázására, ugyan is már intelligens az egész művelet.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Gery15
addikt
Win8 alól fellehet tenni a JB-t? Most akarom feltenni.
HyperX
-
ThePoweR
senior tag
válasz krisztian881 #7266 üzenetére
Nálam is ez van. Ugyan ez a kérdés.
-
Arvernia123
tag
na meg kérdezem tőletek jó,a 4.1-es szoftver,nincs vele semmi gond sem???
-
törölt tag
Ez mekkora király, hogy a gyári videólejátszóból ki lehet tenni a videót bárhova...
-
ThePoweR
senior tag
Próbáltam rootolni de nekem nem látja a root.zip-et az sd kártyán...
-
Roxkex
senior tag
Srácok aki már JB-t használ és van OTG kábelje , meglesné nekünk hogy ez már támogatja-é az OTG-t !?
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
törölt tag
-
flash-
veterán
megjött a telefon.
és igen webáruházból rendeltem(én bontottam ki,le volt ragasztva cimkézve voltak a dolgok,minden becsomagolva.szuper a telefeon. nem gondoltam volna hogy ennyire jó lesz a fogása
képernyő méret pont ideális
egy kézzel még pont szuperül tudom használni a telefontez van rajta:
erről vélemény?
PDA:I9070XXLK2
PHONE:I9070XXLK2
CSC:I9070oXXLI1majd ha lesz elérhető nálunk is frissités akkor erről majd fogom tudni frissiteni 4.1 re a telefonról,a frissités menüpontból?
[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
még valami: vettem egy használt, de eredeti samsung garipapíros , interneten beregisztrált sgs2-est régebben, és amikor javítani vittem, a szervizben derült ki hogy nincs rajta garancia. Nem is javították meg ingyen persze. Ennyit a pluszpénzről amit a gyári garira adok..
Ha használtan adsz plusz pénzt a gyári gariért, akkor illik elmenni az eladóval a szervízbe és ellenőriztetni, akkor is, ha eredeti papirokat ad. Ami veled történt, arról kizárólag te tehetsz, nem a samsung és a felár a gyári gariért.
A bolti garira meg lehet pozitív és negatív példákat is találni. Nekem pl. úgy adtak bolti garit egykor egy symbianos SE telóra, hogy mikor meghibásodott és bevittem, közölték, hogy ezt a készüléket nem tudják javítani, csere nincs, max alkatrésznek beveszik 5 ezerért.
A gyári garis telefonjaimat ezzel szemben vidámat átvették mindenféle garanciális ügyintézésre. Persze nem használtat vettem, hanem újat és a boltban előttem érvényesítették a jótállási jegyet. Annyi biztos, hogy az érvényes gyári gari megbízhatóbb, mint egy bolti gari. Van, akinek megéri a plusz pénzt, van, akinek nem..Ha rendeltetésszerűen használod , akkor a tapasztalatom szerint nem igazán lehet olyan ok ami miatt csak a drága javítás jöhetne szóba.
Mivel a saját tapasztalataid nem reprezentatívak, így nem is lehet őket tényként kezelni. Amit írsz, lehet, hogy igaz, de valószínűbb, hogy nem.
Ami kutatásokat eddig láttam, az alapján az emberek elenyésző része használja nem rendeltetésszerűen a mobilját (pl. rootol), következésképpen a legtöbb hiba rendeltetésszerű használat mellett fordul elő. A másik következtetés az lenne, hogy a nem rendeltetésszerű használat az esetek többségében meghibásodáshoz vezet. -
Gery15
addikt
Factory resetet, hogy szoktátok csinálni? Beállítások, adataim, gyári beállítások?
HyperX
-
törölt tag
Ha jb felrakása előtt nem, csak utana nyomtam factory resetet, az mennyire nagy probléma? Mi gond lehet ilyenkor?
-
törölt tag
Ez megnyugtató bàr egy ujrainditas utan a gb-s alap hatter fogadott, ami meglepett..
-
Shyciii
veterán
Bocsika, de egyben hülyeséget írsz:
"Ha rendeltetésszerűen használod , akkor a tapasztalatom szerint nem igazán lehet olyan ok ami miatt csak a drága javítás jöhetne szóba."
Legtöbb telefonnál már egy memória hiba esetén is a teljes alaplapot cserélik, nem xarakodnak. Persze hangszóró, ledek ilyet magukban cserélik, de ha az alaplapon valami meghibásodik, akkor már nagyon soxor a komplett alaplapot cserélik, és az bizony nem olcsó mulatság. Ennek pedig semmi köze, hogy rendeltetésszerűen vagy nem úgy használod. Ez inkább az alkatrészek minőségétől, és magától a hardver konstrukciójától, kialakításától függ...
-
Gery15
addikt
Na felraktam a JB-t! Megyek nyomkodni később írok.
HyperX
-
ThePoweR
senior tag
Semmit sem találok hogy mi lehet a probléma. Egyszerűen nem látszik a zip file recovery módban. Már formáztam stb de semmi. Mappák látszanak a zip nem.
-
flash-
veterán
eddig szuper a telefon de találtam egy hibát?
bemegyek a beállitásokba -azon belül a kijelző részhez.
rámegyek hogy giroszkóp kalibrálás,de bárhogy mozgatom a telefont a bigyó a kép közepében nem mozog,bár ha elfordítom a telefont a kép azonnal elfordul.
akkor ez most bug vagy micsoda?(visszintes kalibrálásnál mozog a bigyó igen,és töltöttam iránytü progit iránytű is beáll a jó irányba)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest