- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simba86
senior tag
megbolondulok lassan...
tényleg akármit csinálok, mindig bootloop a vége a cm flash-nek... legyen az cm10.2 vagy cm10.1...
teljesen üres rendszerre sem tudom működőképesen felszenvedni se belső, se külső sd-ről...
leírom még egyszer, hogyan próbáltam:
repartos tmh lqe odinnal->update.zip e3 recoveryből, majd cwm elindul->wipe/factory reset-> cm10.2/10.1.zip majd gapps, ezután reboot és bejön a keringő cm-es bootképernyő és ennyi...nem csinál mást, csak tölt és időnként rezeg egyet, ami közvetlenül a rendszer indulása előtt normális is lenne, de utána megy tovább és rezeg még kb 10 mp-enként és így tovább, míg meg nem untam mindig (kb 10 perc)
mit rontok el emberek?
már azon agyalok, h levideózom a telepítési folyamatot, h megmutassam, h elvileg jól csinálok mindent...
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
őstag
válasz Simba86 #31409 üzenetére
Próbáld így:
CWM alól a mount and storage menüpont alatt format system, format cache, format preload, format data, majd advanced menüpont alatt wipe dalvik cache ezután CM és gapps telepítése és újraindítás
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
Valken
tag
válasz Simba86 #31409 üzenetére
Ilyen már nekem is volt. Ha jól olvasom, csak a telepítés előtt nyomtál factory restetet, hát most nyomj a CM flash után is (valamint én dalvik/cache-t is szoktam előtte/utána, lehet teljesen feleslegesen).
Ui.: egészen pontosan a bootloop miatt az aksit kivettem, majd recovery és wipe data. Ez segített.
[ Szerkesztve ]
-
sziku69
őstag
Nos ígéretet kaptam a boltostól, hogy megcsinálja/csináltatja a telefont. Hétfőn viszem be hozzá. Beszéltem azzal is aki konkrétan csinálni fogja. Állítása szerint 1-1,5 óra alatt készen van. Majd kiderül. Egy biztos, soha többet nem veszek ilyen feltételekkel telefont!!! Csak imei szám ellenőrzéssel, adásvételivel.
Sajnos nem lehet másképp!! -
lakkusjj
aktív tag
-
vazzz
őstag
Nem.
Kernel cseréhez nem kell root, viszont érdemes megcsinálni, ha szeretnéd kihasználni a kernel képességeit, mondjuk a cpu beállításainak kalibrálásával.
Nem értem amúgy, miért félnek annyira egyesek a rootolástól... ez a legegyszerűbb művelet, és elég sokat tud hozni a konyhára... -
hungar
tag
Acef!
Az új fmodnak nincs szürke statusbar-os verziója? A feketével megint be fog égni a kijelző lehet amúgy is beégne, de szerintem jobb a szürke.
-
Csori72
aktív tag
nem. csak ajánlott mellé még a root, de azt külön kell megcsinálni.
olvasd a 31422-t.a cocore csak a recovery menüt cseréli le fejlettre, nem ideiglenesre, hanem fixre.
a kernel felrakása előtt ebből van 1 ideiglenes, de a kernel tartalmazza a fejlettet, így az ideiglenesre nincs többet szükség. de ez nem root[ Szerkesztve ]
..:: 1+TTTTT ::..
-
Csori72
aktív tag
-
Aldi
tag
Sziasztok, valaki nem tudja hogy a swiftkeyben hogy lehet kikapcsolni a javaslatok folyamatos mutatását? Engem igen zavar, vwgy ha azt nem lehet akkor melyik az a verzió amelyikben nincsen benne?
Előre is köszönöm.Samsung Galaxy s Advacne - FMOD131111 - root - cocore6.8
-
FET-MEN
veterán
Úgy döntöttem lecserélem a vasat. Jó közösség vagytok, így tovább, köszi mindenkinek mindent
Iphone 7
-
kisbago
aktív tag
sziasztok tudnátok nekem segíteni van egy samsung omnia 2 és androidod szeretnék rá tenni de nem tudom hogy hogy kell!! aki tud az segítsen írjon PÜ-t!
-
notmiami
tag
Akksi!
Képzeljétek el, feldomborodott az akksim, eléggé félek, hogy bármikor felrobbanhat, mint az S3, S4-es cikkeknél is hallottam, hogy zsebben robbant fel egyes embereknek .... szóval rendeltem ebay-ről újat.
De az lenne a kérdésem, hogy ez lehet-e annak az oka, hogy pl a CM, vagy a moddolt ROM-ok folyamatosan túlterhelték, vagy alapból elcsesződött?
2012.07.26.-án gyártották. -
legenda
válasz notmiami #31437 üzenetére
szélsőséges esetben okozhat problémát módosított rendszer, bár nem túlterhelés miatt.
furcsa, hogy galaxy w...stb esetén is inkább csak azoknál jelentkezett a hiba, akik adott módosított rendszerekkel kísérletezgettek, de ez csak egy felvetés, a bizonyításhoz több kellene...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Acef
addikt
Gyártási hiba.
Nyár, hőség, szélvédőnél a tel., telefonon a hárombetűs, 3-4 órás utazás, gps-végig bekapcsolt kijelző-töltés, ..
Ez terhelés. De egy cm, vagy más?(Soha nem volt gondom az akkuval)
[ Szerkesztve ]
-
palee69
senior tag
A root ezek szerint púposodást okoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest