- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simba86
senior tag
válasz Low Noise #30243 üzenetére
irigylem a szemed, ha neked ez pocsék...
(beszarok, h milyen igények vannak manapság, ha vkinek az advance kijelzője pocsék... )
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
_DiEGO_
őstag
válasz Dazsar #30253 üzenetére
Van az : USBDeview v2.26 nevü programocska ... ezt elindítva kilövi az USB portok foglaltságát - azaz szabad lesz mind ... lehet , hogy már foglaltak a portjaid ...
Az USBDeview egy kis segédeszköz, amely felsorolja az összes a számítógéphez csatlakoztatott USB-eszközt.
Minden eszközről, függetlenül attól, hogy csatlakozik az abban az időben, vagy sem, az USBDeview tájékoztatást nyújt , névvel, dátummal, sorozatszámmal kapcsolatban, és egyéb információkkal is szolgál.
AZ USBDeview-val gond nélkül el lehet távolítani az USB-eszközöket, amelyek nem kapcsolódnak a számítógéphez.
A 64-bites változat elérhető a gyártó honlapján.[ Szerkesztve ]
-
_DiEGO_
őstag
-
Csori72
aktív tag
válasz Dazsar #30260 üzenetére
eszköz a zsebbe, usb zsinór összetekerve az asztalon, SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.exe futtatása rendszergizdaként, és fel kell mennie.
ha nem akkor a gépedbe kell keresni a bajság okát. a régit először (ami már fent van) távolítsd el, és ne spórolj a restartokkal...:: 1+TTTTT ::..
-
_DiEGO_
őstag
válasz Dazsar #30260 üzenetére
Hibakód: 43
A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Hibakód: 43)Ajánlott megoldás
Az eszköz működését irányító egyik illesztőprogram arról értesítette az operációs rendszert, hogy az eszköz hibásan működik.Ha már futtatta a hibaelhárítási varázslót, célszerű a probléma azonosításával kapcsolatban további információkat keresni a hardver útmutatójában.
-
törölt tag
Skacok,most jött vissza a teló a szervizböl viszont az eddigi telenoros kártyámat nem tudom használni vele,Gyárilag független volt telenoros kártyával használtam de a szerviz óta Sim hálózatfeloldó pin kódot kér,T-s kártyával viszont rendesem müködik,mi lehet a gond?
-
izomhod
őstag
létezik, hogy az edgiitalnál 2.3-as androiddal adják?
-
Low Noise
senior tag
válasz Simba86 #30251 üzenetére
Szerintem meg vak aki nem látja, nem kell eröltetni a szemet, szinte azonnal szembetűnik
De erről kár vitázni, évekig nem ismerte el senki az IPS panel előnyét monitoroknál és esküt tettek a TN -re szóval én már kijelző téren csak véleményt nyilvánítok, nem győzködök senkit.
[ Szerkesztve ]
-
Simba86
senior tag
válasz Low Noise #30274 üzenetére
ááh értem, tehát 10 emberből kb 9 vak...
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
funk648
aktív tag
Hali!
Ma én is felraktam a repartos JB+Cocore+fmod triót, minden nagyszerűen működik, eddig egy kipucolt T-s rom volt fennt Cocore-ral, és nem hittem hogy gyorsabb lehet annál a teló, de ez így valamivel még gyorsabb. A gondon csak annyi lenne, hogy ugye az fmod miatt átváltozott a statusbar fekete színűre. Korábban linkeltek egy systemui.apk-t, ami visszaváltoztatja szürke színűre, de sajna törölték a fájlt. Tudna nekem valaki linkelni egyet?
-
Acef
addikt
válasz funk648 #30280 üzenetére
Az Fmod rom és az apk csere azonos módon történik, csak dalvik és cache kell, minden adat és beáll. megmarad.
Használd egy hétig, és ha még mindig a szürke kellene, akkor jelezz.(amennyiben az Fmod előtt nem takarítottál a repartos JB-vel, akkor nem használod ki teljesen a telefonodban/Fmod rom-ban lévő lehetőségeket)
[ Szerkesztve ]
-
Haapaet
csendes tag
Sziasztok
van én nekem egy jó kis Samsung Galaxy S Advance-om, viszont attól félek összeszedtem valami vírust rá.
Van egy játék ami egyik napról a másikra megadta magát, el se indul (Zombie diary), és több játék jelzi a jobb felső sarokban hogy "új vírust észlelt" :S (pl Angry Birds free verziója), a linkre nem mertem rákattintani.
Mi tévő legyek, mit tudnék kezdeni ezzel a helyzettel? Minden alkalmazás és játék a Play-ről van.
köszönöm szépen -
dashed
senior tag
válasz Simba86 #30275 üzenetére
Azert ne legyunk mar ennyire elvakultak. Nekem is joideje ez a telom, meg vagyok elegedve vele de tudom a hatranyait. A kijelzo valoban pixeles es ezen nincs mit szepiteni. Az amoled miatt szepek a szinek de tul van szaturalva, illetve a fenyero se mindig elegseges fenyes nappal.
Mar unalmas, hogy ha valaki rosszat mer mondani a telora az bena, vak nem ert hozza vagy csak szimplan hulye.. Ez nem egy tokeletes telefon kozelrol sem. Viszont ennyiert igenis egy hasznalhato valami.
Azt meg fogadjuk mar el ha valakinek ez nem megfelelo es inkabb mas telefont valaszt.
Megjegyzem az a vak aki nem latja, hogy pixeles a kijelzo
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz thomasvold #30239 üzenetére
Ha van rajta, ha nincs rajta GG, akkor is jobban karcolódik az Advance kijelzője, mint az ezeréves Galaxy Spicámé, amin viszont tuti nincs fólia.
-
JNSK
aktív tag
válasz thomasvold #30290 üzenetére
en a galaxy s-el tudom osszehasonlitani.. ez ugytunik tenyleg jobban karcolodik, vettem is ra foliat
-
izomhod
őstag
ja még valami:
a kamera üvegén rajta van a hátlap üvege, vagy szabadon van?
remélem kitaláljátok mit próbáltam kérdezni
holnap megnézem élőben az s3 minit és az advance-ot is, úgy biztos könnyebb lesz dönteni
[ Szerkesztve ]
-
Blackmirror
őstag
válasz izomhod #30293 üzenetére
Nincs a hátlapnak üvege vagy mi,ha jól értem amit kérdezel.
(#30285) dashed---egyetértek nagyrészt.Nem ez a legszebb amoled kijelző és ha valakinek nem tetszik akkor nem kell hülyének nézni.Engem nem zavar,őt igen,na akkor ez nála egy kizáró ok,majd keres ipses telót.
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
izomhod
őstag
válasz Blackmirror #30294 üzenetére
szóval a kamera üvege szabadon van
nem karmolódik össze? vagy tokot neki? -
Gery1987
őstag
Nem akarok rosszmájú lenni de akik azt mondják hogy ez a kijelző pixeles attól hadd kéddezzem meg, hogy ti milyen közelről nézitek a kijelzőt? Kb fél centi? Mert számomra onnan pixeles amúgy tűéles a kijelző vagy az én szemem szar amit eddig nem tudtam és nem is mutattak ki. A másik meg kár itt gyerekes vitát folytatni úvyis van pro és kontra. Inkább segíteni kéme mint a másikat csesztetni.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
izomhod
őstag
ez a kijelző dolog egy alulról porosodó e51 után engem nem fog érdekelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest