- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocky975
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg repartos független JB van a telefonon.A sebbesége kiválló de néha lefagy pár pillanatra.Nem vészes csak kicsit zavaró.A repartos GB sebbesége milyen lassabb vagy gyorsabb?
Már nem emlékszem régen volt rajt.Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
flash-
veterán
válasz Rocky975 #30101 üzenetére
a telód rootolt? nofrills cpu be van állitva?ha igen hogy?ha bevan akkor a telefonban az energiatakarékosmód ugye kivan kapcsolva?
microsdkártya sebessége milyen?bár ez a pillanatra való lefagyás elég HW hiba gyanus..csinálj esetleg totál visszaállitást és szüzen teszteld ha úgy is csinálja akkor lehet valami HW hiba...
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
válasz Rocky975 #30103 üzenetére
én nem vagyok profi tehát majd aki ért hozzá kijavit de sokat segit az alábbi:
cocore 6.8 kernel nagyon ajánlott!
továbbá:1.root
2.playről letöltőd a nofrill cpu-t
3.így állítod be:Max órajel:1,0 GHZ Min órajel:200mhz viselkedés:smartassv2 I/0ütemző: sio
4.telefon menüjében az energiatakarékos mód KIKAPCSOLÁSA! hiszen a továbbiakban ezt a nofrills fogja végezni méghozzá sokkal optimlásiabban fogja az erőforrássokat kiosztani)ez a nofrills optimalizálja a telefon sebességét!!
ha csak ennyit csinálsz (kernel+root-nofrills) ettől még atomstabil marad a telefonod hidd el nem veszéles csak előnyöd lesz!
felrakásukról pedig van itt egy jó öreg megbízható segédmunkás aki jó kis leirást készitett ott van az infó az aláírásában neve Acef
"Acef remélem érted a poént a segédmunkás megnevezéssel
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
cm10.1 névjegykezelését mingyár meganálom
Iphone 7
-
Mano_01
aktív tag
sziasztok!
Adott egy P-s advance, ami csak rootolt, ezzel: I9070PXXLK4_I9070PVDHLE1_VDH_ROOTED.
Szeretném JB-re frissíteni, akkor az alábbi lépések kellenek:- TWRP recovery felrakása
- megfelelő rom, én rá gondoltam
ezt pedig így feltenni:
"Installation
Download the ROM from the link below
[NEW]Download gapps on https://docs.google.com/file/d/0BzBa...FLSVVYelU/edit
Put the zip files on your SDCard
Reboot on Recovery
Wipe Data / Factory Reset
Select "Install the Zip from External Storage"
Choose P.A.C-MAN zip file
Choose GApps zip file
Reboot to system"Segítenétek benne?
Ha nem így valaki női leírásban megtenné, hogy leírja?
ZTE Blade-t meg X8at már romoltam. Köszi!"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
funk648
aktív tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy a CM10.1 esetén az új verziókat mindig fel kell rakni külön CWM alól, vagy fel lehet rakni OTA -n is?
-
Mano_01
aktív tag
ezzel a repartos rommal mit érek el?
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
Acef
addikt
válasz Mano_01 #30117 üzenetére
Kapsz egy tiszta, a korábbi használat és telepítgetések miatti "szemetektől" mentes rendszert. Ez a full gyári állapot, garanciáztatáshoz is ez kell.
Erre érdemes feltenni az alábbiakat:
-root
-cocore kernel
-módosított romTovábbi infó a 21999 hsz / infóban.
(kicsit kusza, most módosítom)[ Szerkesztve ]
-
Mano_01
aktív tag
megpróbáltam feltenni, de valamiért FAILED üzit kapom Odinban.
(mindent jóhelyre tettem én voltam béna?)
recoverynél meg hiba van. Valami firmwares dolog..[ Szerkesztve ]
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
Acef
addikt
válasz Mano_01 #30119 üzenetére
néhány kérdés:
- a kies nem futott? (alt ctrl del)
- az odint rendszergazdaként futtattad?
- alaplapi usb?
- a tel. saját kábele?
- re partition bepipálva?
- a megfelelő P-s romot raktad?
- biztosan P-s a telefon?
- figyelted a 8-16GB-t?
- megvártad a zöld PASS üzenetet?
- közben semmi mást ne futtass a pc-n, ne játssz, netezz, stb..[ Szerkesztve ]
-
Mano_01
aktív tag
- a kies nem futott? (alt ctrl del) - természetesen nem
- az odint rendszergazdaként futtattad? - persze
- alaplapi usb? - igen (gép hátsó részéből)
- saját usb? - igen
- re partition bepipálva? - igen!
- a megfelelő P-s romot raktad? - Magyar VDH I9070P NFC XXLK4 - telóban is LK4 van
- biztosan P-s a telefon? - Igen...Vodás.
- figyelted a 8-16GB-t? - 8-al próbálkoztam. Nem találtam infót, hogy 8 v 16gb-s lenne
- megvártad a zöld PASS üzenetet? - el se jut a zöldik, a felénél pirosra vált.nem hiszem el, hogy nem sikerülne.
visszaraktam a "rootolt" vodás romot.Próbáltam 1.83 és 1.87-s Odinnal is.
[ Szerkesztve ]
-
Mano_01
aktív tag
egyetlen dolog ami ment a gépen az az Odin, max a steam volt bejelentkezve.
telón az USB hibakeresés bepipálva kell, hogy legyen?
illetve Odin előtt kell gyári visszaállítás?"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
Acef
addikt
válasz Mano_01 #30124 üzenetére
a tel beállításai nem számítanak, download-mód és a repartos intézi magának.
Amennyiben nem ok a repartos, akkor: gyári adatok visszaállítása belső sd formázással. Ez nem annyira hasznos mint a repartos, de legalább ezt, utána:
Carline logout blogjában (a fenti összefoglalóból nyílik):
-ROOT, utána filekezelővel egy EFS mappa mentés (nehogy téglázás legyen a végén)
-fejlett cwm/twrp recovery Cocore kernel (sz.tem 6,2 a tuti), utána dalvik és cache törlések
-módosított rom, majd ismét dalvik és cache törlésekAdvance-hez a 21999 hsz-ben is találsz néhány tippet
[ Szerkesztve ]
-
Dazsar
aktív tag
Meg oldódott az usb-s dolog? Mert nekem is ez a gond. nem ismeri fel gép
"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
-
Mano_01
aktív tag
ahogy linkelted, én nggabi-s android fórumról töltöttem le.
máshol is meglehet ez?ez a 8 v 16gb-s ezt hol látom?
-
Dazsar
aktív tag
válasz nelsonmanian #30131 üzenetére
ami számomra meg lepő hogy nem érzékeli az egeret meg a billt. gondolod hogy ebből szervíz lesz?
"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
-
Mano_01
aktív tag
elvileg sikerült.
ezek után, ha JB-t szeretnék felrakni mi a teendőm?
-
Aldi
tag
Valaki nem tudja hogy a Swift Key Trialban hogy kell kikapcsolni azt hogy ne mutogassa állandóan a szavakhoz tartozó tippeket ?!
Samsung Galaxy s Advacne - FMOD131111 - root - cocore6.8
-
D0zeR
tag
valaki leírná nekem hogy kell beílesztgetni a repartos jb fájlokat az odinban?
köszönöm! -
thomasvold
őstag
Én is beléptem Acef Fmod-jának használók népes és elégedett táborába.
Először az Original kiegészítettet tettem fel, aztán rájöttem, jöbb lesz a teljesen original, sallangmentes rendszer.
A tapasztalataim a rendszerrel kapcsolatban felülmúlták elvárásaimat, eszméletlen gyors és folyamatos... Így tudnám jellemezni. Sebességben meg sem közelíti a T-s ROM-okat. Felesleges dolgok egyszerűen nincsenek benne. Ilyen szintű gyorsaságot S4-es telóknál láttam, mikor nyomkodtam a T-nél Akadás, röccenés nincs. Az app-okat nagyon gyorsan nyitja meg és zárja be. Rendszer újraindításkor, nem kell perceket várni, hogy felálljon a rendszer, ahogy beírod a SIM kódot, pár másodperc és már dolgozhatsz is. Külön nem is emelnék ki részleteket, ez így összességében tényleg megadja azt a feeling-et, amit az ember elvár(na) egy Android-os rendszertől.
Ezúton is köszönöm a segítséget és a munkádat Acef
[ Szerkesztve ]
-
CarTom
csendes tag
Szia
Acef 21999-es hozzászólásában minden infót megtalálsz!
én is abból tudom amit tudni kell.[ Szerkesztve ]
-
Aldi
tag
válasz nelsonmanian #30141 üzenetére
A gyári fos
És beállításokban hol ? Nem találom , régen ki lehetett !Samsung Galaxy s Advacne - FMOD131111 - root - cocore6.8
-
Acef
addikt
válasz thomasvold #30139 üzenetére
-
D0zeR
tag
Mit csináljak akkor ha a böngészőre rákattintok akkor nem nyitja meg hanem azt irja hogy a böngésző leállt??
repartos jb+cocor 6.2+fmod -
Mano_01
aktív tag
válasz CarTom #30140 üzenetére
P-s telefonra nem találtam leírást
-
Mano_01
aktív tag
megvan ez a repartos rom, most akkor ezt kellene root-olnom, majd CWM és egy JB ROM.
sima i9070hez megvan minden leírás. de az én P-semhez szinte semmi sincs...
találtam egy leírást Sheep blogjában, az jó lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Mano_01
aktív tag
válasz Mano_01 #30149 üzenetére
LK4-s telefonhoz jó a REGION: VDH (Hungary) | PDA: I9070PBXXLE1 | CSC: I9070PVDHLE1
DOWNLOAD - fájl?
csak mert mondjuk a régió nem stimmel..."Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs