- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
válasz bazsi04 #30203 üzenetére
-Download módnan felismeri az odin? Amennyiben igen, akkor nggabi javaslata: rakd újra a rom-ot?
-Recovery megy? Flashelj egy deodexelt JB-t, utána dalvik, és cache törlések, majd mtp próba. (adatok, és a beállítások megmaradnak)
-Esetleg egy korábbi backup visszarakása után?
-Esetleg egy gyári beállítások viszaàllítása után?
[ Szerkesztve ]
-
Rolli
aktív tag
Sziasztok.
Létezik ilyen problémára megoldás?
Egyedi profilokat szeretnék megadni,mondjuk egy nappal,és egy este profil-t.
a nappaliban csöröghet a telefon,és a viber is jelezhet,az esti proilban pedig 3 szám hívását szeretném csak engedélyezni,minden más jelzés,sms,facebook,viber legyen halk,és ne is rezegjen.
Vagy ezt csak egyesével tudom beállítgatni mindig?
Köszönöm.
-
Csori72
aktív tag
valahol olvastam 1 olyan dolgot az Advance MTP-vel kapcsolatba, h win 7be az automatikus lejátszás legyen bekapcsolva (választás párbeszédpanel eszköz csatlakozáskor). ez akár igaz akár nem, sztem utolsó fogódzkodóként érdemes bekapcsolni ha ki van, v kikapcs és újra be, közbe rastart. valamint pár oldallal korábban írtam, h nekem is volt gondom vele és nem telefon hiba volt.
itt leírtam: [link] ha elolvasod még nem vesztettél semmit[ Szerkesztve ]
..:: 1+TTTTT ::..
-
Acef
addikt
Dazsar
-négy lehetőség, vagy szerviz, mint neked is.Valken
-a play sem nagy probléma.
Eltávolítod, és OK. Ébresztgetné a telt. ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Csori72
aktív tag
Esetleg még 1 lehetőség:
https://play.google.com/store/apps/details?id=app.goprasoft.usb.manager..:: 1+TTTTT ::..
-
Pietrosz
addikt
-
Bagor1
csendes tag
Esetleg ezzel: Silence Scheduler Premium
-
Bagor1
csendes tag
válasz Dazsar #30205 üzenetére
Én is napokat szívtam ezzel az MTP gonddal, gyári ROMmal sem csatlakozott, és mindent végigpróbáltam, ami a neten fellelhető - nulla eredménnyel.
A vége az lett, hogy töröltem a francba a KIES nevű rémálmot, és egy MyPhoneExplorer nevű ingyenes progival WiFin keresztül másolok és szinkronizálok. Az USB háttértár mód amúgy működik. -
izomhod
őstag
sziasztok
az s advance és a galaxy core duo között vacilálok, de nekem talán fontosabb, hogy kisebb legyen a teló, mint az a plusz 256 ram a core javára
külsőre nekem az advance jobban bejön
van valami más nagy pro vagy kontra szerintetek?
köszi
-
izomhod
őstag
válasz thomasvold #30216 üzenetére
jaa, nekem csakis gorilla glass jöhet, asszem ez el is van döntve akkor, király, köszi!
van valami nagy hibája az advance-nek egyébként?
ahogy látom, sokan szeretik -
Simba86
senior tag
válasz izomhod #30215 üzenetére
amit thomas írt, ahhoz csak annyit fűznék hozzá, h az advance ráadásul nem szappantartó, hanem sokkal elegánsabb, sztem még az s2-nél is jobban néz ki, ha szigorúan csak a samukat vizsgáljuk
szerk: az advance-nek egyetlen (sokakat bosszantó) hibája van: a teljesen gyári rendszere sztem agyon van terhelve a sok reklámmal telített fossal, így előfordulhatnak fagyások, akadások, bugok...
ezen persze könnyen lehet segíteni, csak rá kell szánnod kb 1 órát, míg átrágod a segítő írásokat, és reparálod[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Aldi
tag
Valaki rakta már rá az FMOD-ot a TMH jb-romra ?
Samsung Galaxy s Advacne - FMOD131111 - root - cocore6.8
-
Simba86
senior tag
a novathorral nincs gond, mert tudtommal az s3mini is remekül megy cm-mel, más kérdés, h a fejlesztők ott rendesen dolgoznak, nem úgy mint a "mieink"...
izomhod!
gyári samunál a szolgáltatós progikra gondoltam elsősorban...
a buherálás természetesen nem jár garivesztéssel, annyi, hogy ha gariztatni akarod, visszaállítod gyári állapotba és csókolom[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Aldi
tag
Na , király , akkor szerintem a CWM-el vissza állok a JB-re és rá flashelem Meg lesem mit tud
De az EFS mappát nem tudok ki menteni a Nitralityvel mert folyton leáll :@ Mit tegyek :'( ? Illetve ha Pure Vanilla alatt mentem ki az mind1 ? Vagy csak a stock repartos JB alatt lehet a teljes garancia érdekében , hogy ha majd vissza kell állni ?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s Advacne - FMOD131111 - root - cocore6.8
-
Dazsar
aktív tag
Akkor ez az usb dolog nem csak nálam gond. és az is biztos hogy nem gép függő. ... csak nem tudom mi tévő legyek. vigyem szervizbe? kezdenek ott egyáltalán velem valamit? vasárnap nyitva vannak a gsm???
"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
-
Pietrosz
addikt
válasz Simba86 #30222 üzenetére
Mi a gond a CM-el? Megy, mint a villám, minimális bugok vannak csak, együtt lehet élni vele.
thomasvold:
én úgy tudom nincs Gorilla Glass. De ha van is, akkor kb semmit se ér, egy 50-es a zsebemben maradt, két szép karc lett az eredménye. Azóta van rajta fólia, bárcsak előbb lett volna -
Pietrosz
addikt
válasz thomasvold #30233 üzenetére
De az advanceon sincs.(illetve szerintem nincs, másik telót nem is ismerem) Mostmár nem tudom melyikre gondoltál
[ Szerkesztve ]
-
Low Noise
senior tag
Sziasztok!
Oda voltam eddig ezért a telefonért, szép dizájn, jó sebesség, ideális méret, de pár napja élőben láttam egy Vodafon boltban és a kijelzője megdöbbentett milyen gagyi.
A következőt tapasztaltam , a kijelző fényereje maxra véve is kevés volt, ráadásul a képe olyan volt mitha egy finom szitán keresztül nézném. Mellette egy xperia j vakító fényességet produkált, de még a jelenlegi Motorola Defy-m nek is "símább" képe van, nem olyan mintha szitán keresztül nézném.
Ez tényleg ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
Gery1987
őstag
Hát nem akarok itt nagyon szakizni de sztem ez a Nova Thor processzor és a benne lévő grafikus gyorsító sokkal jobb mint az utóbbi időkben a Samsung által erőltetett Broadcom chipset...nézz meg egy Galaxy ACE 3-at...papíron erősebb de az Advance szarrá veri nyers tempóban és a többiről nem beszéltünk. Szóval szerintem nem egy szar hardver ez csak tudni kell használni és nem csúcs hardver elvárásokat elé tenni.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Simba86
senior tag
válasz Low Noise #30235 üzenetére
vmit nem jól láttál...
anyumnak van egy xperia L telója, és "állítólag" az egyik legszebb kijelzője annak van a sony-k között (nah persze nem a csúcsmodellekkel összemérve!), de a samu mellett az nagyon fakónak hat, szóval megnyugtatlak, nagyon szép a kijelzője az advance-nek
szerk: Gery! egyetértek, a broadcom megoldásoknál gyakran beraknak egy adreno 203-at, az meg, ha nem tévedek gyengébb a mali-nál, még akkor is, ha az ebben levő mali csak egymagos fragmentprocesszorral rendelkezik... (javítsatok ki, ha tévedek!)
[ Szerkesztve ]
-
thomasvold
őstag
válasz Pietrosz #30234 üzenetére
Az Advance-on GG van
Látom nem olvastad a topik nyitó elemzését
"Külső
Ha a Galaxy S Advance-t inkább Galaxy S II Mininek hívnák, talán még közelebb járnánk az igazsághoz. Ha szemből ránézünk, tényleg egy lekicsinyített S II-t látunk, ugyanaz a szögletes forma, finoman lekerekített sarkok, szolid elegancia jellemzi. Ám ha oldalra fordítjuk, akkor észrevehetjük, hogy az előlap ívelt, ami viszont a Nexus S-ről lehet ismerős. Ezúttal nem pörögtek rá a vékonyságra, bár a 9,7 mm még messze nem katasztrofális érték. Ráadásul a többi dimenzió is nagyon barátságos, a csúcsmodell óriástepsik után kifejezetten kellemes volt ezt kézben tartani és biztos van, akinek még ez is nagy lenne. Súlyra sincs gond vele és ugyanígy vagyunk a minőséggel. Az előlapot Gorilla Glass borítja, oldalt egy sötétszürke csík fut körbe, míg a hátlap kellemes tapintású (ám eléggé csúszós) műanyagból van. Utóbbi nem fényes felületű, tehát ujjlenyomatokkal szemben ellenálló. A kulturált anyagok jól össze vannak rakva, minden nagyon passzentos, lötyögés, nyikorgás sehol, ahogy ezt már a márkától megszokhattuk."
[ Szerkesztve ]
-
Simba86
senior tag
válasz thomasvold #30239 üzenetére
ez még nem lenne elég bizonyíték, hiszen a MA-s tesztekben is tévedhetnek, viszont íme a hivatalos állásfoglalás:
"Due to customer agreements, we cannot identify all devices that feature Gorilla Glass. Your favorite device may include Gorilla Glass, even if you don't see it listed. Ask your manufacturer or retailer to learn more."
tehát attól, hogy nincs benne a listában, még lehet rajta és van is
a gorilla glass nem véd a mikrokarcok ellen, fólia ugyanúgy kell rá, én használok és még mindig olyan (lenne, ha az ezüst keret nem sérült volna meg ) , mint újkorában, totálisan karcmentes
[ Szerkesztve ]
-
Gery1987
őstag
válasz Simba86 #30237 üzenetére
Nem Adreno 203-at tesznek bele hanem VideoCore IV vagy annak fejlesztését. Az valami bűn rossz. Ha egy Adreno 203 lenne benne a grafikai rész lenne a legkevésbé gáz...de még azt se! Szóval a Broadcom chipset az már tényleg egy ipari hulladék, annál még az MTK is fényévekkel jobb. Főleg ha azt vesszük, hogy az összes Broadcom Cortex-A5-ös magokkal operál (függetlenül a magszámtól) míg a NovaThor Cortex A9-es. Nagyon nem mindegy (párom tesójának egy Huawei Y300-asa van. Oké, hogy olcsó és 2 mag...de Cortex A5! Kezembe vettem és 2-3 perc után leraktam...hát van különbség pláne hogy az csak 512 MB RAM).
Egy szó mint száz. Nekem a mindennapokra tökéletesem megfelel jelen állás szerint ez a hardver. Gyors, teszi a dolgát és a JB-t még elbírja. Egyenlőre nekem ennél többre nincs is szükségem annál amit ez a telefont tud. Aki meg szidja annak a váltás lehetősége adott.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Low Noise
senior tag
Azt hiszem tudom mi az amit láttam. Részlet a tesztből.
"kapacitív, multi-touch és Super AMOLED panelt tartalmaz. Utóbbi nem a Plus változat, tehát PenTile mátrix felépítésű. Ennek hátránya a közelről látható „szőrősség”"
Az én szememnek ez pocsék sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Nerd
aktív tag
-
_DiEGO_
őstag
Valki nem tud arról , hogy hivatalosan lesz-e JB 4.2.2 T -s telcsire , enélkül soha nem kerül fel telómra egyéb ... én bevallom , hogy ehhez tök béna vagyok ez van sajnos
[cyanogenmod galaxy]Vagy valami alkalmazás ( app ) , hogy tudnék pl más SMS értesítő hangot beállítani
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest