- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mugencivic
tag
Köszi, de - nem is tudom hogy fogalmazzam, hogy ne legyen sértődés - nem igazán hiszek benne.
Egyébként itt van egy egész jó kis összefoglaló a lehetőségekről:
[LINK]A különféle csoda folyadékokról csak annyit ír a srác, hogy "and i didnt include liquid coating kits becuase they are essentially snake oil and will help with water and fingerprint resistance at the most".
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz mugencivic #9507 üzenetére
3 keszuleken van rajta, januar óta, semmilyen karc nincs rajtuk.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
mugencivic
tag
válasz xabolcsy #9493 üzenetére
Nekem fent van, eddig szép és jó, de majd kiderül, hogy hosszú távon rajta marad -e, egyelőre egy hét után korai lenne bármilyen következtetést levonni. Ha lejön, nem próbálkozok többet, akkor használom csupaszon, annyira én se vagyok oda ezekért.
Szerencsére legalább nem rondította el a készüléket, a felület tapintása, vízlepergetési képessége is megegyezik a telefonéval.
(Az viszont biztos, hogy az első két napban olyan büdös volt, hogy huzamosabb ideig nem is tudtam használni.)
-
xabolcsy
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
-
Teal'C
veterán
Ezzel a folyadékkal kapcsolatban csak az ATV ről tudnám a szakállas csókát idézni
Február 1 én vettem a 64gb-s s9+-t és úgy adtam el hogy egy hajszál karc sem volt rajta hol tokban hol fólia hol semmi. Karbantartó vagyok villanyt vizet klímát szerelek. Ha nekem nem hiszed kérdezd meg a vevőm.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Tiger.
nagyúr
Nekem mar volt kijelző csere, hala a sesnek, mielőtt ra raktam volna egy hét alatt sikerült egy karcot össze szedni. Pedig zsebben van, vigyaztam ra.
A csere utan ment ra a nanoshine, mar majdnem 2honapja van rajta, és semmi karc nincs rajta. Sem az u11 en sem az a5-on.[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
mugencivic
tag
Én a működési elvben nem hiszek. Egy pár mikron vastagságú szilícium-dioxid rétegről beszélünk, hiábavaló lenne számottevő védő hatást várni tőle.
Érdemes ezt a videót végignézni, alaposan ki van tárgyalva a téma, tökéletesen látszik hogy pont ugyanannyira karcolódik a telefon kijelzőjének kezelt és nem kezelt fele: [link]
Az persze jó hír, hogy három telefon nem lett karcos, de honnan lehet tudni, hogy bevonat nélkül mennyire lennének karcosak? Sehonnan. Én is használtam már egy csomó telefont mindenféle védelem nélkül és hónapok után is csak zseblámpával bizonyos szögből látható mikrokarcok keletkeztek a kijelzőjükön (feltehetően csak az oleofób bevonaton), mert vigyáztam rájuk. Ez lenne a normális.
-
Teal'C
veterán
Valaki keresett óra és telefon töltőt egyben, hát itt az első dual töltő
[link]"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Tiger.
nagyúr
válasz mugencivic #9516 üzenetére
G.
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz csorbajeno #9519 üzenetére
Rendesen kicsontoztam, a képet már alig tudtam elmenteni rögtön utána kikapcsolt a második kép már töltőről van. Persze azért ez nem 100% ig életszerű felhasználás de ilyet is tud a teló.
-
törölt tag
válasz csorbajeno #9520 üzenetére
Nem kizárt. De amíg működik, nem vitatom el egyiktől sem a sikert...
-
Macskasy
tag
válasz csorbajeno #9524 üzenetére
Valszeg téma mivel nem rootol senki innen, legjobb tudomásom szerint.
És mivel ilyen dark a kép alapján sztem ez a pixelizeD téma
-
Teal'C
veterán
válasz csorbajeno #9524 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
Ez a 3 dolog kell hozzá, + fejlesztői beállítás / usb hibakeresés + ha kell az áttetsző gyorsmenü az egy apk azt meg tudom osztani 25-50-75-100% áttetszőséggel. Pc már nem szükséges hozzá.
Gyors menü [link]
[ Szerkesztve ]
-
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok. Olyan tapasztalatok érdekelnének, hogy az S9 szimpla és az S9+ dupla kamerája között milyen különbség van.
-
Tiger.
nagyúr
válasz balazs0102 #9530 üzenetére
Próbáltad a 2szeres zoomot? Mert én igen és fényévekkel jobbak a makró képek.
-
HUTCHDB
nagyúr
Ez is jo!
Mondjuk amit korabban kozzetettem sajat "eredmenyeket" azok kozott nem volt olyan, ahol vagy az enrgiatakarekos, vagy a repulo mod be lett volna kapcsolva." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Tiger.
nagyúr
válasz HUTCHDB #9533 üzenetére
Én mikor alszom mindig be van kapcsolva a repülő mod, itt akkor csináltam a képet, mikor felkeltem. Ezután ment is a töltőre, sztem meglett volna a 8órás kijelző idő is.
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
válasz ufo_vagyok #9535 üzenetére
Az ítéletnapra figyelmeztet.
-
OCTAMD
őstag
Radioaktív sugárzás,ne tedd a fejedhez közel
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
nVIPER
senior tag
ABS hibára utal. Keresd fel haladéktalanul a legközelebbi szervizt.
-
ufo_vagyok
csendes tag
Basszus... Van egy ABS hibás atomerőművem, ami az ítéletnapot okozza? Vajon ezzel a hibaleírással mit tud kezdeni a Sansung garis szerviz?
-
törölt tag
Adathasználat korlát ikon, mobil vagy wifi hálózaton.
-
törölt tag
-
Silenzio
addikt
Sziasztok,
Volna pár kérdésem.1. Manuálisan lehet váltani az 1.5 és 2.4-es apertúra közt?
2. Melyik a jobb kijelzővédő fólia? Az Enkay vagy a Samsung lehajló fólia? Vettem egy Enkay-t, és feljön a széleken. Lehet én csesztem el valamit, de ez így eléggé lelombozó.https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
csorbajeno
veterán
válasz Silenzio #9545 üzenetére
1. Professzinális módban lehet választani a kettő közül, de én azt tapasztaltam, hogy az automata mód engedi a köztes lehetőségeket is.
2. A két felsorolt fólia közül egyiket sem ismerem, mert én az XProtector 3D foliaját használom nagy megelégedéssel, ugyanis március óta hibátlanul üzemel. Ide a fórumra tettem is fel róla képeket.
-
Vhiktor
veterán
válasz Silenzio #9545 üzenetére
Én samsungot használok az első 1 hét alatt teljesen feljött. Most van rajta a 2. pár napja.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest