- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
válasz ZavaBalazs #9597 üzenetére
Hivatalosból van 1 éves eu meg 2 éves hu melyik kell? Nem minden telefon dual van 1 sim + msd meg van 2 sim vagy 1si msd az utóbbi a dual.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
HUTCHDB
nagyúr
Nalatok milyen "eros" a bluetooth?
A hatotavolsaggal nem nagyon vagyok megelegedve.
A munkahelyen az asztalomon hagyott telefon ott mar nem kontaktal az orammal, ahol annak meg vigan mennie kellene. (Korabbi telefonoknal tapasztaltak alapjan mondom ezt.)" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
A visszakapcsolodas viszont jobban mukodik itt, vagyis ha el is dobja a "jelet", ahogy visszaterek, azonnal kapcsolatba lep az orammal, es az jelez is, hogy erkezett ertesites.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
A teljesitmeny modot szoktatok babralni?
Korabban (note 8, s8, s7e-nel) en attettem nagy teljesitmenyre, de itt nem erzek kulonbseget az optimalizalthoz kepest." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz #61600768 #9624 üzenetére
S7 edge-nel mintha ereztem volna a kulonbseget, a tobbi telefonnal meg az elso beallitasok utan azonnal bekapcsoltam a nagy teljesitmenyt, arra appellalva, hogy az elodon javitott, igy azok is jobban teljesitenek majd.
Itt s9 plus-nal viszont a kezdeti akku problemaim miatt ezt hagytam alapon, de mivel megoldodott a gondom, igy ismet nagy teljesitmenyre vettem, de a mukodesben nem erzek semmi valtozast.
Mondjuk nem is utal ezzel kapcsolatban semmi arra, hogy a fenyeron es a felbontason kivul allitana valamit a rendszer.
Lehet s7e-nel is csak placebo volt..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
kelna91
senior tag
Egy kérdés S9(+) tulajokhoz: A gyári ROM-hoz adnak ki havonta biztonsági frissítéseket? Csak mert minden hónapban jönnek ki patchek, amiket el kéne juttatni a végfelhasználóhoz, de ezt jelenlegi ismereteim szerint csak a nyílt forrású projektek és a Google teszi meg.
-
-
törölt tag
Én a fejlesztői beállításokban, az animációknál kapcsoltam ki mindent, na azóta van ám pörgés, úgyhogy ha valakinek a sebesség a fontos, akkor csodát fog látni
-
Tiger.
nagyúr
válasz csorbajeno #9633 üzenetére
Ez igaz, de ha teljesen kikapcsolod?
Baszott nagy élményt nyújt majd a telefon.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
válasz #61600768 #9636 üzenetére
Az ha még csökkented, az rendben van mert az tény olyan érzetet ad, mintha gyorsulna, de teljesen kikapcsolni áááááááá.
A htc mikor bekapcsolja az energia takarékos módot, ott akkor ki kapcsolja az összes animációt, utálom úgy használni, az nem az én világom.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Macskasy
tag
Úgy néz ki rajöttek hogy még mindig a lejart verzios PackageDisablerProt hasznalgatom sunyiban
Nagy kár érte, nem kellett knox kulccsal baszakodni, adbre se kellett dugni, free volt es rootot se igenyelt. Pontosabban meg most is mukodik, de most megiscsak kene a Play music szolgaltatas. Amit ugye csak akkor tudnam telepiteni ha feloldanam a disablerben. Ami nem lehetseges mert valami hitelesitesi folyamat loopolgat, ugyhogy gondolom ezzel probaljak kiszurni a hozzam hasonlo hobo trükkös usereket. Kérdésem a következő lenne: van erre most alternativa? A SABS müködik ? Vagy meg mindig meg kell ujjitgatni a kulcsot? Nem pain in the ass ujra meg ujra megcsinalgatni ? Fbpicsre meg minsig nem tudok tolteni, egyszeruen nem tolti be az oldalt ugyhogy itt egy alternativ kepfeltoltore feltoltott kep hogy miket szeretnek tiltani:telefonrol sose raktam meg be kepet remelem mukodik a kód(ha mégse akkor elrejtek ide egy IDDQD-t biztos ami biztos)
[ Szerkesztve ]
-
bodnara123_
csendes tag
Lenne két kérdésem. Az egyik a töltéssel kapcsolatos. Előfordul, hogy amikor tölteni kezdem, akkor nem írja ki az értesítéseknél, hogy mennyi idő alatt tölt fel. Van, olyan is kiírja, aztán eltűnik, és csak annyi van kiírva: gyorstöltés. Ez miért van. A másik, alkamazásváltásnál hogy lehet kikapcsolni lent a sarokban azt a kis "kitűző" ikont. Köszi a válaszokat előre is.
-
Tiger.
nagyúr
válasz Macskasy #9638 üzenetére
A Sabs működik, és amit először kaptam kulcsot, azzal is lehet használni, de ujitgatni kell, 3havonta sztem, én nem élek vele, számomra felesleges.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #9641 üzenetére
Vegyél hozzá még egy évet.
-
OCTAMD
őstag
válasz ZavaBalazs #9641 üzenetére
Aqua kintit árul,nem magyar hivatalost
Ráadásul aqua drága is
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
MrCsiT
addikt
válasz #61600768 #9642 üzenetére
Ha hivatalos garisat árulna az Aqua, akkor arra alapból 2 évet ad a Samsung a GDPR változások óta, nem?
Azt meg lehet kérdezni vásárlás előtt is, hogy a gari az Aqua-hoz, vagy Samsung-hoz szól? - Ha az Aqua-hoz, akkor vélhetően igaz, hogy valami import termék van náluk..
es4 a Samsungnak partnere az Aqua, de ez fordítva lehet, hogy nem igaz?!
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Motion_Blur
félisten
válasz #61600768 #9645 üzenetére
Aqua nem hivatalos partner hidd el.
Ismerősöm kapott erről telefonon állásfoglalást, most várja írásban is.bocsánat helyesbítek: hivatalos szerződésük van, DE mégsem innen szerzik be a telefonokat
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
OCTAMD
őstag
válasz Motion_Blur #9647 üzenetére
Köszönjük a megerősítést
Sokan tudtuk ezt eddig is,akik mobilokkal foglalkozunk a mindennapokban
Persze a sok hozzá nem értő úgy is ott veszi majd
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
bali93
tag
Sziasztok!
Beszereztem én is egy S9+-t tegnap. Át is költöztem szépen iPhone-ról, viszont egy olyan problémám van, hogy a Google Photos folyamatosan szétfagy (a gyári Gallery app teljesen jól működik).
Jelenség: betölt az alkalmazás, elkezdek lefelé görgetni, majd amikor több képet kéne részletesebben kirenderelnie, akkor kilép. Próbálkoztam cache és local file-ok törlésével, reinstall-lal, egy ideig segített, de aztán megint elkezdett fagyogatni.Valaki találkozott a hibával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest