- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
nagyúr
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #9540 üzenetére
Már egyszer belinkeltem a válaszlevelüket. Lesz prémiums6 prémium
Elküldve: 2015. június 25.
Tisztelettel megkérdezném,hogy az SM-G920F tipusu készülékekre mikor várható a prémium garancia?
Válasz: s6 prémium Érkezett: 2015. június 26.
Tisztelt ..............................!
Köszönjük, hog kérdésével hozzánk fordult.
Jelen pillanatban az SM-G920F tipusú termékre nem elérhető a Prémium szolgáltatásunk. Amint a szervizünk megfelelő felszereltséggel rendelkezik, erre a termékre is elérhető lesz a Prémium szolgltatásunk.
Amennyiben további segítségre van szüksége, állunk szíves rendelkezésére e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chaten, vagy pedig a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon.
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat.[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz bulikavagyok #9554 üzenetére
Elejtés, ütés, mechanikai hatás nem volt?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
nagyúr
-
torok6
aktív tag
Sziaszok! Nektek is van kisebb akadások 5.1.1-en?
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok milyen tokot ajanlanatok sima S6hoz? S4rol valtanék az S4nel a Protective Cover tokot hasznaltam az nagyon bevált itt nem talaltam olyat. Koszi a segitséget
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
nagyúr
válasz mSchumi87 #9560 üzenetére
Azért van pár hasonló S6-hoz is. Itt nézz szét! Görgesd jobbra a Mont Blanc-nál, és szerintem találni fogsz megfelelőt -Burton például. Nekem egyébként van egy Clear Cover tokom, csak nem használom már. Elég gyorsan karcolódik, de ezt leszámítva nem rossz vétel szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
gaborx07
csendes tag
Így, hogy ilyen rosszakat olvasok erről a Telemax-ről, nem járnék jobban a VIP Phone saját szervízével? Mert közben felhívtam őket és azt mondták, hogy nem gyári garis, hanem forgalmazói garanciás...
-
törölt tag
válasz gaborx07 #9563 üzenetére
Nem járnál jobban, a tmx-ról meg hallottál jókat is, nem beszélve arról, hogy ide csak,a rossz hírek kerülnek csak ide. A sok jóval senki nem jön dicsekedni.
A gsm boltok olcsóbbak ha szerencséd van és nem lesz szükség javitásra, akkor velük is jól járhatsz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gaborx07 #9563 üzenetére
Szia en is a vip-phonetol rendeltem a telefont es remelhetoleg a heten meg jon es csatlakozom hozzatok! Szerintem annak ellenere, hogy bolti garis meg mindig megnyugtato, hogy van kulon szerviz kozpontjuk, mert amiket hallottam a legtobb gsm bolt a pult alatt butykol vagy otthon a kiskertben, szoval meg bem volt tapasztalatom veluk de en szemely szerint bizalmat szavaztam nekik!
mSchumi87: En a Spigen Liquid Crystal tokjat rendeltem meg a speedshoptol, meg egy xprotector uveg foliat.
[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
válasz #13908480 #9567 üzenetére
Szia! En anno egy Galaxy Nexust vettem ujonnan a vip phone-tol. Par het utan fagyott, ujraindult, merult. Elkuldtem szervizre hozzajuk, 1 honap utan visszakuldtek, hogy nincs baja. Bemerettem a Samsungnal (Tmx), ok megallapitottak, hogy alaplaphibas,60e arajanlat. Ennyit a vip-phone-rol, nem akartak kicserelni a draga alkatreszt. Ha jol emlelszem meg1x bekuldtem, akkor is csak szoftver ujrarakas volt, a telefonnak nincs baja cimszoval .
-
törölt tag
válasz FrankMonzano #9568 üzenetére
Remelem azota valtozott a helyzet illetve a kijelzomnek nem lesz semmi baja es akkor nagy valoszinuseggel nem keresem oket
-
Blyan
félisten
válasz Kékes525 #9542 üzenetére
Miért lenne merés kérdése? Sehol máshol nincs ilyen szerviztípus, mint amit nálunk csináltak.
Lehet ennyi volt, a most megjelenő készülékekhez, legyen akármilyen felsőkategória, többet nem lesz.
Nem hiszem, hogy fel lehetne róni nekik.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Kékes525
félisten
Van akinél igen. Nálam nincs.
(#9571) Blyan: Ezt egészen másként látom.
Ha ezt a jövőben megakarják szüntetni az rendben van, tényleg nem róható fel nekik, de akkor azt csak a még meg nem jelent típustól kezdve tehetik meg, mert nagyon sok ember S6 vásárlásának döntésében ez a szolgáltatás lehetősége is szerepet játszott. Lehet, hogy neked mindegy, de én általában zokon veszem, ha átakarnak vágni. Különösen ha ennyi pénzt fizettem a telefonért.
-
törölt tag
válasz Kékes525 #9573 üzenetére
Ez így van, egyetértek. A felső kategóriás Samsungoknál mo-n bevett szokás , tovább megyek ígéret a Prémium garancia. Ha ez megszűnik akkor erről nem utólag akarok tudni.
Én megkérdeztem őket, feljebb ott van a hivatalos válasz. Nem kell ezen ennyit rugózni.Ha nincs prémium szerviz akkor nem veszek Samsungot vagy ha igen akkor féláron sufniban a premier után fél évvel. Már most is 240 helyett 150 körül mozog.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
GSM-HOME hu box 175000 2 év gyártói gar. Volt velük dolgom, rendben volt minden.
Ugyanitt 150 ért light box(romcsere és gázt neki) 1 év bolti gar. -
pixelblondie
senior tag
Megvettem a Spigen Neo Hybridjét Champagne Gold keretszínnel.. Persze hogy nem jön be. Vehetek másik tokot. [Moderálva]
[ Módosította: pepe091 ]
as good as it gets
-
törölt tag
válasz pixelblondie #9578 üzenetére
Ezek az ultrabiztos tokok mind bumfordiak. A vékonyak meg nem érnek semmit. Hadilábon állok a tokokkal, van itthon 6-7 db de egyik sem tetszik igazán. Eddig ez a skillzone hátlapvédő a legjobb, ezzel olyan samus lett. A gyári üveget is utálom.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz pixelblondie #9578 üzenetére
Mi a baj vele? Nekem nagyon jó.
-
narobik
tag
Valaki tud egy camera appot amivel lehet a záridőt használni?
-
Kasya
nagyúr
A stabilitasrol nalam:
500 ora uzemidoig stabil, gyors
520 oratol nehol meg megdoccent
550-560 oratol mar mar 1-2 sec varakozas (a telefonkonyv betoltesenel is) + gyorsabb aksi merules
600 oratol mar a nagy programokat is nehezkesebben toltotte be, Antutu a teszt felenel kilepett, 2 sec varakozas a launcher betoltesenel visszalepeskor + a launcher menuiben is. Merules ketszeresere nott nyugalmi allapotban is620 oranal vagyok. Most inditok ujra, mert ez mar tarthatatlan...Android
Ez ido alatt 60 programot memorizalt a "hatterben, de ennel sokkal tobb folyamatot futtettam. Osszessegeben elegedett lehetek, mert instabil azert nem lett es magatol se indult ujra. Csak epp baromira S3 mini szintjere esett
-
törölt tag
válasz Kékes525 #9584 üzenetére
Sziasztok!
Valaki észlelt bluetooth hibát ?
Mi Fit és Mi Band Notify miatt használom.-Szinkronizálásnál volt néha, hogy ki-be kapcsolgatta a bluetooth-ot nagyon gyorsan. Ujrainditás után megszünt. Ma pedig magától kikapcsolt a bluetooth.
App okozhatja, vagy esetleg valami más ? -
nagyúr
-
spawn21
veterán
-
Kasya
nagyúr
válasz bulikavagyok #9590 üzenetére
Ertetek mindent
(#9591) spawn21: Ennel jobb takarekossagi es problemamentes hasznalatot nem is tanacsolhatnank
-
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz #07400704 #9529 üzenetére
és amikor beregelted MySamsungon, megadta a +1 év garanciát a telefonra?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Blyan
félisten
válasz Kékes525 #9573 üzenetére
Ez a Te elképzelésed, amit a Samsung pont leszarna és nem kérdezne meg róla Téged.
Ha Te azért vettél S6-ot, mert szerinted alanyi jogon jár hozzá a prémium garancia és ha megvonják, akkor a dögöljenek meg, akkor így jártál. És vonatkozik ez mindenki másra is.Biztos lehet itt mindenki, hogy nem én fogok itt felháborodni, ha esetleg mégse lesz rá ilyen garancia. (magunk közt szólva - és nem érintve konkrétan senkit - én a surmó magyar szokások miatt pl nem is erőltetném az ilyen prémium garanciákat. Ahogy a szolgáltatós ájfónok esetében se).
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
törölt tag
Engem pl több mint 50%-ban a Prémium garancia vezérelt, és nem csak az s6-nál hanem az elődeinél is.
Legyünk őszinték a többi édeskevés a mai piacon. Ha nem is édeskevés de a konkurencia is közel van nagyon, nagyon. Én biztosan lépek tovább és nem fizetek ennyit. A vételárban valahol a Prémium garancia is el van számolva.Ennyi erővel vehetek bármilyen telefont aztán köthetek rá egy biztosítást, majd ha valami nem tetszik földhöz baszom.
Vagy ugyanezt megveszem sufniban olcsóbban.
A Samsung Magyarország elkér 20-30%-felárat ezért a szolgáltatásért.
Amikor beregelsz egy ilyen féltéglát akkor pontosan tudják, hogy tőlük van e vagy sem,ha nem akkor nyaljál sót és ne akarj semmilyen pluszt mert nem is fizettél érte.[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Mondjuk engem is igen erosen a premium garancia - keszulek csere vezerelt. G3-at azert vetem szlovakban, mert ott nincs Tmax, ellenben van faxa szerviz. Itthon azert vettem most az S6-ot, es nem kint, mert bizok benne hogy kijon a futar es megoldjuk haznal.
En nem varom el toluk, de igen erosen szamitok ra hogy lesz. Ha nem, akkor tenyleg utoljara vettem itthon telefont
-
Blyan
félisten
válasz #67656192 #9597 üzenetére
Nem hiszem, hogy nagyon benne lenne a vételárban, mert az adók és egyéb levonások nélküli ára pont annyi volt, mint bárhol máshol - ahol ugyebár nincs prémium garancia.
Amúgy nekem mindegy, ha lesz az biztosan jó lesz mindannyiunknak. De ha nem, én akkor is elleszek vele egy darabig. És a következő Samsung vásárlásomat is inkább az S6 pro kontra határozza majd meg, mint az előbbi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest