- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider80
őstag
válasz bandi0000 #10404 üzenetére
Igen, pontosan így van. Aztán ha megtörtént, akkor mindent lehet előlről, akármilyen készülékkel.
De ilyen launcher újratöltés edge-n is lesz néha. Nekem fennt van az ingyenes nova. Azzal villámgyors, sosem töltötte újra. Pedig már 716 órája megy újraindítás nélkül. Lassan elérem az 1000-et. Eddig minden telómat 1 max 2 naponta újraindítottam. Az atomstabil Windows Phone-t is.Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
sgeza
veterán
válasz spider80 #10405 üzenetére
Jól gondolom, hogy néhány widget launcherhez kapcsolódik, így van, ami a gyárihoz, tehát ha lecserélem pl. novára, akkor ezeket "elveszítem"? Tudod, hogy melyek ezek? Pl. talán az időjáráswidget? Már úgy megszoktam, csak azért kérdem. Nem tudom, hogy át akarjak-e térni én is mondjuk novára. Tulajdonképp nincs igazán bajom a gyárival. Neked mi volt a váltás oka?
(#10404) bandi0000:
[ Szerkesztve ]
-
sunsun2
tag
Köszönöm a válaszokat azt elfelejtettem odaírni,hogy Pc-n.szeretném megnézni és arra kellene vmilyen lejátszó.Még egyszer bocs!Szóval Pc-re keresek lejátszót.A telefon az tökéletesen lejátssza!
-
bandi0000
nagyúr
válasz spider80 #10405 üzenetére
az edge tetszett meg elsőnek az kicsit más, ugyan az a a szoftver tudom, csak abba reménykedek hogy addigra mire veszek javul valamit, én a sony Arc S-em óta úgy állok a telókhoz hogy nem érdekel mennyibe kerül kiadom érte de gyári állapotba tökéletesen legyen használható, ne kelljen rootolni launchert cserélni se akarok mert az pl tetszik, szóval jegelem magam és megelégszek a nokia lumia 520 al
Xbox One: bandymnc
-
spider80
őstag
Félig meddig jól gondolod igen. Megmarad az időjáras widget,de csak a fele. Gyari launcherrel ugye bal oldalt óra,jobb oldalt a hőfok. Novával meg csak középen a hőfok. Nekem is jobban tetszik a gyárival amúgy. De a néhány újratöltés miatt váltottam. Plusz a mappába rakott dolgok valahogy jobban néznek ki novával. Kisebbek az ikonok.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
spider80
őstag
válasz bandi0000 #10408 üzenetére
Azzal is ki lehet húzni azért. Ha a szörnyű kijelzőtől eltekintünk
Szerk. : előre is bocs a dupláért,véletlen volt.
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
bandi0000
nagyúr
válasz Remekelek28 #10412 üzenetére
jajj nem akarom elkezdeni, nézzetek meg kiállított telefont
valszeg a lagg meg az újratöltés is a memória miatt volt, megnéztem a facebook több mint 200 at evett a chrome is hasonló meg a messenger is 200 körül csak ez a 3 leg 600megát szóval ezt nem feltétlen a teló hibája de biztos lehet rajta csiszolni
-
sgeza
veterán
válasz Remekelek28 #10412 üzenetére
Én azért nem mondanám, hogy lagol. Biztos lehetne finomítani a működésén, de azért azt nem mondanám, hogy akadozna. Nekem mondjuk a launcher sem tölt szinte sosem újra. Nagyon ritkán tapasztalom. Persze én nem használom a FB-ot (és egyéb hasonló alkalmazásokat), mert indokolatlanul sok memóriát használ. Én a FB-ot böngészőből használom, szerintem sokkal jobb. Bár annyira nem is foglalkozom vele. Biztos, aki minden percben azt bújja, annak lehet, hogy számít. Én összességében azt mondanám, hogy teljesen jól működik, és bazi gyors készülék.
(#10409) spider80: Ok, köszi! Akkor engem annyira nem fog izgatni, nekem jó a gyári.
[ Szerkesztve ]
-
Bence004
aktív tag
Hello, üdv mindenkinek.
A tegnapi napon vettem egy feket s6-ot és azt szeretném kérdezni hogy aki már használja egy ideje mennyire sérülékeny a teló(üveghátlap, fémkeret stb.) Most nekem csak egy fólia van a kijelzőn, de a fémkereten nemtom hogyan de 1-2 sérülés van alul a hangszórónál, meg a töltő és a jack helye úgyvettem észre hogy vmi műanyagréteg és nagyon kopik ahogy használva van. -
nagyúr
válasz Bence004 #10415 üzenetére
Én nem csúfítanám el egy tokkal. Fólia nélkül használom több mint három hónapja, és pár mikrokarcon kívül nincs sérülés se a hátlapon, se a kijelzőn. A keret tényleg elég sérülékeny, főleg a jack csatlakozónál, de ezek a sérülések sem annyira látványosak. Ha beindul a prémium szerviz megpróbálom kicseréltetni.
-
Kékes525
félisten
válasz bulikavagyok #10417 üzenetére
Hát, úgy már szinte kényelmetlenül kell vigyázni rá. Én biztosan már összekarcoltam volna. Másrészt egy szép tok szerintem nem csúfít, sőt.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
wong kok wah
senior tag
S6 edge-hez létezik valami korrekt fólia ?
-
törölt tag
válasz Bence004 #10415 üzenetére
Helló üdv.
Tok nélkül használom én is egy bőr hátlapfóliával. A home gombon kívül nincs rajta karc sehol. Van tokom hozzá nilkin nature, és még vagy 5 másik de mind elveszi a karakterét ezért nem használom egyiket sem inkább vigyázok rá, meg hát ott a biztosítás. Ha már annyira tok akkor a nilkinre szavazok, mert aránylag vékony, jól tapad, védi az usb-t és az oldalán is van valami tapadó, recés felület. -
znagy69
őstag
válasz wong kok wah #10419 üzenetére
Igen kétezik. Gyári is van hozzá, nagyon jó.
-
veterán
Én tegnap érzékeny búcsút vettem az S6-tól.
Meguntam hogy a multitasking egy nulla,hogy folyamatosan újratölti a progikat,weblapokat.Nevetséges hogy az előző huawei g7-em a maga 2giga ramjával jobb volt ilyen téren.Az ikon újrarajzolások se csaltak mosolyt az arcomra.
Szereztem helyette egy Note 4-et,ez sokkal jobban teljesít nálam,pedig hardveresen egy fokkal gyengébb.
Ez se tökéletes,de szerintem szoftveresen egy fokkal jobb mint az S6.
Az S6-ból csak a jobb ois,a fényerősebb optika,az ujjlenyomat olvasó és az alsó hangszóró fog hiányozni. -
mycso
veterán
Ez érdekes.....
Note4-em van talán november óta, az s6 meg pár hete.
De az s6 komoly felüdülés volt sebességben, multitaskingban a note4-hez képest még 5.0.2-vel is.
Sőt az s5-öm is agyba-főbe veri a note4-et sebességben.
Ezt pont mostanában fejtegettük a note4 topikban.
Ha e miatt váltottál, akkor az hiba.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
törölt tag
Nincs tökéletes telefonon, nekem előtte Note4 volt, de én az s6-ot érzem összességében jobbnak, persze nem multitaszkingban. A multitaszking egyébként javult a francia rommal valamennyire de engem eddig sem zavart.
A note4-et nálam még az Alpha is kipicsázza, ezenkívül rossz a fogása, nehéz és túl nagy.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #67656192 #10425 üzenetére
Minden ember más.
2 hónapig volt s6om,de valamiért nálam nem volt pöpec.
Az én tapasztalatom eddig az,hogy a note 4 kevésbé laggol és jobb a multitasking.Ahol az S6 már újratöltött ott a Note még vígan váltogat az alkalmazások között.
Csináltam több FR-t is az S6-on,de igazából nem lett jobb.
A francia rom nekem nem volt opció,egy ideje sajnos pc nélkül kell élnem.
Nekem eddig a Note jobban bejön,aztán kitudja még,sokáig egy teló se időzik nálam. -
bandi0000
nagyúr
beleolvastam a G4 fórumba, nem igazán van róla szó hogy lassú lenne a teló vagy szoftverileg lenne vele baj, sokkal erősebb a cpu a samuba, szóval remélhetőleg ráfekszenek a szoftverre a mérnökök és lealázza utána az összes telefont, mert ha bevalljuk ha nem azért van gond vele épp ez idegesít valamiért megfogott ez a csoda és kell
-
f(x)=exp(x)
őstag
Ha normális multitaskingot szeretnél, miért Samura váltottál (nem trollkodás)?
A Samsung csúcstelóknak a bivaly erős hardver az erősségük, de ahogy írod, neked egy M9-8, G4 jobb választás lett volna...
Persze ha kell az S-Pen akkor nem szóltam.bandi0000: majd jön a főverzióváltás, és lesz ott is szopacs...bár ne legyen igazam, de G2 esetén így volt (JB==>KK), bár utána ott is javították. Valamit csak kidobnak az S6-ra is, hogy ne szégyenkezzenek ilyen hardver mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Bence004
aktív tag
Letöltöttem egy ".mkv" filmet és a stock lejátszó azt írta hogy nem támogatja az ac3-as kódolást, a régi s3-asomon meg a stock simán vitte.
[ Szerkesztve ]
-
Magill
csendes tag
Hali!
Szeretnék a t-mobilnál venni egy új telefont. Eddig egy s3mam volt de eléggé leéltem (ripityára tört az üveg stb.3 éves) és nem igazán bírom már az akku idejét sem.
Szóval szeretném megkérdezni, hogy megéri e megvenni az s6-ot leginkább az akku idő számomra a kényes dolog mert szeretném, hogy legalább addig ne kelljen töltőt használni még hazaérek a munkából (hát olyan 13 óra amit bírnia kellene x) ). Mit tapasztaltatok ezzel kapcsolatban? Én többnyire, zenehallgatásra, böngészésre e-mail-ezésre, napi 2 telefonálásra meg fb-re használom vonatozás miatt, munka közben meg maximum fb, mobilnetet sose kapcsolom ki.
(am tudom léteznek külön kis akkuk majd szerzek idővel)
Másik problémám, hogy nem lehet cserélni az akkut. Ezt csak azért kifogásolom, mert úgy gondolom, hogy ezek nem örök életű dolgok és az s3-ban is cserélni kellett 2 év után mert konkrétan meghalt 4 órát bírt. Ha esetleg ez bekövetkezik cserélik e a telefont stb... (sajna hosszútávra kell terveznem vele nem szokásom évente cserélgetni a telefonjaim)Harmadig dolog, hogy 32gb vagy 128gb s6? (Edge annyiba kerülne 32gb-osan majdnem, mint egy 128as sima s6)
Köszönöm előre a választ!
-
Kékes525
félisten
válasz migabi24 #10430 üzenetére
Hát, az S2-nél a 4.0.3 ás a 4.0.4 után kiadott 4.1.2, ami az utolsó hivatalos frissítése volt az sokkal jobb volt mint az előzőek.
(#10435) Magill: Ezt magadnak kell eldönteni, olvass vissza. Én szerintem megéri. Hogy mennyi az akku idő nálad az előre megjósolhatatlan. Amennyit használod attól függ. Legtöbb embernek 13 órát biztos kibír.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
migabi24
nagyúr
válasz Kékes525 #10436 üzenetére
Csak azért mondod, mert nem használtad ezek szerint a 2.3.6-al ugye eleve 2.3-al került forgalomba, na az mellett egy laggos szar a 4.1.2 számomra használhatatlan, pont nemrég sóztam rá a főnökömre a régi S2-őmet szóval képbe vagyok, 2.3.6-al kapta meg, néha én is meglepődök mikor S4 után kézbe veszem, hogy majdnem ugyan olyan gyors, szóval én azt tapasztaltam minden samsungnál, hogy a kiadott szoftverrel volt a legjobb
[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
válasz Magill #10435 üzenetére
Szia! Szerintem az első pár töltést leszámítva (amíg beáll az akksi) egész jól bírja. Mint az S3 új korában kb. Akksira csak 1 év garancia van. De pénzért utána is cseréltethető hivatalos szervízben valami 16 ezer ft-ért. Szóval ha nagyon legyengül,azért nem kell kidobni az egész telefont.
-
-
PcForCe
tag
Sziasztok!
Ismet kerdezni szeretnek toletek. Ti mindig gyors toltovel toltitek a telefont?(Ez nem karositja az akkumulatort)?
Samsung Galaxy S9+
-
Bence004
aktív tag
Sammobile-n néztem hogy már van magyar 5.1.1 a telóra sőt magyar telenoros verzióban is van, de ha én megnézem a frissítést azt írja hogy minden telepítve van pedig 5.0.2 van rajta, érdemes odinnal feltenni a sammobilos magyar 5.1.1 telenorosat vagy függetlent???
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát igen a francia rommal jobb lett az s6, ahogy az alpha is jobb lett az utolsó kk-tal az eredetihez képest,és a lolli sem rossz. A note4-et viszont szerintem elrontották a lollival bár azóta lehet, hogy javultak a dolgok ott is, én ha jól emlékszem a note4-et 5.0 1-gyel adtam el.
Vannak példák arra is, hogy az első szoftver amivel kiadták a telefont a legjobb és utána csak romlik, de én inkább mindig javulást tapasztaltam. Szerintem a jb, kk is az életciklusa végére kikupálódott. Szerintem a lolli is így lesz, az s6-ra is egyre jobb lollik jönnek majd az M-ig amit megint elszúrnak és kezdődik minden előről. Én ezért nem szidom az s6 szoftverét, mert minden s-szériással vigigjátszottam ezt a "szoftverevoluciót" A Note4-eket sem a szoftverük miatt adtam el hanem a mindennapi kényelmetlen használat miatt, plusz mind a kettőben zavart a ferdén beillesztett kijelző és a hangszórórács. Meglátod, hogy tetszik, aztán majd vagy eladod vagy nem.[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
volt itt olyan aki direkt kereste a boltba ahol vette a telefonon a rózsaszínesedést, hogy biztos ne olyat fogjon ki? Vagy elsőre mindenki tökéletest fogott ki?
-
törölt tag
válasz bandi0000 #10444 üzenetére
Én előtte mielőtt megvettem itt olvasstam róla.
Bementem vodához, azzal, hogy szeretnék eg, s6-ot de ezekről a hibákról hallottam. Először le akartak a telefonról beszélni mert sokan visszahozták különböző szoftver hibával. Aztán amikor a kijelzőt kérdeztem arra azt mondta a hölgy, hogy még n volt rá példa, mutassam meg, hogy miről van szó. Kibontott egyet az orrom előtt ami hibátlan volt természetesen, így azt haza is hoztam. Van már egy kis rutinom az ilyesmiben úgyhogy átnéztem és a simtálca eltolódáson kívül semmit nem vettem észre. A simtálca dologra is rá kérdeztem, de miután a bemutató darabon is igy áll ezért nem foglalkoztan vele.[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz #67656192 #10445 üzenetére
valószínű én is megnézem de ha 2 db ot kinyittatok és egyik se lesz jó aztán már megy majd az anyázás
a sim tálcás dolog annyira nem is zavarna azt úgy se nézem csak a kijelzőigazából nincs is más teló a piacon amire azt mondanám hogy igen, lg is túl nagy nekem ez a bőr műanyag cucc se tetszik samun meg elég prémium hatást kelt az üveg és fém
-
törölt tag
válasz bandi0000 #10446 üzenetére
Nem hiszem, de ha mindkettő szar akkor hagyd ott. Valamit olvastam egyszer az amoled gy.technológiáról,miszerint a fólia amiből kívágják a szélein lehet hibás, de attól még eladják. Ha szerencséd van akkor olyat kapsz amit a közepéből vágtak ki. Persze lehet, hogy ez hülyeség és csak egy bulvárhír, mindenesetre valami oka va annak, hogy nem egyformák.
-
törölt tag
[Sokan kerestek tokot, nekem helyette ez van ]
Nem veszik el a telefon karaktere, igaz vigyázni kell rá, de azt szerintem tokban is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs