- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny750
őstag
Meg jó, hogy lenyeli.. A nexus már a 6-nál jár... 😄
Arra semmi nem bizonyíték, hogy jobb lesz, de az ellenkezojere sem....
Amúgy nekem is nagyon bejovos ez az s6, de ez a gyenge ramkezeles egy 3gigas keszuleknel megengedhetetlen...[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Danny750
őstag
Viszont aki nem divatból vesz telefont, annak számít...
(és szerencsére ezen a fórumon mi vagyunk a tobbsegben)
Mivel a bitang hardver miatt venne, ami jelenleg "kiemelhetne" a mezőnyből...
(a nex6nal valóban gyorsabb, de nem számottevően"1000x")[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
isten őrizz hogy szidjam a telefont, de azért ne is vegyük fél vállról ezt a dolgot, mert sokan köztük én azért váltok hogy erősebb legyen a teló és bírja ki 2 évig, na már most ha megjelenéskor is rossz a szoftver mi lesz később, persze senki sem tudja de valszeg az átlag alatti júzer is látja ha újrarajzolja a főképernyőt a telefon, holott 200k-s készüléknél nem kéne
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
w333
félisten
válasz bandi0000 #10706 üzenetére
Újrarajzolja ? hol vagy mikor ? én soha nem láttam még ilyet
S6 bőven van benne potenciál, még ha a gyári rendszer sem az igazi, az Exynos olyan erős hogy mindent megold erőből
Biztosan javulni fog a helyzet, én úgy vagyok vele hogy mindenből a legerősebbet ami létezik, hosszútávra mindig kicsit túl kell tervezni, mert ugye mi van akkor ha az Android M pl. sokkal több erőforrás kell neki ? jelenlegi telefonok lehet összef*ssák majd magukat míg az Exynos -al vígan elfog szaladgálni
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Danny750
őstag
Persze itt már rég nem a CPU ról van szó.... A ramkezeles a mai csucskészülékeknél már sokkal fontosabb dolog a CPU nyers erejénél.... Az apró laggok is képzeld a ram hiánya miatt fordulhatnak elő, nem a CPU gyengesége miatt... Ez az s6 két év múlva már rég elfeledett modell lesz, úgy fejlődik a piac és nő a droid rendszerigenye!
Ha támogatott és fluid készülék kell, akkor az alma felé kell fordulnia a vásárlónak..
Állítólag a lollinak is kevesebb kell, mégis sokkal rendszerigenyesebb... A fenébe tudja meg mit hoz az m, most legyen a lehető legjobb ennyi pénzért..
Kiváló készülék, de olyan nincs, hogy a legjobb.. Sajnos itt a ram a kompromisszum[ Szerkesztve ]
-
Danny750
őstag
Jelen pillanatban no1 android készülék lenne az biztos...
Amúgy brutális ahogy fejlődik a piac... Anno Steve nagyon betalalt az iphone al
Ki gondolta volna az n es nokiak és Sony Ericsson ok között, hogy pár év múlva mikkel fogunk a zsebünkben mászkálni...egy komplett iroda van a gatyában[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyetértek veled, és teljes nyugalomban várom a javításokat. Alapvetően semmi bajom az s6-tal, sőt inkább egyre jobban megszeretem. Van egy pár túllihegett probléma, de semmi komoly. A legtöbb gond most is a szoftverrel van természetesen, ahogy ez szokott lenni az elején samuéknál, de biztosan meg fogják tudni oldani ahogy szokták.
Keret kopás? Szőrén fogom, és jól bírja. -
Kékes525
félisten
válasz Leonardo91 #10674 üzenetére
Nekem se jött meg a magyar független XEH 5.1.1-re az újabb frissítés. Most reggel is néztem OTA-n.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
tpmportal
tag
válasz Krisz79 #10699 üzenetére
Ha esetleg érdekel más vélemény is:
Én szintén Nexus 5-ről váltottam. Material dark téma + Nova launcher AOSP ikonokkal, és egész otthonos a Nexus után. Kijelzőt azonnal visszavettem alapvető módra, és így nem folyik ki a szemem a neon színektől, mint mozi/adaptív módban. Az N5 szürkés feketéi után kellemes a valódi fekete.
Fotózás terén tényleg keresztbe lenyeli az N5-öt, nagy appok betöltésében szintén. Gördülékenységben hasonló egy 5.1.1-es N5-höz, de szerintem egy KitKat-es N5 még mindig etalonnal számít ezen a téren. Multitasking elég gyenge, de csak játékoknál idegesítő, hogy újratölt, a többit izomból megoldja.
Akku nekem +0,5 - +1 óra SOT-ot tud a Nexushoz képest.
Használhatóság alatt nem tudom pontosan mit értesz. Méret hasonló, az üveg + alu viszont sokkal csúszósabb, mint a soft touch, szóval kicsit rizikósabb tud lenni tok nélkül a kezelése. GG4 szerintem egyértelműen jobban ellenáll a karcoknak, mint a GG3.
Méltó utódnak megfelelő, de a 2015-ös LG Nexus-nak lehet jobban fekszik ez a cím. -
balika333
tag
Sajnos én is küzdök azzal a problémával hogy újrarajzolja a képernyőt. Tegnap például 5-6szor is. Idegesítő mert az az 1-2 másodperc mire magához tér sok főleg ha gyorsan meg akarok nézni valamit. Már teljesen lepucoltam a telefont, újra húztam de semmi változás. Szeretem én is a telefont de ez gáz. Párom S6edge is ezzel küzd. Megj: nekem kint van widgetben a havi naptár, időjárás, kB. 15 gyakran használt ikon. De ennyitől azért még nem kéne elfogynia a ramnak. Ja igen és az ujratoltest akkor csinálta amikor kB 10 program volt a háttérben. Ha kipucoltam kicsit jobb lett a helyzet. De akkor is 3GB mellett gáz. Anno az S3 és OneX csinálta ugyanezt csak ott 1 GB RAM volt
Samsung S22 Ultra
-
Kékes525
félisten
válasz Tiboy86 #10717 üzenetére
Ha jól látom ez az újabb 5.1.1 G920FXXU2POGJ [VD2] [5.1.1] Germany (Vodafone). A régebbi ebből a sorozatból: G920FXXU2POG3 [VD2] [5.1.1] Germany (Vodafone)
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz sunsun2 #10723 üzenetére
Nem tudom hogy nem jött le neked az első 5.1.1. Sokan már rég megkapták. Odinnal azonban felteheted.
(#10719) Plag: Most néztem smarttal, de az se dob fel frissítést. Mi a logikája azt nem tudom...
-
w333
félisten
Most találkoztam egy váltózáras sráccal akinek S6 volt, valaki magára ismer ?
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
kóóó
aktív tag
Valtott valaki Oneplus One-rol?
Most adtam el a Onet es ezen vagy a G4-en gondolkodom erosen.Itt tetszik a telefon, a fizikai gombok, viszont hozza szoktam az 5,5-os kijelzohoz es kicsit fura lenne a kisebb kijelzo. A G4-nel pont nem tetszik, hogy csak szoftveres gombok vannak, hogy a hatlapon vannak a gombok es a bor hatlap nekem nagyon nem adja....
Viszont ott mar 5,5-os a kijelzo, es elvileg a rendszer jobb mint a Samunak.
Kameraba pariban van a ket keszulek, de a Samunal a ramkezelesrol hallom, hogy gaz.A G4-nel pedig a mikrofonnal vannak bajok ha jol olvasom.Oneplusnal jo volt az aksiido nagyon es a CM rendszer testreszabhatosaga. Ezeket sajnalni fogom.
Esetleg van meg valami amit kihagytam a pro/kontra ervekbol, hibakbol?Nem tudok donteni,igy jo lenne valami donto tenyezo, hatha valakinek volt Oneplus es tudna segiteni.
Vagy esetleg ha valakinek van hozzafuznivaloja, ne tartsa magaban.Jah es mennyire serulekeny a Samu mivel tuzoltokent nem mindig az az elsodleges, hogy a telefonra figyeljek, meg ne seruljon.
Üdv.: kóóó!
-
PeteePeti
őstag
Na meg jött a carbonklón fólia hátlapra! Ajánlom mindenkinek, mert az olajoshal problémát meg szünteti! Ha valaki nem szereti a tokokat ez mindenképp tökéletes megoldás! Sőt a cég rengeted skinnel rendelkezik, sőt egyedi skineket is csinálnak! A termék hihetetlenűl méret pontos és könnyen fel helyezhető!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Kékes525
félisten
Szvsz kamerája egy kicsit jobb mint a G4-é. A RAM kezelésén az 5.1.1-re kiadott újabb frissítés sokat javít az 5.0.2-höz képest, kicsit az 5.1.1.-hez képest. Tokkal nem sérülékeny, tok nélkül, pedig a legtöbb telefon sérülékeny, ha nem vigyázunk rá.
[ Szerkesztve ]
-
kóóó
aktív tag
Kameraban, hol ezt, hol azt hozzak ki gyoztesnek, szoval en ugy vagyok vele, hofy pariban van.
A ramkezeles lehet javult, de meg nem tokeletes, ugy vettem le.Viszont a TouchWiz-rol csak rosszakat olvasok mindenhol, meg nem volt olyan telom, igy csak masok szavaibol itelkezem, hogy nem fasza.
De ami fontos, hogy kinezetre nekem szebb a kepek alapjan a Samsung, emiatt gondolkodom erosen.
Viszont az meg annyira nem szamit, hogy a G4-ben gyengebb a proci, mert soha nem jatszom.A szokasaim fokent bobgeszes, par foto, facebook, messenger, telefonalas, videok nezegetese, olvasas, neha meloba filmnezes a telon( viszont itt a nagyobb kijelzo jobb)
Üdv.: kóóó!
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy download módból hogy lehet kilépni? Meggondoltam magam és nem akarok frissíteni most.
Köszike! -
nagyúr
Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, h nagyon jó lett az új vodás ROM! Tegnap 11-től majdnem 3 órás kijelzőidővel, és folyamatos nyomkodással a telepítések/beállítások miatt sem esett 50% alá az akku töltöttsége. Ma reggelre fullra töltöttem, és hihetetlenül jól alakul a mai napom is. Ja, és nem akadozik, pont olyan smooth mint mikor megvettem. Remélem gyorsan elfelejtem az előző pocsék 5.1-es ROM-ot.
-
fermacht1994
aktív tag
válasz bulikavagyok #10739 üzenetére
Nekem meg kell várnom a DBT-t mert a magyar független frissítés TPH-ra változtatja a telót. :/
Feri
-
sid87
senior tag
Úgy néz ki ma megyek vásárolni, de még mindig nem tudom melyiket. De ma estére eldől. Egyelőre G4-nél van az előny...
Félek, hogy hosszú távon bárhogy is döntök, bánni fogom, hogy nem a másikat választottam..
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Kasya
nagyúr
Azt tudjatok ugye, hogy mar van Premium Garancia?
Samsung.hu oldalon igenyelheto a telefon beregisztralasa utan.
-
barnabas22
tag
Üdv!
Kb. 3 hónapja vagyok egy S6 Edge 32gb boldog tulaja! Kezdetben voltak ilyen térerő visszatalálási gondjaim az 5.0.2 szoftverrel, de mióta fent van az 5.1.1 T-s ROM, azóta megoldódni látszott. Amúgy semmi bajom nincs a készülékkel, de ma reggel furcsaságot művelt. Reggel lőttem pár db képet, aztán mint ahogy szoktam lezártam. Majd mikor kicsit később fel akartam oldani, akkor se kép se hang. Próbáltam hosszan nyomni a bekapcsoló gombot, home gombot, semmi. Majd hangerő le+home+bekapcsoló gomb hosszan és úgy újraindítottam, azóta jó (előtte 2 hétig kb. nem volt újraindítva,be/kikapcsolva a tel., töltöttség 94%-on volt).
Fordult már ilyesmi valakivel ilyesmi? Ez az android/szoftver marhasága lehet??Előre is köszönöm a válaszokat!
-
törölt tag
válasz barnabas22 #10746 üzenetére
Semmi gond mehet tovább, esetleg egy wipe ajánlott.
-
Blyan
félisten
Mik a legfrissebb hivatalos 5.1.1 romok amit már valami jólelkű egyén már leszedett és nem kell 15KB/sec sebességgel operálnom a sammobile oldaláról?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Maxtreme
addikt
Én is a 2 készülék között vacilláltam, aztán végül is azért esett a választás az edge-re mert:
- Hw-sen jobb sokkal
- HS-s gombok (igen ez nálam előny )
- Sokkal jobb anyagminőség
- Sokkal jobban néz ki
- Jobb kijelző
(bár a 2 utolsó eléggé szubjektív dolog ugye )Őszintén szólva közelebbről megnézve a G4-et, nekem abszolút nem jött be dizájnt tekintve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- Napelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest