-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
na, valami beragadt, restart után ok.
de hang még mindig nincs pedig be van kapcsolva a "töltési hang" a beállításoknál.
S7-en van, mikor ráteszemEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
-
Ricardo
titán
válasz sebgutkopf #36552 üzenetére
Kíváncsi vagyok.
-
Ricardo
titán
Amire még kíváncsi vagyok az a szeptemberi frissítés. Pár napon belül elvileg felkerül.
-
sebgutkopf
őstag
válasz sebgutkopf #36552 üzenetére
Na működni működik, de most az a nyamvadt frissítési értesítő feljött, hogy szerintem van újabb fw. Persze az automata ki van kapcsolva, de az értesítő ott figyel. Ezt hogyan lehet eltüntetni?
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
Van lehetőség háttér színeket állítani valahol? 7-es android van rajta. Nincs még rootolva. -
-
sziku69
őstag
válasz csorbajeno #36561 üzenetére
Köszi nektek!
Elég sok a fizetős. Jó, nem drágák, de ahogy látom, van ingyenes is.
-
NemProfi
tag
válasz sziku69 #36562 üzenetére
Igen. A mai napig csak ingyenes dolgok voltak fent.
Jobb is volt úgy szerintem.
Én 1 forintot sem költenék ilyesmire. Nem normális aki veszi ezeket. Egy háttér 250 ft pl. Inkább keresek akkor neten. Hála az égnek azért így is lehet bogarászni normális hátteret meg témát is. Csak most nehezebb picit megtalálni. Viszont az ingyenes kínai sorozat szereplős képek száma nagyon megnőtt mióta van fizetős cucc is.[ Szerkesztve ]
-
Zizmand
aktív tag
Szerintem legjobb a gyári téma, meg eleve ez már ki lett fizetve.
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Nem az első eset, hogy a naptári bejegyzéseim eltűnnek. Nem az összes, de jópár mintha be se írtam volna, nincs meg. Most nem tudom, hogy user error, és nem a mentésre nyomok nagy igyekezetemben, de fura, hogy többször is előfordult már. Aztán ilyenkor vagy eszembe jut az adott dolog, vagy elfelejtem, és nagyon kellemetlen tud lenni ez.
Egyedi probléma, vagy nálatok is jelentkezik? Samsung S6, gyári független, nem hekkelt semmilyen szinten. Samsung Calendart használom, 4.2 11.10-es verzió van jelenleg, nemrég frissült, de az előbbivel is volt ilyen bajom.
Mondjatok valami biztatót...
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csorbajeno
veterán
válasz csabyka666 #36570 üzenetére
És a naptáron belül mindig ugyanoda mentesz? Nem hülyének akarlak nézni, hanem én már jártam így. Tudod 3 fiók közül lehet választani: Samsung calendar/Gmail/Samsung acc. Ez mindigugyanarra van állítva? Illetve, ha 3-szor kikapcsolod az alaértelmezett értesítést, akkor nincs értesités lesz az alapértelmezett. Ezeket nézd meg szerintem.
-
csabyka666
veterán
válasz csorbajeno #36572 üzenetére
Hát nekem a gmail fiók van beállítva. Vagy hogy érted? Ugyanúgy írom be, nem nyomok semmi másra.
3-szor kikapcsolom az értesítést és mi?! Hát az a bajom igazából, hogy a jegyzet nincs is meg.[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csorbajeno
veterán
válasz csabyka666 #36573 üzenetére
Értem már a problémádat, csak most esett le. Tehát te megírod, csak nem jelenik meg vagy éppen eltűnik. Érdekes. Megnézem én is, mert ugyanez a verziószámom, hátha nélam is produkálja. Ha a jövőt tekintve nincs sok bejegyzésed, akkor megpróbálhatod az alkalmazás adatok törlését is.
-
rwbag2012
tag
válasz csabyka666 #36570 üzenetére
Én is találkoztam ezzel a problémával az elmúlt hetekben. Nekem a Google-naptárból tűnnek el bejegyzéseim az S6-on. Még nem jöttem rá, hogy mi okozza.
-
csabyka666
veterán
válasz csorbajeno #36574 üzenetére
Aha, pontosan igy van. Törölni nem szeretném, illetve a telót sem akarnám gyáriba tenni.
-
sziku69
őstag
Jelzett a telefonom egy frissítést.
G920FXXU5EQH1/G920FVFG5EQH1/G20FXXU5EQH1
320 megaÉrdemes frissíteni? Azért kérdezem, mert néha előfordul, hogy frissítés után rosszabb lesz valami.
-
csabyka666
veterán
válasz rwbag2012 #36575 üzenetére
Na szuper, legalább nem csak nálam van. Lehet szerveroldali a hiba, gondolom te is google fiókba mented, mert akkor gyakorlatilag mindegy, melyik programot használod. Most jobban figyelek rá, aztán lehet átállítom, hogy outlookba mentsen a Samsung kalendár.
-
Márton
nagyúr
-
-
-
Márton
nagyúr
válasz icemad #36585 üzenetére
épp ez az, hogy a frissítés sokszor nem azt jelenti, hogy minden szebb és jobb
If it ain't broke, don't fix it
Oculus esetében konkrétan munkát kellett lemondanom egy hülye frissítés miatt
[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
dashed
senior tag
Tipp:
Ha jon ertesites frissitesrol, az ertesitest hosszan nyomva elojon egy menu. Ott elvileg kivalaszthato, hogy soha ne legyen tobbe ertesites.(nincs ilyen telom, de masikon mar mukodott ez a megoldas)
-
snowdog
veterán
Sziasztok! Mióta az Android 7.0 van a készüléken, azóta nem tudok parancsikont kitenni a kezdő képernyőre. A korábbi verzióban a névjegyzékben ha kiválasztottam valakit, akkor a három pontos menüben volt rá lehetőség (parancsikon a kezdő képernyőre, vagy hasonló). Ez most eltűnt. Mi a megoldás?
-
csorbajeno
veterán
-
snowdog
veterán
válasz csorbajeno #36591 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, működik.
-
Kékes525
félisten
válasz icemad #36581 üzenetére
+(#36582) Márton + (#36583) Zizmand
Szerintem lehet tiltani példáusl a BK Package Disabler (Samsung)-el. A rendszerprogramok között van, ha jól emlékszem, kettő darab szoftverfrissítés nevezetű. Azt kell lekapcsolni (disable).
Persze, lehet, hogy a play ez, ki kell próbálni egyenként.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
-
sziku69
őstag
Sziasztok! Tettem rá üvegfóliát, mert jó megelőzni a bajt. Most egy elég "izmos" tokban van. Elég nehéz volt rátenni. Lehet majd úgy kell róla levágni mert annyira passzentos. Viszont ennek (sajnos) nem kell levenni a hátulját, az aksi vagy egyebek miatt.
Jól gondolom, hogy a fólia azért nem ér ki teljesen a kijelző széléig, mert picit ívelődik? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest