-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToomyC
aktív tag
Sziasztok,a napokban lejár a gari az S6ról úgy döntöttem itt az idő a rootolásra,viszont Samsungal még nem volt dolgom ... Valaki tudna segíteni ? Legfrissebb szoft. van a telón ...
-
Kékes525
félisten
válasz ToomyC #36103 üzenetére
Samsung Galaxy S6 root:
GalaxyS6Root.HighOnAndroid.com
Samsung Galaxy S6 & S6 Edge Root
CF-AUTO-ROOT for galaxy S6 SM-G920F (baseband version G920FXXU3DPDP)
How-To: Root SAMSUNG GALAXY S6
Install TWRP and Root Samsung Galaxy S6/S6 Edge on Android 7.0 Nougat
How To Root 7.0 Nougat Firmware on Samsung Galaxy S6/S6 Edge with Magisk [SM-G920F and SM-G925F]
Downloads To Root Samsung Galaxy S6 On Nougat 7.0 Using CF-Auto-Root
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
ToomyC
aktív tag
Titanium-mal kiszedtem pár google appot , meg a peel-t meg pár samsungos appot aztán lett egy féltéglám ... Mi ez ?
-
-
ToomyC
aktív tag
Melyik főzött rom a jobb , ki mit használ ... ha használ egyáltalán valaki ? Vagy esetleg csak Kernel-t ...
-
Tomika86
senior tag
Sziasztok!
Valami Portugál Rom-ot sikerült feltennem ezelött a telómra.
A Magyar független a XEH végű igaz? Fel tudom úgy rakni, hogy megmaradjon minden adat a telefonomon? Képek videók, névjegyek, sms-ek?Köszönöm!
-
Tomika86
senior tag
Letöltöttem Sammobile oldaláról, kiválasztva a Hungary és XEH verziót, erre felrakom és azt írja ki hogy TPH, de elérhető CSC kódoknál ott a XEH is.
Azért próbálom mert erre a TPH ra nem jön frissítés, utolsó Június 1.
Miért van ez?
-
-
sgeza
veterán
válasz Tomika86 #36129 üzenetére
Most így kód alapján nem tudom, biztos, ha a telefon és a rom kódját megfelelően adtad meg!
Négy fájlod lesz, a megfelelő mezőkbe betallózni! A többi pipa úgy, ahogy a különböző leírások mutatják!
Most nem tudom ennél konkrétabban, mert csak teló van a kezemben.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Srácok!
Gyors helpet kérek szépen!A feleségem nem tudja feloldani az S6 edge-t; amikor a feloldó jelszót gépelné be azt, az üzenetet kapja, hogy "A Samsung billentyűzet leállt".
Eddig próbáltuk sikertelenül:
- újraindítás
- szoft reset (bekapcs + hangerő le)
- SIM ki-be.Mi tehetünk még?
Köszönöm!Megkérdezem az S6 edge topikban is.
-
sgeza
veterán
válasz focvis #36138 üzenetére
Próbálj meg egy cache törlést!
Kikapcsolt állapotból hangerő fel, home gomb és bekapcs egyszerre. Amikor bejött a Samsung logó, elengedheted őket!
A megjelenő menüben a hangerő gombokkal lépkedj a clear cache (vagy valami ilyesmi, de semmiképp ne a data) lehetőségre, majd bekapcs gomb! Még egy megerősítést kér, aztán utána mehet a reboot! -
Gábor-KJ
őstag
válasz focvis #36138 üzenetére
Ismerősömnek volt valami hasonló problémája és ez a képernyőfedvény nevű faszság blokkolta a dolgokat.
Amúgy itt megjegyezném, hogy aki ezt kitalálta és ezt a hülye nevet adta neki - azt egy életre eltiltanám a mobilszférától!
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
-
-
veterán
Nagyon szépen köszönjük!
A cache-t sikerült törölni, de a billentyűzet sajnos továbbra sem működik, így belépni nem tud. Holnap beviszi a szervizbe.
A recovery-be úgy sikerült belépni, hogy újraindítás közben nyomta a bekapcsoló+hangerő fel+home gombokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest