- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz JockeyEwing #37701 üzenetére
Ha rootolt a telód, illetve talán elég, ha a knox nem 0, akkor nem megy a Health.
-
sgeza
veterán
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #37712 üzenetére
És mi van a kapcsolatokkal? Nem lesz semmi közös? Tehát amit az egyikben valakinek írsz, az nem látszik a másikban?
-
woolwich
tag
válasz #20749568 #37695 üzenetére
Attól függetlenül, hogy elégedett vagyok a telefonnal, sajnos elég jól ismerem már a Váci úti szervizet.
Először alig fél év után a fényképezővel volt valami (emiatt 3x mentem, először a problémával, majd csúnyán ragasztották össze, második ragasztásra pedig sikerült megkarcolni a hátlapot) 1 év után az usb aljzatot és a töltőt cserélték.
Egyébként lehet hülye kérdés, de erősebb aksit nem lehet belerakatni? -
ElFeo
tag
válasz csorbajeno #37712 üzenetére
Kipróbáltam, működik, köszönöm!
Bár megszokás kérdése, szifonon egy fokkal egyszerübb, mert ott nem kell külön mappával bajlódni, csak az alkalmazás beállításánál kiválasztható az újlenyomat, oszt kész.
A samsung megoldásánál újra bekellett állítanom az appokat a mappábavaló másolás után, de így van még egy biztonsági réteg.
OFF Egyébként hogy-hogy BBM-et használsz, blekiről váltottál? -
woolwich
tag
Ez még 2015-ben volt. Összességében a customer service része ok volt, magával a munkával nem voltam elégedett.
Úgy indult az egész, hogy konkrétan ilyen recsegő hangot adott ki a telefon optikája, még ide a fórumra is tettem fel róla videót, mondták menjek a Vácira vele ez simán garis lesz.
Mentem is, gond nélkül bevették javításra, pár napon belül szóltak is, hogy kész. Bementem megnéztem milyen lett, bár sérülés nem volt rajta, de a ragasztás az elég feltűnő volt. Addig nézegettem ott, mire a srác mondta, hogy ha szeretném visszaküldheti és újra összeragasztják.
Mivel tényleg szarul nézett ki ezért belementem. Megint pár nap múlva megyek érte, akkor meg egy elég feltűnő tompa karcolás volt a hátsó üveglapon. Azonnal mondtam, hogy ezt én így nem veszem át. Fél éves a telefon, mióta megvettem tokban tartottam, egy mikrokarc nem volt rajta, én nem így hoztam be.
Srác gond nélkül visszavette, kicserélték a teljes hátlapot. A ragasztás az most sem volt az igazi, de ekkora már beletörődtem, hogy ezt mégegyszer úgy nem tudják összerakni, mint az újat. -
Tomika86
senior tag
Sziasztok!
Milyen Rootolt ROM van ami megbízható, nincs kicicomázva külsőre, csak ki van pucolva a felesleges appokból? Sima S6-ra.
Inkább csak Rootolok, aztán letörlöm a feleslegeseket.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
Nem volt Blackberry-m soha, de ez az egyetlen olyan kommunikációs app, amit nem lehet szinkronizálni az asztali verziójával véletlenül, ami nekem feltétlenül szükségessé vált. Jah és itt csak azok a kontaktok vannak, akiket én szeretnék, nem pedig azok, akik tudják a számomat vagy ismerőseim a facebookon.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #37721 üzenetére
Ezek szerint kettő nem megy együtt úgy, hogy normálisan is, és a biztonságos mappában is?
-
gabber01
addikt
Kinek, milyen tapasztalata van a frissítéssel kapcsolatban. Tényleg jelentősen lassulnak a telók?
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
csabyka666
veterán
válasz gabber01 #37726 üzenetére
Enyémre (S6 Edge) tegnap telepítettem fel az utolsót, január 1 lett a security level, nem tudom, erre gondolsz-e, én nem vettem észre semmi lassulást.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
gabber01
addikt
válasz csabyka666 #37727 üzenetére
Nagyon rebesgetik a spectre és meltdown elleni javítások negatív hatásait a teljesítményre.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
csabyka666
veterán
válasz gabber01 #37728 üzenetére
Hallottam én is, fura ez nekem, hogy egy 3 éves telefonnál hupsz, rájönnek, hogy gáz van. Marketing szaga van ennek, ezek a telók túl jól sikerültek, és nem fogy az S8...szerintem.
Úgy számoltak, hogy 3 év múlva ez a vas már kevés lesz. Aztán nem![ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Ákkk
addikt
válasz csabyka666 #37729 üzenetére
Hát ennek ehezz semmi köze úgy látom nem vagy tisztában a dolgokkal.
Amúgy az s6 triót már alkatréssz szinten sem gyártják az s7 és s8 meg messzemenőleg túlszárnyalta az s6 eladásait......[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
csabyka666
veterán
Ha annyira elfeledett konstrukció, miért adnak ki rá még mindig frissítéseket? A legtöbb droidos telefon ha kap néha 1-1 frissítést, főverziót pedig csak alig. Miért foglalkoznak biztonsági résekkel, ha már úgyse használ senki ilyet?
Valóban nem értem. Inkább tudatos rombolás ez szerintem, amolyan almás stratégia, hogy a hozzám hasonló "igénytelen" emberek, akiknek elég az S6 ereje, vegyék meg szépen az újabb technológiát. Volt egy Nokia nevű cég, időtálló telefonokat csináltak, tönkre is mentek.
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz csabyka666 #37731 üzenetére
Olvasd el újra, amit előtted írtak. Nem azt írta, hogy a kutya sem használja, hanem azt, hogy a gyár már leállt az alkatrészek gyártásával, ami meg nem jelenti azt, hogy a továbbiakban szoftveresen nem támogatják.
-
válasz csabyka666 #37731 üzenetére
A Nokia nem azért bukott, mert időtálló telefonokat csinált. Pont azért bukott, mert egy ősi rendszert erőltetett, a modern korban.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
csabyka666
veterán
válasz csorbajeno #37732 üzenetére
El tudod képzelni, hogy a Galaxy S2-höz kijön egy lassítós frissítés? Én nem, mert a készülék már gyakorlatikag használhatatlan. S6-tal túllőttek a célon.
-
csabyka666
veterán
válasz icemad #37733 üzenetére
A Symbian Anna meg a Belle ilyen volt, de már előtte elindult a folyamat. 3310-es szintű strapabírásra nem lehetne ma már építeni.
-
csabyka666
veterán
válasz #20749568 #37736 üzenetére
Meg tudnák csinálni most is, hogy tovább menjen egy készülék. Én speciel örülnék neki, ha tovább működne, mert addig nem cserélem, amíg fürgén teszi a dolgát. Ha ez 1 év, akkor addig, ha ez 10, akkor addig.
Mások az igények, ez igaz, de egy S6 szintű mobil hosszú évekig kiszolgálná ezeket az igényeket, az enyémeket főleg, viszont egy olcsó droidos már a vásárlás pillanatában döcög, igaz, nem is annyiba kerül, mint a prémium készülékek. Csak aztán jönnek az ilyen "hibafoltozós" (ál)frissítések...jajj, nekem ez annyira marketing fogás, ti nem úgy látjátok?! Ha az S2-esről kiderülne egy ilyen processzoros bug, csinálnának rá frissítést? Nem hinném. Pedig vannak még S2 userek, csak nem olyan sok, mint S6, és az S2-ről is el tudnának lopni adatokat, csak az valahogy mégse érdekli a fejlesztőket. Fedősztori az egész.Én továbbra is úgy gondolom, túllőtték az S6 hardverét, 3 év alatt kb teljes használhatatlansággal számoltak, de a készülék még bőven használható (fejlődtek az appok, jobban optimalizáltak, bivaly a hardver...fene tudja), igazából mindenki igényeit kielégíti, kell valami rombolás, mert nem fogy olyan léptékben az új, ahogy szeretnék. Pedig nem vagyok az összeesküvés-elméletek híve, de ez nekem nagyon gyanús. Nem lepődnék meg, ha a lassítós frissítés után az S8 ára megcsappanna.
-
sgeza
veterán
válasz csabyka666 #37737 üzenetére
Mint ahogy írták már, ez nem Samsung frissítés, hanem a processzorban van egy bug. Amennyire tudom rengeteg eszközt érint. Remélem nem keverem mással, de tudomásom szerint például routereket is érint.
-
sgeza
veterán
-
csorbajeno
veterán
válasz csabyka666 #37734 üzenetére
Ebben kétségtelenül igazad van. Én még mindig vacillálok az S9 kapcsán. Jó lenne, de...az S6 még mindig teljesen jól megy és semmi bajom vele.
-
csabyka666
veterán
válasz csorbajeno #37744 üzenetére
Láttam valahol S9-est a napokban, valami kínai vacak klón lehet, érdemes bepróbálni.
Viccet félretéve, nekem nem kell minden évben az új széria, a mostani megállja a helyét nálam is.
-
csorbajeno
veterán
válasz csabyka666 #37745 üzenetére
Majd meglátom, lehet kipróbálom
Én sem szoktam minden évben telefont venni csak akkor, amikor már lelassul az előző és nem hozza a számomra tartandó szintet. Ahogy fentebb írtad is az alsó kategóriásak szóba sem jönnek nekem sem, mert új korukban is lassúak számomra.
-
anita67
tag
Telenorfüggő S6 hivatalos függetlenítése mennyi idő alatt van meg. Megvárható vagy több nap?
-
balinlin
senior tag
válasz csorbajeno #37749 üzenetére
ha már megvan a kód
az egy más kérdés hogy azt mikor kapod meg...
tudtommal náluk személyes ügyintézés kell a kód kikéréséhez[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest