- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
addikt
Szereztem full kijelzös fekete keretes üveget a telomra nagyon perfekt!
-
Hina
aktív tag
válasz Roland861010 #16703 üzenetére
Képed van róla?
[̲̅̅S̲̅a̲̅m̲̅s̲̅u̲̅n̲̅g̲̅] [̲̅̅G̲̅a̲̅l̲̅a̲̅x̲̅y̲̅] [̲̅̅S̲̅8̲̅+̲̅]
-
törölt tag
válasz wong kok wah #16701 üzenetére
Nem ez volt a feladat? Azt kérdezte mi lehet, hát ezek lehetnek. Ha tudsz jobbat ne tartsd magadban.
@sgeza: igen ott vmi nem kerek.
[ Szerkesztve ]
-
Amos17
tag
válasz Kaci84 #16685 üzenetére
Aztán majd telesírjátok a topikot, hogy ha elromlik és szemét sufni gsm meg nem akarja javítani (főleg a rózsaszínes kijelző, lötyögő home gomb és hasonló ritkán de előforduló furcsaságokat és akkor nem is beszéltem még a komolyabb hardver problémákról amik bármikor bármilyen telefont elérhetnek).
Egyébként a garancia nem egyenlő a biztosítással. Az alap garanciáért nem kell fizetned, a biztosításért igen. Ha a sufni gsm boltban olcsóbb a telefon akkor ott az áfát spórolják meg nem pedig a hivatalos garanciát és kétlem, hogy a sufni gsm szervízében magasabb színvonalon menne a telefon javítása, mint bármelyik márkaszervízben, sőőt (és biztos vagyok abban, hogy ha a pl a kijelzőt kell cserélni akkor nem fogják elküldeni a márkaszervízben hanem megoldják a hátsó szobában).. Egyébként ha fent említett esetleges furcsaságok nem zavarnak akkor neked simán megoldás a sufni gsm, viszont ha minden kis hibának vélt dolog miatt bemész és panaszkodsz, hogy "sokszázezres telefon és lötyög ez, lötyog az, el van színeződve, kopik stb" akkor inkább a gyártói garanciát válaszd szerintem...Egy kis off: "Sokkal nagyobb arányú a bebiztosítás díja mint a baj bekövetkezésének esélye." ez egy teljesen értelmetlen mondat. A biztosítás díjaknál a kockázatközösségekben a véletlenszerűen bekövetkező káresemények kockázatát súlyozva osztják szét figyelembe véve a biztosított tárgyak értékét illetve a múltbeli bekövetkezési statiszikákat és egyéb tényezőket. Pl: ha az egyik biztosítónál a kgfb-s állomány 20%-a karambolozik az adott évben, biztosra veheted, hogy a következő évi díjak magasabbak lesznek. Minél magasabb a bekövetkezés kockázata annál magasabb a díj is, ilyen egyszerű a dolog, semmi trükk nincs benne. Ha valamit nem értesz az attól még nem lesz átverés.
-
vtommy
aktív tag
Kínából rendelt "gyári" samsung vezeték nélküli töltőkről mit érdemes tudni? Valaki használ ilyet? Hamisítják ezeket? Mert nem akarom kifüstöltetni a telefonomat, ha nem megbízhatóak, inkább megveszem itthon.
-
Amos17
tag
válasz -Valinas- #16709 üzenetére
Igazán nincs mit
(#16708) Tomash95: inkább ezt, mint a kínait.
S4-hez való de S6-al is perfekt mükődik[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Amos17 #16710 üzenetére
Én is ezzel használom
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz Amos17 #16707 üzenetére
Majd akkor szólj ha telesirtam a topikot. Ez a sufni tuning is egy nagy butaság szerintem nem rosszabb a szervíze. De ha mègis akkor megoldom, de nem azzal fogom kezdeni hogy előre fizetek.
Az ÁFÁ dologhoz nem tudok hozzászólni nem is igen érdekel.
A biztosítás dolgot meg Te értetted félre. Nem kell a szakmai maszlag én is voltam biztosítós szóval hagyjuk. Úgy értettem ha egy dolog bekövetkezésének esélye évente 10% akkor 10év alatt fog bekövetkezni, de a kár értékének 10%nál többet kell fizetni a biztosításra tehát jobban járna az ember ha félretenné. Ha nem így lenne akkor nem az egyik legnagyobb biznisz lenne. Ezért nem adnék telefonért tőbbet a jobb vagy több garanciáért, mert ez így egyfajta biztosítás ami nem éri meg. Ez akkor is így van ha valaki inkább fizet érte. Hál isten én megtehetem hogy a lehetséges javítás árát félre tudom tenni. Azért elég durva hogy 30-60ezerrel tőbbért adnak egyes helyeken telót. Ha kibírsz 3-4 telót hiba nélkül akkor már a pénzednél vagy, de nem hiszem hogy ilyen sürün gond lenne.
Én még soha nem vittem telót gariba nem is volt problémám. -
ßrainiac
addikt
válasz Kaci84 #16713 üzenetére
+1
Akarmilyen jo ez a telefon, sehol nem er ~200e Ft-ot (sorry azoktol, akik megvettek ennyiert).
En 125-ert vettem, de sajnalatosnak tartom, hogy ennyit kell kiadni egy normalisan mukodo telefonert ami kozel sem tokeletes.
Na de a felesegem elegedett vele, nem akarom fikazni
-
törölt tag
Na, most fogom kivagdalni az ablakon ez a rakás trágya telefont!
A telefon memória gyökerében vagy egy HOME nevű könyvtáram, amin belül képek-vidók-zenék-dokumentumok... stb, a saját cuccaim, hogy ne kelljen 8 helyről össze vadászni, hanem minden egy helyen legyen.
Már másodjára játssza el az a mocsok semmi sz@r, hogy törli az egész mappát úgy, hogy este még megvolt, most reggel meg felvettem, akartam zenét hallgatni, és nem létező könyvtárnak mondja az ES. Mindenem megvan, minden más. A programjaim, mindenem. Csak a HOME mappa tűnt el teljesen.
És egyszer már csinált ilyet. 1-2 hetesen. Most fél éves. Nagyon eldurran az agyam tőle! Segítsetek, volt már ilyen nektek?
-
törölt tag
válasz Kaci84 #16713 üzenetére
Egyetértek, túl nagy a kontraszt a sufni(normális) és a MM vagy a Samsung store között, nem beszélve a szolgáltatóról. A legjobb "üzlet" a kifutó modellt megvenni. Jó pl s6 228 gb májusban 349e(Samsung) ugynanez októberben 175 e. A külsőség 174e ft. Ezt nehéz megmagyarázni a +1 év garival hozzátéve, hogy akik ezt a kategóriát keresik nemigen tartják meg a készüléket 1 évnél tovább.
Ekkora különbözetért ez a hozzáállás kevés a Samsungtól. -
Kékes525
félisten
válasz #95488640 #16718 üzenetére
Mennyi szabad tárhelyed volt, mielőtt eltűnt a könyvtárad? Nekem még ilyet nem csinált, de nekem nagyon sok szabad helyem van. Lehet, hogy az optimalizálás csinálja? Mindenesetre kapcsold ki.
Azonban mielőtt újra feltennéd az állományaidat én felhúznék egy új ROM-t, a legújabbat és csinálnék egy factory resetet és egy wipe cache partition is.Vannak undelete programok sd undelete, megpróbálhatod, de nem hiszem, hogy mindent vissza tudsz hozni. Nem volt mentésed?
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
törölt tag
Egy újabb dolog merült fel bennem:
Vajon az s7 - tel érkező USB-C csatlakozó miatt dobhatja majd ki az összes mcusb csatlakozós eszközt az új boldog tulajdonos beleértve az OTG pendrájvokat is vagy valami szégyenadaptert kell majd használni?Így is van vagy 5-6 mcsd kártya a fiókban használaton kívül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kékes525 #16720 üzenetére
Nem követem napi szinten a szabad helyemet. Elférek rajta. Most 15.8-at ír szabadnak. Nem tudom mennyi volt. Az optimalizációt letiltottam most, a legfrissebb T-s ROM van rajta, amikor először csinálta, akkor wipeoltam, és factoryztam, de hát ennyit ért, semmit. Most legalább már be van lakva, nem factoryzom újra. Minden más megvan, csak a legfontosabb tűnt el róla.
-
törölt tag
válasz Kékes525 #16723 üzenetére
Ahm igen ismerem, Pc-re kiváló, de a telefon tárhelyét még csak nem is látta, már első alkalommal sem. Rohadtul idegesítő. Vagy 2000+ képem, 4-5 Gb zeném, csomó pótolhatatlan dokumentumom. Minden oda. Legalább a kamera szinkronizál megával, és dropboxal, a kamera képeim meglesznek, de a többinek mind annyi.
-
törölt tag
válasz Kékes525 #16725 üzenetére
Igen, néztem ezeket első alkalommal is, de amelyiknek nem kell root, az kb. semmit nem csinál, rootolni meg még nem akarok fél éves telefont. Az S3-amat is annó csak másfél éves korában kezdtem el rootolni - romolni. Viszont megnéztem minden felhőmet, és a Megán fent van majdnem minden fényképem a régiek közül. A zenéket buktam csak, de azok nagyrészét úgyis play-en vettem, szóval vissza tudom szinkronizálni. Olyan jó 80% visszaállítható. Csak 1-2 Gb zene, meg pár doku nem.
-
Kékes525
félisten
válasz #95488640 #16726 üzenetére
Így tényleg szerencséd van. Azért érdekelne, hogy vajon mi csinálhatta ezt? Mekkora a telefonod tárhelye? Ha majd ismét felpakoltad a dolgaidat nézd meg, hogy mennyi szabad hely maradt, mert lehet hogy valamelyik optimalizálás csinált ilyen aranyos dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
ShadowLac
addikt
[URL=http://kepkezelo.com/][IMG]http://kepkezelo.com/images/9ywdapx2hy8ic0aj58pr.jpg[/URL]
[URL=http://kepkezelo.com/][IMG]http://kepkezelo.com/images/ykejefzu8tnekd0kylaw.jpg[/URL]5.1 es kicsit barnásabb arc
mind a kettő jó..forma forma.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
ShadowLac
addikt
[URL=http://kepkezelo.com/][IMG]http://kepkezelo.com/images/nqcs1u0zmjbbwqveoa0m.jpg[/URL]
[URL=http://kepkezelo.com/][IMG]http://kepkezelo.com/images/xv1pmjodexi0roi7a2yk.jpg[/URL]5.1 háttér élesebb( pl :navon felirat)
5.0. arc élesebbXperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
ShadowLac
addikt
[URL=http://kepkezelo.com/][IMG]http://kepkezelo.com/images/ky68g6bm5198zzbw8vkg.jpg[/URL]
[URL=http://kepkezelo.com/][IMG]http://kepkezelo.com/images/zqaazd7hrgmpoqqaut2v.jpg[/URL]5.1.bevakul
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
ShadowLac
addikt
Össz: 5.1 valamiért hajlamos bevakulásra hátulról megvilágításnál ,arc szin 5.0. kicscit valóságosabb.
Ahol a navon felirat van és élesebb ,ott nincs bevakolás.az egy edge 5.1 el lett fotózva!!!Szerintem egy kicsit belenyúltak az 5.1. fényképezésébe lehet javult valami de romlott is. Pl a bevakulás.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Kékes525
félisten
válasz ShadowLac #16728 üzenetére
A másodikon szerintem látható, habár kisebb mértékben.
Amúgy a linkeket a "Kattintható kódok és arcocskák"-nál a link gomb megnyomásakor felugró ablakba kell beletenni, mert csak úgy láthatók linknek.
#16730) Angel78: Lehet, csak copy kell.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz #95488640 #16718 üzenetére
Abban biztos vagyok, hogy valami értelmes magyarázat van rá, csak úgy poénból tuti nem töröl le egy könyvtárat.
Azért kérdeztem, hogy esetleg valamilyen módon használod-e az Intelligens kezelő tisztítás funkcióját, mert az hajlamos olyat tenni (nekem már volt ilyen), hogy azt a könyvtárat, amelyiket egy adott alkalmazás hozott létre (mondjuk munkakönyvtárnak), de az alkalmazás már eltávolításra került, akkor azt a könyvtárat eltávolítja (amúgy lehetne ez hasznos is, ha jól működne). Valami nem stimmel persze a munkájával, mert egyébként nálam egy esetben nem volt eltávolítva az alkalmazás, és mégis letörölte a hozzá tartozó könyvtárat (mindig csak egy adott alkalmazásnál). Szóval nem tudom, hogy mi a logikája, de nem érdemes használni.
Nálad az említett könyvtár miként lett létrehozva? Esetleg valamilyen alkalmazás hozta létre, amit mondjuk eltávolítottál?
Egyébként az Intelligens kezelő valamelyik cleaner program (CleanMaster talán) motorját használja, így lehet, hogy másik tisztító program törölte.
-
Kékes525
félisten
válasz ShadowLac #16736 üzenetére
Így http://kepkezelo.com/images/zqaazd7hrgmpoqqaut2v.jpg csak ezt a részt másolom ki. A többinél is ezt kell tenni. Persze én lustább vagyok ennél, nekem link átalakítom van a firefoxhoz: Linkification Ez "emészthetővé" teszi az ilyen linkeket és átalakítja klikelhetővé.
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
-
Kékes525
félisten
válasz Markizmark #16739 üzenetére
Hoppá, lehet hogy igazad van!
-
Taci
addikt
A Samsung készülékekre is ugyanúgy érvényes a garanciáztatás menete, mint pl. az LG-kre?
Tehát elég, ha megvan a számla (amin az IMEI-szám szerepel) vagy a kitöltött garancialevél, akkor bevihetem bármelyik magyarországi szervizbe, és amíg él a garancia, javítják a készüléket? (Természetesen csak akkor, ha olyan a hiba.)
Vagy itt érdemesebb inkább nagyobb áruházakból venni a telefont (vagy épp szolgáltatótól), mert máshogy nem lehet majd érvényesíteni a garanciát?Vett már valaki GSM boltból, és van vele garanciális tapasztalata? Elfogadták a számlát (ha EU-s a készülék), vagy elzavarták, mondván csak az országban vásárolt készülékeket javítják?
Köszi!
-
sgeza
veterán
válasz Markizmark #16739 üzenetére
Valóban ebben is van ráció, talán még a leginkább valószínű!
Kékes525: Ez tényleg hasznos addon (Chrome alá most kerestem egyet: Text Link)! Mondjuk ha kijelölöd, akkor a jobb gombra megjelenő menüben van link megnyitása új fülön lehetőség. Ez Chrome-ban és Firefoxban is van, értelmezik alapból a linkeket ilyen módon.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Erről nem tudtam, hogy jobb klikkel előjön a "A kiválasztott link megnyitása" a helyzetérzékeny menüben. Habár a kérdéses linknél ez csak akkor müködik, ha szelektíve jelölöm ki, tehát egy kicsit nehézkes. Az addonnál viszont akármilyen körítésben is van egy link, megtalálja és átalakítja klikkelhetővé.
-
Kékes525
félisten
Én ennél újabbat használok, habár nem aláírt: Linkification 1.3.9
-
törölt tag
Másnál is előfordul, hogy a facebook messenger nem értesít, csak ha feloldja a képernyőzárat? Mintha nem jönnének a push értesítések.
-
törölt tag
Én hoztam létre, a saját kicsi kezemmel, ES-en belül, egy egyszerű mappa szerkezetet, a gyökéren belül.
/
/home
/Appok
/Dokumentumok
/Képek
/ZenékÉs a komplett home elnevezésű könyvtár hiányzik, tehát nem csak kiürítette, de csontra élből törölte. Reggel még megvolt, másnap reggel meg már hűlt helye. Pontosan ugyanezt csinálta 1-2 hetes korában is, és elmondhatatlanul idegesítő. Még akkor is, ha felhőben megvan a jó része, mert akkor is vissza kell másolgatni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest