- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bari012
tag
A hátlapon lévő fehér adatmatricát távolította már el valaki? A rajta lévő infók (imei, sn) megtalálhatóak egy cm-rel lejjebb, a hátlapba gravírozva is, viszont a Samsung ügyfélszolgálata szerint a matrica eltávolítása esetén megszűnik a garancia. Csak én nem értem, hogy a garancia meglétéhez miért szükséges a hátlapon kétszer ugyanaz az információ?
-
nagyúr
-
bari012
tag
válasz bulikavagyok #17055 üzenetére
A telefonos ügyfélszolgálatos is ezt állította, utána mailben is kérdeztem és ott is ezt írták, pedig egyértelmű voltam, képet is csatoltam. De most harmadjára is rákérdeztem, mert én sem akarom elhinni...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Amos17
tag
Sziasztok!
Azokhoz szólnék akiknek S4-hez való vezeték nélküli töltőpadja van. Az lenne a kérdésem, hogy a tietekének is halk de éles, ütemes cincogó hangja van töltés közben? Én a napokban vettem ezt észre, eddig vagy nem volt vagy csak nem tűnt fel.. -
Kékes525
félisten
válasz bulikavagyok #17055 üzenetére
Enyémen sem volt.
(#17058) Amos17: Nálam nincs semmilyen hang, vagy legalábbis nem vettem eddig észre.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Radomer
aktív tag
Tegnap óta van meg az s4 tőltőpad, és nagyon jó a gyárihoz képest. Aki kitalálta ezt a kerek formát annak a fejéhez dobnám legszivesebben.
Van minimális hangja töltés közben, de sokkal halkabb mint a gyári kereknek.
[ Szerkesztve ]
-
Hina
aktív tag
válasz McMuthee #17041 üzenetére
Melyik pénteket? Mert a MM és az Extreme digital a 20-át mondja fekete pénteknek, múltkor itt a topikban kérdeztem, akkor meg azt mondták 26odika, de az csütörtök, ami gondoltam 27 akart lenni. De most aztán meg tök bizonytalan lettem...
[̲̅̅S̲̅a̲̅m̲̅s̲̅u̲̅n̲̅g̲̅] [̲̅̅G̲̅a̲̅l̲̅a̲̅x̲̅y̲̅] [̲̅̅S̲̅8̲̅+̲̅]
-
McMuthee
csendes tag
Hát én úgy kérdeztem, hogy lesz a hétvégén a fekete péntek és, hogy részt vesznek-e benne... Erre megnézett valamit és mondta, hogy lesz ugyan úgy mint tavaly... Gondolom akkor erre a péntekre gondolt. Ha meg nem, akkor várunk még egy hetet.
Ja meg még annyit mondott, hogy, ha egy rendelést valamilyen oknál fogva nem tudnak feldolgozni pénteken akkor arról már ugrik az akció. Mondjuk ezzel tudtam volna vitatkozni, de mindegy.
-
nagyúr
Amerikában november 27-én tarják. Az Edigital egy héttel hamarabb, de például az eMAG marad az eredeti időpontnál.
-
tisvol
aktív tag
válasz Kékes525 #17050 üzenetére
Csak azért, hogy ne gondold, ilyen nem (nagyon) létezik kishazánkban : az enyém is céges Hogy is mondják: jó időben, jó helyen. Kétévente, hűségidő lejárta után általában cserélik a készüléket. Nem kellene, de a főnök jó fej. A sűrűbb modellciklus miatt általában kimarad egy Galaxy sorozat, de nem bánkódtam, hogy idáig S4-t kellett használnom, és a mostani S6-t sem fogom fél év után a kukába dobni. Szóval, szerencsére vannak ilyen melóhelyek is. Innen is üdv a főnöknek
[ Szerkesztve ]
Üdv:T.
-
-Valinas-
senior tag
Sziasztok!
Valószínűleg hülye vagyok, de sehol sem találom, hogy hol tudnám beállítani, hogy a névjegyzékben a nevek milyen sorrendben szerepeljenek (vezetéknév, utónév, stb...).
Hálp.
-
mati12
senior tag
Megjelent ismét egy nosztalgiázásra okot adó játék,fiatalságom nagy kedvence volt még a legelső Xbox konzolon.Akkor is szép volt már a grafika,de hogy most még javítottak rajta,így az S6-on egyenesen gyönyörű.
[link][ Szerkesztve ]
-
ther
aktív tag
Kedves S6 tulajok!
A múltkor az MM-ben a kiállított darabokat nézegetve láttam egyet, ami nagyon megtesztett, ezüstös színe volt ránézésre. Az elérhető színek között ilyet nem látok, a goldot láthattam? Vagy esetleg valami mást? ilyesmi volt a hátlap színe.
Aálírás
-
Másik Zé
tag
Sziasztok!
S6 Edge tulajként kérdezem,hogy a rá való üvegfólia mennyire simul a képernyőre?
Vettem egyet a t-com-nál.vagy hogyan nevezik magukat...
A védő fólia simán,könnyedén leeset a üvegfóliáról.Ráraktam a telóra és onnan nem igazán mentek az sms írások.
Nézem a fóliát és rájöttem,hogy nem passzol ezerszázalékosan a kézikészülékre.
Eláll tőle....
Persze,most mondhatjátok azt,hogy vigyem vissza,de mindenki tudja,hogy kb. 1256 okkal hajtanak el a csába.
Viszont a gondot nem oldottam meg,mert a superbiztoselpusztíthatatlan gorillaglass már az elején,kb. 5 nap alatt megkarcolódott.Pedig vigyáztam rá....Szóval,
érdemes üvegfóliát venni?Vagy ti hogyan csináljátok?[ Szerkesztve ]
Ezt nem mobilról küldtem el.
-
mati12
senior tag
Hát igen,azok még az igazi classic játékok voltak a Ps One korszakból. Amúgy lehet,hogy ők pont fordítva vannak a játék portolásokkal mint a Rockstar,náluk az újabbak jönnek ki először. Nekem nagyon tetszik ez is, és az irányítása is tökéletesre sikerült a Moga kontrollerrel.
-
-
Kékes525
félisten
-
-
Kékes525
félisten
Szerintem csak egy helyen logikus a névjegyzék beállításait elhelyezni, ahol volt, a névjegyzékeben.
Itt teljes logikátlan az elhelyezése:
Szerintem itt lenne logikus, ahol régebben is volt:
Persze, ha tudod hol van, akkor tökmindegy. Ha azonban megváltoztatják, ráadásul ilyen logikátlanul, akkor először keresgélni kell, az pedig bosszantó.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Kékes525 #17089 üzenetére
Mondjuk nyilván meglepő, ha valami eltűnik valahonnan, és máshol található meg. De egyébként nem értem, hogy nálad miért nem érhető el a névjegyzékből, mert nálam igen.
Egyébként nekem meg az volt fura annakidején, hogy a telefonbeállítások (hívószám kijelzés meg ilyenek) kikerültek a fő beállításokból, és átkerültek a telefon alkalmazás beállításaiba.
Egyébként csak megszokás kérdése, nem feltétlenül logikátlan, hogy minden beállítás egy központi helyről legyen elérhető a fő beállítások menüben. Szerintem ez is csak ízlés kérdése, nekem például így kimondottan tetszik, hogy onnan is elérhető, de az adott alkalmazásból is. -
laspring
tag
válasz Kékes525 #17089 üzenetére
Korábbi androidos telefonjaimban volt olyan beállítás a névjegyzékben, hogy csak a telefonszámokkal rendelkező névjegyeket jelenítse meg.
Az S6-ban van ilyen??
Gmail címjegyzékben tartom a kontaktjaimat és most a névjegyzék feldobja az email címeket is ami nekem zavaró... -
seatibiza
csendes tag
-
Danny365
őstag
Végre megkaptam az új Play Store felületet; a sebesség, scrollozás nem igazán változott (ami a kiszivárgott note5 6.0 alapján sokat fog javulni egyébként).
Egyébként fura, amit sokan lagnak gondolnak, az nem is igazán frame drop a GPU rendering grafikon alapján, szerintem egyszerűen csak nem tölti még be a tartalmat és azért toppan meg alkalmanként gyors scrollozás közben.
-
w333
félisten
válasz Danny365 #17095 üzenetére
Egyébként fura, amit sokan lagnak gondolnak, az nem is igazán frame drop a GPU rendering grafikon alapján, szerintem egyszerűen csak nem tölti még be a tartalmat és azért toppan meg alkalmanként gyors scrollozás közben.
Android betegség ami 4.0.4 óta jelen van és még azóta sem sikerült javítania a Google -nek Play Áruház szépen lassan görgess le az aljára hogy töltsön be mindent, majd hirtelen görgess fel, elárulom mi fog történni ... újra fogja tölteni az alkalmazások ikonjait, bár mit is csinálsz
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Danny365
őstag
Igen, ezeket tudom. Mondjuk engem nem nagyon érdekel, annyira nem akad, hogy zavarjon, csak emlékszem, volt erről párszor már szó, én meg gondoltam, hátha az új Play Store hoz majd valami változást.
Mondjuk azt nem értem, miért nem használnak valamiféle cache-t erre a Google (illetve gyorsítótáraz ő, csak nem tudom, mit). Ha megnyitom pl. a galériát, ott egyből az arcomba tol több száz képet és egy pillanatot sem töltöget.
Bár ahogy látom, nem is igazán azért akad meg, mert maga az app ikonja még nincs betöltve, hanem a kategóriákra, pl. "Mostanában frissített", meg az ilyesmi szekciók betöltésére kell várni. -
Kékes525
félisten
Azt én sem értem, hogy nálam miért nem elérhető a névjegyzékből. A tied is ugyanaz a ROM? Az enyém XEH COI9.
A Névjegyzék - Egyéb beállítás (azt hiszem, itt kellene lenni, de itt nincs):
(#17092) laspring: Azt hiszem olyan nincs, hogy csak a telefonszámokat tartalmazókat jelenítse meg, hanem csak a megjelenítendő hely kiválasztására van lehetőség:
De megfelelő elrendezéssel megoldható, hogy csak a telefonszámok legyenek láthatók.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest