- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz Hency77 #17949 üzenetére
A legfrisebb android verzión vagy? Ha nem, frissíts.
A hálózati beállításoknál azt válaszd ami neked megfelel. A gyakori váltás is okozhat problémát.
Utazás közben ez amúgy lehet gyakori probléma, helyről függően, mert sok helyen még mindig szakadozott a hálózati kapxsokat az országban.
Továbbá az is lehet hogy régi a sim kártya. Ha igen, érdemes lenne új az kérni.
-
David75
őstag
Heloka, gondolkodok s6 vásárláson. Az egyetlen problémám a touchwizz, néztem mindkettő honlapot de se cm se miui romot nem látom, hogy lenne rá. Jól láttam és nem lehet, vagy benéztem és lehet rá miui-t vagy cm-et rakni? Előre is köszi.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Hency77
tag
Értem, a sim olyan 3-4 éves. Hálózati beállításoknál automata hálózarválráson van, de másra nem is engedi. Megtalálja a 3 szolgáltatót, kiválasztom a sajátom de mikor kilépek újra automatikusat ír. A szoftverfrissítés lehet megoldás lenne. Gondolom odinosra gondoltál. Köszönöm a választ! Üdv
Hency
-
sgeza
veterán
válasz Hency77 #17954 üzenetére
Nem az a baj. Nálunk a munkahelyen sokaknak csinál ilyet, és mi is a Vodafone-nál vagyunk. Hiába a friss szoftver, új SIM, akkor is csinálja. Nem tudom, hogy az S6 vagy a Vodafone hibája-e, esetleg mindkettőé együtt, de úgy tűnik, hogy a 4G-hez lehet köze. Próbáld ki azt, hogy átállítod 3G-re (WCDMA automatikus)!
-
Kékes525
félisten
válasz David75 #17953 üzenetére
Touchwizz? Miért probléma? Bármi más launchert is használhatsz helyette. Én Nova Launcher Prime-ot használok. Gyors, könnyen testre szabható és erőforrás kímélő.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
David75
őstag
-
Blyan
félisten
Srácok, mi az az alkalmazás, amivel le lehet szedni a samfirmware cuccokat gyorsan?
David75
Van olyan. Note 5-nek hívják...
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
szabee49
csendes tag
válasz Hency77 #17956 üzenetére
Ugyanez a problémám, 1 hetes telefon, 1 hetes sim kártya. Eddig a "telefonosember" csak a beállításokban turkalt, holnap csereltetek sim-t, bár az is ugyanolyan felesleges, mint ahogy a szervizes ember szerint csak kikell kapcsolni a hangpostat, es minden megoldódik.. Szóval nálam tuti szervíz lesz a vége
-
Kékes525
félisten
válasz David75 #17959 üzenetére
Bloatware? Az miért probléma? 1 perc alatt az összes leszedhető, illetve kikapcsolható. Nálam legalább 100 van elintézve. Ezzel: Package Disabler Pro (Samsung)
[ Szerkesztve ]
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Van valami érzékelhető újdonság a most megjelent frissétésekben?
-
sgeza
veterán
Sajnos 1127 óra után újra kell indítanom a telefont...az oka: új Vodafone-os frissítés érkezett! Pontosabban nem is én indítom újra, hanem a frissítő ezt megteszi, de ez részletkérdés. A legutóbbi újraindítás is ugyanilyen ok miatt történt. Konklúzió: a két frissítés között 1127 óra és kb. 30 perc telt el!
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Hogyan lehetne még növelni az akkumulátor időt? Sajnos nagyon kevés.
Maradt még 30%...
(#17975) sgeza: Általános szöveg. Szerintem a régebbi verzió visszatértehőségének megakadályozása miatt adták ki, a root knox ugrásmentes megnehezítése céljából.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok miert van az hogy wifin nem jelzi nekem az uj frissitést a telo de sammobilen meg mar ott van.
Hogyan tudnám frissiteni?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
haxiboy
veterán
Sziasztok. Lehet már kérdezte valaki, úgy emlékszem s4-ben volt ilyen. Nem szeretném hogy bizonyos mentett WiFi kapcsolatokhoz automatikusan csatlakozzon a telefon (biztonsági okokból) de nem szeretném állandóan beírni az adatokat. Van olyan rom amibe ez belekerült? Jelenleg qojq build van fennt (ezzel illetve elődjével érkezett) nem odinnal kapta. Eléggé meg vagyok vele elégedve leszámítva a memóriakezelés problémát, de ahogy olvasom ezt azóta sem javították. Esetleg lehet "feature" requestet küldeni samsungéknak?
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
haxiboy
veterán
válasz Kékes525 #17985 üzenetére
Talán ezzel jó lenne ha már ott a knox meg miegymás mert hú így biztonság úgy biztonság, én meg csinálok egy rogue ap-t egy céges hálózatról kiállok a parkolóba és lenyúlom az összes felhasználó belépési adatait... Cloud crackerrel meg szépen megtöretem.
Bár nekem csak azért kéne hogy a retek eduroamra csak akkor menjen fel amikor én akarom.Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
robi baggio
tag
Sziasztok S6 tulajok!
Van valakinek valamilyen infója-tapasztalata a kamera zoom hibájával kapcsolatban?
Rendesen kocogtatnom kell,h el kezdjen zoomolni.Van amikor másodpercekig zizegő hangot hallat, majd működik.Egészen addig, ameddig ki nem lépek a kamera módból.
Majd vissza, és minden kezdődik elölről.
Mennyire tipikus hiba ez az S6-nál?
Köszönöm!http://www.personenschutz-robert.at
-
Kékes525
félisten
válasz robi baggio #17988 üzenetére
Az autó fókuszra gondolsz? [link] Én nem rázom, hanem csuklóból, nagyjából a fókuszálandó tárgyra irányítva, közepes gyorsasággal egy negyed körívet csinálok oda vissza.
-
sgeza
veterán
Garicsere, ha zavar. 2 kollégámnak is csinált ilyet.
-
haxiboy
veterán
Illetve az lenne még a kérdésem hogy le lehet-e tiltani a download illetve recovery módokat hogy lopás/elvesztés esetén ne tudják levenni a képernyőzárat stb?
-
mSchumi87
senior tag
Hello nem, szlovakiarol vagyok itt nincs Vodafone, Orange a telefon CSC-je DPL, fura hogy tegnap meg ma is jott ki uj frissités es OTA-n egyaltalán nem jelzi ahogy SmartSwitch-be se, bár ahoz nem nagyon értek, de ahogy rádugom a telot es elinditom a SmartSwitchet nem jelez semmi uj SW-t. Ugyhogy nem tudom hol lehet a gond, eddig mindig megkaptam a frissitéseket ha voltak. Nem volt se root se CSC csere semmi.
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Windex
tag
Nekem is hasonló problémám volt, cserélték a kamerát és azóta nem produkálja.
-
robi baggio
tag
válasz Windex #17996 üzenetére
Igen, Nekem is az lesz.Benéztem a hardver menübe is.Ott is csak "kopogtatással" indul meg a fókusz.
Ugyh be kell vigyem a T-mobile-hoz.
Te hol javíttattad, illetve mennyi időt vett igénybe a javítás?
Egyértelműen hardveres a hiba nálam is.http://www.personenschutz-robert.at
-
Carline
őstag
válasz haxiboy #17993 üzenetére
Jó is lenne, ha ezt meg lehetne csinálni.
Ilyen módon sajnos nem lehet védekezni a telefon feltörése ellen.
Ha bizalmas adatod van akkor azt a knox-al védett tárolóban tartsd.
Ne kérdezd, hogy hogy lehet azt használni. Rootolt és knox eltávolított samsungjaim voltak és ott már ki lett herélve az a rendszerrész.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
haxiboy
veterán
válasz Carline #17999 üzenetére
Csak ez egyátalán nem "feltörés" még egy hülye is tud factory resetet tolni így...knoxban tárolhatom az adatokat, de attól még mindig nem kapom vissza a telefont ha eltulajdonítják, ellenben ha nincs factory resetre mód, csak mondjuk jelszóval akkor ha be van kapcsolva a telefon meg lehet találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest