- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
-
zola-
őstag
válasz rolcsibácsi #11343 üzenetére
Tenyleg... a fenykepezes meg sem fordult a fejemben....
-
Ateszpapa
addikt
Szia!
Ezt Te személyesen kipróbáltad, hogy a mozaik xs-hez is lehet rendelni 1GB LTE csomagot, és nem csak a simát?
Én nemrég rendeltem, de csak a normált, mert ezt írták:
Hozza új lendületbe a világát Net&Roll LTE opcióval!
Az Ikon 200 LTE, 400 LTE, 600 LTE vagy Mozaik L, XL, XXL díjcsomagjához rendelhető Net&Roll LTE opcióval szupergyors sebességgel internetezhet mobilján, kiszámítható költségek mellett, túlforgalmazási díj nélkül!A Net&Roll LTE opció havidíjért biztosít szupergyors mobilinternet-hozzáférést, és 1 GB-tal megnöveli az Ikon 200 LTE, 400 LTE, 600 LTE vagy Mozaik L, XL, XXL díjcsomagjában foglalt, belföldön szabadon felhasználható adatmennyiséget. Ráadásul a bennefoglalt havi adatforgalom felhasználása után is használhatja a netet legfeljebb 32 kbit/s letöltési / feltöltési sebességgel a következő havi forduló napjáig, túlforgalmazási díj nélkül.
A Net&Roll LTE opcióról, igénybevételének további részletes feltételeiről a honlapunkon és munkatársainknál tájékozódhat.
Itt nem említik a mozaik xs-t.
-
Másik Zé
tag
Sziasztok!
Már kértem segítséget tőletek a rezgéssel kapcsolatosan.
Hát,sajnos nem jutottam sikerrel,pedig baromira kellett volna,hogy az üzeneteket megkapjam sima rezgéssel.
A csütörtöki napot a szülőszoba előtt töltöttem.És mint ilyenkor lenni szokott,a család és barátok sms áradatával kellett megküzdenem.Természetesen örömmel tettem...(Márton;52cm;4200gramm )
Baromira bosszantott,hogy képtelen voltam rávenni,hogy az üzeneteket és hívásokat csak rezgéssel adja tudomásomra.A csúszkák maxra vannak húzva.Amikor átállítom,hogy rezegjen,letilt mindent.Ha rajta van a hang,akkor se jelez rezegve.Amikor beállítom,szépen rezeg,tehát nem mechanikai a probléma.Se rezegve,se hanggal nem jelzi,hogy üzi jött.SMS-t csak 10db.-t lehet egyszerre küldeni.
Jaaa...a legszebb,hogy ha hívni akarok valakit,akkor a körzetszámot zárójelbe rakja és onnantól hallgathatod a nénit,hogy "ez a szám....".Van tippetek?
Ezt nem mobilról küldtem el.
-
legenda
válasz Ateszpapa #11359 üzenetére
annyira kipróbáltam, hogy április 1-től úgy is használom!
net&roll 1 gb lte hasáb, nézd alul a "Milyen díjcsomagokhoz rendelhető?" részt; link
Mozaik XS, S, M, L, XL, XXL díjcsomagok, T-Mobile Ikon LTE díjcsomagok
dupla megerősítés; link
2013. április 1-jétől hatályos változások. - A továbbiakban a Mozaik XS, S és M csomaghoz kiegészítő adat-opcióként elérhető Net&Roll 1GB – LTE opció is. Általános Díjszabás 2.1.1. és 2.3.2.1 pont
ilyen tekintetben nem szeretek olyat leírni, amit nem próbáltam magam is, vagy nem támasztja alá hivatalos forrás, ellenkező esetben jelzem, hogy szerintem, hátha...stb.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
makra79
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem,azokhoz akik a gyári t-mobilos frissítéseket használják.
Amióta frissítettem az mf4-re a legfelső sávban ahol az óra térerő stb van,csak abban a kis vonalban sávban
végig sötétebb a kijelző de csak a háttéren tehát pl akármit megnyitok ott már nem.
ez mi lehet? Bocsi ezt elég nehéz megfogalmazni. -
s4hu|SyD^
addikt
Valakinek FoxFi-vel, PDAnet-el vagy EasyTether-el van tapasztalata? Egyébként USB debugging mód nincs a telefonban? Valahogy meg kéne osztanom a netet. A wifi hotspottal a szolgáltatóm tiltja, hogy megosszam a laptoppal. Valaki tud segíteni?
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
makra79
csendes tag
Köszi.
Lenne még kérdésem "elejétől olvasom a fórumot minden nap " (de nehéz átállnom az androidra)
Mobil netem van a gépen vodafone,amikor a kiest megnyitom elmegy a kapcsolat ez miért lehet?
A mozaik xs díjcsomaghoz nekem a sima netroll van bekapcsolva,látom 1 árban van érdemes akkor átváltatni? -
legenda
válasz makra79 #11368 üzenetére
mert a telefon is használható modemként, és a kies vélhetően azt nyomja alapértelmezettre.
érdemes, mivel az lte csomag is kompatibilis visszafelé, viszont azonos árban lesz lte kapcsolatod (is), ha olyan hálózatos területen vagy.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
Azt hiszem i5ről visszaváltok S4re...
-
veterán
-
törölt tag
válasz Gabesz77 #11373 üzenetére
Igazából most volt lehetőségem a már amúgyis régóta vágyott ios kipróbálására és igen, elég a korlátokból!A memóriakezelése fantasztikus, de ennyi, meg gyorsabb az appváltás, a többi mind negatív.
Varázsról szó se volt, nem gizdulásból vettem, hanem kíváncsi voltam az oprendszerére, de inkább hagyjuk...[ Szerkesztve ]
-
seefried
tag
Sziasztok!
Mondja meg valaki,hogy miért nem tudom felrakni a philz touch recovery-t odinból?
Odinba pdahoz betallóz,start,újraíndit,és gyári recovery van.
KösziXiaomi Mi 10T PRO, Samsung Galaxy S10 Black
-
legenda
válasz norbi93 #11384 üzenetére
ezért is linkeltem a szolgáltató hivatalos tájékoztatóját, hogy április 1-től lehet adott opciót használni, csak a szolgáltató honlapján azóta sem javították az egyik helyen, a többinél viszont igen.
nem kell ehhez még ismerős sem, a my t-mobile alatt is felkínálásra kerül, mint elérhető opció, én éltem is vele az első naptól, miért ne lógjon az s4 4g/lte hálón, ha semmivel sem kerül többe, mint a korábbi azonos adatforgalmú, de csak 3g csomag.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zola-
őstag
Szia! Segítsetek már nekem légyszives. Van egy szolgáltató által korlátozott(letiltott) galaxy s3 telefonom aminek ráadásul össze van törve a kijelzője. Én ezt a telefont szeretném fényképezőnek használni, meg multimédiás lejátszónak. Van még rajta gyári garancia, csak nem tudom a szervízfutár megcsinálná e az adott körülmények között a kijelzőt.(persze fizetném).
MunezXBK: Nem csak a fényképező a lényeg. A multimédiás lejátszó mivolta is. 35be csinálná a szervízfutár. Csak nem tudom él e a gyári gari azért mert le van tiltva.[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz Gizmo94 #11383 üzenetére
Egyértelműen félre...
Követem is. Sikerült kirakatnia magát egy napra még tegnap
Azóta megint alakít!norbi93: Én bay-ről rendeletem és full eredeti. Ugyanannyi volt mint a hivatalos honlapon, csak a szállítás 2 dollár volt
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
egerszegi.z
csendes tag
Olyan kérdésem lenne hogy van egy samsung galaxy s4-esem 9505-ös LTE-s gyárilag kártyafüggetlen t-mobile-os karival használom ikon200 LTE csomagom van és egyszerüen ahol van lefedetség nem talakozik 4g-re csak H+ maximum hálozatnál pedig automatikus LTE....... nem talaálkozott valaki ezzel a problémával? Köszi előre is
-
csabám
addikt
válasz egerszegi.z #11393 üzenetére
Lehet, hogy a nem megfelelő apn van beállítva. Keresőbe írd be, hogy lte apn, keresd meg kali hsz.-ét és csekkold, hogy az van-e Neked is!
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
egerszegi.z
csendes tag
válasz csabám #11394 üzenetére
oksa remélem csak ez lesz a gond meg olyan észrevételem van hogy nagy ritkán egy fél másodpercre térerő melett áthuzott kör jelenik meg mint ha nem lenne szolgáltató de aztán meg vissza is ugrik egyszerre edge re vagy 3gre nálatok is előfordul ilyesmi? meg egyszer láttam hogy a wifi ujra csatlakozott az is csak egy pillanat volt
-
csabám
addikt
-
-
zack
nagyúr
válasz egerszegi.z #11395 üzenetére
Nálam volt ilyen, elég sűrűn.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs