- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
válasz DorianGray #10199 üzenetére
MTP -protokollt támogatja az android az ICS óta.
Nekem is nagy szívfájdalmam. Lehet, hogy hülyebiztos, de tetű lassú.
Nem az S4 hibája. -
Caaabi
senior tag
válasz netcore #10154 üzenetére
S3 -hoz arany színű pótaksit használtam, 3250 es teljesítmény volt ráírva, de annyit tudott mint a gyárija, talán picit többet is, de nem annyival többet amennyivel névlegesen többet vár tőle az ember, viszont mind hozzászólások és tapasztalatok alapján csak dícséretet kapott a termék, ismerősöm s2 höz is ilyen arany borítósat használt, szintén nagy elégedettséggel, én s2 höz gyári 2000 est használtam így erről nem tudok nyilatkozni de s3 nál semmi problémám nem volt vele sokszori töltés után sem gyengült a teljesítménye...
Ha mindenképp utángyártottat akarsz venni én ezt ajánlanám inkább: link -
veterán
Ma tervezem egy , ilyen teló beszerzését. Remélem nem lesz fagyás meg újraindulás és kigyógyult már ez a teló a gyermekbetegségeiből.
Útóljára még SII használtam, azzal nem voltam maradéktalanul megelégedve...Bízom benne nem fogok csalódni
3njoy the Lif3
-
veterán
Igen azt tervezem ,hogy bekapcsoltatom, mert függetlenül veszem, úgy-hogy rendesen lecsekkolom majd
kengyel: Örömmel hallom, gyári frissítés jött ki rá ? Azt is hallottam írták másik fórumba, hogy elég jó képeket lő, remélem nem lesz csalódás ezen a téren se.
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
zack
nagyúr
válasz nggabi #10208 üzenetére
Az bagatel. Nehogy már 30-40k miatt vonja meg magától a legjobb telefont a kedves júzer.
Sokan fogpiszkálóra költenek ennyit egy hónapban.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
kengyel
nagyúr
A kamerára nem hiszem hogy lehet panasz . Nézd meg ezeket a képeket, és döntsd el saját magad És ezek a képek az előző rommal készültek.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Gizmo94
veterán
válasz joe357 #10209 üzenetére
Nem lóg belőle semmi,mert ez csak egy edzett üveglap. A fordítással volt baj, mert ez a digitizerNEK az üvege. A digitizer maga a kijelzőn ücsörög és semmi baja nem szokott lenni általában, ha az üveg sérül. Arról melegíted le ezt az üveget amikor cseréled, meg szedegeted a szilánkjait, mielőtt ráraknád az újat. A youtube videókon könnyűnek látszik, de valójában nem az. A home és touch gombok fóliáját is le kell szedned igényesen, ha eltéped, annyi, veheted meg azt is. Genya egy munka, nagyon hosszadalmas és aprólékos. Csináltam már többet, jók is lettek, de kétszer meg szoktam gondolni, hogy vállaljam-e és akkor sem olcsón.
-
gainwardgs
veterán
Na én is csatlakozom a klubhoz egy fehér s4-el.
-
zx6r
aktív tag
Tegnap volt egy kis időm,ès adtam mèg egy esèlyt a Next 3d launchernek,ès azt kell hogy mondjam marhajò))
-
tothl
addikt
válasz gainwardgs #10219 üzenetére
üdv..
-
kengyel
nagyúr
válasz rankesz #10220 üzenetére
Én is olvastam erről a vásárlás előtt. Nos én megmondom őszintén ,annyira nem vagyok szakértő. De volt S3.om is és nem veszek, vettem észre nagy látószögű különbséget a két készülék között. ( annyira nem is figyeltem ) Ezt valahogy a képek alapján gondolom összelehetne hasonlítani.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
Egyrészt ezért is vártam a megvétellel, hogy kicsit korrigálják , stabilizálják a rendszert. És megérte várni ,mert mostanra odatették
(#10226) rankesz
A linkelt videó alapján valóban szembetűnő a látószög eltérés. Ha annyira nem koncentrálsz rá, akkor nem igazán vehető észre.
Én is készítettem videót, de a youtube.-ra feltöltve nem is olyan tiszta A számítógépen visszanézve kristály tiszta
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
zack
nagyúr
Ne vegyél Ebay-ről MicroSD-t. Ki tudja milyen, és mennyire eredeti. Alig van különbség az itthoni árakhoz képest. Ez nálunk kb. 5k, és van rá rendes garanciád, és biztos eredeti lesz.
Én Samsung Class10-ben gondolkodnék, jó ár/érték arányú kártya, és a 16GB verzió 5-6k környéke, a 32GB pedig 11k. Nekem S2 óta van meg a 32GB Class10-es Samu, és nagyon megbízható. De Kingston-nal sem hiszem hogy lenne bajod.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
veterán
S3 bumper az jó rá ? Ha jól tudom méretben ugyan az a 2 teló!?
3njoy the Lif3
-
veterán
válasz csabám #10245 üzenetére
A bumper tok az csak a teló szélein fut körbe, ebből a szempontból tök mindegy a hátulján, hol , mi található...
Egyedül az oldalán lévő gomboknak az elhelyezkedése számít
Kali neked , mi a véleményed jó s4-re is az s3 bumper? Vagy ezt így nem lehet kijelenteni ?
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- PlayStation 5
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest