- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Én sem értem. 2 hónapos a telefon, naponta max 2x teszem zsebre, egyébként itthon dolgozok. és nagyrészt itt pihen mellettem. Nem vigyázok rá különösebben-se fólia, se tok, de ugyanezzel az igénybevétellel az S2 egy évig karcmentes maradt. S3-am csak pár hétig volt, arról nem tudok nyilatkozni.. Ezen tegnap fedeztem fel a harmadik hosszabb karcot. Ezért én is csatlakozok a GG3-at lehúzók táborához.
-
tothl
addikt
válasz gainwardgs #10056 üzenetére
Nem vészes, langyosodik csak.
-
phain
tag
válasz bulikavagyok #10052 üzenetére
És arra figyeltél, hogy ne legyen semm ia zsbedbe ? vagy annyira nem mindig figyeltél a telefonra?
Érdekes, mert nem egy személy van itt aki nem használ semmit és semmi baj a telefonjának mint pl MunezXBK kolléga
Nekem 4 napja van meg a telefon, de még nem mertem zsebre tenni azt hiszem most elindulok valami belecsusztathatós tokot nézni -
Fang
aktív tag
Sziasztok, a kérdésem annyiban kapcsolódik a topik témájához, hogy hamarosan én is S4 tulaj leszek. Viszont nem tudom, hogy melyik előfizetési csomagot válasszam. Konkrétan a havi adatforgalomra vonatkozó tapasztalatok érdekelnének.
Két csomag van ami között vacillálok, az egyik 300 MB a másik 500 MB adatforgalmat tartalmaz. Még nem volt mobil internet előfiztésem, szóval egy két tapasztalat érdekelne hogy mire elég a fenti két adatmennyiség. A több mindig jobb..., de ha elég a 300 MB is akkor nem fizetnék feleslegesen többet.
Tudom ez nagyon szubjektív kérdés, de egy viszonyítási alapot talán tudtok adni.
Köszönöm.
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont van!
-
szaboba2
tag
válasz migabi24 #10051 üzenetére
Kár, hogy egyet sem ismerek, pedig én is kipróbálnám ...A kis város hátránya
(#10060) phain: Nálam a következő képpen alakul a védelem: Gyári protective cover + bebújós tok + lehetőség szerint tiszta zseb... eddig még nem volt gond, bár zsebben nem mindig van a bebújós tokban
-
legenda
az enyém holnap lesz 4 hetes, semmiféle külön védelem nincs rajta/hozzá, naponta hurcolászom a (farmer)nadrágom első zsebében, persze semmit sem teszek mellé a zsebbe, illetve tisztán tartom a zsebet, de meg is lehet nézni akár lámpa alatt és nagyítóval is a telefont, még hajszálkarc sincs rajta sehol!
ettől függetlenül, ma is nekifutok egy puha becsúsztatós kis tatyó/tok keresésének - csak lenne már végre valahol megfelelő anyagú és méretű -, mert jobb a békesség, arra bárhol és bármikor le is tehetem majd.Fang; szia, nagyon használati mód függvénye, és bár az integrált böngésző nem eszik sokat - a chrome látványosan többet -, de csak böngészésre is javasoltabb az 500 megabyte, ha nem csak mobilos nézetű oldalakat látogatsz.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nagyúr
Csak üres zsebbe teszem, még egy zsepi sem volt mellette soha. Illetve a zsebet is tisztán tartom amennyire lehet, erre azért odafigyelek. Ötletem sincs, hogy hol karcolhattam össze.
Egyébként a becsúsztatós tok sem megoldás, mert ha abba kerül egy homokszem, akkor ugyanúgy karcolódni fog a kijelződ.
Fang: Én a 2 gigábol használok 2-300megát. Ha nem nézel pédául YouTube videókat, akkor elég lehet a 300 mega is, de felfelé általában amúgy is könnyen lehet szerződést módosítani.[ Szerkesztve ]
-
Caaabi
senior tag
Szerintem is teljesen vállalható Annyi hogy így az s view tokba nem illeszkedik úgy mint ha beleöntötték volna ( gyárival teljesen olyan nekem a mágneses zárú s view, ) meg nem is azért van a fém hátlap hogy elrejtsem használat közben, így egy bebújtatós tokra be kellene még ruházni szerintem Valami jó ebayeset tudnátok ajánlani esetleg? Ha jól láttam talán még olyanból is van ablakos kivágású, valaki tegnap nagoyn dícsérte..viszont nekem kétejeim vannak azzal kapcsolatban, hogy azon nem e fogja le a mikrofont meg a hangszórót a tok, mivel kivágást nem láttam rajta sehol, hogy kivétel nélkül fogadni lehessen úgy a hívást hogy a beszélgetési élményen ne rontson..
migabi24: remélem azzal a fajtával sem lesz gond amit neked rendeltünk...akkora különbség nem hiszem hogy lenne, hisz sztem maximum az éleinél más a kidolgozása meg a hangszóró kivágás, de az anyagnak ugyanannak kell lennie..
[ Szerkesztve ]
-
legenda
mondanám, hogy mázli, de szerencsére ez megy már évek óta, itt fórumon adtam el minden korábbi telefonomat, több régi tag is tudja tanúsítani, hogy kifogástalan állapotban vették meg a cuccaimat.
bulikavagyok; sokkal jelentéktelenebb hibalehetőség egy puha kis becsúsztatós tatyó/tok, ha nem túl szűk, mint egy pászentos szilikon...stb, vagy keményebb anyagból készült tok, az iphone 4s hátlapja köztudottan hajlamos összeszedni mikrokarcokat, és nekem egy leírt megfelelő tokban sikerült 13 hónapig úgy használni, hogy utána kifogástalan állapotban adtem el!
nem vagyok annyira a külön védelem híve, az iphone 4s mellé is a páromtól kaptam a tokot, mert látta, hogy nem teszm le bárhová, most is inkább ezért kellene a 4s mellé.phain; futok egy kört késő délután, jelzem, ha találtam valami jót.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Egyébként én sem teszem le bárhová, de a tokokat nem szeretem. Ehhez is vettem egy becsúsztatós tokot, de kb 2-3 napig használtam, mert túl sok vele a macera, plusz elvileg abban is össze tud karcolódni a kijelző.
Ilyen, csak más színben -
legenda
válasz bulikavagyok #10074 üzenetére
én is azért írtam tatyót is, mert az már nem is kifejezetten tok, nem merev és kemény, de mindenhol a vastag és kemény bőr és társai anyagból készülteket nyomják, pedig már tényleg sok helyen néztem, még a nem hülyék nagy boltjában is, és ott van is kínálat rendesen, de semmi - számomra - jó.
vannak minőségi bőrtokok is dögivel, nem is vészes az áruk, csak ne lennének olyan merevek meg vastag kialakításúak, ráadásul a belsejük sem kifejezetten puha...
nehogy felhúzzam magam, és elővegyem az asszony hobbis varrógépét, meg keressem megfelelő anyagot, rettegj s4!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Fang
aktív tag
válasz bulikavagyok #10067 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket!
A csomag módosításnak, majd utána kérdezek, úgy láttam 10€-ért 1Gb-ra lehet upgradelni, az alap 300 megás előfizetést.
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont van!
-
nagyúr
Én pár hétig egy napszemüveghez kapott tisztítós "szütyőben" hordtam az S2-öm, miután cserélték a kijelzőjét, hogy a vevőnek megkíméltem adjam oda. Nem kis macera volt az se.
Egyébként a laptopomhoz(13.3) vettem egy nagyon jó Samsonite tokot, aminek valami eszméletlen puha belseje van. Ezt most megtaláltam mobil méretben is, ha ugyanaz a kivitel, és van megfelelő méretben, akkor jó vétel lehet.
[link]
Itt látszik a belseje
Palesz191nekem kb 2 óra(vagy inkább max annyi)[ Szerkesztve ]
-
Palesz191
aktív tag
Üdv, tudnátok mondani nekem töltési időt?
mondjuk 10%ról vagy teljesen nulláról mennyi idő alatt tölti fel 100% ra? -
legenda
válasz bulikavagyok #10077 üzenetére
néztem ilyesmi tokokat is (mm), tetszene is a fekete, több színű betéttel is van (kék, piros, sárga...stb), de csak két méretben van, és a nagyobbik is kicsi az s4-re.
Palesz191; nem kell két óra sem, nyomja a 2 amper.
-
zola-
őstag
Ilyen bőrtokot vettem Nagyon vékony valódi PUHA bőr. A belseje is nagyon puha. Nem feszes, nem koptatja le az élét a telónak. Ha lefelé fordítod szép lassan kicsúszik belőle kb annyira szoros.....Mintha rászabták volna. Szinte semmennyire nem növeli a méreteit a telónak! ( a kép csal nagyon vékony finombőrből van!)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
-
xtremetuning
addikt
Nálam az s3 ennyi idősen (1 hó) már hajszálkarcos volt bőven, ellenben az s4 makulátlan.
Lehet nagy a szórás és ki kell fogni....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
zseko
veterán
Nekem ilyen tok van
[link]
még nincs fólia se, eddig nem fedeztem fel karcot. Ja, és vasiparban dolgozom, maró, eszterga, sok fémforgács. A hangszóró ellenben szereti a vasport...Fang, én 500MB-al elvoltam, de semmi youtube meg ilyenek. Most két giga van, még meg van belőle 1, a számlazárásig lévő két napra használat függő, de jobb a több, nyugodtan beleugorhattam az ota frissítésbe is.
HR24.hu
-
zack
nagyúr
-
legenda
válasz xtremetuning #10087 üzenetére
nem szabadna ekkora szórásnak lenni minőségben, inkább tippelnék arra, hogy a felhasználói oldalon csúszott be hiba, ha nem is vette észre...
-
xtremetuning
addikt
Az, hogy ekkora szórásnak nem szabadna lennie, a egyértelmű.
Viszont amikor az sgs2 kijött a gg üveggel, örültem, hogy ez most milyen jó lesz.
Nem lett az. Karcosodott az is. Ezért meg sem lepődtem, hogy a 3 is karcos lett viszonylag hamar. Gondoltam pr fogás a gg, de ettől még forog a föld tovább, a telók jók, ennél nagyobb bajom ne legyen.
Ellenben a 4 most tényleg makulátlan, miközben a felhasználói szokásaim nem változtak....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
legenda
válasz xtremetuning #10091 üzenetére
nekem az sgs2 sem karcolódott, illetve előtte sz sgs sem, sgs3 kimaradt, közben i4s volt, meg sxz, de mindegy, a lényeg, hogy ezt is őrizzem meg úgy használat közben, mint a korábbi telefonjaimat.
sokan írták már ebben a témában is, hogy az s3...stb nem karcolódott, az s4 meg rövid idő alatt karcos lett náluk, másoknál meg pont fordítva, szóval jöhetenek a kövek, de én nem a telefonokban látom a különbséget.
olyannak senki se adja át telefonálásra a készülékét, akinek gyémánt fülbevalója van!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
szaboba2
tag
Lol, ott a hsz-em a képed alján Jó, ez tudom, hogy gyerekes megnyilvánulás, de nem bírtam ki Amúgy a bebújós toknál számomra az is szempont, hogy a teteje visszazárható legyen, mert ha ki is veszem belőle a telefont, de visszazárom (legyen az tépő-, vagy cipzár) akkor még kevesebb az esélye annak, hogy a tokba por, homokszemcse stb. kerülhet. De ez csak egy kiegészítés, hogy ne teljesen off legyen
-
kengyel
nagyúr
válasz gainwardgs #10056 üzenetére
Szia ! Majdnem 2-órás folyamatos navigáció használattal, langyosnak mondhatom a készüléket. A melegedéstől messzebb volt.
kengyel
-
balika333
tag
Sziasztok!
Elakadtam a könyvjelzők szinkronizálásnál Az előző telefonomnál (HTC One) láttam a könyvjelzőket, amelyeket az asztali gépen lementettem (gondolom a Gmailes e-mail cím mentette). A telefon könyvjelző menüjében láttam a g-mailes címem, s ott volt az összes könyvjelző. Itt nincs. Nem tudom hol lehetne importálni a könyvjelzőket, már végignéztem mindent. Nagyon megköszönném, ha valaki leírná, mit kellene tapenyolnom ahhoz, hogy megjelenjenek!
tothI, Bilux: igen láttam a chrome alatt megy de nem csak a gépen szeretem telefonon nem.
[ Szerkesztve ]
Samsung S22 Ultra
-
tothl
addikt
-
Sanci789
aktív tag
Köszi a válaszokat Nekem most a pre-rooted MF8 van fent, bnőmnek a gyári t-mobilos MF4. Az én szoftveremmel is működnie kéne ennek a HD hanghívásnak beállítgatás nélkül, vagy csak az ő T-s szoftijával megy vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs