- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zx6r
aktív tag
válasz pusihusi #11840 üzenetére
Szia.1 napot birtam vele ,pedig az s4 előtt nexus 4 et akartam venni,ezèrt is pròbàltam ki,hogy milyen is a "google èlmèny"...gyors meg minden,bàr igazàbòl szerintem semmivel nem gyorsabb mint mondjuk a bmf8-as gyàri rom.Ebben a teloban sokkal több lehetősèg van szerintem mint amit ,4.3 as rom kihasznàl így most az omega 7.1 es rom van fent aminek a bmf8 rom az alapja...Eddigi tapasztalat ,hogy gyors ez is nagyon,benne van az összes samu ficsőr,ès az akku idő is kivàlòÙgyhogy ez most maradni fog sokàig,mert nekem hibàtlan.
-
szaboba2
tag
válasz csabám #11836 üzenetére
Nála(tok)d már 7.0.2. nálam meg még semmi, hogy lehet ez? Értem én, hogy nagy a szórás, meg fel lehet telepíteni külön is, de van még rajtam kívül bárki, aki nem kapott frissítést? Persze azért csak türelmesen várok tovább
Basszus leírtam, és ebben a pillanatban megjött a frissítés
[ Szerkesztve ]
-
Vagany
őstag
válasz FrankMonzano #11857 üzenetére
Mint ahogy az S3 megjelenésekor se volt "60-80ezer kulonbseg tudasban" az s2 és az s3 között, de ez ilyen aki a jobbat akarja meg kell fizetni és lehet, hogy nem arányosan.
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
mycso
veterán
válasz kengyel #11850 üzenetére
Én is így vagyok, hogy nem is igénylem újabb/más rom felrakását, valahogy most teljesen tökéletes.
Bár ez a jó, ha nem kell piszkálni.A fentebb írt modemes problémám is megoldódott egy modem csere után, így most tényleg hibátlan a cucc.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
supertrezi
aktív tag
Sziasztok!
A fülesben eszméletlen szarul szól a videoklipek alatt a zene/ének, pedig nem vagyok nagy ínyenc. El van torzulva, élvezhetetlen. Meghallgattam a Rayem fülesével is, s szintén retek. Akkor gondolom, a Samu progi ilyen nyomorék. Ti használtok valamilyen más lejátszót?
Ja, és nem megy a nyolcéves SIM-emmel a gép... Kénytelen leszek venni egy újat. Szerencsére a Rayembe még vissza tudtam tenni valahogy, habár magam farigcsáltam microra.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz kavics325i #11865 üzenetére
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy én nem estem bele kisebb problémába. De az esetek többségében a gyári visszaállítás kihúzott a bajból. ( kopp-kopp )
(#11867) pusihusi
Igen teljes mértékben .
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
xrvman
őstag
Térképből hova tűnt a labs? Jó lett volna, a szövegek nagyítása miatt, mo meg a + - jelet is kitettem volna, hoyg egy újjal is tudjak nagyítani.
Sőt a koordináták is kiestek... ejj.[ Szerkesztve ]
-
dobolson
senior tag
válasz supertrezi #11866 üzenetére
Én a Powerampot ajánlom, szerintem nagyon jó lejátszó.
xrvman
Egy ujjal úgy is tudsz nagyítani, kicsínyíteni, hogy duplán koppintasz a kijelzőre és húzod az ujjad fel és le.[ Szerkesztve ]
-
2008Kft
tag
Sziasztok,kérdés: ha egy mf4-re rá rakok egy bmf8-at vagy egy bmg3-t, sima pdf állományosat, lehet valami komolyabb gondom, az ota és a kies frissítéstől eltekintve? a régiókod nem csúszik el? Imei, stb? Vissza tudom simán rakni egy bmf4-t és minden marad a gyáriban? (mert se a bmf8, se a bmg3 nem magyar régiós...ez így működhet, vagy kell efs mentés mert összezavarodhat?) Köszönöm
mielött bárki az első hozzászóláshoz irányítana, nem vagyok hülye elolvastam,de erre nincsen válasz... -
legenda
az alap lejátszó sem rossz, persze a gyári füles elég gyenge, de minőségi fülhallgatóval az integrált lejátszó is okés.
2008Kft; a product code biztos, hogy változik, mivel a jelenlegi nem adott az újabb firmware verzióval, de az később visszaállítható, csak vissza kell tenni a szolgáltatós firmware verziót.
adódhatnak más problémák is, de ez csak a gyakorlati próba során/után derül majd ki...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
2008Kft
tag
köszönöm akkor megy fel az mf8 az mf4-ben a modem szarakodik nekem...a mea az stabilabban tartotta a 3g-t...igy a mf8-at kipróbálom kérdés...ha egy mf4-es alapra egy ilyen kernelt szeretnék felrakni: KERNEL-NEE-I9505XXUBMGA (finn kernel) az úgy működőképes lehet? Vagy ne kísérletezzek?Maradjak az mf8-nál, vagy a mea-nál? Ha működhet, ezt a kernelt a pda-be kell betallózni?
Köszönöm a javítást[ Szerkesztve ]
-
boletus
aktív tag
Szervusz !
Sok időt töltök zenehallgatással,Sennheiser CX 300 II,és Poweramp.
Így együtt élmény. -
Dare2Live
félisten
Telefont szeretnék visszaállítani eredetire.
Nem lett rajta rom cserélve a hivatalos Ts BMF4 van rajta de rootoltam és mindha recoveryt is probáltam cserélni.
A root visszacsinálása elvileg nem nagy kunszt ellenben, azt nem tudom, hogy recoveryt anno változtattam e rajta. ROM Manager 5.5..2.8 azt írja ki, hogy
Recovery
Recovery setup
Current Recovery: Team Win Project (TWRP)azaz elég gyanus, hogy nem a gyári van rajta de vmiért ha a hangerő fel középső + powerrel probálom nem jön be a recovery.
Ezen felűl EFSt vissza kell állítanom? Hogy ellenörzöm, hogy igen és ha igen akkor az anno lementett 13mbs imageval mit csináljak?
btw tegnap kiprobáltam MunezXBK teloját és neki semmi pattogás. Úgy döntöttem nem romolok, hanem csinálja meg Samsung a telot.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
mycso
veterán
válasz Dare2Live #11881 üzenetére
Ha rom nem lett cserélve, csak root+recovery lett módosítva, akkor a legegyszerűbb, ha szimplán ODIN-al, ráhúzol egy gyári romot. (a te esetedben T-s romot).
Ettől eltűnik a root és a recovery is gyári lesz, más dolgod nincs. (feltéve ha a számlálód is 0 és gyárinak látja a rendszert)
A művelet előtt, azért csinálnék egy factory resetet.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
legenda
válasz supertrezi #11885 üzenetére
akkor nálad más probléma lesz...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
pusihusi
addikt
Igen úgy ahogy írod, még gondoltam felrakok egy gyári független romot, de nem kellett, biztos valami program beragadt!
Üdv. Feri!!
-
Samsung SPS
tag
válasz egerszegi.z #11803 üzenetére
Szia! Próbáld ki a Volume Lockert, a Playben ingyenes, azzal be tudsz állítani egy adott hangerőt, és szól, ha valami változtatni akar a beállításokon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest