- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
2008Kft
tag
Sziasztok! Akksit szeretnek mutatni en megvagyok vele elegedve[link]
Valamint egy kepet amit fotoztam: [link] szerintebb jobb az uj frissites,de a nevjegyzekem az akadozik
Valamint frissult a kamera software-e is
Eddig iphone 4s-em volt,es ennyit az sem birt...nem bantam meg a cseret jah szerintem jobb mint az elozo rom az mf4 ebben is[ Szerkesztve ]
-
._.Dante._.
tag
válasz tisvol #10101 üzenetére
Teljesen igazad van.
Nem tudom, ki hogyan használja a telefonját. Én vigyázok rá, de csak egészséges mértékben. Gyári kemény tokba bújtatva simán zsebre vágom, odafigyelek arra, hogy ne kijelzővel lefele tegyem le bárhová is, néha puha kendővel áttörölgetem. Ennyi amit a védelem érdekében teszek, és apró karcok sincsenek a kijelzőjén, pont, mint a több mint 2 éves SII-én, amit flipes bőr tokban hordtam. Mindkettő makulátlan állapotú. Nem gondolom, hogy ez extrém odafigyelés lenne, de azt sem állítom, hogy a legnagyobb odafigyelés mellet ne fordulhatna elő pár apróbb karcolás. A por, az por. Akkora esély van karcolásokra, mint nyerni a betiltott félkarú rablókon. Előfordul, de nem ez a jellemző.
-
boletus
aktív tag
válasz ._.Dante._. #10106 üzenetére
+1.
-
tothl
addikt
En egy ilyet tudok felmutatni (es ezt meg az mdm firmware-rel lottem) :
Nagyon nagyon meg vagyok elegedve a kameraval. Gyorsan mukodik es igen szep kepeket lo.
-
rolcsibácsi
őstag
-
Gizmo94
veterán
válasz kengyel #10113 üzenetére
A cél érdekében megkerestem, hívhatod.
-
tothl
addikt
válasz rolcsibácsi #10115 üzenetére
Nekem sem akadt ki az mf8 meg soha...
-
szaboba2
tag
Sziasztok!
Én tegnap frissítettem T-s MF4-re. A kérdésem az lenne, hogy nálatok frissült a kamera? mert nálam nem és nem tudom, hogy ez normális-e.
-
tothl
addikt
Ja es imadom az infrat! Univerzalis remote rulez!
-
samu496
tag
válasz migabi24 #10130 üzenetére
háát eléggé jól bírja az aksi .. 4 nap készenlét ,, + 4+ ó kijelző idő. Vasárnap reggel/hajnal 4-kor húztam le a töltőről, és este lesz megint töltve .. nagyon meglepett a készenléti idő ... igaz ma már egy ici picit töltenem kelett mert 1%-on volt ... és el kellett mennem valahová ..
Galaxy S4 Life Companion by Samsung
-
Sz.Miki
őstag
Gyerekek, bevallom őszintén eddig odáig voltam meg vissza ezért a telefonért, a belsővel most sincs bajom, de a külsővel annál inkább.
S-view covert használok, plusz övre szerelhető bőrtokot, zsebben sosem tartom, ha asztalra teszem, akkor is mindig valami puha dologra.
Ennek ellenére a "fém" keretem belső peremén lepattant egy kis helyen a lakk, a kijelzőmön is van egy karc.
Galaxy s2 telóm úgy adtam el két év után, hogy 1 karc sem volt a kijelzőn, napfényben sem, az más hogy annak az alján a hangszóró körüli kiálló műanyagon voltak hajszál karcok, de az a mindennapos használattól.
Az az S4-emen a hátlap még mindig karcmentes, bezzeg a híres marketing Glass 3 az már karcos....
kijelző Marketing glass.....
keret Milyen szép is a fehér műanyag...... biztos megkarcolta a fülem.... erre mit mondana a Samsung????
Ennyi pénzért azért ez szánalom..
Párom Galaxy Ace kijelzőjén sincs egy karc sem, pedig csak egy zokniba teszi.....
[ Szerkesztve ]
-
samu496
tag
válasz Sz.Miki #10136 üzenetére
Az a karc tényleg eléggé csúnya .. a G.G.3 nm egy nagy valami .. nekem Ace-m volt az nm karcolódott ennyire mint az s4-em ..pedig arra tokot sem vettem ... amúgy ami neked lepattant az nem fém látszik is rajta hogy műanyag . Elvileg alatta kezdődik a "Fém" az sajna műanyag ..és elvileg csak a kijelzővel cserélhető .. sajnálom hogy ez történt .. probald ki a Prorective Cover +-t az védi rendesen kamerát mindent a kijelzőt nm feltétlen de am tuti ..
Galaxy S4 Life Companion by Samsung
-
Sz.Miki
őstag
válasz samu496 #10139 üzenetére
Én azért vettem ezt a telefont mert tetszett, nem mindenféle külsős gyártó termékét akartam fogdosni meg nézegetni, nem szerettem volna tankot építeni belőle.. ez egy vicc, hogy ilyen használat mellett ennyire sérülékeny.
Nálam ebbe az árkategóriába ez már nem fér bele... -
charlie1975
aktív tag
Nagyon szépen kérem valaki linkeljen egy mf4 et nem hotfile st köszi
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest