- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Nézed nem nézed, ők is magyar gari papírral árulják.
A One akciója a T-nél még a héten tart, aztán ennyi volt.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
migabi24
nagyúr
válasz N.YCityBoy #11176 üzenetére
Ez jól hangzik, nem mertem még kipróbálni, melyik verziót használod mert van belőle rendesen
-
-
legenda
-
Anulu79
addikt
Használt készülék vásárlásnál mire kell oda figyelni? Van valami olyan dolog amit kifejezetten nézni kell?
-
Másik Zé
tag
Srácok!
Segítsetek!
Rezgő üzemmódban nem jelez,ha SMS érkezik. Már szétböngésztem a telót, de nem müxik.
Van tippetek?Ezt nem mobilról küldtem el.
-
Tirexi
addikt
válasz Másik Zé #11208 üzenetére
Keress olyat, a Hang almenükben hogy "Értesítések". Ott kell minden csúszkát felhúzni és bepipálgatni.
(#11207) Anulu79:
Hát attól függ kitől veszed. Meg kell róla győződni vagy is inkább vállaljon garanciát az eladó letiltás ellen.
Aztán meg lehet nézni nem-e karcos a kijelző vagy a csatlakozók nem-e sérültek a telón.
Jó AC töltőt kaptál-e hozzá és nincsenek-e megtörve a kábelek, stb.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Anulu79 #11207 üzenetére
függő/szolgáltatós; rizikós!
bolti garis; ritikós!
haveresen legyen rendben, a szoftveres része kipofozható, gyártói gari, magyar nyelvű samsung jótállási jegy, és nem lesz gond.ThorsHUN; lehet "pereskedni", és évekig bíróségra járni...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Tirexi
addikt
válasz ThorsHUN #11211 üzenetére
Én annó írásos letiltás elleni garanciát kértem az S3 vásárlásakor úgy, hogy figyelmeztettem az eladót ha ebből valami lesz akkor hatósághoz fordulok és bizonyítani tudom ezzel a papírral a dolgokat.
Ez azért még mindig jobb mintha semmi nem lett volna.
Volt már olyan aki többet nem írt vissza PH-n soha ugyan ilyen dolog miatt amikor leírtam neki ezt. Aztán láttam, hogy nem rég kivágták az oldalról csalás miatt.
Szal ott már nem a szolgáltató lesz a behajtó hanem kap egy kis rendőrségi rásegítést csalás miatt.
De persze ez akkor sem tántorít el mindenkit a csalástól, de még is nyugodtabban alszok egy ilyen papírral a kezemben. -
zack
nagyúr
válasz ThorsHUN #11211 üzenetére
Bizalmi alap. Jogilag semmire nem jó, csak arra, hogy odamész címre ha gond van, és ha nem adja vissza a vételárat, max kihúzod a belét a lakcímen. Nekem eddig ezzel sosem volt gondom, bár a pacekomra minden rá van írva, és aki ennek ellenére megírja, hogy ezt közlöd vele, ott nagy valószínűséggel nem lesz gond.
Nexus 4-nél jártam úgy, hogy az eladó semmilyen adás-vételit nem akart írni, mert nem adja ki az adatait. Mondtam neki, semmi gond, akkor buktad az eladást.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
csacsi67
addikt
válasz Tirexi #11214 üzenetére
Sajna a csalás csak üzeletszerüségnél van . Amellett pedig ott az önhiba és akkor ugy szüntetik meg a nyomozást mint a szél és akkor marad a polgári per.Tehát egyszonak is 100 a vége szolgáltatos telefont csak is bizalmi alapon lehet venni és mindenképp csak a tulajdonsotol aki a késöbbiekben elérhetö mert bármi komolyabb probléme gond merül fel a készülékkel veled szoba sem állnak. Szolgáltatos készüléket amig a részlet és a hüség tart amugy is tilos eladni.
Két példa:
[link]Sajna ezek az emberek itt is itt vannak.
Valamint amit Zack társ is emlit független készüléket is csak papirral meg venni amit 2 tanu igazol nem tudhatod hogy nem -e 1 orával elötte lopták rabolták el valakitöl sok herce hurca megelözhetö vele.
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz Tirexi #11214 üzenetére
Az égvilágon semmit nem ér az ilyen letiltás ellen vállalt garanciapapír jogilag, kitörölheted vele a segged. Egy gesztus, egy megállapodás, semmi több. Ennek ellenére pl. én is minden telefonomat így adtam el és természetesen egy sem lett tiltva. Emberileg jelent egy kis biztosítékot egy ilyen papír talán, de ez jogilag semmis, kb. annyi, mintha semmi nem lenne, csak az eladón múlik, hogy egy esetlegesen felmerülő probléma esetén kártalanítana-e, vagy sem. Ha tiltanák a telefont, sok esetben még a csalás sem állna meg, mert bárki bármikor kerülhet önhibáján kívül is olyan helyzetbe, hogy átmenetileg bármely okból fizetésképtelenné válik, a szolgáltatót pedig ez magasról nem érdekli, nem a vöröskereszt, vagy segélyegylet, fizetéselmaradás esetén letiltja a hűségszerződéses telefont... Én mindig "arcra illetve habitusra veszek" telefont, ha használtan veszem, nagyon megnézem, hogy kitől. Ugyanígy akik tőlem veszik, nyilván ők is.
-
supertrezi
aktív tag
Üdv!
Ez helytálló leírás? Elég vakításnak tűnik. Én úgy tudom, két év garancia van alapból cakkumpakk az egész telóra (+ 2 hónap, ha regisztrálsz a Samsung-honlapon).[link] <= a lap alján
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz csacsi67 #11216 üzenetére
A részletre vett, és a hűségidős vásárlást ne keverjük össze, mert teljesen más a rizikófaktor.
Minden esetben jóhiszeműség kell a vevő részéről, de ha a hűségidő mellé részletre is van, az extra nagy kockázat, a vevő oldaláról. Még ha nem is rossz szándék vezérli az eladót, bukhatja a melóját, és bármi egyéb tényező jöhet a 2 év alatt, ami miatt nem tudja fizetni a részleteket, önhibáján és a rossz szándékon felül.
Szóval előfizus kp-s telefont leinformálható, korrekt eladó személyében be lehet vállalni, de részletre vett telefont semmi esetre sem, ha korrekt az eladó, akkor sem. Max úgy, hogy a kialkudott vételárral becsattogtok az ügyfélszolgálatra, és ott rendezi a fennmaradó részleteket, amiről írásos papírt ad. Mivel ebbe egyik eladó se megy bele, hiszen az eladásnak pont az a lényege, hogy kp-hez jut, még pedig olyan kp-hoz, amit neki kamatmentes részletekben kell visszafizetnie, így semmi buli nincs neki abban, ha a vételárból a fennmaradó tartozást kiegyenlíti.Remélem ezekkel a véleményezésekkel, ki lettek okosítva azok a fórumozók, akik nem tudják hogy mennek ezek a dolgok.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
legenda
válasz supertrezi #11218 üzenetére
szia,
akkor igen, ha eltérő országból származik a készülék és a számla is oda szól, mivel úgy csak a 12 hónap alapban adott garancia érvényesíthető magyarországon, mivel a második - korlátozott - 12 hónap termékregisztrációhoz van kötve, ami adott esetben nem kivitelezhető, illetve olyankor a prémiumos garancia (díjmentesen megy a szervizes házhoz, illetve díjmentes garis futár) sem adott!
infó; link[ Szerkesztve ]
-
joe357
tag
válasz N.YCityBoy #11176 üzenetére
Lila utánhúzásod van?
-
Tirexi
addikt
Battery King ROM tapasztalatok:
Az energiagazdálkodást is bekapcsolva használom és lenyűgöző, hogy mit tud. Az S3 ilyenkor már 2x-er lemerült volna ugyan ilyen használat mellett szal az akksi idő nem keveset nőtt.
A teljesítmény is nagyon jó mert még a Next Launcher telepakolva is simán akadás mentesen fut. Ezen meglepődtem de nagyon... S3-al szörnyű rossz volt.
Szal aki a telepítésén gondolkodik annak nyugodt szívvel ajánlom.Az alap ROM-hoz képest mindenképpen jobb 1.2GB RAM van szabadon és az akksi idő is valamivel nőtt.
Annyi a baj vele, hogy telepítés után nincsen Wifi de ha feltesszük az MF8-as Modem-et és a mellé csatolt Wifi fix-et akkor megint lesz wifi.
A telepítése pofon egyszerű szal hajrá.
-
tothl
addikt
válasz joe357 #11221 üzenetére
Tényleg olyan mint egy sokol rádió. A hangereje/érzékenysége szar és tök gagyin szól, pedig azt hittem, hogy in-ear -ben nem lehet ilyen fost gyártani.
És ezt adják egy 160 rugós telóhoz szerintem ez a gyász..
Jó nem azt várom, hogy úgy szóljon mint a gr07 de ez tényleg ciki..
Ráadásul nagyok voltak az elvárásaim mert valamelyik teszt azt írta, hogy dualos a cucc, hogy jók legyenek a mélyek és magasak..
Milyen mélyek ? Milyen magasak ? -
legenda
lefrissült a google térkép 7.0, nagyon bejövős!
-
legenda
válasz nggabi #11227 üzenetére
elolvastad a linkelt samsung leírást? (link)
Termékregisztrációhoz kötött, kiegészítő garancia a gyári jótálláson felül** (hónap)
**A SAMSUNG által az alapjótállási időn (12 hónap) felül vállalt kiterjesztett garancia kizárólag a termék regisztrációja esetén érvényes.
ezt nem lehet másként/rosszul értelmezni!
[ Szerkesztve ]
-
falijja
őstag
válasz N.YCityBoy #11174 üzenetére
Az azért durva hogy még a nexus modelleknél is hamarabb van az s4-re 4.3....galaxy-k még a nexusoknál is támogatottabbak....
-
zack
nagyúr
válasz falijja #11230 üzenetére
De ez a 4.3 még nem a hivatalos 4.3. Eleve csak Google Edition ROM van belőle, és még az sem hibamentes.
A Nexus majd gondolom akkor kapja meg, ha bug, és hibamentes lesz. Nálam egyik portolt GE ROM sem volt stabil és bug mentes.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
supertrezi
aktív tag
Kösz a választ, Kali (már a múltkor is segítettél).
De nem tiszta nekem teljesen: akkor mégis milyen Samsung garanciajegyek vannak? Van ez a "Prémium szervizfutár" meg a "házhozmegyünk szolgáltatás". Írják, hogy "hivatalos, érvényes, magyar nyelvű Samsung jótállási jegy" kell hozzájuk. Rendben. De akkor milyen jeggyel adhatnak el telókat a GSM boltok? Mármint, nem t'om, angol vagy lengyel nyelvű garanciapapírt kapok hozzá, ami elegendő ahhoz, hogy a kétéves Samu-jótállást igénybe vegyem, kivéve az említett két szolgáltatásukat?
Komolyan nem vágom. Föltételezem, aki Samsung garanciával árul készüléket, az a HIVATALOS, MAGYAR NYELVŰ garanciát érti alatta, s nem egy szlovák nyelvű jótállási jegyet ad a telóhoz. Ekkor pedig mindenféle Samu-szolgáltalás igénybevételére jogosult a vásárló (ha regisztrál).[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz gainwardgs #11234 üzenetére
nem gyenge pedig az adreno 320
-
Revesz
aktív tag
Sziasztok , azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e a Samsung által árult szilikon tokot megvenni, neten néztem és nem olyan rossz. Az ára is érdekelne egyébként. Akinek van ilyen az írhatna, hogy milyen. Hello
-
legenda
válasz nggabi #11238 üzenetére
inkább úgy fogalmaznék, hogy jól írták le, de a gyakorlatban eltérnek a vásárló irányába a leírtaktól, ezt viszont jogszabályilag is megtehetik!
a külföldön vásárolt, de gyártói garis eszközök miatt lett külön rákérdezve az ügyfélszolgálaton, és ott is megerősítették az általuk hivatalosan leírtakat!
a csc írásomat benézted, mert sehol sem írtam olyat, számtalanszor leírtam már, hogy mi a helyzet...supertrezi; a gsm bolti garancia felejtős, az nem gyártói, csak a boltba viheted vissza, és ők nem a gyártói szervizbe viszik, hanem maguk javítják - jobb esetben a szerződéses szervizükbe küldik -, de az sem gyártói, tehát nem okés, és ezt a készüléket nem is lehet beregisztrálni a my samsung felületén.
gyártói garancia, de nem magyarországon kiadott (és nem magyar nyelvű samsung jótállási jegy), vagy külföldi számla, de olyan forgalmazótól, akik ottani gyártói garanciát adnak, mert szerződéses ügyfele az ottani samsungnak, ebben az esetben 12 hónap gyártói garit érvényesít a hazai samsung képviselet, a + 12 hónap nem adott., a my samsung regisztráció ilyen esetben nem okés!
hazai gyártói vagy szolgáltatós garancia, magyar nyelvű samsung vagy szolgáltatós jótállási jegy (és számla), 12 hónap teljes körű + 12 hónap korlátozott garancia (a + 12 hónap hivatalosan csak a regisztrációt követően), illetve + 2 hónap garancia hosszabbítás a regisztrációval.
utóbbinál is írják, hogy;
Ez a garancia hosszabbítás csak akkor érvényes, ha a garanciális készüléket a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba és ez hitelt érdemlően bizonyítható a készülék vásárlási számlájával és kitöltött, eredeti garanciajegyével.[ Szerkesztve ]
-
legenda
ja, azt elfelejtettem - bár már korábban leírtam, és linkeltem is a vonatkozó samsung leírást -, hogy a prémium garancia csak hazai forgalmazó által kitöltött és lepecsételt, magyar nyelvű jótállási jegy mellett vehető igénybe, illetve így regisztrálható.
amennyiben egy hazai üzlet kitölt és lepecssétel egy samsung jótállási jegyet, de az nem magyar nyelvű - mert a telefon kintről van, és ahhoz ott az ottani régiónak megfelelőt adtak -, akkor nincs prémium garancia, és nincs regisztrációs + 2 hónap, viszont a 12 + 12 hónap átvihető a hazai szervizen (a gyakorlatban tapasztaltam).[ Szerkesztve ]
-
supertrezi
aktív tag
Kösz, Kali.
A bolti garit vágom én, csak a gyártóival kapcsolatban volt zavar a fejemben. Szóval a lényeg, hogy rákérdezek a KÉTÉVES, MAGYAR NYELVŰ SAMSUNG GARIra vásárlás előtt. Onnantól nem trükközhetnek a jófiúk. Ha mégis, legföljebb élek a nyolc napon belüli elállás jogával. Ennyi.De ahogy olvasom, a nem magyar nyelvű gari se ultragagyi kategória. Legföljebb nem jön házhoz a szerelő/futár - nem különösebb gond, ha üzletben kell intéznem az ilyen ügyet. Meg azt mondod, egy evig terjed. De szerintem, amelyik készülék nem döglik be egy év alatt, az igen valószínű, hogy 2 vagy 3 alatt se fog.
Kösz a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, valaki vett már ebayen külső aksitöltőt ? Ezt néztem ki magamnak, mi a véleményetek ?
-
legenda
válasz Caaabi #11245 üzenetére
szia,
a töredékét tudja csak a kiírt teljesítménynek, de gondolom ez lejött az ár alapján is.
supertrezi; így igaz, vagy magyar nyelvű samsung jótállási jegy a 12 + 12 + 2 hónap garihoz és így a prémium is adott, vagy legalább külföldi nyelvű samsung jótállási jegy, de magyar eladós kitöltéssel (pecsét és aláírás), bár így csak a 12 + 12 hónap adott (a + 2 hónap és a prémium nem), és az ember hurcolászhatja a szervizbe, de még ez is elmegy!
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz s4hu|SyD^ #11248 üzenetére
firmware, régió...stb függvénye, nem szabadítanak rá mindenkit egyszerre a szerverekre, de ezt írják is a tájékoztatóban.
a párom s advance (t-mobile jelly bean) telefonjára már tegnap felkínálta, nekem csak ma; link
nekem is t-s a telefon, de most a friss független xxubmf8 (xeh) van fent.Caaabi; az ilyen tizenezer mah óra és 3 e ft környéki ár nem életszerű, az olcsóbbak közül talán a nagyobbik ghoo power, ami 10 e ft környékén már itthon is beszeezhető és 6000 mah, én anno még az iphone 4s mellé vettem just mobile gum plus típust, ami bár elég drága volt (21 e ft, azóta még kint is drágább lett; link), de kicsi, minőségi, 4400 mah de azt valóban tudja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest