- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszipeti
aktív tag
Xeh-re is jelzi a frissítést.
"A játék az nem játék"
-
-
proly01
őstag
Sziasztok!
Van arra opció hogy az S9 em összes adatát lementem és atmasoljam S10 re. Appok kepek minden?
Elore is köszi!....Pr:)ly....
-
h_benjamin
aktív tag
Szevasztok Holnap vinném az s10+om szervizbe kijelzőcserére. Kell hogy vigyem a papírjait?
i5 10600KF + Z590 + RTX 3070 + 32GB + 1 TB SSD + 120GB SSD + 2TB HDD // iPhone 14
-
csorbajeno
veterán
válasz proly01 #24959 üzenetére
Az S9-hez adtak egy OTG adaptert, amivel rádugsz a telefonra egy pendrive-ot és azzal minden fájlt át tudsz másolni az S10-re, az appokat meg tudod telepíteni a Play áruházból. Vagy csinálhatsz egy biztonsági mentést az appokról és azt felteszed az S10-re. De az appok beállításait nem fogja neked semmi sem átvinni, azokat neked kell majd újra beállítani.
-
csorbajeno
veterán
válasz h_benjamin #24960 üzenetére
Tőlem anno nem kérték, de ha nálad lesz az nem hátrány.
-
válasz h_benjamin #24960 üzenetére
Garis csere vagy fizetős lesz? Mi történt vele?
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
akooos
veterán
válasz csorbajeno #24961 üzenetére
A smart switch nem pont ezt csinálja?
Appok és beállításaik is? -
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #24961 üzenetére
És proly01:
Elég sok alkalmazásnak már menti normálisan az adatait a google biztonsági mentése (a samsungé nem).
De egyébként én is ezt javaslom (vagy pc-t).
Minden adat (vagyis amire szükség van) a belső tárhelyről simán átmásolni, az alkalmazások meg mehetnek Google mentésből.A fájlok másolásánál csak arra kell ügyelni, hogy pc-s mtp kapcsolódás esetén a rejtett (vagyis a ponttal kezdődő) fájlok nem kerülnek másolásra. Erre lehet alternatíva vagy kiegészítés egy ftp kapcsolódás vagy az otg, amit említettél.
Még egy dolog: a visszamásolásnál a fájlok dátumát kretén módon egyik hétköznapi módon használható másolás sem tartja meg, de erre is van megoldás.
A kolléga, aki az eredeti kérdést feltette, keressen rá, valahol írtam egy cp parancsos megoldást. Adb push-sal is meg lehet oldani, de azzal sokkal lassabb. A legjobb egy terminálban a cp parancs.
[ Szerkesztve ]
-
h_benjamin
aktív tag
válasz FireFox1996 #24963 üzenetére
Gari van rá 6 hónapos, sajna biztosításom nem volt Így fizetek jócskán. kb 60cm magasból esett kavicsos útra és a lekerekítésnél széttört. Töréstől lefele fehér a kép és érzékel. Attól felfele jó a kép de nem érzékel. Az a jótálási jegy elég amit a Telenor lepecsételt? Ami a dobozában van.
[ Szerkesztve ]
i5 10600KF + Z590 + RTX 3070 + 32GB + 1 TB SSD + 120GB SSD + 2TB HDD // iPhone 14
-
sgeza
veterán
válasz h_benjamin #24968 üzenetére
Addig mentsd le róla az adataid, amíg hozzáférsz!
[ Szerkesztve ]
-
Ezért fizetsz, akkor mind1, hogy van-e gari, nem? Nem hinném, hogy egy érvényes gari papír miatt olcsóbb lenne.
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
kenwood
veterán
En vagyok allat, vagy az S10+-on a gyari folia csak mutatoban van ?
2 ev utan nem szokott ugy kinezni a folia,mint ezen 2 honap utan.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Lehiñito
senior tag
Szia. Mennyit mondtak a kijelző cserére, és hova viszed?
-
sgeza
veterán
válasz h_benjamin #24973 üzenetére
A smart switch nem menti az alkalmazások adatait, és a tárhelyről is csak azt menti, amit jónak lát. Én nem használom. Simán kimásolom a szükséges adatokat (könyvtárakat, fájlokat) a belső tárhelyről, a többire pedig a Google mentést, illetve egyéb szinkronokat használok (névjegyek, stb.).
-
h_benjamin
aktív tag
válasz Lehiñito #24975 üzenetére
Szia
Kijelző+érintőüveg+fém keret+akkumulátor, gyári alkatrésszel, vízállóság megtartással 89.990Ft.
Szombathelyi márkaszervizbe.
(#24977) sgeza: Sajnos nem tudom bekapcsolni illetve be tudnám de nem tudok semmit csinálni. Képeimet lementettem igazából csak azok fontosak számomra minden más megoldható szerintem legalábbis nem jut eszembe semmi olyan.[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Abban tudnátok segíteni, hogy mindenféle launcher nélkül hogyan tudom eltuntetni felülről az értesítési sávot?
S9 re volt valami program pcre aztán azzal sikerült. Itt is van ilyen opció?
....Pr:)ly....
-
Tatu-1981
tag
B-tel garanciával kapcsolatban milyen tapasztalatotok van? Honlapjuk szerint 24 hónap teljeskörű garanciát adnak, de ha jól gondolom, ez nem magyar Samsung gyári garancia lesz.
-
Tatu-1981
tag
Én is ezt gondoltam elsőre, de akkor általában 1 év garit szoktak írni. Esetleg plusz 1 év szoftveres garanciát. Ők viszont 24 hónapos, teljeskörű garanciát írnak.
Elvileg lehetne nem magyar forgalmazón keresztüli garancia is, ami ugyan kicsit időigényesebb, de mégis több, mint a sufnigari.
-
zzola
titán
válasz Tatu-1981 #24982 üzenetére
Szerintem mindegy, hogy mit írnak. Ígérnek - általában - fűt-fát, láttam én már 2+1 évet is.
Persze lehet, hogy külföldi forrásból van a készülék és ők tudják érvényesíteni a jótállást a Samsunggal szemben, de számodra ez mégis csak egy bolti garit jelent.
Ha EU-s a készülék és legalább az IMEI rajta lesz a számlán, akkor idehaza is tudsz érvényesíteni 1 évet... -
DaDa
senior tag
válasz kispal87 #24986 üzenetére
Akkor ez is egy megosztó tulajdonság. Enyém több mint 1 éves ráadásul használtan vettem és hajszálkarc sincs a gyári fólián. Mondjuk igaz, hogy én is és akitől vettem ő is tokban tette csak táskába. De azért volt példa rá, hogy anélkül került zsebbe.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
kispal87
aktív tag
válasz migabi24 #24987 üzenetére
Most semmi nem történik csak beírtam, hogy nem egyedi eset.
Nekem jelenleg "üveg" van rajta amit innen apróról vettem a korábban már ajánlott eladótól illetve már megérkezett az ugyancsak itt a topikban írt Akcoo márkájú "üveg" ami a következő lesz rajta.DaDa: Így igaz, van akinek jól bírja, nekem sem vált fel és rajta is maradt volna jó ideig, csak zavarta a szememet a karcolás
-
kenwood
veterán
válasz alexy92 #24976 üzenetére
Az elso fele oke,de az oldalso foliak alatt ugye nem azokat a nejloncsikokat erted,amik ra se voltak ragasztva,es az elso hasznalat elott le kell szedni oket ?
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
proly01
őstag
Abban tudtok segíteni hogy nem tudom a volt telefonomról S9 atteni a hangokat S10 re. Miért? Valamiért nem jeleniti meg a sajat csengohangomat a listában.
-
-
-
proly01
őstag
-
proly01
őstag
Fóliából melyiket vagy milyet ajánlotok? jelenleg a gyári van rajta. Elejére és a hátuljára is kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest