- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz icemad #25200 üzenetére
Köszi
Azért a készülék frissessége meglepett azt hittem már leálltak a gyártásával a 10-es szériáknak.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz bigsee #25203 üzenetére
Nem tudom ezen agyalok én is létezik-e, hogy még mindig gyártásban lenne...
Különösebben nem izgat csak érdekes a 10.0 + 2.1 és a gyártás dátum felállás de lazán lehet az imei infó volt szar.Sorozat szám alapján tudok dekódolni?
A UI nagyon smooth utoljára a Touchrettenettel volt Samsungom nagyon kellemeset csalódtam igaz a sötét módot kerestem egy percig.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Micsurin #25205 üzenetére
Elírtam 07.21, az IMEI alapján is ÉS *#12580*369# menüben a RF Call-ra is 20200721-et dob szóval vagy refurb vagy még ténylegesen gyártásban van a széria.
Samsung will keep the Galaxy S10 series in production, drop prices by $150
androidpolice.com
Instead of ending production of the Galaxy S10 series, Samsung will keep making them and selling them officially with a US$150 permanent price drop.
notebookcheck.netAzért ez meglepett.
[ Szerkesztve ]
-
Szajo
őstag
Android 10esen használja valaki az android autót?
Nekem itt nem megy a magyar hangvezérlés, miért? Android 9en ment és magyarul is olvasott fel... -
Micsurin
nagyúr
Érdekes ez a Samsung Members app jól sikerült a fordítás, új akku és a kapacitásra a "tipikus"-t írja.
A Bixby rutinok milyen mértékben merítenek?
Van egy két dolog ami napi szinten nagyon jól jönne kezdve az automatikus némítás, hangerő visszaállítással.Menüben ha a gyorstöltést kikapcsolom akkor a telefon a gyári adapterrel fixen 5V 2A-rel fog tölteni ugye?
-
sgeza
veterán
Én használom. De nem az Android Auto a ludas, hanem a Google kereső alkalmazás. Az egyik frissítés alkalmával elcseszték, és a sima hangkeresésre is az Assistantot akarta erőltetni, emiatt nem ment a hangkeresés az autóban. Viszont az utóbbi 1-2 frissítésnél visszakaptuk a korábbi állapotot, és most már újra úgy működik, mint korábban. Csak frissítsd a Google keresőt, és mennie kell!
Ha valamiért mégsem menne (habár kéne), akkor pedig távolítsd el a frissítéseit, és ne engedd frissülni (vagyis kapcsold ki a Play-en a Google kereső automatikus frissítését (de csak ennek, a többi mehet)! Az elcseszés előtti működő verzió a 10.90.16.21-es volt.[ Szerkesztve ]
-
alexy92
aktív tag
Sziasztok,
Bixby routines tud olyat, hogy az ujjlenyomat/face csekket mellőzi egy bizonyos feltetelnél?
Köszi
-
sgeza
veterán
válasz Micsurin #25211 üzenetére
Egészen pontosan 5 V-tal és max. 2 A-rel. A készülék áramfelvétele majd annyi lesz, amennyit az akar, így 2 A alatt lesz mindig valamennyi. Ez csak apró műszaki pontosítás.
Egyébként profilváltásra, akár feltételekhez kötötten automatikusan ajánlom a PhoneProfilesPlus alkalmazást bixby helyett! Sokkal jobban konfigurálható, persze a konkrét igények döntik el, hogy melyik szimpatikusabb.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Neked vágott haza fixen 2 akkut a 9V 2A vagy nekem?
Ha a másik H8-at is veszem 1,5 év alatt 3 akkumulátort kellett cseréltetni ugyan azokkal a tünetekkel, hogy 50%-tól irreálisan merülnek, 25%-nál kamera alatt ki ki kapcsolnak majd 10%-on instant merülnek. Akkuk nem igen voltak nullára merítve sem állandóan 100%-ra töltve.
A
kérdésem áll.sgeza köszönöm, megnézem azt is!
[ Szerkesztve ]
-
-
Micsurin
nagyúr
Nem találom de a Google fajta gesztusoknál lehet valahogy állítani, hogy hány ms-től érzékelje home helyett futó alkalmazásoknak az érintést?
Mármint, hogy milyen rövid ideig kelljen kitartani a húzást, hogy ne home-ként érzékelje.
Mára már maradok magamnak ígérem de keresve a topikban sem láttam opciót erre, hátha.mod.: nem, a csúszka nem egészen úgy működik mint amire én gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
mihail38
aktív tag
-
sgeza
veterán
válasz icemad #25218 üzenetére
Hogy észreveszi-e valaki, hogy "beégett", az szem kérdése, de hogy valóban megtörténik-e, az erősen függ a használati szokásoktól.
Én például azonnal észreveszem, ha valakinek be van égve (bár tudjuk, hogy ez nem beégés, csak így egyszerűbb hivatkozni), mikor neki még fel sem tűnt. Az enyém viszont sosem égett még be, mert sosincs a képernyőn huzamosabb ideig statikus tartalom nagyobb fényerőn. Navigációra például az Android autót használom a kocsi kijelzőjén. Egyéb esetekben sem szeretem a magas fényerőt, max ha videót nézek, az meg nem statikus tartalom. -
sgeza
veterán
Ha a régen alatt az Android 9-et érted, ott még egy alkalmazás kezelte a telefonos és az autós részt. A 10-esben ezt kettévették, van egy autót kezelő alkalmazás, aminek nincs hagyományos értelemben felhasználói felülete (habár az autó kijelzőjén rányomva a beállításokra, a telefonon megjelenik ugyanaz az ablak, ami a telefonos felület). A másik egy a mi régiónkban hivatalosan továbbra sem elérhető alkalmazás (apkmirrorról természetesen telepíthető), ami külön a telefonon ad egy autós felhasználói felületet. Na ez utóbbit én nem használom, de szerintem ugyanúgy működik egyébként, mint korábban. Valahol a háttérben egyébként ezek szerintem egyek, de a 10 óta nem kell feltétlenül a telefonos felhasználói felületnek fent lennie, mert az autós részt kezeli egy külön beépített alkalmazás.
-
alexy92
aktív tag
válasz csorbajeno #25222 üzenetére
Köszi már megtaláltam, így egy év után nem árt ismerkedni a telefonnal is :)
-
Én meg úgy vagyok vele, hogy 2 éven belül úgy használom, ahogy nekem jó. Ha gond lesz vele, akkor cserélik. Nem fogok se programokat letiltani, se bezárni, se fényerőt levenni,se semmit. Nem nekem kell vigyázni a telefonra, dögöljön meg, ha nem bírja, így járt. 😁 Nem gyerek ez, hogy óvni kelljen.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
sgeza
veterán
válasz icemad #25226 üzenetére
Ez nem kritika volt részemről. Természetesen mindenki úgy használja, ahogy akarja. Én sem kímélem, hanem nekem így jó. Nem szándékosan csinálom, nekem ilyenek a használati szokásaim, amivel nem ég be 2 év alatt.
Én csak a "mindenképpen" kifejezésre reagáltam, hogy ez így nem igaz, mert a használati szokásokon múlik, hogy valóban megtörténik-e.
Azért annyira vigyázz rá, hogy a csatornákba ne ejtsd bele![ Szerkesztve ]
-
Coolby84
tag
Sziasztok. Párom kapott a Samsung S8 után egy Samsung S10-et és panaszkodik kamerára. Megnézve képeket, igaza van. S8 sokkal szebb színekkel, többször eltalált fókusszal dolgozott. Android 10 van rajta, van erre valami megoldás?
-
Micsurin
nagyúr
Upday-nek van sötét módja? Vagy marad a substratum és root hiányában a reménykedés, hogy az andromeda plugin hajlandó lesz műkődni?
Egyébként bőven nem vészes az Exynos melegedése (1,5 óra Shadowgun Legends Ultra - 30 fps lock után is langyos FHD+-on) aki szerint ez forrósodik annak nem volt a kezében Tegra K1-el szerelt cucc, na az az ami forró fejű.
[ Szerkesztve ]
-
Vandie
tag
válasz Micsurin #25233 üzenetére
Nekem első nap melegedett amikor a frissítéseket csinálta, azóta teljesen jó, pedig párhuzamosan sok dolgot csinálok rajta (Spotify, böngészés, email, netbank, Telegram, Facebook, Skype, hívás). Mondjuk én nem játszom. Szerintem egy picit túl lett tolva ez az Exynos téma. Képeket lőttél már? Mi a vélemény?
Lajcsika: nagyon köszönöm, ma be is állítom.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9 -->Samsung Galaxy S10-->Samsung Galaxy S21
-
mihail38
aktív tag
válasz bigsee #25234 üzenetére
Áááá dehogy is, hisz ez "CSAK" egy telefon amit gyepálni és ütni, vágni kell mert hát úgy is cserélik garanciában ha lenne valami, meg hát a telefon van értünk és nem forditva... meg hát akkor vesz felsőkategóriás telefont az ember amikor csak akar nem "sok" pénz a mai világban 300-350e....
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Vandie #25236 üzenetére
Nem csináltam még képeket csak azért, hogy legyenek nem szoktam. Pár nap aztán úgyis túrázunk haverokkal akkor majd kiderül, valahova a P20 szintjére várom talán valamivel fölötte napközben.
AOD: most akkor ártalmas vagy nem? Vagy csak a magas fenyerő az ártalmas statikus kép esetén? AOD is statikus nem? Töltés alatti AOD nagyon szimpatikus de nem bánnám ha tudnám kímélni a technikát.
-
-
-
zoo8800
veterán
Üdv.
Hogy lehet utólag módosítani az egykezes módra beállított zsugorítást?rip and tear, until it is done
-
Vandie
tag
válasz Micsurin #25238 üzenetére
Nem statikus az AOD, mindig picit változtatja a helyét ha megfigyeled. A töltés alatti AOD-t úgy tudod lekapcsolni, hogy a Bixby Rutinokban az akkumulátotor töltése alatti rutinban lekapcsolod. Lehet van ennek egyszerűbb módja is.
Samsung Galaxy S9 -->Samsung Galaxy S10-->Samsung Galaxy S21
-
Micsurin
nagyúr
válasz Vandie #25244 üzenetére
+ dkovizoli köszi akkor marad az AOD mehet is a Mandalorianos , a töltés alatti AOD is módosítja minimálisan a helyét?
Már csak az adb command list-et kell megtaláljam, hogy felülírjam a full screen módot mert sok appnál a drága fejlesztő nem engedi felülírni a rendszer által...
-
Eversmann
aktív tag
Most megkapta az S10 széria az Android 10-et. Még a 11-es várható rá, és ennyi?
Life is better with a Titan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest