- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #24850 üzenetére
2018. július-augusztus környékén (CSC-től függően) jött utoljára frissítés az S6-ra.
-
dssport
tag
válasz csorbajeno #24850 üzenetére
Értem. S6 2015 április 10-én mutatták be.
Igazából vásárlás előtt állok és felmerült bennem, hogy a71 (126k) vagy s10 (178k) az időtállóbb jobb döntés ár/érték arányban 2,5-3 évre.[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
-
csorbajeno
veterán
Nekem azon Telekomos ROM volt és hidd el nekem, hogy '18 végén vagy '19 elején még kaptam rá frissítést, pontosan már nem emlékszem. Már bőven megvolt az S9, amikor az S6 még frissült. Ahogy írod is, Júliusig kapott havonta, de utána volt még egy kb. fél év múlva. A tartalmára már nem emlékszem, igazából engem is meglepett, hogy van frissítés.
-
Lehiñito
senior tag
válasz csorbajeno #24855 üzenetére
A független S7 telóm még megkapta a 2020. Májusi vagy júniusi biztonsági frissítést. Azt hiszem ez volt az utolsó.
-
dssport
tag
Hát köszönöm mindenkinek a válaszokat, én is inkább az S10re hajlanék, majd meglátom, hogy mit álmodok meg reggelre, plusz jó lenne ha lenne készleten... bár elveim szerint már az a71 is súrolja azt a határt amit telefonra szeretnék költeni, de látom, hogy hol vannak most a ténylegesen komolyan használható telefonok árai... Be kell látni, hogy ezeket az eszközöket a többség már legkevésbé telefonálásra használja, és az árát is ehhez kell mérni. Egy telefonért valóban sok, egy multifunkciós eszközért amin bárki bárhol tudja intézni az online életét, kapcsolatait ápolni, tanulni, dolgozni stb.... már annyira nem. Csak akkor legalább legyen tartós és stabil amennyire lehet.
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #24855 üzenetére
Én nem ellent akartam mondani a hozzászólásnak, csak hozzáfűzni az utolsó kiadás dátumát, mintegy információként. Egyébként S6-ra ez az utolsó telekomos ROM:
SM-G920F_1_20180809113253_eq0cvzghz5_fac.zip Ez 2018. augusztusi. -
csorbajeno
veterán
Tudom, ismerlek már annyira Mondom, engem is meglepett az az utolsó frissítés. Lehet, hogy ezt frissítettem, csak hugomat nem érdekelte, de az S9 már majd' egy éves volt az utolsó frissítéskor. De még csak jelezni sem jelezte a telefon addig. Mindegy is. Támogatva volt, az a lényeg
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #24859 üzenetére
-
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok
Meg lehet állapítani sorozatszám vagy imei alapján a garanciáját egy S10-nek? Vennék használtan, de nincs papírja.
Köszönöm
-
AnonymusX
senior tag
válasz joefasalasso #24862 üzenetére
Ha nincs semmilyen papírja, garanciát sem tudsz érvényesíteni.
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz joefasalasso #24862 üzenetére
Talán a SES-ben meg tudják nézni IMEI alapján.
-
Lacka89
aktív tag
Sziasztok. Biztosan le van irva, de nem talalom. Melyik beallitas mellet a legkevesebb a vesztesege a kameranak? Koszi
-
AnonymusX
senior tag
válasz csorbajeno #24865 üzenetére
Az kellemes meglepetés. Samsung különösen ragaszkodó a számla és garanciajegy kombóhoz.
-
-
caky
csendes tag
Sziasztok.
Clear cover tok miatt írok, rákerestem erre a tokra a fórumban és valaki(k)nek nem passzol teljesen.
Nekem egy 128G S10+ -om volt nekem se felelt meg a Clear cover mert nem illeszkedett tökéletesen. Ezt a telefont sikeresen összetörtem és vettem helyette egy 512G -os S10+ -t. Ugyanazt a tokot elő a fiókból és erre a telóra tökéletesen passzol semmi lötyögés, ropogás az oldalánál. -
Lacka89
aktív tag
válasz FireFox1996 #24869 üzenetére
Es ha az aranyokat allitom? Melyikben kapom a maximum felbontast? 16:9 - 4:3?
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Kameras segitseg kellene.
Ha elolapival veszek fel videot, hogy lehetne beallitani, hogy ne elesitsen folyton, hanem pl az arcomra kattintok es maradjon ott a fokusz?
Kicsit gagyi, hogy folyton mozog a kep es elesit... -
Camel
csendes tag
Sziasztok,
lehet nem voltam elég figyelmes, próbáltam keresni ujjlenyomat problémával kapcsolatos HSZ-t, de olyat nem találtam, ahol az a probléma, hogy a képernyőn nem jelenik meg a kis ikon, hogy "oda tedd az ujjad" hanem csak és kizárólag kódot kér. / AlwaysOnDisplay-en sem jelenik meg. Van tippetek?
Köszönöm!Camel
-
Camel
csendes tag
válasz csorbajeno #24892 üzenetére
Köszi a választ, úgy tűnik egy fórumárs ötlete jónak bizonyul.
Camel
-
Camel
csendes tag
válasz JoeCockBill #24893 üzenetére
Szuper, köszi
Ezek az "engedély megadások" hogy beleegyezem h a program "lásson mindent ami a képernyőn van" kicsit bizalmatlanná tesz..vagy ennek azért ny üljek fel ennyire?
[ Szerkesztve ]
Camel
-
roti86
őstag
válasz csorbajeno #24891 üzenetére
Nova Launchert használok, ott be lehet állítani, hogy zárható a telefon dupla koppal. Utána simán feloldható ujjlenyomattal.
-
karicsek
aktív tag
Sziasztok.
Az utóbbi időben lefagy a chrome böngésző. S10
Másnak is csinálja, vagy csak nekem nem stimm valami. Hiába távolítom el a frissítést, akkor is csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest