-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dancsuri
veterán
válasz apaszka #32100 üzenetére
ha már van időd cserélgetni, próbálhatsz 1 új portolt romot, pillanatnyilag nem tudom leszedni de ma még este lesz rá időm. mindjárt adom a linkeket
ROM
BL
CP
SuperSu
Powerd By: PsychoThis work is based on a basic stock with various porting S7, always trying not to affect in any way the battery consumption imported for me!!!! light weight speed, and removed many unnecessary applications, build prop modified,
fully compatible with xposed, themed all S7, very good battery life!*ROM information*
Deodexed
Debloated
Zipaligned
Signed
Deknoxed
Busybox
Root
Kernel stock*App installed*
Touchwiz S7
Browser S7
Wallpapers all S7
Contacts S7
Calculator S7
Music S7
Clock S7
Email S7
Voice recorder S7
My files S7
Samsung gear
Samsung pay
SystemUI Original
Galaxy apps S7 + widget
Messages N4 With Icon S7
Smart manager N4
Gallery N4 With Icon S7
S planner N4 With Icon S7
S note N4
Fonts N4
Alarms, notification, ringtones S7
S Healt S7
Camera N4 With Icon S7
Keyboard N4
*S voice removed*
Weather N4[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
apaszka
veterán
válasz proper #32103 üzenetére
A legjobb én mondom neked.
Ezek az újak nem hoznak semmi brutálisat. Sőt!(#32101) dancsuri
S7 ROM ot nem erőltetem már, bocsánat.
Sok a mínusz, és ez nekem nem tetszik.
A note széria rom jöhet, de az S- --nem!
Egyelőre sok dolog nem működik ami nekem fontos![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
mrc4y
tag
Sziasztok! Akkumulátor vásárlás előtt állok. Kérnék linkeket, hogy szerintetek honnét rendeljem. Előre is köszi.
-
dancsuri
veterán
hivatalosan is elérhető Pokémon GO
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
apaszka
veterán
Minden jól belakott, és működő ROM ról van mentésem. Így könnyű a visszatérés!
Kurama v3 van fenn!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
derrik
őstag
Sziasztok
5.1 független gyári rom gyors link van valakinek?? -
apaszka
veterán
válasz dancsuri #32121 üzenetére
Rakd újra!
Valahol Csak fellelhető!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Weeman1
veterán
Ki milyen vezeték nélküli töltőt használ a Note 4-hez?
Xiaomi 11T Pro
-
DarkKarol
tag
Jól olvastam, Note 7 jön a 6 helyett? Írisz szkennerrel?
Ráadásul ez már IP68-as védelemmel. A képek jól néznek ki róla -
Laki
tag
Skacok az lg g4 erösebb és jobb a note4 nél?
-
Árpi001
senior tag
Kamerája szerintem egy hangyafasznyival jobb.
Üzemidőben szerintem a Note kicsivel jobb,vagy eléggé fej fej mellett vannak.
De ott a cerka a Note ban,az Lg ben meg nincs.
Visszont az Lg ben 2 irányú az infra.
Erőben szerintem nagy különbséget nem találsz.[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Muerte68
addikt
válasz DarkKarol #32130 üzenetére
Igen marketing kimarad a 6.állítólag csak edge kivitelben
Laki G4 Kamera jobb ,a proci kicsit gyengébb,a kijelző nem amoled -állítólag színhelyesebb -Viszont nincs cerka!
Vagyis majdnem egyforma -cerka a G4[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
kovike
tag
Most a legújabb Note-ból nem is lesz sima kijelzős??? :/ Nem értem miért erőltetik rá a népre az edge kijelzőt... Note 5- ből nem is volt (volt egy S6 edge+, ami végülis nem Note csak phablet) na mindegy... Van egyébként bármi előnye a hajlított kijelzőnek?
[ Szerkesztve ]
Mert te aztán rohadtul értesz a telefonokhoz!
-
addikt
válasz kovike #32137 üzenetére
Van egyáltalán bármi hátránya? Előny: az oldalsó sáv szelektív használata visszajelzésre (pl. ágyban fekve nem kell felemelned a telefont, az élén látod az időt, értesítéseket. Esztétikus, a telefon így teljesen káva mentes és a megjelenített tartalom is szebb, mintha oda lenne festve.
My name is Bond, James... Dean.
-
Kleroo
veterán
válasz Memmaao #32138 üzenetére
Azonos tech mellett sérülékenyebb lesz. nem kell leejteni, elég ha a zsebben/táskában kicsit megfeszül.
nem hiszem hogy van olyan szinten már a dolog, hogy pariban legyen egy nem hajlítottal.Valamint számomra eddig az összes Edge verzió kényelmetlen volt. Vágja jobban az ember kezét.
Szemből nézve az S6 edge pl zavaróan torzít a széleken, ha ott van pl szöveges tartalom(weboldal)Szóval alapvetően csak hátránya van a sokkal szebb design, és a "kit-érdekel@sosem-használt@marketing-által-elültetett-vágy" oldalról láthatósággal szemben
Bár a képek alapján közel sem annyira hajlított, így még jó is lehet. Szebb, fjobb érzés ujjal a képernyő széléhez érni, és talán nem is torzít+picivel lesz gyengébb.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
IamSociopath
aktív tag
Van valakinek gyári wireless hátlapja? Védi teljesen a kamerát? Elegem lett a tokokból, viszont a lencse az nagyon könnyen sérül. Olvastam valahol, hogy nagyon melegszik qi töltés közben.
Mik a tapasztalatok?
köszi. -
laabom
tag
Sziasztok. Milyen programmal lehet megnézni hogy mi meríti a rendszert alapjáraton? Régebben írta már valaki de nem találom. Megint elkezdte hogy ha leveszem a töltőről az android rendszer ébren tartja a készüléket. Eddig 2 hétig jó volt most megint elkezdte...Nem tudom mitől lehet. Újraindítás megoldja de nem szeretném minden töltés után rebootolni.
-
Parallaxis
addikt
válasz Memmaao #32138 üzenetére
Van egyáltalán bármi hátránya?
- Gyengébb ergonómia (könnyen bele tudsz nyúlni akaratlanul a kijelzőbe és nehezebb felemelni az asztalról)
- Törékenyebb a kijelző
- A látott tartalom torzulhat az íveknél
- Tollas használatot nehezítipl. ágyban fekve nem kell felemelned a telefont, az élén látod az időt, értesítéseket
A Note Edge-nél ez valóban így volt, de az azóta használt edge kijelzőknél nincs akkora ív, hogy ott bármi hasznos leolvasható legyen.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz kovike #32137 üzenetére
Nincs.
Mivel a fejlődés nagyon lelassult, nincs érdemi innováció, ezért üres, de tetszetősnek ható újításokkal próbálnak operálni.
Akik hajlamosak a külsőségektől elcsábulni, és hát valljuk be a világ ilyen, azoknak bejön.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Szpisti
addikt
válasz IamSociopath #32144 üzenetére
Nekem olyan van. Pár tized milliméterrel mélyebben van a kamera ezzel a hátlappal. Nekem kényelmesebb is fogni a telefont így, hogy vastagabb. Nem melegszik a telefon. Illetve nem jobban, mintha kábellel tölteném. Egy szettben vettem, hátlap + wireless pad. Gyári csomagban. [link]
-
MrCsiT
addikt
válasz IamSociopath #32144 üzenetére
ment privi
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
luckyboi82
tag
Sziasztok,
a feloldási effektus opció ki van szürkülve, valaki tudja esetleg hol a user error?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest