-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
Van rá lehetőség MM alatt, hogy ha szöveges üzenetem jön akkor egy popup ablackban dobja fel a teljes üzenetet? A többi értesítés viszont maradjon meg a hagyományos módon.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
zack
nagyúr
válasz Muerte68 #31081 üzenetére
Ezt azért át kellett volna gondolnod mielőtt leírod, mert vicces lett.
Annyira kísérleti, hogy az USA-ban vezeti az eladási listát.
A forgalmazásról, hogy miért nem, nem tudni túl sokat, kár fantáziálni a tényeket nem ismerve.
De hogy megnyugtassalak, nekem volt sokáig Note4, és most a Note5, tehát van összehasonlítási alapom, ellentétben veled. Nagyon jó telefon a Note4, de köszönőviszonyban sincs az 5-höz képest.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
bobace
addikt
Köszi, ez jól jött. Nekem a popup ablak lejátszás nem megy, system alert permission kellene hozzá, de nem tudom, hol lehet neki megadni.. Az alkalmazásengedélyeknél nincs ilyen opció..
Tudja valaki?Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
OutsideR
aktív tag
Ma sikeresen frissített OTA a teló 6.0.1-re (F, telekomos)
Eddig 5.x-ben úgy volt hogy ha olyan linkre/fájlra kattintottam amihez nem volt alapértelmezett program rendelve feldobta a programokat amik alkalmasak voltak a kezelésre, és ki lehetett választani hogy csak 1x vagy mindig azzal nyitom-e meg.
Most is feldobta, egyszer, azóta azzal nyit meg minden fájlt (illetve nyitna, de pont nem tudja)
Az alkalmazás kezelőben azt írja nem alapértelmezett, hogyan lehet ezt törölni, vagy beállítani hogy mindig kérdezzen?[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
Lenne egy kérdésem srácok Lehet volt már kérdés talán, de most az én telefonom is el kezdte sajnos egyre gyakrabban és ku*vára idegesít. ( 5.1.1 alatt is csinálta )
A probléma az hogy ha a telefon töltöttségi szintje éléri a 15%-ot, akkor 10-ből 7x meghal( rögtön le merül / kikapcsol ) mínusz 2mp alatt.
Ami akkor b*tt idegesítő, amikor hajnalban Pest közepén áll az ember mint egy szent és fingja nincs hirtelen merre induljon el rendes tömegközlekedés hiányában.
Felbecsülhetetlen érzés. ( Minden másra ott a Mastercard )[ Szerkesztve ]
-
István1981
csendes újonc
Sziasztok.
Most frissitettem 6.0.1re ès azòta nem műkődik az infràm (n910c) 5.1.1 jò volt. Volt reset meg minden de nem müxik, semilyen progival led kivillan de az infra nem ad ki jelet,pròbàltam màr safe modban is ott sem reagàl. Van-e erre megoldàs, ha nincs akkor otàval vissza tudom tenni az 5..1.1-et? Vàlaszokat előre is köszönöm. -
Mr X
veterán
válasz István1981 #31113 üzenetére
Vissza tudod,Odinnal. Ha rákeresel, rengeteg találatot kapsz a kérdésedre itt a topicban.
-
Andrew10
aktív tag
Most néztem meg nekem működik F-es en.
-
r0by
addikt
Nálam minden ok az infrával, szintén 6.0.1 és N910C.
-
F_Gergely
őstag
hétvégén lehet csinálok egy resetet a telefonon, frissítés óta kétszer fordult elő hogy hivtak, de nem éreztem hogy rezgett volna a készülék hivásnál és igy fel sem tudtam venni. A nemfogadott hivást kijelzi, beállításokban ha nézem rezeg, hivásértesítésnél be van kapcsolva hogy rezegjen. Szóval nem értem.
-
István1981
csendes újonc
Esetleg 6.0.1-en nincs rà mòd,h működèsre bìrjuk az infràt?
-
zack
nagyúr
válasz S e t h #31109 üzenetére
Helyesbítek. Elégedettségi index, nem eladási statisztika. Bár gondolom, ha első lett, biztos sokan veszik.
Lényeg a lényeg. Egy állítólagos prototípustól azért nem rossz.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
hanti
senior tag
válasz István1981 #31121 üzenetére
Te vagy az egyetlen akinél az infra nem működik, biztos hogy nem 6.0.1 probléma.
-
-
F_Gergely
őstag
válasz István1981 #31125 üzenetére
egyszerű, nézd meg ad-e ki jelet a készülék (másik telefon kameráját ráfordítod az infrára és látni fogod ha világít, ha világít küld ki jelet, ha nem akkor nem.
Ha nem küld ki jelet akkor küld vissza garanciában a készüléket hogy nem működik.
De előtte egy teljes resetet próbálj meg. -
István1981
csendes újonc
-
F_Gergely
őstag
válasz István1981 #31127 üzenetére
hát ez érdekes.... de ez már meghaladja az én tudásom így passzolom, hátha valaki okosabb és tud használható tanácsot adni neked.
én OTA-n frissítettem lekopogom de szerencsére úgy tűnik nagyobb fennakadás/hiba nincsen. -
hanti
senior tag
válasz István1981 #31125 üzenetére
Kb. két hete van 6.0.1 azóta senki nem jelzett infra gondot, még egyszer leírom neked nem a 6.0.1 a hibás, más problémát keress.
-
tuzpenge
őstag
válasz Parallaxis #31103 üzenetére
Minden tiszteletem a tiéd, mert olvasom a hozzászólásaidat, de ebben most nem értünk egyet, mivel ahogy írtam is csak ez az egy alkalmazás lett telepítve és onnantól kezdett rohamosan csökkenni az amúgy elég jó üzemidő (sőt úgy hogy a szinkront is kikapcsoltam). Miután eltávolítottam minden visszaállt a régi kerékvágásba. Én ezt nem tudom másra kivetíteni, mint az adott alkalmazásra. Volt többszöri wipe cache, újraindítás, de nem segített. Azt figyeltem meg hogy amég a snap camerát nem indítottam addig nem volt érzékelhető a merülés, viszont indítás után mintha rohamosan csökkent volna a szufla az akkuból, úgy hogy használat után kilőttem a snap camerát, hátha az segít, de nem segített. (mondjuk a teljes igazsághoz hozzátartozik hogy az ncore-ról valót telepítettem kipróbálás céljából, és ha bevált volna akkor vettem volna meg. De nem hiszem hogy ez volt a baja.)
ˣ
-
S e t h
nagyúr
Amióta frissítettem azóta lassabban tölt a telefon, konkrétan mintha a gyorstöltés megszűnt volna.Hiába van aktiválva, nagyon lassú a töltés. Érdekes lenne ha pont most állna be az aksi, vagy kábel, töltő, még tesztelgetem.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Parallaxis
addikt
válasz tuzpenge #31130 üzenetére
A kezdetek óta használom és telepítve van most is, semmilyen plusz merülést nem okoz sem nálam, sem másnál (legalábbis nem olvastam erről), de nem is okozhat ilyet, mert nincs semmi olyan funkciója, ami a háttérbe küldés után fogyasztást okozna.
Ha előtérben van és használom, akkor valóban jobban eszi az aksit, mint a gyári app, de a többlet funkciók miatt ez érthető is.Egyébként egyszerű a dolog, nézd meg az akkustatisztikát, ott szépen kiírja, ha a Snap beragadt és ette az aksit, 6.0.1-en még azt is kiírja, hogy adott alkalmazás pontosan mennyit is fogyasztott.
[ Szerkesztve ]
-
tuzpenge
őstag
válasz Parallaxis #31133 üzenetére
Olvastam, és értettem amit írtál, de én meg azt tapasztaltam amit leírtam. Még azt lehet kipróbálom hogy megveszem hivatalosan csak már nem emlékszem pontosan hogy talán 3 napig lehet visszamondani a vásárlást, az meg vagy elég vagy sem a tesztelésre.
Azért köszönöm.ˣ
-
SX Wave
aktív tag
...ez a köszönőviszonyban sincs kijelentés, szerintem erős volt részedről. Mondhatnám nagyon szubjektív kijelentés, úgyhogy várnám az objektív tényeket
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
-
tuzpenge
őstag
válasz Parallaxis #31133 üzenetére
Most egy ideig tesztelem a próba verziót a play-ről (csak ez a 10 sec nagyon idegesítő tud lenni). Esetleg tudnál egy képernyőfotót küldeni a megvásárolt példányról? Abban benne van a legújabb verzióban a módválasztó tárcsa? Mert a próbában nincs és nagyon hasznos volt számomra (az ncore-os verzióban volt).
Köszi!ˣ
-
félisten
válasz István1981 #31121 üzenetére
Nekem is remekül működik az infra 6.0.1/C-n. OTA-frissítéssel ment fel.
MaCS
[ Szerkesztve ]
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Árpi001
senior tag
válasz Parallaxis #31140 üzenetére
Van benne makró mód ha jól látom!
Próbáltad már?A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. Hogyan lehet egy alkalmazásnál frissítést eltávolitani? Eltűnt ez a funkció.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
tuzpenge
őstag
válasz Parallaxis #31140 üzenetére
Köszönöm szépen. Ez melyik verziószámú snap? A 8.0.5, vagy még az előző 6.5.2? Csak mert most a 6.5.2-es verziót látom csak a playen, ez meg elég régi már...
Még egy olyan kérdés, hogy hogyan tetted ki a különböző gyorskapcsolókat amiket a kép felső sávjában látni (vaku, iso, hdr, stb)??ˣ
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest